Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σβήνει η φωτιά…!

Εν τη γενέσει της αποπειράθηκε να σβηστεί η φωτιά που πήγε ν’ ανάψει με τις δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν για τους Κατίδη-Μπουγαΐδη. Σε ήρεμους τόνους η συζήτηση του εκπροσώπου τους με τον Δημητρέλο.

Σβήνει η φωτιά…
Προσπάθεια να μη δοθεί συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν για τους Κατίδη και Μπουγαΐδη έγινε στην ΑΕΚ.

Στη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο εκπρόσωπός τους, Θεόφιλος Καρασαββίδης εξέφρασε τα παράπονα τους και σημείωσε πως η δημόσια κριτική για τις εμφανίσεις τους δεν βοηθάει ούτε την ομάδα, ούτε τους ίδιους.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης», από την πλευρά του, διαβεβαίωσε πως ο σύλλογος δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους δυο παίκτες -αντίθετα τους αντιμετωπίζει ως δυο σημαντικά περιουσιακά του στοιχεία.

Δεχόμενος, δε, την ενόχλησή τους για τις δηλώσεις του Λίνεν (αλλά και τις απορίες του Καρασαββίδη για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής των Παυλή και Σταματή), τόνισε πως θα συζητήσει και ο ίδιος τα συγκεκριμένα θέματα με τον προπονητή σε συνάντηση που θα έχει μαζί του την Τετάρτη.

Όσο για το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των Μπουγαΐδη και Βλάχου -το οποίο επίσης συζητήθηκε- συμφωνήθηκε ότι οι τωρινές συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να τεθεί επί τάπητος.

Δεδομένης λοιπόν της διοικητικής αβεβαιότητας και της αδυναμίας της νυν διοίκησης να δόσει προκαταβολές ή να παρέχει κάποιο άλλο οικονομικό δέλεαρ, αποφασίστηκε το ζήτημα να μεταφερθεί για το καλοκαίρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: