Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πολύ παραπονιάρης ο Μαραντόνα!

Αρνήθηκε επιδεικτικά να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο της Νάπολι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αν και ο ισχυρός άντρας των «παρτενοπέι» προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Πολύ παραπονιάρης ο Μαραντόνα
Απάντηση στο ερώτημα αν ο Μαραντόνα είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν είναι εύκολο να δοθεί. Πιο εύκολα μπορεί να απαντήσει κάποιος σε ένα άλλο ερώτημα. Αν ο Μαραντόνα είναι ένας από τους πιο ιδιόρρυθμους, αλλά και λιγότερο ώριμους ανθρώπους που πάτησαν το πόδι τους σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Αν ο μεγάλος «Ντιεγκίτο» παραμένει ένα παιδί, ακόμα και στα 52 του χρόνια. Σε αυτό το ερώτημα η καταφατική απάντηση είναι, πιθανώς, η πιο δημοφιλής.

Το πρωί της Τρίτης ο Μαραντόνα βρέθηκε στην πόλη που λάτρεψε, τη Νάπολη και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας πως κατηγορείται άδικα από την Ιταλική Εφορία για φοροδιαφυγή. Αυτό που τόνιζε ήταν πως δεν έχει αποκρύψει έσοδα και πως ήταν πάντα τυπικός στις υποχρεώσεις του προς το Ιταλικό κράτος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, το κινητό του Αργεντινού, καθώς και των δικηγόρων του, δεν σταμάτησε να χτυπά. Δύο από τις κλήσεις που δέχτηκε ο Μαραντόνα προέρχονταν από τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο Μαραντόνα και στις δύο κλήσεις έκανε νόημα να μην απαντήσει κανείς.

Εξηγώντας τους λόγους που τον κάνουν να αποφεύγει την επαφή με τον πρόεδρο των «παρτενοπέι», ο Μαραντόνα δεν έκρυψε το παράπονό του. «Στα χρόνια που είναι πρόεδρος του συλλόγου, ποτέ δεν με κάλεσε να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι της αγαπημένης μου ομάδας. Τώρα με θυμήθηκε;»

Στην ερώτηση αν πρόκειται να συναντηθεί με τον Ντε Λαουρέντις, ο Μαραντόνα ήταν ακόμα πιο σκληρός στις δηλώσεις του. «Για ποιο λόγο να τον συναντήσω; Αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα από ποδόσφαιρο! Αφού πρέπει να υπάρχει κάποιος δίπλα του για να του εξηγεί το σκορ!»

Είναι προφανές πως ο άνθρωπος που οδήγησε τη Νάπολι στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης, έχει πολλά παράπονα από τους ανθρώπους που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της αγαπημένης του ομάδας και θεωρεί πως του φέρθηκαν με αχαριστία από τη μέρα που έφυγε από τον Ιταλικό Νότο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: