Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη για Μάτζικ, ξύλο στην Ιντιανάπολις!!

Οι Ορλάντο επικράτησαν 98-84 των 76ers στην Φιλαδέλφεια ενώ στην Ιντιανάπολις, μετά από ένα διάλειμμα για… ξύλο, οι Πέισερς νίκησαν 108-97 τους Ουόριορς.

Νίκη για Μάτζικ, ξύλο στην Ιντιανάπολις!
Μετά από πέντε σερί ήττες και έχοντας 28 στα τελευταία τους 31 (!) ματς, οι Μάτζικ κατάφεραν να πάρουν νίκη. Βέβαια, για να το πετύχουν αυτό, χρειάστηκε να πέσουν πάνω στους… κάκιστους 76ers που με την εντός έδρας ήττα αυτή με σκορ 98-84, βλέπουν το τρένο των πλέι οφ να χάνεται.

Ο μόνος που διασώθηκε για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζέρεμι Πάργκο που σημείωσε 14 πόντους και μοίρασε 3 ασίστ σε 21 λεπτά συμμετοχής ενώ από την πλευρά του Ορλάντο, διακρίθηκαν τόσο ο Άφλαλο με 16 πόντους και 7 ασίστ όσο και ο Χάρις που είχε άλλους 16.

Στην Ιντιανάπολις, Πέισερς και Ουόριορς έδωσαν την μάχη τους τόσο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όσο και έξω από αυτό, αφού έξι λεπτά πριν το φινάλε υπήρξε διακοπή του αγώνα λόγω… σύρραξης. Σε αυτή ενεπλάκησαν αρχικά οι Χίμπερτ, Λι και Κάρι και στη συνέχεια ένα… κουβάρι παίκτες στο κέντρο του γηπέδου. Μετά από αρκετές τεχνικές ποινές, η... μανούρα ολοκληρώθηκε και οι Πέισερς ολοκλήρωσαν την επικράτησή τους με σκορ 108-97 με κορυφαίο παίκτη τον Ντέιβιντ Γουέστ (28π, 7 ριμπ).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: