Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σιγουριά για Λάουντρουπ στη Σουόνσι!

Απόλυτα βέβαιος ότι ο Μίκαελ Λάουντρουπ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Σουόνσι και θα μείνει στον πάγκο της ομάδας και μετά το καλοκαίρι του 2014, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Σιγουριά για Λάουντρουπ στη Σουόνσι
Μετά και την κατάκτηση του Capital One Cup στη Σουόνσι, επί της ουσίας, το μοναδικό θέμα συζήτησης είναι αυτό που έχει να κάνει με τον Λάουντρουπ. Ο Δανός τεχνικός έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και είναι αρκετές οι «μεγάλες» ομάδες στο Νησί και όχι μόνο που φαίνεται ότι βλέπουν πολύ προσεκτικά την περίπτωσή του.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Σουόνσι, Χάου Τζένκινς, με δηλώσεις του εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος ότι ο Λάουντρουπ θα μείνει στους «κύκνους» για αρκετά ακόμα χρόνια. «Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Λάουντρουπ θα μείνει στην ομάδα και θα τιμήσει το συμβόλαιό του. Μου έχει πει εδώ και αρκετό καιρό ότι θέλει να μείνει εδώ και την επόμενη χρονιά. Αν δείτε το παρελθόν του θα καταλάβετε ότι χρειαζόταν να βρει το κατάλληλο κλαμπ και μία σταθερότητα για να αναδείξει την δουλειά του. Θεώρησε ότι η Σουόνσι ήταν το κατάλληλο περιβάλλουν για αυτό και φάνηκε ότι είχε δίκιο», είπε αρχικά ο Τζένκινς και συμπλήρωσε:

«Είμαι βέβαιος ότι θα μείνει εδώ μέχρι το καλοκαίρι του 2014 όταν και λήγει το συμβόλαιό του το οποίο και είμαι σίγουρος ότι θα τιμήσει».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: