Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Μίλησε με τους παίκτες ο Λίνεν!

Την ευκαιρία να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ύστερα από το θέμα που δημιουργήθηκε με τους Κατίδη και Μπουγαίδη, εκμεταλλεύτηκε σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μίλησε με τους παίκτες ο Λίνεν
Καθυστερημένα ξεκίνησε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ήταν προγραμματισμένο να βγουν στον αγωνιστικό χώρο του αθλητικού κέντρου των Σπάτων στις 11:00 το πρωί, όμως ο Έβαλντ Λίνεν τους κράτησε στα αποδυτήρια για να συζητήσουν όλοι μαζί.

Ο Γερμανός προπονητής θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εν όψει του σημαντικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι περισσότεροι παίκτες είναι κοντά ο ένας τον άλλον και δημιουργήθηκε θέμα στα αποδυτήρια της ομάδας, ύστερα από τα σχόλια του 59χρονου τεχνικού για την απόδοση του Μπουγαΐδη και του Κατίδη στο πρόσφατο ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Επίσης, ένα θέμα προς συζήτηση είναι ο παραγκωνισμός ορισμένων παικτών, οι οποίοι δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελαν από τον Λίνεν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι συζητήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού η προπόνηση άρχισε λίγο μετά τις 12:30.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, ο Βαλεντίνος Βλάχος έκανε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο και ο Αλέξανδρος Νικολιάς ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Από την πλευρά τους, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: