Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σημάδια… παιχταρά από Φιγκερόα!

Θετικότατες είναι οι πρώτες εντυπώσεις που αφήνει ο Φιγκερόα στους συμπαίκτες του στην Παιανία. «Κάνει πολύ έξυπνες κινήσεις με ή χωρίς την μπάλα», είναι μερικά εξ όσων ακούγονται για τον Αργεντινό!

Σημάδια… παιχταρά από Φιγκερόα

Για δεύτερη διαδοχική μέρα, ο Φιγκερόα έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης και εάν πάει έτσι μέχρι τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ειδικά από την στιγμή που ο Τοτσέ θα είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού για τα επόμενα 2-3 παιχνίδια. Στο ματς με την «Ένωση» εκτός απροόπτου βασικός θα ξεκινήσει ο Φορναρόλι με τον Αργεντινό να περιμένει μήπως και βρίσκεται στην 18άδα και πάρει έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής.

Οι συμπαίκτες του πάντως, στάζουν… μέλι για τον Φιγκερόα, αφού στις μεταξύ τους συζητήσεις λένε πως: «Κάνει πολύ έξυπνες κινήσεις με αλλά και χωρίς την μπάλα. Είναι αρκετά κοτρολαρισμένος ποδοσφαιριστής και έχει αίσθηση του χώρου που κινείται». Έχει με λίγα λόγια, όλα τα στοιχεία… παιχταρά. Το μόνο που απομένει, είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού να βρει τον ρυθμό του και να αποκτήσει περισσότερη φυσική κατάσταση ούτως ώστε σε 2 εβδομάδες να είναι απολύτως έτοιμος να προσφέρει ακόμη και από το πρώτο λεπτό.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: