Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Μοράτι: "Στηρίζω Μπενίτεθ"

Τέλος στα σενάρια για αντικατάσταση του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο των "νερατζούρι" έβαλε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι. Ο "ισχυρός άνδρας" της ομάδας τόνισε πως στηρίζει τον Ράφα Μπενίτεθ και δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του.

"Δεν θα παρθεί καμία απόφαση. Έχω ακόμα πίστη στον Ράφα Μπενίτεθ και το πλάνο μας θα συνεχιστεί" δηλώνει ο Μοράτι.

Του πάει το γήπεδο...

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και τέταρτη σε πέντε αγώνες στην Ευρωλίγκα φέτος πανηγύρισε ο Ολυμπιακός απόψε στη Ρώμη επικρατώντας, 86-71, της Λοτομάτικα Ρόμα για τον 2ο όμιλο, στο ίδιο γήπεδο που αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 1997. Αυτή ήταν η πρώτη επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στο Παλαέουρ της «Αιώνιας Πόλης» που πλέον ονομάζεται ΠαλαΛοτομάτικα, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του αντιμετώπισε και τη συγκεκριμένη ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 18-24, 40-53, 55-68, 71-86

Το… βαλς της νίκης

ΝΙΚΗΣΕ Η «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ» ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ 2-1 ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΗΣ, ΕΠΙΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ.-
Τέσσερις μήνες περίπου πριν από το εκτός έδρας ματς με τη Μάλτα (26/3) για τα προκριματικά του EURO 2012 η Εθνική ίσως πήρε κάτι… περισσότερο από ότι άξιζε στο 2-1 με την Αυστρία στο «Ερνστ Χάπελ».

Για την ακρίβεια η «γαλανόλευκη» έκανε… δυόμισι φάσεις -μέχρι το 75`- και πέτυχε δυο γκολ με τον Σαμαρά και Φωτάκη. Πάντως από τη μέση και μπροστά με εξαίρεση τον ορεξάτο Κονέ και κάποιες καλές ενέργειες των Κατσουράνη και Σαμαρά (ιδίως όταν πήγε κορυφή) δεν έπεισε, αν και μετά το 2-1 έκανε ευκαιρίες. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον σκόρερ Φωτάκη.

Φυσικά και ο Σάντος έκανε πειράματα (Κονέ-«Τόρο» και Τζαβέλλας-Λάζαρος δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί στις πλευρές), αλλά η γενικότερη εικόνα της ομάδας, αν εξαιρέσει κανείς το τελευταίο τέταρτο - δεν ήταν πολύ ικανοποιητική απένεναντι στην ψυχωμένη Αυστρία, αλλά η νίκη είναι νίκη.

Ο ρέφερι ακύρωσε λανθασμένα γκολ των γηπεδούωχων στο πρώτο μέρος για επιθετικό φάουλ στον Τζόρβα. Ο τελευταίος απέκρουσε το πέναλτι του Κλάιν στην αρχή αλλά η αντίδραση του στο γκολ ήταν μη… αντίδραση. Πιστώνεται πάντως και τη δύσκολη επέμβαση στο τέλος.

Στο 4-4-1-1 του Κονσταντίνι ο Σάντος αντιπαρέταξε την αναμενόμενη «πειραματική» 11άδα σε 4-2-3-1. Αβραάμ και Παπασταθόπουλος μπροστά από τον Τζόρβα, δεξιά ο «Τόρο» και αριστερά ο Τζαβέλλας. Καραγκούνης και Κατσουράνης στα αμυντικά χαφ, Λάζαρος αριστερά, Κονέ στα δεξιά, μπροστά ο «Σάλπι» και από πίσω του ο Σαμαράς.

Ξεκίνημα με βούλα

Οι Αυστριακοί μπήκαν λες και έπαιζαν… τελικό Μουντιάλ, κυριάρχησαν και στο 4` είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν. Ο Παπασταθόπουλος μάρκαρε άγαρμπα τον Μάϊερχοφερ, ο Κέβλερ έδειξε «βούλα», αλλά ο Τζόρβας «ψάρεψε» τον Κλάιν κρατώντας το μηδέν.

Έπεσε ο ρυθμός

Το φουριόζικο ξεκίνημα των γηπεδούχων «ξεφούσκωσε» από το 10` και μετά, καθώς η Εθνική κράτησε μπάλα-επιτέλους- και μάλιστα βγήκε δύο φορές από δεξιά με τον Κονέ με αξιώσεις. Ευκαιρίες δεν είχε το ματς πάντως πλην ενός σουτ του Αρναούτοβιτς στο 16`.

Η Αυστρία είχε την κατοχή αλλά δεν είχε ουσία, παίζοντας οριζόντιο ποδόσφαιρο στο κέντρο σε ένα ματς που δεν είχε απολύτως τίποτα, ούτε από την πλευρά της ελληνικής πλευράς πάντως...

Δεν μέτρησε γκολ

Στο 36` ο Κέβλερ είδε επιθετικό φάουλ του Μάϊερχόφερ στον Τζόρβα στην παληκαρίσσια κεφαλιά-γκολ του Αυστριακού, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης είχε ένα καλό σουτ άουτ. Το ημίχρονο πήγε στο μηδέν λοιπόν, με την Εθνική να κάνει απογοητευτική εμφάνιση.

Αλλαγές και… γκολ

Βύντρα-Τοροσίδης και Φωτάκης-Κονέ ήταν οι αλλαγές του Σάντος στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα έπιασαν και αμέσως… τόπο, καθώς στο 49` στην πρώτη ευκαιρία της ομάδας ο Σαμαράς μετά από σέντρα του νεοεισελθόντος Φωτάκη έκανε το 0-1.

Μας έβαλαν στα καρέ…

Πάντως, δυο λεπτά μετά ο Γιουνούζοβιτς έχασε το… άχαστο πλάγια στη μκρή περιοχή, καθώς δεν έπιασε την προβολή. Γενικά, για ένα 10λεπτο μετά το γκολ οι Αυστριακοί έφταναν πολύ εύκολα στην περιοχή, πιέζοντας ασφυκτικά για το 1-1.

… ήρθε το μοιραίο

Πίεση, πίεση, οι Έλληνες φαινόταν να περιμένουν το… μοιραίο και αυτό ήρθε στο 67` με τον «κεραυνό» του Φουκς, σε μια αναμενόμενη εξέλιξη. Η είσοδος του «Φέτφα» έφερε τον Σαμαρά στην κορυφή, όμως οι Αυστριακοί απειλούσαν εκ νέου όπως με τον Αρναούτοβιτς στο 72`.

Τα εύσημα στον «Sam»

Ο καλός Σαμαράς από τη στιγμή που πήγε στην κορυφή στο 81` πήρε όλη τη αυστριακή άμυνα πάνω του έκοψε στον Φωτάκη δεξιά που έκανε το 1-2. Το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο έγινε λίγο… ροντέο με τις ευκαιρίες (Καραγκούνης, Γεωργιάδης-Φωτάκης) της Εθνικής αλλά και τη φάση των Αυστριακών που έβγαλε ο Τζόρβας κρατώντας το 1-2.

ΑΥΣΤΡΙΑ (Ντίτμαρ Κονσταντίνι): Μάχο, Κλάιν, Πρεντλ, Σίμερ, Φουκς, Κάβλακ, Πέλιβαν, Αλάμπα, Αρναούτοβιτς, Γιουνούζοβιτς, Μάιερχοφερ

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης (46` Βύντρα), Καραγκούνης (90` Μάκος), Κατσουράνης (74` Καφές), Κονέ (46` Φωτάκης), Χριστοδουλόπουλος (84` Γεωργιάδης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (70` Φετφατζίδης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σάσα Κέβλερ

Κίτρινες: Παπασταθόπουλος

Μέσι και... τέλος!

Μία του Μέσι, δυο του Μέσι, τρεις και… τέλος!

Ο μικρός μάγος της Μπαρτσελόνα έβαλε την σφραγίδα του σε ένα ακόμη ματς στην καριέρα του, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Αργεντινής σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Βραζιλία στην Ντόχα του Κατάρ.

Ο «Λίο» πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 90’+2’ και έδωσε στην «μπιανκοσελέστε» τη νίκη (1-0).

Φερέιρα: «Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρόσληψης του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του τη συμφωνία και δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του.

«Χθες είχα μια συνάντηση με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου και τον αθλητικό διευθυντή Κάρλος Φρέιτας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ισπανία. Μου έκαναν επίσημη πρόταση, μιλήσαμε για τους όρους του συμβολαίου, το τεχνικό τιμ, την ομάδα και τους στόχους της. Έχουμε να πούμε κάποια πράγματα ακόμη μέσα σε αυτές τις δύο ημέρες. Η συμφωνία θα επισημοποιηθεί είτε εδώ (στην Πορτογαλία) ή στην Ελλάδα, εξαρτάται από το τι θα ζητήσει ο πρόεδρος. Ο λόγος ανήκει σε εκείνον», δήλωσε ο 64χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Έχουμε συμφωνήσει για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου και θα με ακολουθήσουν οι συνεργάτες που είχα στη Μάλαγα, ο Ζοσέ Γκόμες, ο Νούνο και ο Ρουί Σίλβα».

Για τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη είπε: «Στόχος είναι να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Δέχτηκα την πρόταση γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, διαφορετικά δεν θα το έκανα. Το επόμενο παιχνίδι για το Champions League είναι απέναντι στην Μπαρτσελόνα την Τετάρτη. Η ομάδα έχει δύο βαθμούς μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και ουσιαστικά είναι εκτός Champions League. Η πρόκριση στο Europa League είναι δύσκολη επίσης, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό… Στο πρωτάθλημα η ομάδα έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό, αλλά μπορεί να βρεθεί στο -3 αν ο Ολυμπιακός κερδίσει στο παιχνίδι που διακόπηκε».

«Στοπ» της πολιτείας στα σχέδια Τσακίρη-Ψωμιάδη!

Την παρέμβαση του κράτους προκάλεσε η επικείμενη αγορά της ΠΑΕ Πανιώνιος από ανθρώπους που φέρονται να ελέγχονται από τον Μάκη Ψωμιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την επίσημη πολιτεία προκύπτει σαφής περίπτωση έμμεσης συνιδιοκτησίας, μιας και ο «εκλεκτός» του Κωνσταντίνου Τσακίρη συνδέεται ευθέως και με την ΠΑΕ Καβάλα. Την Πέμπτη 17/11 τοποθετείται επίσημα ο γ.γ. Αθλητισμού, Π. Μπιτσαξής, ενώ ενεργοποιείται η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να μπλοκάρει την πώληση του Πανιωνίου.

Τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, είναι πως η πολιτεία έχει ευαισθητοποιηθεί επί του θέματος, βασιζομένη κυρίως στα δεκάδες δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πίσω από την πώληση του Πανιωνίου βρίσκεται ο Μάκης Ψωμιάδης. Άλλωστε, ο νυν μεγαλομέτοχος των «κυανέρυρθων», Κωνσταντίνος Τσακίρης, φέρεται –σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που δεν αμφισβητούνται- να είπε την Τρίτη στους οπαδούς του Πανιωνίου πως "ο Ψωμιάδης μπορεί να σώσει την ομάδα και είναι η κατάλληλη λύση".

Θυμίζουμε παράλληλα, πως η οικογένεια Ψωμιάδη, δια του υιού του Μάκη, Σταύρου, έχει στην κατοχή της και την ΠΑΕ Καβάλα.

Σύμφωνα με πηγές από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκύπτει έμμεση συνιδιοκτησία, τουλάχιστον βάσει δημοσιευμάτων. Ο γ.γ.Α., Πάνος Μπιτσαξής θα τοποθετηθεί επίσημα την Πέμπτη. Με το θέμα ασχολείται ο ίδιος προσωπικά, ενώ θα το παραπέμψει και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία σε κάθε περίπτωση έχει αρμοδιότητα να εγκρίνει ή να ακυρώσει την οποιαδήποτε μεταβίβαση μετοχών λαμβάνει χώρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Σπαλέτι: "Δεν έχω επαφές με Ιντερ και Φιορεντίνα"

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι οδήγησε τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην κατάκτηση του ρωσικού πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας φέτος μία ομάδα που θύμιζε «καλοκουρδισμένη μηχανή» ως προς τον τρόπο λειτουργίας της στον αγωνιστικό χώρο. Όπως ήταν φυσικό, τα ιταλικά ΜΜΕ όχι μόνο έδωσαν έκταση στο γεγονός, αλλά θέλησαν επίσης να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του Σπαλέτι για το μέλλον, αναφορικά με ενδεχόμενη επιστροφή του στο καμπιονάτο.

«Αν μου λείπει η Serie A; Ναι, αλλά στο εξωτερικό υπάρχει λιγότερη πίεση και σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη» απάντησε ο Σπαλέτι, διαψεύδοντας ότι έχει επαφές με ιταλικές ομάδες, και δη την Ίντερ και τη Φιορεντίνα, όπως φημολογείται. Ακόμη, ο Σπαλέτι ευχαρίστησε τον Φραντσέσκο Τότι για τα συγχαρητήρια που του απηύθυνε ο άσος της Ρόμα, αλλά εμφανίστηκε δηκτικός απέναντί του, καθώς δεν μπορεί να λησμονήσει τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την ομάδα της πρωτεύουσας: «Μακάρι να μου είχε πει κάτι περισσότερο όταν έφυγα, θα ήταν προτιμότερο».

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη ...Ρόμα!

Η Μαρίκα Μπαλντίνι είναι 21 ετών, γεννημένη στις 28 Δεκεμβρίου του 1989 στη Ρώμη. Εργάζεται ως φωτομοντέλο, χορεύτρια και τηλεπαρουσιάστρια, ενώ το όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός γκάμας και ..."να πάρει η Ρόμα το πρωτάθλημα και το Champions League"!
Έχει ύψος 1,70μ. και εκρηκτικές αναλογίες 92-62-92, χάρη στις οποίες το 2008, στη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για τη "Μις Ευρώπη", κατέκτησε τον τίτλο της ..."Μις Αποπλάνηση"! Τα χόμπι της είναι ο χορός, η γυμναστική και το τραγούδι, ωστόσο με το δεύτερο μάλλον δεν πρόκειται να ασχοληθεί επαγγελματικά γιατί "οι φίλοι μου λένε πως είμαι φάλτσα".
Αυτή την περίοδο και ενώ έχει ήδη συμμετάσχει σε κάποιες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές ως ηθοποιός, σπουδάζει σε σχολή υποκριτικής, "ώστε να βελτιωθώ και να πάρω μαθήματα από ανθρώπους με εμπειρία στο θέατρο και τον κινηματογράφο". Οδηγεί ένα μπλε Smart Cabrio και παραδέχεται πως δεν είναι καλή οδηγός, αλλά και πως γλιτώνει τις κλήσεις "μόλις χαμογελώ στους τροχονόμους".
Έχει κάνει ήδη πολλές αισθησιακές φωτογραφήσεις, μία από τις οποίες έγινε για λογαριασμό της επίσημης μπουτίκ της Ρόμα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το θέμα.
Έχει μανία με τα τατουάζ, καθώς ήδη οκτώ κοσμούν διάφορα σημεία του κορμίου της (σε λαιμό, χέρια, ώμους, μέση, πόδια, γλουτούς και ...ό,τι άλλο ανακαλύψετε). Οι στόχοι της είναι δύο. Ο πρώτος είναι "να παντρευτώ έναν άνθρωπο που θα με αγαπά, θα αποσπά την προσοχή μου με την προσωπικότητά και να κάνω μαζί του πολλά παιδιά"!Ο δεύτερος στόχος της είναι να γίνει η νέα Σμπρινα Φεριλι, καθώς η Ιταλίδα ντίβα του κινηματογράφου, η οποία έκανε δημόσιο στριπτίζ όταν η Ρόμα κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα το 2001, είναι το είδωλό της.

Καταγγέλλουν το συμβόλαιο του Αντού

Η ενέργεια του Φρέντι Αντού να προπονείται με τη δανέζικη Ράντερς προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Άρη, οι οποίοι θα καταγγείλουν το συμβόλαιο του Αμερικανού μεσοεπιθετικού.
Ο γκανεζικής καταγωγής παίκτης δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με τον Άρη, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να λύσουν τη συνεργασία τους το περασμένο καλοκαίρι, επομένως θα έπρεπε να ενημερώσει τους Θεσσαλονικείς για την απόφασή του να πάει για προπονήσεις στη Ράντερς, κάτι που δεν έκανε.

Έτσι, οι ιθύνοντες του Άρη σκληραίνουν τη στάση τους ενάντια στον Αντού, προκειμένου να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους.

Στοιχημα απο τον Redoto_BET



γεια σας αδερφια.....
χαλαρα  βγαλαμε και την δυαδα της δευτερας με αποδ 4,5 φορες τα λεφτα μας και ειμασται μια χαρα.παμε να δουμε την σημερινη μας προταση.....
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ=1 ΣΤΟ 2,50 ΒΕΤ365
το ματς γινεται στο καταρ.η αργεντινα ειναι κομπλε και με νεο προπονητη και η βραζιλια με αρκετες απουσιες βασικων.ρισκαρω με καρδια στον ασσο....

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1,83 ΒΕΤ365
αναλαφρο ματς χωρις σκοπιμοτητες με γκολακια περιμενω.....εξαλου φιλικο ειναι.....

ΟΛΛΑΝΔΙΑ -ΤΟΥΡΚΙΑ=ΟΒΕΡ ΣΤΟ 1,80 ΒΕΤ 365
επιθετικες ομαδες χωρις ανχος περιμενω να προσφερουν γκολ και θεαμα.αλωστε και ο χιντιγκ ο προπονητης των τουρκων δηλωσε δεν μας ενδιαφερει το αποτελεσμα αλλα η καλη ενφανιση.μαζι του ειμαι.....

ΤΡΙΑΔΑ ΒΕΤ365 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ=1,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ=ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ=ΟΒΕΡ ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΞΩ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ.....
ΣΤΗΝ UNIBET ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ=1 ΗΜΙΧ 2 ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΔ 44 ΜΕ 12 ΜΟΝΑΔ

ΚΑΙ 2 ΗΜΙΧ 1 ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΔ 36 ΜΟΝΑΔΕΣ 15

Υ.Γ. Η ΜΠΑΝΚΑ ΕΙΝΑΙ 2277 ΜΕΙΟΝ  ΜΕΙΟΝ 77 ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 2200

χαιρετω ,μαγκες!

Τα υποψήφια γκολ για το "Πούσκας 2010"

Η FIFA ανακοίνωσε τα δέκα ομορφότερα γκολ που σημειώθηκαν τη φετινή σεζόν και θα διεκδικήσουν το βραβείο "Πούσκας 2010". Ανάμεσα σε αυτούς που θα το διεκδικήσουν είναι οι Λιονέλ Μέσι, Αριεν Ρόμπεν, Σαμίρ Νασρί και Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ.

Αναλυτικά τα 10 υποψήφια γκολ είναι: Χαμίτ Aλτιντοπ (Τουρκία-Καζακστάν / Προκριματικά EURO 2012), Μάθιου Μπάροους (Γκλεντόραν-Πόρτανταουν / Βορειοϊρλανδικό πρωτάθλημα), Λίνους Χαλένιους (Χάμαρμπι-Σιριάνσκα / Β' Σουηδίας), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα-Βαλένθια / Ισπανικό πρωτάθλημα), Σαμίρ Νασρί (Αρσεναλ-Πόρτο / Τσάμπιονς Λιγκ), Νεϊμάρ (Σάντος-Σάντο Αντρε / Πρωτάθλημα Παουλίστα), Αριεν Ρόμπεν (Μπάγερν-Σάλκε / Γερμανικό Κύπελλο), Σιφίουε Τσαμπαλάλα (Νότιος Αφρική-Μεξικό / Παγκόσμιο Κύπελλο), Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ (Ολλανδία-Ουρουγουάη / Παγκόσμιο Κύπελλο), Κούμι Γιοκογιάμα (Ιαπωνία-Βόρειος Κορέα / Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών U-17).

Η Τσέλσι θέλει τον Νταβίντ Λουίζ της Μπενφίκα

Για τον ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα, Νταβίντ Λουίζ ενδιαφέρεται η Τσέλσι. Η λονδρέζικη ομάδα έχει πολλές απουσίες πρωτοκλασάτων παικτών, όπως του Τζον Τέρι και του Αλεξ. Ο αρχηγός του συλλόγου, όπως έκανε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και έτσι θα απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της Τσέλσι για αρκετό καιρό, ενώ από τη μεριά του ο Βραζιλιάνος άσος χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατό του και έτσι ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον 28χρονο οπισθοφύλακα για οκτώ εβδομάδες.

Έτσι, οι υπεύθυνοι του λονδρέζικου συλλόγου έχουν βάλει στο "μάτι" τον 23χρονο αμυντικό, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τους απόντες. Οι "μπλε" είχαν εκφράσει πάλι ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η πορτογαλική ομάδα δεν τον παραχωρούσε με λιγότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ, ποσό άκρως απαγορευτικό.

Πάντως, φαίνεται ότι τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς εκτιμάται πως με ένα ποσό κοντά στα 29,3 εκατομμύρια ευρώ η Μπενφίκα θα δεχθεί να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

"Επίθεση" Ζαγοράκη σε Αδαμίδη

Με οργισμένο ύφος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης επικοινώνησε με τον ομόλογό του της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, με αφορμή την κίνηση του προέδρου της "Ένωσης" να προβεί σε καταγγελία στον αθλητικό εισαγγελέα για τα επεισόδια του Σαββάτου στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα η κίνηση του Σταύρου Αδαμίδη να στείλει έγγραφη καταγγελία στον Αθλητικό Εισαγγελέα (κ. Κώστα Σισμιτζόγλου), κατηγορώντας την ''ασπρόμαυρη'' ΠΑΕ για τρομοκρατικό κλίμα σε βάρος της ΑΕΚ το περασμένο Σαββάτο, εξόργισε τον Θοδωρή Ζαγοράκη με αποτέλεσμα, να πάρει την πρωτοβουλία και να επικοινωνήσει ο ίδιος τηλεφωνικά μαζί του.

Ο πρόεδρος του "δικεφάλου" του Βορρά τόνισε στον αντίστοιχο του της ''κιτρινόμαυρης'' ΠΑΕ ότι από πλευράς του, έκανε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην αναμέτρηση, επιμένοντας πως δεν θεώρησε σωστή την κίνηση του Δέλλα να πετάξει πίσω το μπουκάλι στους οπαδούς.

Επίσης επέμεινε πως καλό να μην δημιουργούνται ''σκάνδαλα'' στο πρωτάθλημα με δηλώσεις και κινήσεις διαπιστώνοντας έτσι, πως η ''κίτρινη'' ΠΑΕ διάλεξε την λάθος κατεύθυνση. Τέλος ο Θ. Ζαγοράκης τόνισε πως περιμένει από τον Σταύρο Αδαμίδη να επανορθώσει σύντομα.

ΑΡΗΣ: Ένα μήνα εκτός ο Τσεσνάουσκις

Με μία πρωινή προπόνηση άρχισε η προετοιμασία του Αρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία, όπου είχε πάει με ολιγοήμερη άδεια. Ο Ρονάλντο Γκιάρο και ο Χαβίτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και σήμερα ο πρωτος θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ ο δεύτερος θα κάνει υπερηχογράφημα, για να διαπιστωθεί η πορεία των τραυμάτων τους. Ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, μετά τη θλάση που υπέστη. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Νέος τεχνικός ο Ντάρκο Ρούσο

Ο Ντάρκο Ρούσο είναι τελικά ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή. Ο 47χρονος Σέρβος έχει εργαστεί σε ομάδες της πατρίδας του, ενώ έχει περάσει από τον Απόλλωνα Πατρών και το Μαρούσι. Αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει αμέσως τα νέα του καθήκοντα.

Ιμπραΐμοβιτς: "Μίλαν και τέλος"

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μόλις ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Μίλαν ανακοίνωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός τόνισε πως θέλει οι "ροσονέρι" να είναι ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την έως τώρα παρουσία του στο Σαν Σίρο.

Χαρακτηριστικά, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε στην "Aftonbladet": "Αυτή θα είναι η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίζομαι. Μόλις τελειώσει το συμβόλαιο μου θα σταματήσω το ποδόσφαιρο".

Ο 29χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2014. Η συγκεκριμένη συμφωνία με τη διοίκηση της Μίλαν αναμένεται να ανακοινωθεί στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει ο δανεισμό του από τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς με το γκολ-πέναλτι που σημείωσε, οδήγησε τη Μίλαν στη νίκη 1-0 επί της Ίντερ και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Φεύγει ο Ογιος από την Ανόρθωση

Ο Γκιγιέρμο Ογιος μετράει ώρες στον πάγκο της Ανόρθωσης. Ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Κυριάκο Κούσιος, συναντήθηκε χθες με τον Αργεντινό τεχνικό και του ζήτησε εξηγήσεις για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Η "απολογία" του Ογιος δεν έπεισε τον διοικητικό ηγέτη της "κυρίας" του κυπριακού ποδοσφαίρου και σύμφωνα με τον Τύπο του νησιού θεωρείται πλέον δεδομένη η αποχώρηση του Αργεντινού προπονητή.

"Μπλόκο" Νιούκαστλ στον Κάρολ

H Nιούκαστλ επιχειρεί να μπλοκάρει το ντεμπούτο του Αντι Κάρολ με την εθνική Αγγλίας. Όπως μετέδωσε το "Sky Sports" η διοίκηση της ομάδας με email που απέστειλε ζητεί από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας να μην αγωνιστεί ο 21χρονος σέντερ φορ στο φιλικό με την Γαλλία στο Γουέμπλεϊ, ισχυριζόμενη ότι είναι τραυματίας.

Μάλιστα υποστηρίζει πως αν η Νιούκαστλ είχε παιχνίδι αύριο, ο Κάρολ δεν θα ήταν ούτε στον πάγκο. Η αντίδραση της Νιούκαστλ έρχεται μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Φάμπιο Καπέλο ότι ο Κάρολ θα είναι στην αρχική 11αδα των "λιονταριών" στην αναμέτρηση με τους Γάλλους.

Η επιστροφή του Κόκε

Όχι μόνο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά την άδεια που είχε πάρει για προσωπικούς λόγους αλλά ο Σέρχιο Κόκε πήρε μέρος και στην προπόνηση της ομάδας του Άρη. Ουσιαστικά, έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία των «κιτρίνων» για το ματς με την Κέρκυρα με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ όμως, να ανησυχεί για την κατάσταση των Γκιάρο και Χαβίτο.

Κανένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά, ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε υπερηχογράφημα, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της αποθεραπείας του.

Η επόμενη προπόνηση του Άρη είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης.

Ο Παμπορίδης σφυρίζει στο «Καραϊσκάκη»

Το ντέρμπι της ενδέκατης αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα διευθύνει ο Βασίλης Παμπορίδης του συνδέσμου Κιλκίς. Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή ο Μιχάλης Βοσκάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου θα είναι ο άρχων του αγώνα, ενώ στο ΑΕΚ-Καβάλα ο Μιχάλης Τσινιάρης του συνδέσμου Αθηνών.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

17:15 ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

19:30 ΠΗΓΑΔΙΑ Ξάνθη-Πανσερραϊκός
Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

19:30 Ο.Α.Κ.Α Παναθηναϊκός-Ηρακλής
Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου

19:30 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)

19:30 Δ.ΚΑΒΑΛΑΣ Καβάλα-ΑΕΚ
Διαιτητής: Μιχαήλ Τσινιάρης (Αθηνών)

15:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Ατρόμητος-Εργοτέλης
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

17:15 ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗ Αρης-Κέρκυρα
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

17:15 ΑΛΚΑΖΑΡ Λάρισα-Πανιώνιος
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών)

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ: Mvp στο Eurocup ο Τάκερ

O Πι Τζέι Τάκερ έκανε… ποδαρικό στους πολυτιμότερους παίκτες του EuroCup, καθώς αναδείχθηκε MVP της πρώτης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη οδήγησε τους «κίτρινους» στην πρώτη ευρωπαϊκή νίκη τους με 88-75 επί της ουκρανικής Αζοβμας, αφού τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους (9/15 δίποντα, 1/1 τρίποντα και 7/10 βολές), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, και 7 κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (index).

Στον Εισαγγελέα η ΑΕΚ

Έγγραφη καταγγελία για όσα συνέβησαν στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή κατέθεσε στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα η ΠΑΕ ΑΕΚ.Το είπε και το έκανε η ΑΕΚ, που εξ αρχής είχε εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια για τη φιλοξενία της οποίας έτυχε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Το πρωί της Τετάρτης κατέθεσε στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου έγγραφη καταγγελία για όσα συνέβησαν στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα.

Ο αθλητικός εισαγγελέας θα μελετήσει την καταγγελία και κατόπιν, εφόσον κρίνει ότι τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις, θα προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση κινώντας όποιες διαδικασίες κρίνει αυτός σκόπιμο.

Επέστρεψε ο Σαβίνι

Στη Σουρωτή επέστρεψε σήμερα ο Μίρκο Σαβίνι.
Ο Ιταλός αμυντικός έλαβε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε ότι ο Σαβίνι είχε τραυματιστεί στο γόνατο τον Οκτώβριο και στα τέλη του μήνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του χιαστού, στην Ιταλία.

Πλέον, θα αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς για να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στη δράση.

Από εκεί και πέρα, ο Πάμπλο Κοντρέρας εξακολουθεί να προπονείται ατομικά, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γιάκομπ: "Ηταν ένα σημαντικό τρίποντο"

Ο Βικτοράς Γιάκομπ μίλησε την Τετάρτη εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στην προσεχή αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του με τον ΠΑΟ, λέγοντας: "Ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποια η δυναμική του. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε αυτό είναι το σκεπτικό μας".

Ο Ρουμάνος επιθετικός μίλησε και για την τελευταία νίκη της ομάδας του επί του Αρη, προχθές Δευτέρα στα Καυτανζόγλειο στάδιο. "Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο. Πρώτον για το ηθικό μας και δεύτερον επειδή ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Πάντως, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είναι πασιφανές τη φετινή σεζόν πως δύο νίκες μπορούν να σε στείλουν στα υψηλά πατώματα και δύο άσχημα αποτελέσματα στην επικίνδυνη ζώνη".

Σε ερώτηση για την επιθετική του αφλογιστία, απάντησε: "Δεν με αγχώνει ότι ακόμα δεν έχω σκοράρει. Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω σε σημαντικότερα παιχνίδια". Τέλος, ο ξένος επιθετικός σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας του και τους δικούς του, είπε: "Κάθε παιχνίδι πρέπει να εμφανιζόμαστε σοβαροί. Κατά την προσωπική μου γνώμη δεν πρέπει να προσδιορίσουμε τους στόχους μας, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη".

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός ποδοσφαιριστής Καρίμ Σολτάνι, θα εκπροσωπήσει, την Πέμπτη, στις 20:00, την ΠΑΕ Ηρακλής, στην ετήσια εκδήλωση του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Δοκιμάζεται στη Λέστερ ο Κυριακίδης

Ο Ηλίας Κυριακίδης συνεχίζει να αναζητά τη νέα του ποδοσφαιρική "στέγη". Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, δοκιμάστηκε από τη βελγική Σαρλερουά και πλέον βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να "εξεταστεί" από τη Λέστερ, η οποία αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ.

Ο πρώην παίκτης του Ιωνικού και της ΑΕΚ θα δοκιμαστεί μαζί με τους Ζοσλέν Μαγιεμπί και Ραζάκ Ομοτογιόσι και αν πείσει για την αξία του τον Σβεν Γκόραν Έρικσον τότε θα υπογράψει στις "αλεπούδες".

Τέλος ο Παράσχος!

Παρελθόν από τον πάγκο του Πανιώνιου αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος, μόλις μία εβδομάδα μετά την πρόσληψή του!

Ο Έλληνας προπονητής, μετά από όσα έγιναν χθες στη Γενική Συνέλευση, πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ και παραιτήθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την κίνηση του Έλληνα τεχνικού θα ακολουθήσουν αρκετά μέλη της ομάδας, από διάφορα πόστα…

Υπό καθεστώς αμφισβήτησης

Για πρώτη φορά κατά την θητεία του στον Αρη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι αναγκασμένος να εργαστεί υπό καθεστώς αμφισβήτησης από μερίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Οι φίλαθλοι των "κίτρινων" εμφανίζονται απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και κυρίως από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο Κούπερ γνωρίζει ότι έχει αλλάξει ελαφρώς το κλίμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και τονίζει στο περιβάλλον του, πως έχει την απόλυτη ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Από την πλευρά της διοίκησης ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει κανένα θέμα απομάκρυνσης του Αργεντινού τεχνικού, όμως όλοι θα κρίνονται από εδώ και στο εξής. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι μέσω της ραδιοφωνικής τους εκπομπής τόνισαν πως δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση την απομάκρυνση του 55χρονου τεχνικού. Όπως τόνισαν θα περιμένουν στους επόμενους αγώνες της ομάδας, την άμεση βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ο Κούπερ έχει επικεντρωθεί στη διόρθωση των λαθών που παρατήρησε στο ματς με τον Ηρακλή και στην άμεση βελτίωση της ομάδας του, γνωρίζοντας πως αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί από τους συνεχείς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Σέρχιο Κόκε, με την πλευρά των "κίτρινων" να εμφανίζεται καθησυχαστική για τον Ισπανό επιθετικό. Πηγη novasports.gr

Νέα σενάρια από Γαλλία για Μιραλάς και Παναθηναϊκό

Νέα σενάρια για ενδιαφέρον τού Παναθηναίκού να εντάξει στο δυναμικό του τον Κέβιν Μιραλάς, φιλοξενεί σήμερα σε ρεπορτάζ τού ο Τύπος τής Γαλλίας.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το 'footlille.com', ο Βέλγος κυνηγός τού Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στο να παραμείνει στο Λιμάνι (αναφέροντας ότι η οψιόν αγοράς του βρίσκεται στα 2,7 εκ. ευρώ), παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και περιμένει τις εξελίξεις.

Πρόσφατα ένα παρόμοιο ρεπορτάζ από τη Γαλλία έκανε αναφορά στους 'πράσινους' και τον 23χρονο άσο, με τους 'ερυθρόλεκους', πάντως, να έχουν ξεκαθαρίσει δια στόματος Κομινάκη ότι θέλουν να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους. Ήδη, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει τις σχετικές επαφές...

Φωτο Ημερας

Πολλές ομορφιές.................

Πήρε το ντέρμπι η Ρίβερ Πλέιτ

Tο γκολ του Χονάταν Μαϊντάνα ήταν αρκετό για τη Ρίβερ Πλέιτ να επικρατήσει 1-0 της Μπόκα Τζούνιορς στο μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής. Ο Λαμέλα εκτέλεσε κόρνερ στο 54' και ο Μαϊντάνα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας το "τρίποντο" στην ομάδα του.

Μοιρασμένο παιχνίδι από τις δυο ομάδες, με τον Κριστιάν Τσάβες να χάνει την ευκαιρία στο φινάλε της αναμέτρησης του "Μονουμεντάλ", για να φέρει το ματς στα ίσια.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των γηπεδούχων μετά από πέντε αγώνες, που τους οδήγησε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς. Στους 17 βαθμούς και στη 15η θέση της βαθμολογίας έμεινε η Μπόκα Τζούνιορς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 12/11
Ουρακάν - Κολόν Σάντα Φε 1-2
Μπάνφιλντ - Χιμνάσια Λα Πλάτα 0-0

Σάββατο 13/11
Αρσεναλ Σαραντί - Ολ Μπόις 0-0
Τίγκρε - Εστουντιάντες 2-1

Κυριακή 14/11
Αρχεντίνος Τζούνιορς - Σαν Λορέντσο 1-0
Κίλμες - Γοδόι Κρους 2-1
Ιντεπεντιέντε - Ολίμπο 1-1
Βελέζ Σάρσφιλντ - Λανούς 1-0
Νιούελς Ολντ Μπόις - Ρασίνγκ Κλουμπ 0-2

Τρίτη 16/11
Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς 1-0

Πρόβα ευκαιριών για την εθνική

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της, η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Αυστρία (21:30) σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από την αναμέτρηση του "Ερστ Χάπελ" της Βιέννης, καθώς θα τσεκάρει την ετοιμότητα των διεθνών, καθώς επίσης και το κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν οι νέες του επιλογές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ένα ακόμα κίνητρο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς θέλει να παραμείνει αήττητος στον πάγκο της Εθνικής. Ο Σάντος δεν έχει γνωρίσει την ήττα από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετρώντας τρεις νίκες (η μια σε φιλικό με την Σερβία) και δυο ισοπαλίες.

Η Εθνική αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο του "Ερστ Χάπελ". Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, με τους Α. Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Τοροσίδης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Τζαβέλλας το αριστερό. Οι Κατσουράνης και Καραγκούνης θα είναι οι δυο ανασταλτικοί μέσοι, με τους Χριστοδουλόπουλο, Κονέ και Σαλπιγγίδη να ξεκινούν, πίσω από τον Σαμαρά ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος της Εθνικής.

Αγωνία για Μπουσαΐντι

Στον Ανίς Μπουσαΐντι είναι στραμμένη η προσοχή της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Ο Τυνήσιος μπακ θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του απέναντι στην Μποτσουάνα και ο Μάκης Χάβος δε θέλει σε καμία περίπτωση να υπάρξει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για τον έμπειρο μπακ. Ήδη, ο Έλληνας τεχνικός μετράει αρκετές απουσίες ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δε θέλει ένας ακόμα παίκτης του να μπει στο ιατρικό δελτίο.

Ο Μπουσαΐντι αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο θα προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, πριν αναχωρήσει με την αποστολή του «Δικέφαλου» του Βορρά για την Αθήνα.

Ο Χάβος θα περιμένει και τις επόμενες ημέρες τις επιστροφές των διεθνών παικτών της ομάδας, προκειμένου να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς του "Γ. Καραϊσκάκης". Ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγή του 4-2-3-1 το οποίο χρησιμοποιεί τον τελευταίο καιρό.

Ο Χάβος θα έχει τον Βλάνταν Ίβιτς στη διάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό, όχι όμως και τον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί και το ιατρικό επιτελείο του "δικέφαλου" του Βορρά τονίζει πως δύσκολα ο παίκτης θα καταφέρει να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της ενδέκατης αγωνιστικής. Τέλος, κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού θα τεθεί ο Πάμπλο Γκαρσία.

Νέα προσπάθεια για Σκόκο

Εντός της εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα επαφή της διοίκησης της ΑΕΚ με την πλευρά του Νάτσο Σκόκο για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που θέλουν τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ετοιμάζουν προτάσεις συνεργασίας προς την πλευρά του παίκτη.

Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, στους οποίους θα παρουσιάσει τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες των "κιτρινόμαυρων" θέλουν να έχουν τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα έως το τέλος Δεκεμβρίου, προκειμένου να μην μπουν σε μια διαδικασία, όπου οι εκπρόσωποι του παίκτη θα επικαλούνται και ενδιαφέρον από τους δυο "αιωνίους". Η διοίκηση της Ένωσης πιστεύει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σκόκο και πως το θέμα θα κλείσει θετικά για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα για τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός επιθετικός φαίνεται πως απομακρύνεται για την Ένωση και ήδη υπάρχουν σκέψεις για την εύρεση επιθετικού, που θα αναπληρώσει το κενό. Ο Μπλάνκο από την πλευρά του, εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την στάση της διοίκησης και αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας.

Τέλος, η διοίκηση της ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις υπογραφές των νέων συμβολαίων με τον Ράφικ Τζιμπούρ και πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο Αλγερινός επιθετικός θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας για να ανανεώσει και τυπικά την συνεργασία του.

Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά υπογραφές

Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή του Κέβιν Μιραλάς στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρών στον αγώνα ο μάνατζερ του παίκτη, Δευτέρα η συνάντηση με τη διοίκηση για να υπογράψουν. Κρίσιμη μέρα για τον Μέλμπεργκ.

Πολλά ερωτήματα για τη συμμετοχή του Κέβιν Μιραλάς στον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» γέννησε η επιστροφή του παίκτη από την αποστολή της εθνικής Βελγίου (για το φιλικό με τη Ρωσία), αλλά φαίνεται πως όλα αρχίζουν να απατώνται. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» μπορεί να συνεχίζει να προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό γίνεται για να μην επιβαρυνθεί ο Βέλγος φορ, ώστε να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος, μιας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να μην έχει τον πιο φορμαρισμένο του παίκτη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο «Καραϊσκάκη» θα βρεθεί και ο ατζέντης του παίκτη, αφού την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ώστε να συζητηθεί το θέμα αγοράς του. Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό μέχρι 2.5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να συμπεριλάβουν τη ρήτρα αποδέσμευσής των 4.2 εκατ.

«Να πάει στο διάολο ο Κρόιφ»

Μια εξαγριωμένη επίθεση προς το πρόσωπο του Γιόχαν Κρόιφ εξαπέλυσε ο Μίνο Ραϊόλα. Ο Ολλανδός τεχνικός επαίνεσε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε μια σουηδική τελετή βράβευσης και ο μάνατζερ του παίκτη αντί να τον ευχαριστήσει, απάντησε με ένα μπαράζ ύβρεων προς το πρόσωπό του. Από τη μήνη του Ραϊόλα μάλιστα δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην προπονητής του φορ της Μίλαν, Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Να πάει στο διάολο ο Κρόιφ. Δεν υπάρχει κανένας Κρόιφ» δήλωσε στην σουηδική εφημερίδα “Expressen” ο Ραϊόλα, προσθέτοντας πως «γερνάει και δεν έχει το κουράγιο να συνεχίσει να κοουτσάρει έναν μεγάλο σύλλογο, επειδή δεν ξέρει να προπονεί έναν σύγχρονο κλαμπ».

«Γιατί ο Κρόιφ δεν είπε στον Ζλάταν ότι δεν ταιριάζει στο ισπανικό πρωτάθλημα πριν πάει στην Μπαρτσελόνα; Πρέπει να τον κλείσουν σε άσυλο για νοητικά καθυστερημένους μαζί με τον Γκουαρντιόλα, για να μπορούν να παίζουν ήσυχα-ήσυχα χαρτιά οι δυο τους. Θα έκαναν μεγάλη χάρη στην Μπαρτσελόνα».

Η… (Νέα) Σμύρνη των στεναγμών

Είναι κλίσε, αλλά για τη Νέα Σμύρνη σήμερα, πραγματικά, η φράση: «το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο βαρύ», ταιριάζει… γάντι. Εκτός από ημέρα τιμής και μνήμης των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, οι φίλοι του Πανιωνίου είναι πολύ πιθανό να θυμούνται τη 17η Νοεμβρίου 2010 και ως τη μέρα που η αγαπημένη τους ομάδα μπήκε -παρά τη θέλησή τους- σε μία νέα εποχή και με τη «βούλα». Και αυτό γιατί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Τσακίρη σε γκρουπ επιχειρηματιών που συνδέονται με τον Μ. Ψωμιάδη πιθανότατα θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες…

Η συμφωνία, λοιπόν, είναι δεδομένη και τίποτα δεν μπορεί, πλέον, να σταματήσει τις εξελίξεις στον «ιστορικό». Παρά την σθεναρή αντίσταση των Πανιώνιων, είτε των επιφανών, είτε των απλών οπαδών, η απόφαση του -για λίγο ακόμα- μεγαλομετόχου της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Κωνσταντίνου Τσακίρη, στη χθεσινή Γ.Σ., είναι αμετάκλητη, όπως είπε, άλλωστε και ο ίδιος στους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Νέας Σμύρνης, που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν.

Απόφαση, η οποία είναι πια γνωστή: Η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε γκρουπ επιχειρηματιών που συνδέονται με τον Μ. Ψωμιάδη, όπως είχε αποκαλύψει η ''SportDay'', ήδη, από το Σάββατο.

Στις τάξεις των φιλάθλων, στον Ερασιτέχνη, αλλά και στους ανθρώπους που «ζουν και αναπνέουν» μέσα στην ποδοσφαιρική ομάδα, η ανυσηχία είναι έκδηλη και ο προβληματισμός έντονος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο Ψυχικό, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γεράσιμος Βεντούρης, κατέβηκε από τα γραφεία της ΠΑΕ βουρκωμένος, ανακοινώνοντας στα περισσότερα από 100 άτομα που ήταν συγκεντρωμένα έξω από αυτά: «Παιδιά, τελείωσε»!

Από κει και πέρα, όλοι στην Πλατεία βρίσκονται σε αναμονή της επισημοποίησης της πώλησης του συλλόγου εκεί που δεν θέλανε. Σε «ξένα χέρια». Ο Τσακίρης, πάντως, στους οπαδούς που τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του, είπε: «Με στεναχωρήσατε που ήρθατε εδώ. Βρήκα έναν άνθρωπο που θα με κάνει να απαλλαγώ από τα βάσανά μου… Ο Ψωμιάδης μπορεί να σώσει την ομάδα και είναι η κατάλληλη λύση αυτή τη στιγμή για τον Πανιώνιο. Ως άνθρωπο, οι περισσότεροι τον έχουν παρεξηγήσει». Φυσικά, τα λόγια του Τσακίρη δεν… καθησύχασαν τους οπαδούς. Το αντίθετο, μάλιστα. Τους εξαγρίωσαν.

Ακόμη και μέσα στη μέρα, λοιπόν, αναμένεται το «τυπικό Δ.Σ.» -που συγκροτήθηκε ίσα-ίσα για σήμερα…- να προχωρήσει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, που έχει μπει στην τελική του ευθεία και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις…

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το γκρουπ επιχειρηματιών-στενών συνεργατών του Μ. Ψωμιάδη, δεν πρόκειται να αγοράσει το «στολίδι» του «ιστορικού, το προπονητικό του κέντρο.

Η ομάδα, ωστόσο, θα συνεχίσει να προπονείται στο «Απήλιον», στο Κορωπί, αφού πρόθεσή τους είναι να δώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για το ενοίκιο.

Χωρίζουν Χαριστέας - Αρλ

Μετά από τον Άγγελο Μπασινά και ο Άγγελος Χαριστέας –σύντομα- θα αποτελέσει παρελθόν από την Άρλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας επιθετικός είχε συνάντηση με εκπροσώπους της διοίκησης της γαλλικής ομάδας, για τη λύση του συμβολαίου του, βρίσκοντας τη «χρυσή τομή».

Ο «Χάρι» θα λάβει τον μισθό του Δεκεμβρίου και προς τα τέλη του χρόνου θα αποχωρήσει από την Γαλλία αναζητώντας νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τα πρώτα μηνύματα είχαν έρθει αρκετά νωρίς, αλλά έγιναν εντονότερα από την στιγμή που ο Φαρούκ Χατζίμπεγκιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Άρχισε να διώχνει παίκτες με «μεγάλα» συμβόλαια και να αναδιοργανώνει το ρόστερ. Στις προπονήσεις έγινε ολοφάνερο η διάθεση να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον Χαριστέα, από την συμπεριφορά του Βόσνιου τεχνικού για να έρθει το παιχνίδι με την Μονακό στο οποίο δεν τον χρησιμοποίησε ούτε ένα λεπτό…

Προτάθηκε ο Φάντερ Μπόρε

Την περίπτωση του Άντονι Φάντερ Μπόρε εξετάζει ο Ολυμπιακός.
Ο 23χρονος δεξιός μπακ χαφ προτάθηκε στον πειραϊκό σύλλογο, αφού έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κέβιν Μιραλάς, δηλαδή τον Κριστόφ Ενροτέ και σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» οι «ερυθρόλευκοι» ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτησή του ακόμη και από αυτή την μεταγραφική περίοδο. Εφόσον, βέβαια υπάρχει μία λογική τιμή πώλησης από την Γκενκ.

Ο Βέλγος διεθνής άσος έχει αγωνισθεί σε Φιορεντίνα, Τζένοα και δανεικός στην Πόρτσμουθ, όμως, δεν κατάφερε να στεριώσει σε καμία από τις τρεις ομάδες, γι’ αυτό και επέστρεψε στην πατρίδα του. Ωστόσο, στάθηκε και εδώ άτυχος…

Η Γκενκ τον απέκτησε ως ελεύθερο, αλλά οι Γενοβέζοι άργησαν να στείλουν τα χαρτιά της μεταγραφής του, με αποτέλεσμα να μην έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος με τη φανέλα της νέας του ομάδας! Τουλάχιστον παίζει στην εθνική Βελγίου…

Θετικά σχόλια για Βενκέρ

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν εδώ και αρκετούς μήνες τον Γουίλιαμ Βενκέρ. Τόσο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς όσο και ο Ανδρέας Νινιάδης έχουν πολύ καλή άποψη για τον 21χρονο μέσο της Ναντ και έχουν μεταφέρει την γνώμη τους στη διοίκηση αλλά και στον προπονητή. Αυτό λοιπόν, που απομένει είναι αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του νεαρού άσου με τη μορφή δανεισμού τον Γενάρη.

Συζήτηση Κούπερ-διοίκησης για τους ξενύχτηδες

Επαφή μεταξύ τής διοίκησης του Άρη και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναμένεται να υπάρξει μέσα στο επόμενο διάστημα, αναφορικά με κάποιους από τους παίκτες τής ομάδας οι οποίοι είναι επιρρεπής στα ξενύχτια.
Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει θορυβήσει τόσο τους ανθρώπους τής διοίκησης όσο και τους οπαδούς, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει ζητήσει να είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τις τιμωρίες όσων παραβαίνουν το ωράριο.

Το θέμα, πάντως, έχει πάρει διαστάσεις που μόνο στην ομάδα δεν κάνουν καλό και θα πρέπει να μπει σε άλλη βάση άμεσα. Για αυτόν τον λόγο θα υπάρξει επαφή ανάμεσα σε ανθρώπους τής ΠΑΕ και τον Ε. Κούπερ.

Ένα μήνα εκτός ο «Τσέσνα»

Εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα της τάξης του ένα μήνα θα παραμείνει για τον Άρη, ο Ντειβίντας Τσεσνάουσκις. Επιστρέφουν Χαβίτο και Τσέζαρεκ.
Ο Λιθουανός άσος υποβλήθηκε σε υπέρηχο ο οποίος έδειξε πως η θλάση που υπέστη ο Τσεσνάουσκις ήταν βαριάς μορφής και ο χρόνος αποκατάστασης για την επιστροφή του σε αγωνιστική δράση θα είναι ένας συνολικά μήνας.
Ο 27χρονος άσος του Άρη όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη μιας και η επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς υπολογίζεται κοντά στα μέσα Δεκεμβρίου. Ετυμηγορία για τρεις
Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Γκιάρο, Ναφτί και Ρουίζ, μιας και θα εξεταστούν από τον γιατρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Βαγγέλη Πανταζή.
Επιστρέφουν Χαβίτο και Τσέζαρεκ Στα ευχάριστα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ότι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο Χαριλάου θα επιστρέψουν οι Χαβίτο και Τσέζαρεκ δίνοντας δύο λύσεις για την ενδεκάδα απέναντι στους Φαίκες.

«Συμφώνησε ο Φερέιρα»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι το φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, καθώς ο εκπρόσωπός του, Ζόρζε Μέντες, ανέφερε πως επήλθε συμφωνία. Οι «πράσινοι», όμως, θα συναντηθούν και με τους άλλους υποψηφίους.Την είδηση αναπαράγει σύσσωμος ο πορτογαλικός Τύπος, ο οποίος αναφέρει ότι ο 64χρονος τεχνικός είπε το «ναι» (για συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου) μετά τη συνάντηση που είχε με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Οι Πορτογάλοι πάνε πολύ μπροστά, αφού αναφέρουν ότι ο Φερέιρα θα υπογράψει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο και τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ξεκινήσει δουλειά.

Κουβέντα και με τους άλλους υποψήφιους
Η αλήθεια είναι πως ο μάνατζερ του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Ζόρζε Μέντες, το προχωράει πολύ το θέμα με τις δηλώσεις που έκανε στο πρακτορείο «Lusa». Το gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει πρώτο για τον Πορτογάλο προπονητή, ενώ χθες σας είχαμε ενημερώσει πως ο Πορτογάλος προπονητής τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα γίνουν και τα ραντεβού με τους άλλους τέσσερις υποψήφιους τεχνικούς. Σίγουρα ο Φερέιρα είναι η πρώτη επιλογή για τον Παναθηναϊκό και το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Νίκο Νιόπλια στον «πράσινο» πάγκο.

Στα άκρα με Γκοβού

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μετά το νέο ξενύχτι του Σίντνεϊ Γκοβού. Οι «πράσινοι» θα καταγγείλουν το συμβόλαιο του Γάλλου στη FΙFΑ.
Το ποτήρι ξεχείλισε με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, και το «τριφύλλι», όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, τον κάλεσε σε απολογία και ετοιμάζεται πλέον να τον καταγγείλει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Από το «πράσινο» στρατόπεδο δεν αντέχουν άλλο τα τερτίπια του Γκοβού, καθώς ο Γάλλος δείχνει πως δεν καταλαβαίνει ούτε από συστάσεις ούτε τίποτα. Πλέον, τα μανίκια σηκώνει το νομικό τμήμα του Παναθηναϊκού και κοιτάζει όλες τις περιπτώσεις για να «σπάσει» το συμβόλαιό του που λήγει το 2013. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, η δικαστική οδός είναι πλέον μονόδρομος.
Οι μάνατζερ του Γκοβού ενημερώθηκαν για τα νέα τερτίπια του πελάτη τους και δεν το... πίστευαν, καθώς δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ο εκπρόσωπός τους είχε ξενυχτήσει. Δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του, Τζον Μπικό, για να συναντηθεί με τον Γκοβού και τον Παναθηναϊκό.

Αγωνία για Μπουσαϊντί

Η Εθνική Τυνησίας αγωνίζεται σήμερα στην Μποτσουάνα, με το βλέμμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να είναι στραμμένο στον Ανίς Μπουσαϊντί.
Ο Τυνήσιος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» αγωνίζεται σήμερα στην Μποτσουάνα στις 17:00 με την εθνική του ομάδα.
Όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής, για να προπονηθεί το Σάββατο και να ταξιδέψει με την ομάδα στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Η αγωνία ωστόσο έγκειται στο γεγονός πως τα αφρικανικά ταξίδια… κρύβουν κινδύνους σχετικά με τις πτήσεις και ακόμη είναι άγνωστό το πότε τελικά θα έρθει ο Μπουσαϊντί αλλά και σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται.