Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά υπογραφές

Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή του Κέβιν Μιραλάς στον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρών στον αγώνα ο μάνατζερ του παίκτη, Δευτέρα η συνάντηση με τη διοίκηση για να υπογράψουν. Κρίσιμη μέρα για τον Μέλμπεργκ.

Πολλά ερωτήματα για τη συμμετοχή του Κέβιν Μιραλάς στον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» γέννησε η επιστροφή του παίκτη από την αποστολή της εθνικής Βελγίου (για το φιλικό με τη Ρωσία), αλλά φαίνεται πως όλα αρχίζουν να απατώνται. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» μπορεί να συνεχίζει να προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό γίνεται για να μην επιβαρυνθεί ο Βέλγος φορ, ώστε να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος, μιας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να μην έχει τον πιο φορμαρισμένο του παίκτη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο «Καραϊσκάκη» θα βρεθεί και ο ατζέντης του παίκτη, αφού την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ώστε να συζητηθεί το θέμα αγοράς του. Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό μέχρι 2.5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να συμπεριλάβουν τη ρήτρα αποδέσμευσής των 4.2 εκατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: