Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

«ΝΑΙ» στον έλεγχο, από τον κόσμο του Άρη!!

Η απόφαση που πήραν τα 349 (!) μέλη της Κοινωνίας Μελών του Άρη που συμμετείχαν στη σημερινή ψηφοφορία για τον τρόπο που θα γίνει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ, είναι ο ενδιαφερόμενος επενδυτής που θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ να πάρει το 51% κατόπιν ελέγχου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΚΜΑ αναφέρει: «Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ανακοινώνει το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου:

Έλαβαν μέρος: 349

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 51% κατόπιν ελέγχου: 194

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 51% χωρίς έλεγχο: 149

Άκυρα/Λευκά: 6"

Πάντως, η μικρή συμμετοχή στη ψηφοφορία για ένα τόσο κρίσιμο και σημαντικό θέμα για τον Άρη, πρέπει να προβληματίσει πολλούς για τη συνέχεια...
Πηγή: metrosport.gr

Στεφανίδης: «Γιάννη, έλα να σε πάω βόλτα στην πόλη!»

Απάντηση στον Γιάννη Κόντη για τα όσα καταλογίζει (μέσω γραπτής δήλωσης) στον πρόεδρο της ΚΜΑ Παναγιώτη Στεφανίδη, έδωσε μέσω του «Αθλητικού Metropolis» ο πατέρας του, Άρης. Μεταξύ των άλλων, καλεί τον κ. Κόντη να κάνει μαζί του μία βόλτα στην πόλη της Θεσσαλονίκης για να αποσπάσει τα φιλιά του κόσμου του Άρη για το έργο που άφησε….

«Ο κ. Κόντης είναι πολύ μικρός για να πιάσει το όνομα της οικογενείας Στεφανίδη στο στόμα του. Προσκαλώ τον κ. Κόντη να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να τον πάρω αγκαλίτσα και να πάμε μία βόλτα στην πόλη για να αποσπάσει τα φιλιά του κόσμου, γιατί ξέρω ότι τον αγαπάνε πολύ για το έργο που άφησε στον Άρη», είπε αρχικά ο Άρης Στεφανίδης και πρόσθεσε:
«Είναι ανεπιθύμητος πλέον ο συγκεκριμένος γι΄αυτό και δεν έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Ας κρίνει λοιπόν τον εαυτό του και όχι την οικογένεια Στεφανίδη. Για να μας πιάνει στο στόμα του πρέπει πρώτα να το πλύνει πολύ καλά. Εμείς ποτέ δεν καπηλευτήκαμε στον σύλλογο και δεν αποσπάσαμε ούτε ένα σεντς από τον Άρη. Για τον ίδιο κι αν κέρδισε από την ομάδα θα το δείξουν οι έρευνες. Η οικογένεια Στεφανίδη μια ζωή έδινε στον Άρη, ποτέ δεν πήρε.

Ο Παναγιώτης (σ.σ.: Στεφανίδης) ήταν άγνωστος για τον κ. Κόντη, όχι για τον κόσμο του Άρη. Κι ας μην ξανα ασχοληθεί γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει όλες τις νόμιμες συνέπειες από τις αγωγές που θα του καταθέσουμε.
Ο Παναγιώτης ασχολείται μόνο με τον Άρη, προσωπικά δεν ήθελα να ασχοληθεί από τον τομέα που είναι τώρα. Εκλέχθηκε όμως από τον κόσμο, δεν ήρθε ουρανοκατέβατος».

Ο Άρης Στεφανίδης απάντησε και στις κατηγορίες του κ. Κόντη ότι ο γιός του, Παναγιώτης, είναι δικηγόρος του Σκόρδα και έχουνε άριστες σχέσεις:
«Για μένα, ο Λάμπρος ο Σκόρδας και ο σημερινός πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Δημήτρης Ηλιάδης είναι αγαπητοί άνθρωποι. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους. Εκτιμώ τον κ. Σκόρδα. Ο Παναγιώτης ήταν δικηγόρος του, πλέον όμως δεν έχουνε καμία επαφή. Ο Παναγιώτης είναι άμεμπτος στα καθήκοντά του, δεν ανήκει σε καμία παράταξη. Κοιτάει μόνο το συμφέρον του Άρη», ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της νέας διοίκησης της ΠΑΕ:

«Είναι πολύ νωρίς για να τους κρίνουμε. Προσωπικά, όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα είμαι από τους πρώτους που θα αγοράσουνε διαρκείας για όλη την οικογένεια. Ήδη ζήτησα να μου τα έχουνε έτοιμα, να πάρω την σουίτα μου για να παρακολουθώ ανελλιπώς την ομάδα μου. Είναι νωρίς, πάντως, να σχολιάσουμε τα πεπραγμένα της νέας διοίκησης. Είμαι συμπαραστάτης οποιασδήποτε νέας προσπάθειας και εύχομαι να μην περάσουμε τα περυσινά. Όσοι προσπαθούν να βλάψουν τον Άρη θα με βρουν απέναντι τους», ήταν το μήνυμα του Άρη Στεφανίδη. Πηγή: metrosport.gr

Ακόμη μια έντονη προπόνηση!!

Ολοκληρώθηκε και η απογευματινή προπόνηση της ομάδας, η οποία ήταν εξίσου έντονη με την πρωινή. Το προπονητικό τιμ ετοίμασε ένα πρόγραμμα με κεντρικό ζητούμενο από τους ποδοσφαιριστές την καλή κυκλοφορία της μπάλας υπό πίεση.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν άσκηση τεχνικής για πάσες εν κινήσει και συνεργασίες. Αμέσως μετά το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε παιχνίδι 9 εναντίον 9 με 3 στηρίγματα σε ολόκληρο το γήπεδο, με στόχο την κυκλοφορία της μπάλας και την αλλαγή παιχνιδιού.

Η άσκηση επαναλήφθηκε τρεις φορές με διαφορετικούς όμως κανόνες (μία επαφή, δυο επαφές, ελεύθερα με υποχρεωτική όμως αλλαγή παιχνιδιού). Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις αποθεραπείας και αποκατάστασης. Για αύριο έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση το πρωί.Πηγή: metrosport.gr

Ευθυμιάδης στο Metropolis: «Όλοι μια γροθιά για το καλό του Άρη»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Ευθυμιάδης, όπου και μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα τμήματα υποδομής: «Ο Άρης πάντοτε είχε καλές ακαδημίες, αλλά τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να επικεντρωθούμε σε αυτόν τομέα προκειμένου να βγάλουμε παίκτες και να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά. Δοκιμάζουμε πολλούς παίκτες από τις ομάδες Κ20 και Κ17 προκειμένου να προωθήσουμε αυτούς που αξίζουν. Κατά τη γνώμη μου, αυτό πρέπει να είναι το μοντέλο για όλα τα αθλήματα»

Για τον ανασταλτικό παράγοντα που αποτελεί το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας: «Το ξέρουμε και το έχουμε δει και προχωρούμε σε κάποιες πληρωμές. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να βγάλουμε παίκτες από τα σπλάχνα μας για αυτό και κάναμε κάποιες κινήσεις, πήραμε τεχνικό διευθυντή. Ωστόσο, χρειάζεται υπομονή το συγκεκριμένο πλάνο θέλει χρόνια για να αποδώσει. Είμαστε διατεθειμένοι να βαδίσουμε αυτή την οδό. Είναι κεντρική επιλογή της διοίκησης. Πρέπει να φροντίσουμε και τις εγκαταστάσεις. Καμία ομάδα δεν γίνεται μεγάλη αν δεν έχει υποδομές σε εγκαταστάσεις. Χάσαμε χρήματα σε «καραβιές» παικτών χωρίς να κοιτάξουμε τις υποδομές.

Για τη θέση πάνω στις εκλογές της ΚΜΑ για την αύξηση:
«Είμαι υπέρ του 51% με έλεγχο. Όποιος θέλει να πάρει την ομάδα, να έρθει στη λέσχη, να μας καταθέσει κάποια πράγματα για να ελέγξουμε, να μας καταθέσει το πλάνο του και με την ευχή μας να προχωρήσει».

Για το έργο της νέας διοίκησης: «Ο πρόεδρος δήλωσε ότι όσα χρήματα απαιτούνται για τις τρέχουσες υποχρεώσεις θα καταβληθούν. Μέχρι στιγμής ο πρόεδρος καταβάλει προσωπικά του χρήματα για να καλύφθούν οι υποχρεώσεις. Στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε το όνομα του Άρη και πιστεύω πως θα μας δοθεί η ευκαιρία.Όπως δηλώσαμε το αγωνιστικό είναι πολύ σοβαρό, αλλά εξίσου σοβαρό είναι να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τα όργανα διοίκησης του Άρη. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Πρέπει να θέσουμε αυτό ως κύριο στόχο. Αλλιώς δεν πρόκειται να έχουμε εισροή χρημάτων, αφού ο κόσμος είναι ο κύριος αιμοδότης της ομάδας. Μέχρι στιγμής υπάρχει καχυποψία και είναι λογικό»

Για τα επόμενα βήματα της νέας διοίκησης: «Πρέπει να κλείσουμε το άρθρο 99, να ξέρουμε πόσα χρήματα είναι να πληρώσουμε, έπειτα να κλείσουμε το μπάτζετ της νέας χρονιάς και μετά όλα τα άλλα. Βλέπω πάντως πως σιγά σιγά υπάρχει αλλαγή κλίματος, όμως αυτό θέλει το χρόνο του, με προσπάθεια και καθημερινή απόδειξη στην πράξη».

Για τη χαμηλή συμμετοχή του κόσμου στην ΚΜΑ: «Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο. Έχω συμμετάσχει στη λέσχη σε όλες τις εκφάνσεις της. Τώρα είμαστε στα χαμηλά, αλλά με έργο σε καθημερινή βάση θα αντιστραφεί το κλίμα. Ο κόσμος θέλει να δει δουλειά και έργα. Αν ο κόσμος δει πως τα χρήματα του πιάνουν τόπο θα επιστρέψει αμέσως».

Για την εσωτερική αντιπαλότητα στο σύλλογο: «Η κάθε αντιπαλότητα σε οποιοδήποτε χώρο ζημιώνει. Ωστόσο, αντιπαλότητες θα υπάρχουν. Στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι πρέπει τις όποιες διαφωνίες να τις συζητούμε στα κατάλληλα όργανα του συλλόγου όπως είναι η Λέσχη, όχι στα ραδιόφωνα, αυτό είναι που κάνει κακό. Όταν μια οικογένεια συζητάει θα υπάρξουν διαφωνίες. Οφείλουμε να σεβόμαστε την άποψη των πολλών και να έχουμε μα κοινή πορεία προς τα έξω. Όλοι πρέπει να είμαστε συστρατευμένοι για να κάνουμε μεγάλο τον Άρη. Όλοι να είμαστε μια γροθιά για να φτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει». Πηγή: metrosport.gr

Tελειώνει του Ολίσε!!

Θέμα λίγων ωρών είναι η επισημοποίηση του δανεισμού του Σεκού Ολίσε στον ΠΑΟΚ. Ο Λιβεριανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη αύριο Τρίτη, για να τελειώσει οριστικά η μεταγραφή του ως δανεικός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής άσκησε μεγάλες πιέσεις στην διοίκηση των Ρώσων, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι διαπροσωπικές σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη. Έτσι, ο Ολίσε αναμένεται να πατήσει αύριο στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα δεν αποκλείεται να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστρία για την προετοιμασία.Πηγή: arenafm.gr

Σκέψεις για προπονητικό κέντρο στην Αγ. Τριάδα!!

Σύμφωνα με πληροφορίες   ο Ιβάν Σαββίδης  εξακολουθεί  να έχει  σε προτεραιότητα  την  δημιουργία αθλητικού κέντρου.
Σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε  σήμερα συνάντηση του αδελφού  του με αρμόδιους φορείς της περιοχής  της Αγ. Τριάδας . Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες  πρόκειται για μια έκταση 500 στρεμμάτων που θα αποκτηθούν για την κατασκευή αθλητικού κέντρου από την στιγμή που έχει ληφθει η απόφαση να αποχωρήσουν  από την Νέα Μεσημβρία.
Πηγή: arenafm.gr

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, για το ζήτημα της αγοράς των στρεμμάτων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να γίνει προπονητικό κέντρο.
«Δεν υπάρχει κανένα νεότερο, καμία συμφωνία μέχρι στιγμής. Υπάρχει συζήτηση σε προχωρημένο επίπεδο. Περιμένουμε συνάντηση με τον πρόεδρο και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διότι εκεί θα κλείσει το θέμα. Έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια περεταίρω εξέλιξη. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν συζητήσεις με κάποιον άλλο δήμαρχο. Όταν θα πέσουν οι υπογραφές τότε θα οριστικοποιηθεί, δεν μπορούμε να  πούμε τώρα ότι υπάρχει μια τελειωτική συμφωνία».
Πηγή: arenafm.gr

Οι κάλπες της ΚΜΑ!!

Στα χέρια των μελών της ΚΜΑ, βρίσκεται η ετυμηγορία για τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και τον ρόλο που θα διαδραματίσει η ΚΜΑ, εάν και εφόσον παρουσιαστεί επενδυτής για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Άρης.
Οι κάλπες άνοιξαν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 9 το βράδυ, ενώ οι επιλογές που θα έχουν οι ψηφοφόροι της ΚΜΑ είναι δύο.

Η πρώτη θα υποστηρίζει την «Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 51% και άνω κατόπιν ελέγχου από ΚΜΑ και ΑΣ», ενώ η δεύτερη επιλογή την «Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 51% και  άνω χωρίς έλεγχο από ΚΜΑ και ΑΣ».
Παράλληλα, η ΚΜΑ εξέδωσε και διευκρινιστική ανακοίνωση τόσο για την ουσία της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, όσο και για την επιστολική ψήφο των μελών που θέλουν να συμμετέχουν στις εκλογές και βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Και στις δύο περιπτώσεις δίνεται το δικαίωμα στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει το 51%. Στην πρώτη περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για να αποκτήσει κάποιος το 51% είναι να υπάρξει συνεννόηση με ΚΜΑ και ΑΣ ΑΡΗΣ προκειμένου να παραιτηθούν του δικαιώματός προτίμησής τους στην ΑΜΚ. Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επενδυτής να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο καταβάλλοντας το ποσό της αύξησης που θα απομείνει μετά την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης καθώς το ποσό που θα απομένει θα καλύπτει πάνω από το 51% του συνόλου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επενδυτής θα ελεγχθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η διαδικασία θα διαρκέσει από τις 09:00 έως τις 21:00 και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι όσοι είχαν δικαίωμα ψήφου στις τελευταίες εκλογές για τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καθώς και όσα μέλη εγγραφούν ή ανανεώσουν έως την έναρξη της διαδικασίας.
Ενημερώνουμε τα μέλη που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, ότι μπορούν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την ΑΜΚ παραδίδοντας στην Κοινωνία Μελών ΑΡΗ το ψηφοδέλτιο προτίμησής τους. Το ψηφοδέλτιο πρέπει να είναι τυπωμένο σε διάσταση Α4, διπλωμένο μέσα σε σφραγισμένο άσπρο φάκελο ψηφοφορίας διάστασης 11,5εκ x 23εκ (ίδιου με της διαδικασίας) και να μη φέρει σταυρούς ή αλλα διακριτικά. Ο άσπρος φάκελος της ψηφοφορίας θα πρέπει να περιέχεται σε σφραγισμένο φάκελο της επιλογής τους, μαζί με φωτοτυπία της ταυτότητας και έναν αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Ο φάκελος θα πρέπει να παραδοθεί μέχρι και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, μέσω ταχυδρομείου, courier ή από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση που φέρει το γνήσιο της υπογραφής στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (Γήπεδο Κλ. Βικελίδης, Παπαναστασίου 154, ΤΚ 54250)».
πηγή: arenafm.gr

“Ισχυρό δίδυμο με Ανγκάθο και Μανιά”!!

Ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στον “Arena 89.4″, εξήρε την επιλογή του Άρη να αποκτήσει τον πρώην παίκτη του στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”, Μιχάλη Μανιά, λέγοντας επανειλλημένως πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με προοπτική και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει!
Αναλυτικά, όσα δήλωσε είναι τα ακόλουθα:
Για την επιλογή του Άρη να αποκτήσει τον πρώτο σκόρερ της περσινής Football League, Μιχάλη Μανιά: “Καλά έκανε ο Άρης και τον απέκτησε. Είναι ένας παίκτης με προοπτική. Πολύ καλός τακτικά, γενικώς είναι ένας καλός παίκτης. Δεν ξέρει κανείς που μπορεί να φτάσει ο Μανιάς!Έχει πολύ καλή επαφή με την εστία, είναι γρήγορος για το ύψος του και κοντρολαρισμένος. Τα είχαμε διαπιστώσει αυτά από τις προπονήσεις και από τα πρώτα φιλικά”.
Για την παρουσία του στον Απόλλων όταν μεταγγράφηκε από τον ΠΑΟ Ρουφ: “Στα πρώτα παιχνίδια έμπαινε συνήθως αλλαγή και όλοι λέγαμε πως θα βάλει γκολ. Τύχαινε και έβαζε γκολ, σε μερικά παιχνίδια στα πρώτα δέκα λεπτά είχε βάλει ήδη γκολ. Κάποια στιγμή, λέγαμε να τον βάζουμε αλλαγή για… γούρι (γέλια).
Δε νομίζω πως θα του πάρει πολύ χρόνο να προσαρμοστεί στον Άρη. Πολλές φορές έπαιζε και αριστερά, όντας δεξιοπόδαρος και συνέκκλινε προς τα μέσα, πατούσε πολύ μες στην περιοχή και σαν πλάγιος”.
Για το αν θα μπορέσει να αντέξει στην πίεση του κόσμου των “κιτρίνων”: “Σίγουρα, θα είναι μεγάλη η πίεση που θα ασκείται, αλλά έχει ποδοσφαιρικό θράσος και νομίζω πως μπορεί να ανταπεξέλθει”.
Για το αν μπορεί να πλαισιώσει επάξια τον Αγκάνθο στη “γραμμή κρούσης”, αλλά και για τον ερχομό του Γιάννη Παπαδόπουλου στον Άρη: Βεβαίως. Νομίζω πως μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Αγκάνθο. Δεν είναι δυνατό του σημείο η κεφαλιά, αλλά κατά τα λοιπά, ξαναλέω, πως έκανε πολύ καλή μεταγραφή ο Άρης. Όπως και ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον Άρη. Πιστεύω θα τον βοηθήσει πολύ κι αυτός”.
Για την προετοιμασία του Απόλλων Σμύρνης εν’ όψει της επιστροφής στα “μεγάλα σαλόνια” μετά από 13 χρόνια: “Σήμερα ξεκινάμε. Ο Απόλλων έλειψε 13 χρόνια από την πρώτη κατηγορία και θα είναι μια μεγάλη γιορτή σήμερα. Στόχος μας θα είναι, ασφαλώς, η παραμονή στην κατηγορία, όπως και κάθε ομάδα που προβιβάζεται”.
Για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν: “Οι ομάδες που ανεβαίνουν, συνήθως, δεν έχουν οικονομικά προβλήματα και έχουν τη δυνατότητα να κάνουν καλύτερες επιλογές, υπό καλύτερες προϋποθέσεις και να κάνουν μια καλή πορεία. Ελπίζω πως θα γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με μεγαλύτερη ποιότητα. Βλέπω πως γίνονται καλύτερες κινήσεις από τις ομάδες και κυρίως από αυτές που έχουν περιορισμούς λόγω αδειοδότησης. Πέρυσι έγινε ξαφνικά το θέμα με τις αδειοδοτήσεις και πολλές ομάδες δεν ήταν έτοιμες γι’ αυτό το πράγμα. Φέτος είναι πιο έμπειρες και πιστεύω πως θα γίνει καλύτερο πρωτάθλημα.
πηγή: arenafm.gr

Έξω και η Σερένα!!

Άλλη μια τεράστια έκπληξη σημειώθηκε στο τουρνουά του Γουίμπλεντον με την Σαμπίνε Λισίτσκι να πετάει… έξω την Σερένα Γουίλιαμς με 2-1 σετ.
Μετά τον αποκλεισμό των Σαράποβα, Εράνι  και Αζαρένκα ήταν η σειρά της Σερένα Γουίλιαμς να αποχαιρετήσει το Βρετανικό Όπεν. Η Γερμανίδα τενίστρια επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση στο χορτάρι και με 6-2, 1-6 και 6-4 κατάφερε να αποκλείσει το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Αμέσως μετά το θρίαμβό της, η Λισίσκι (Νο23 του ταμπλό) τόνισε: “Ακόμα τρέμω από τη χαρά μου. Η Σερένα έπαιξε φανταστικά. Είναι τόσο σκληρή αντίπαλος. Το συναίσθημα ήταν απίθανο”.
Αντίπαλος της Λισίτσκι στα προημιτελικά θα είναι η Εσθονή Κάια Κανέπι, η οποία απέκλεισε με 7-6, 7-5 τη Λόρα Ρόμπσον κι έφτασε για 5η φορά στην καριέρα της σε προημιτελικά Γκραν Σλαμ.
πηγή: arenafm.gr

«Ζεστός» ο ΠΑΟΚ για Νίνη!!

Το θέμα Σωτήρη Νίνη δεν έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ. Πριν από τρεις βδομάδες ο Ζήσης Βρύζας επικοινώνησε με τον μάνατζέρ του εκφράζοντας ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Πάρμα.
Ο Νίνης δεν απάντησε, αλλά άφησε διπλωματικά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο 23χρονος χαφ έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Πάρμα. Δεν συμπεριλαμβάνεται, όμως, στα πλάνα των Ιταλών για τη νέα χρονιά και θα δοθεί δανεικός.
Ο ίδιος εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα την συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό. Θα περιμένει ακόμα λίγες μέρες για να δει εάν θα έχει προτάσεις από Αγγλία, Γερμανία, ή Ισπανία. Εάν δεν βρει ομάδα σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τότε συζητά την επιστροφή του στην Ελλάδα, όπου μοναδική του επιλογή είναι ο ΠΑΟΚ.
Στον Ολυμπιακό δεν πάει με τίποτα, όπως λέει το περιβάλλον του. Στην Ελλάδα θεωρεί τον ΠΑΟΚ την πιο σοβαρή προοπτική, λόγω Ιβάν Σαββίδη και Χουμπ Στέφενς. Οι ετήσιες αποδοχές του στη Πάρμα είναι 800.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού ούτως ή άλλως ως δανεικός θα χαμηλώσει κάπως τον πήχη των απαιτήσεων του. Τις επόμενες μέρες θα διευκρινιστεί οριστικά το ζήτημα.
πηγή: arenafm.gr

Μόνο τα «τυπικά» για Ντομίνγκες!!

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Τσόρι Ντομίνγκες. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την μεταγραφή του 32χρονου άσου. Αποσύρθηκε η Μάλαγα από το "παιχνίδι".

Μόνο τα «τυπικά» για Ντομίνγκες
Ο Γιάννης Βρέντζος είχε προαναγγείλει στην παρουσίασή των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, πως η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι μια "εβδομάδα ανακοινώσεων και παρουσιάσεων", επισημαίνοντας ότι η απόκτηση του Τσόρι Ντομίνγκες είναι πολύ προχωρημένο στάδιο.

Λίγες ώρες αργότερα, μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά... Ο Τσόρι Ντομίνγκες πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ώρες συμφώνησαν σε όλα -και τις λεπτομέρειες- με τον 32χρονο Αργεντινό για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας.

Αυτό είναι και το μόνο στοιχείο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή.

Ο παίκτης αναμένεται σύντομα να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα που θα δένουν το μέλλον του με τους Πειραιώτες και -ενδεχομένως- να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Ντομίνγκες είναι η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, μετά τον Βάις.

Φυσικά και οι ερυθρόλευκοι δεν θα μείνουν εδώ. Ο επόμενος στόχος των υπεύθυνων της ομάδας είναι να κλείσουν και αυτή του Αμαλφιτανό με τον οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν συμφωνήσει.

Αυτό που απομένει είναι η συγκατάθεση της Μαρσέιγ, με την οποία συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, η Μάλαγα αποσύρθηκε από την προσπάθεια απόκτησης του παίκτη, αφού δεν μπορούσε να "κοντράρει" την πρόταση του Ολυμπιακού. Πηγή: sport-fm.gr

Αγάπη διαρκείας!!

Περισσότερα από 3.000 διαρκείας έχει διαθέσει μέχρι στιγμής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία επιβράβευσε έναν ακόμη οπαδό με αναμνηστικά δώρα.

Αγάπη διαρκείας
Για περίπου άλλες δύο εβδομάδες (μέχρι τις 12 Ιουλίου) θα συνεχιστεί η ανανέωση των καρτών διαρκείας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σήμερα οι «ασπρόμαυροι» αντάμειψαν με αναμνηστικά δώρα τον Σεραφείμ Κωνσταντινίδη (φωτο), ο οποίος εξασφάλισε το υπ’ αριθμόν 3.000 εισιτήριο διαρκείας.

Η διάθεση των καρτών γίνεται μέσω ίντερνετ και καθημερινά 9.00 - 19.00 (πλην Κυριακής) από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας.Πηγή: sport-fm.gr

Δύο αποχωρήσεις στον Άρη!!

Δεν βρέθηκε σημείο επαφής με τους Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό για την παραμονή τους στον Άρη. Σε εκκρεμότητα τα δεδουλευμένα τους.

Δύο αποχωρήσεις στον Άρη
Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκονται οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μανώλης Παπαστεριανός, καθώς δεν βρέθηκε σημείο επαφής για την παραμονή τους και τη νέα σεζόν στον Άρη.

Χθες ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους και αποτελούν παρελθόν από τους «κίτρινους». Αυτό που μένει να διευθετηθεί είναι η καταβολή των δεδουλευμένων τους (περίπου 400.000 ευρώ).

Η διοίκηση της ομάδας θα συζητήσει με τον εκπρόσωπό τους, Κώστα Ευθυμιάδη προκειμένου να συμφωνήσουν στον διακανονισμό και να αποφευχθεί η (έσχατη) λύση της προσφυγής για να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους οι δύο ποδοσφαιριστές.Πηγή: sport-fm.gr

Τα βρήκαν στη… μέση με Πουλίδο!!

Αύξηση ήθελε, αύξηση πήρε… εμμέσως ο Ρούμπεν Πουλίδο από τον Άρη, ο οποίος του πρότεινε αυτό να γίνει μέσω μπόνους.

Τα βρήκαν στη… μέση με Πουλίδο
Με την επιστροφή του Ρούμπεν Πουλίδο στην Ελλάδα φαίνεται πως διευθετήθηκε το θέμα των αποδοχών του για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Ισπανός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να του αποφέρει λίγο πάνω από 100.000 ευρώ, ωστόσο ήθελε αύξηση.

Μετά από συζητήσεις με τον Δημήτρη Ηλιάδη η λύση βρέθηκε στη… μέση, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του δίνει κίνητρο μέσω μπόνους.

Έτσι, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στις υποχρεώσεις των «κίτρινων» και την Τρίτη θα περάσει από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Τα φιλικά του Άρη στη Βουλγαρία!!

Τρία φιλικά θα δώσει ο Άρης στη Βουλγαρία, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Τα φιλικά του Άρη στη Βουλγαρία
Τις Πιρίν, Λίτεξ Λόβετς και Μπότεφ Βράτσα θ' αντιμετωπίσει ο Άρης στη Βουλγαρία, όπου θα βρεθεί τον Ιούλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

"Οριστικοποιήθηκαν οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, οι ώρες και τα γήπεδα που θα γίνουν τα τρία φιλικά παιχνίδια του ΑΡΗ επί βουλγαρικού εδάφους στο διάστημα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο του Pravets στη γειτονική χώρα από τις 7 μέχρι τις 17 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την FC Pirin (10/07, 18:30) στο Pravets, την Litex Lovech (13/07, 19:00) στο Lovech και την Botev Vratsa (16/07, 18:00) στο Pravets".

Παραίτηση Μηλιωρίδη στον ΠΑΟΚ!!

Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλε ο Σπύρος Μηλιωρίδης.

Παραίτηση Μηλιωρίδη στον ΠΑΟΚ
Αποδεκτή έκανε η διοίκηση του ΠΑΟΚ την παραίτηση του Σπύρου Μηλιωρίδη, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με το κομμάτι επικοινωνίας με τους οργανωμένους οπαδούς του "Δικέφαλου του Βορρά".

Το πρώην μέλος του ΔΣ των "ασπρόμαυρων" επικαλείται προσωπικούς λόγους για την απόφασή του, ωστόσο ο κύριος λόγος της αποχώρησής του, φαίνεται πως είναι ότι είχε περιοριστεί αισθητά ο ρόλος του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι αποδέχεται την παραίτηση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της κ. Σπυρίδωνα Μηλιωρίδη, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε.

Η επιστολή του κ. Μηλιωρίδη:

«Μετά από σχεδόν 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να υποβάλλω την παραίτησή μου. Ποτέ δεν θα πάψω να υπηρετώ την ιδέα που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε έκανα επί σειρά ετών πριν κληθώ να προσφέρω από διάφορα διοικητικά πόστα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Ιβάν Σαββίδη, Θόδωρο Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν αναθέτοντάς μου διάφορους ρόλους στη διοίκηση της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα.

Επιστρέφω στις τάξεις της μεγαλύτερης στρατιάς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ (απ’ όπου και προέρχομαι) αισθανόμενος τεράστια υπερηφάνεια για το γεγονός ότι μου δόθηκε η ευκαιρία στα προηγούμενα χρόνια να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου και να ζήσω στιγμές μεγαλείου που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μου.

Με τιμή,

Μηλιωρίδης Σπυρίδων»

«Κοντά σε Μποζίνοφ ο Παναθηναϊκός»

Ένα βήμα από την απόκτηση του Βαλερί Μποζίνοφ είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα του Tutto Mercato. Ποιο το προφίλ του 27χρονου επιθετικού.

«Κοντά σε Μποζίνοφ ο Παναθηναϊκός»
Το Tutto Mercato επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρει πως ο Βαλερί Μποζίνοφ είναι κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος Βούλγαρος επιθετικός ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά δεν φαίνεται να υπολογίζεται και παρότι επιθυμεί να παραμείνει στην Ιταλία, όπου φέτος έπαιξε δανεικός, φέρεται να είναι κοντά στο «τριφύλλι».

Ο Μποζίνοφ έπαιξε φέτος δανεικός στην Ελλάς Βερόνα έχοντας 31 συμμετοχές και 5 γκολ στη Serie B. Στο παρελθόν έχει περάσει από μεγάλες ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ είναι 42 φορές διεθνής μετρώντας και 6 γκολ.

Η καριέρα του Μποζίνοφ με αριθμούς (συμμετοχές-γκολ)

2003/04-Λέτσε: 28-3
2004/05-Λέτσε: 29-13
2005/06-Φιορεντίνα: 27-6
2006/07-Γιουβέντους (Serie B): 18-5
2007/08-Μαν. Σίτι: 3-0
2008/09-Μαν. Σίτι: 9-1
2009/10-Πάρμα: 31-8
2010/11-Πάρμα: 33-3
2011/12-Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 15-3
2011/12-Λέτσε: 10-1
2012/13-Ελλάς Βερόνα / Βιτσέντζα (Serie B): 33-5
Πηγή: sport-fm.gr

«Δεν δοκιμάζονται παίκτες»

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ διαψεύδει κάθε είδους πληροφορία πως δοκιμάζονται εκεί ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

«Δεν δοκιμάζονται παίκτες»
Την πρωινή τους προπόνηση ολοκλήρωσαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ θα ακολουθήσει και απογευματινή στις 6 το απόγευμα που θα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο προπονητής μας Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Χρήστος Τσελιόπουλος, και Χρήστος Παπαιωάννου δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές μας σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δύναμης και κυκλοφορίας της μπάλας. Επόμενη προπόνηση σήμερα το απόγευμα στις 18:00, η οποία θα περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής.

* Στην αποστολή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν συμμετέχουν υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Οποιαδήποτε δημοσιεύματα, σε μερίδα του τύπου, αναφέρονται σε ονόματα υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών, που υποτίθεται βρίσκονται ήδη στο Καρπενήσι και λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας μας, είναι αναληθή.

Βρέντζος: «Εβδομάδα ανακοινώσεων»

Εβδομάδα ανακοινώσεων θα είναι αυτή για τον Ολυμπιακό όπως τόνισε ο Γιάννης Βρέντζος στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2013-14.

Βρέντζος: «Εβδομάδα ανακοινώσεων»
Εβδομάδα ανακοινώσεων θα είναι αυτή για τον Ολυμπιακό όπως τόνισε ο Γιάννης Βρέντζος στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2013-14.

Πιο προχωρημένη είναι η υπόθεση του Τσίρο Ντομίνγκες από εκείνη του Μόργκαν Αμαλφιτανό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρέντζος κατά την παρουσία των εισιτήριων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Είμαστε στην αρχή της περιόδου και θα βλεπόμαστε συχνά. Νομίζω ότι έχουμε μια πάγια τακτική να μην ανακοινώνουμε κάτι μέχρι να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, ίσως το θέμα το Ντομίνγκες είναι πιο προχωρημένο από εκείνο του Αμαλφιτανό», είπε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.
Πηγή: sport-fm.gr

«Γιατί είσαι Ολυμπιακός»

Με το σύνθημα «Γιατί είμαι Ολυμπιακός» οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2013-14 οι τιμές των οποίων είναι μειωμένες τουλάχιστον κατά 20%. Δείτε αναλυτικά τις τιμές...

«Γιατί είσαι Ολυμπιακός»
Με το σύνθημα «Γιατί είμαι Ολυμπιακός» οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2013-14 οι τιμές των οποίων είναι μειωμένες τουλάχιστον κατά 20% σε σχέση με τις περσινές.

Η μείωση των τιμών όμως δεν είναι και η μόνη αλλαγή. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την δημιουργίας της οικογενειακής θύρας, στην οποία οι γονείς θα μπορούν μαζί με τα παιδιά τους να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας τη νέα σεζόν.

Επίσης, έκαναν γνωστή την συγκρότηση της κερκίδας της κοινωνικής αλληλεγγύης στην οποία θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων: σπουδαστές, φοιτητές, μαθητές, στρατιώτες και ΑΜΕΑ μέχρι 67% φυσικά με την κατάθεση σχετικών εγγράφων για την αγορά του προνομιακού εισιτήριου διαρκείας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ προχωρά στην εξέλιξη της διαδικασίας αγοράς των καρτών διαρκείας μέσω ίντερνετ, τηλεφωνικά μέσω ειδικού call center (2104800920) και με τον πατροπαράδοτο τρόπο, δηλαδή, της αγοράς των καρτών από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι τιμές


Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από τις 2500 ευρώ (για τη θύρα VIP) μέχρι και 280 ευρώ για τις θύρες 1, 2, 8, 9, 19, 20. (Αναλυτικά στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις θύρες και τις τιμές...).

Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 13 Ιουλίου οι κάτοχοι των περσινών καρτών διαρκείας μπορούν να αποκτήσουν τις νέες σε μειωμένες τιμές. Την Τρίτη 16 Ιουλίου αρχίζει η περίοδος διάθεσης σε νέους κατόχους.

Δείτε το σποτάκι για τα διαρκείας



Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν κατά την παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας

Κώστας Καραπαπάς, διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ

«Η μείωση είναι της τάξεως του 20% για να μπορεί ο οποιοσδήποτε οπαδός να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας με κατά μέσο όρο τιμή 7 ευρώ ανά ματς. Μιλάμε για τρεις αγώνες του Champions League, 18 του πρωταθλήματος όσο το δυνατόν περισσότερους στο Κύπελλο Ελλάδας. Επίσης, υπάρχουν τα φιλικά του Αυγούστου και η φιέστα όποιων τίτλων και αν κατακτήσουμε. Επίσης, οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να δουν και τους αγώνες των Νέων που υπήρχε μεγάλη ζήτηση τη φετινή σεζόν.

Το δεύτερο που πρέπει να συγκρατήσετε είναι η οικογενειακή θύρα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους γονείς και τα παιδιά τους να βρεθούν στο γήπεδο. Μέσα και από τη διαδικασία των εισιτήριων διαρκείας, η ΠΑΕ στέκεται και στις ευπαθείς ομάδες. Εννοούμε ότι ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνουν 365 βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη τη στήριξή μας, μέσω του Foundation.

Έτσι δημιουργείται η θύρα κοινωνικής αλληλεγγύης. Επίσης, υπάρχει έκπτωση 10% για όσους συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Καραϊσκάκη. Μέσω των εισιτηρίων διαρκείας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέχει προνόμια στους οπαδούς του Ολυμπιακού και αφορούν την καθημερινότητα του κάθε ανθρώπου. Για όλους αυτούς τους λόγους αξίζει οι φίλαθλοί μας να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας για τα οποία η διάθεσή τους ξεκινάει από σήμερα.

Πρόκειται για πραγματικά προνόμια και δεν πρόκειται για διαφήμιση σε φίρμες και δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον να τα χρησιμοποιεί καθημερινά, όπως η συνδρομή της Νόβα, ο λογαριασμός του κινητό του και η συνδρομή στο γυμναστήριο.

Όπως θα διαπιστώσετε υπάρχουν τρεις κατηγορίες καρτών, όπως και η Τζούνιορ που είναι διακοσμημένη από τον Λεόνε. Αν προσέξετε το εισιτήριο στο πίσω μέρος, θα δείτε ότι είναι το όνομα και τον αριθμό της θύρας, δηλαδή μια φανέλα του Ολυμπιακού μας.

Η καθυστέρηση στην παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας οφείλεται στην παρουσίαση του υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος, το οποίο δίνεται η δυνατότητα σε όσους θέλουν να αγοράσουν μέσω ίντερνετ το εισιτήριο διαρκείας. Πρέπει να τονίσουμε πως «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι το πιο ασφαλές γήπεδο στην Ελλάδα και όλοι οι γονείς μπορούν να έρθουν με το παιδί τους εδώ. Είστε δημοσιογράφοι και ξέρετε ότι πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και με το παραπάνω.

Ακόμα και σε ντέρμπι είναι σπάνιο να συμβεί κάτι που μπορεί να σου απαγορεύσει να έρθει στο γήπεδο. Στην οικογενειακή θύρα θα γίνει μια ανακαίνιση για να μπορούν να μετακινηθούν με άνεση οι μικροί μας φίλοι. Παρατηρώ τις οικογένειες που θέλουν να διευκολυνθούν για να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, τώρα όμως δίνεται αυτή η δυνατότητα. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα ασφάλειας του Καραϊσκάκη, πάρα μόνο αυτό που σας είπα».

Γιάννης Βρέντζος, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ

«Θα ήθελα, από την πλευρά μου, να υπενθυμίσω ότι μέσω του εισιτήριου διαρκείας και την εγγραφή που γίνεται στον Ερασιτέχνη, τα έσοδα που εξασφαλίζονται από τα νέα μέλη πηγαίνουν στα ταμεία του Ερασιτέχνη. Όποιος δεν μπορεί να αγοράσει διαρκείας, θα ήταν καλό να γίνει μέλος του Ερασιτέχνη.

Είναι σημαντικό να είναι το Καραϊσκάκη γεμάτο και αυτό είναι που μας ξεχωρίζει από τους άλλους. Επίσης, αποτελεί ένα κίνητρο για τους παίκτες που επρόκειτο να έρθουν. Σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο, εμείς επενδύουμε. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για να δυναμώσει περισσότερο η ομάδα.

Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε εκτιμήσεις για τον αριθμό των εισιτήριων διαρκείας. Με αυτά που έχουμε κάνει ως διοίκηση πιστεύουμε ότι θα είναι περισσότερα από την περσινή σεζόν. Όσον αφορά τις χορηγίες και τη Nova, είναι επιχειρηματίες συζητήσεις που είναι εν εξελίξει. Και τα δύο θέματα αγγίζουν συνολικά το ποδόσφαιρο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης που ανέλαβε την ευθύνη της ΠΑΕ το 2010 φρόντισε για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας για να ενισχύσει τα έσοδα που έρχονται από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ. Είναι στρατηγική μας επιλογή και δεν θα επιτρέψουμε να γίνονται παιχνίδια πάνω σε αυτό το κομμάτι, αφού πρόκειται για τη βιωσιμότητα ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά το μπάτζετ, όπως σας είχαμε πει και στην παρουσίαση των κ.κ. Καρεμπέ και Ισά, θα είναι τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με τα περσινά. Άλλωστε, το βλέπετε και από τις κινήσεις που γίνονται. Ξέρουμε ότι τα έσοδα είναι λιγότερα, όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι να επενδύσουμε σημαντικά για την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτή εβδομάδα είναι σημαντική και θα υπάρξουν πολλές ανακοινώσεις και παρουσιάσεις ποδοσφαιριστών. Είμαστε στην αρχή της περιόδου και θα βλεπόμαστε συχνά το επόμενο διάστημα. Νομίζω ότι έχουμε μια πάγια τακτική να μην ανακοινώνουμε κάτι μέχρι να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως το θέμα το Ντομίνγκες είναι πιο προχωρημένο από του Αμαλφιτανό».

Παναγιώτης Μπαντούνας, υπεύθυνος εισιτηρίων της ΠΑΕ

Φέτος αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας ο κάθε φίλαθλος εξασφαλίζει την παρουσία του στους εντός έδρας αγώνες για τουλάχιστον για 25 ματς για τη Σούπερ Λίγκα, το Κύπελλο Ελλάδας, το Champions League και τα φιλικά του Αυγούστου. Επίσης, θα μπορούν να δουν και τα παιχνίδια των Νέων στο Champions League Νέων και το NextGen Series.

Στην οικογενειακή κερκίδα θα είναι μόνο παιδιά, ώστε να γίνει ευχάριστη για εκείνα η παρακολούθηση ενός αγώνα. Σε οποιαδήποτε άλλη θύρα θα υπάρχει έκπτωση που θα φτάνει το 30%. Η νέα καινοτομία είναι η θύρα κοινωνικής αλληλεγγύης, όπου θα έχουν πρόσβαση σπουδαστές, μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, συνταξιούχοι, τα ΑΜΕΑ χωρίς αμαξίδιο με αναπηρία 67% (απαιτούνται κάποια έγγραφα). ΤΑ ΑΜΕΑ μαζί με τον συνοδό τους δεν χρειάζονται εισιτήριο για να παρακολουθήσουν αγώνα του Ολυμπιακού. Όσοι κάτοχοι διαρκείας συμπληρώνουν 10 χρόνια στο γήπεδο, παίρνουν 10% έκπτωση για το διαρκείας

Η περίοδος ανανεώσεων ξεκινάει από σήμερα μέχρι τις 13 Ιουλίου. Επίσης, στις 6 του μήνα θα ανοίξουμε ειδικά για τους τωρινούς κατόχους, επειδή κάποιοι μπορεί να δουλεύουν τις προηγούμενες μέρες. Από εκεί και πέρα, στις 16 Ιουλίου θα μπορούν όλοι να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.

Για πρώτη φορά φέτος μπορεί κάποιος μπορεί να κλείσει το εισιτήριό του από το ίντερνετ. Επίσης, έχουμε call center και θα μπορεί ο κόσμος να καλεί στο 2104800920 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00. Ο τελευταίος είναι γνωστός τρόπος με την φυσική παρουσία για να αγοράσει το εισιτήριο. Οι τρόποι πληρωμής είναι με μετρητά, σε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με πιστωτική έως 12 δόσεις και επιταγή με άμεση διαταγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα υπάρχει τμήμα για την ανανέωση και την εγγραφή στον Ερασιτέχνη και αυτή δεν εμπεριέχεται στην τιμή των διαρκείας.

Θα ήθελα να σας τονίσω κάποιες παροχές. Οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα απολαμβάνουν μια σειρά από προσφορές από συνεργαζόμενους χορηγούς. Πιο αναλυτικά, είναι η συνεργασία με την Forthnet. Nova, Metropolitan, με το Herbalife (δωρέαν ανάλυση μέχρι τις 60%), στους Blue Brothers και στο Redstore όλοι οι κάτοχοί μας θα έχουν έκπτωση με κουπόνια 30% για όλα τα καταστήματα και μία ανάλογη για τη φανέλα της επόμενης σεζόν. Επίσης, όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα δικαιούνται έκπτωση χωρίς τα κουπόνια».

Έχει... παλιόκαιρο στο Παγκρήτιο!!

Η συναυλία του Πασχάλη Τερζή στο Παγκρήτιο Στάδιο, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (1/7), ανέβαλε την πρώτη προπόνηση του Εργοτέλη.

Έχει... παλιόκαιρο στο Παγκρήτιο
Αντί για προπόνηση... συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απόψε όσοι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη το επιθυμούν.

Οι ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είχαν ορίσει για σήμερα την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Παγκρήτιο, όμως δεν υπολόγισαν την συναυλία του Πασχάλη Τερζή, η οποία έχει κανονιστεί για την ίδια μέρα.

Το πλήθος κόσμου που αναμένεται να συγκεντρωθεί στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου, ανάγκασε τους ανθρώπους της ασφαλείας του γηπέδου να ζητήσουν απ’ τον Εργοτέλη την αναβολή της προπόνησης, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί αύριο. Πηγή: sport-fm.gr

«Πρώτη» για Βίτορ!! (video)

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μίγκελ Βίτορ.

«Πρώτη» για Βίτορ (video)
Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Μίγκελ Βίτορ.

Ο παίκτης που ανακοινώθηκε από το «Δικέφαλο του βορρά» το πρωί της Δευτέρας πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του πρωινού προγράμματος, ενώ στη συνέχεια έτρεξε μόνος του.

Στο πρωινό πρόγραμμα των παικτών του ΠΑΟΚ, το οποίο διήρκησε δύο ώρες, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν με προθέρμανση και ασκήσεις τεχνικής.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ –πέντε εναντίον πέντε- και –έξι εναντίον έξι- κάνοντας ασκήσεις πρέσινγκ και γρήγορης κυκλοφορίας της μπάλας.

Το πρωινό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία και αποκατάσταση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την απογευματινή προπόνηση.



Πηγή: sport-fm.gr

Θέλουν τον Τόσκα οι Γερμανοί!!

Για άλλον περίμενε πρόταση ο Πανιώνιος, για άλλον ήρθε. Τον Δημήτρη Τόσκα φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι η γερμανική Βέχεν και οι «κυανέρυθροι» περιμένουν στο ακουστικό τους.

Θέλουν τον Τόσκα οι Γερμανοί
Οι άνθρωποι του Πανιωνίου τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση λόγω των εμφανίσεων του Δημήτρη Κολοβού στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 και να ανεβάζει την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Μπορεί οι «κυανέρυθροι» να περίμεναν για εκείνον πρόταση αλλά κρούση δέχθηκαν για άλλον παίκτη.

Ο Δημήτρης Τόσκας φαίνεται πως έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της γερμανικής Βέχεν με τους Γερμανούς να ζητούν τον παίκτη να μεταβεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας για να δοκιμαστεί. Ο Πανιώνιος ζήτησε από τη Βέχεν να καταθέσει πρόταση και έχει ανοίξει για τα καλά ο διαύλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο ομάδων.
Πηγή: sport-fm.gr

Στη λίστα του Αστέρα ο Γκοϊάν!!

Την περίπτωση του Ντορίν Γκοϊάν εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Στη λίστα του Αστέρα ο Γκοϊάν
Δύο επιθετικούς ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του εν όψει της επόμενης σεζόν, εφόσον δεν προκύψει κάποια εξέλιξη με τον Εμάνουελ Περόνε.

Σύμφωνα με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, οι Αρκάδες εξετάζουν έντονα την περίπτωση του Ντορίν Γκοϊάν.

Πρόκειται για τον 32χρονο φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σπέτσια και στο παρελθόν έχει παίξει στις Στεάουα Βουκορεστίου, Παλέρμο και Ρέιντζερς.

Επίσης, είναι 52 φορές διεθνής με την εθνική Ρουμανίας.

Από εκεί και πέρα, στο «κυανοκίτρινο» στρατόπεδο εκτιμάται ότι το θέμα της απόκτησης των επιθετικών, αλλά και του αριστερού εξτρέμ που θα καλύψει το κενό του Ράγιο, θα έχουν τακτοποιηθεί μέχρι τις 5 Ιουλίου, όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.
Πηγή: sport-fm.gr

Ρόβας και τυπικά!!

Ο Βασίλης Ρόβας ανήκει από σήμερα και τυπικά στην ΑΕΚ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. «Να φέρουμε την ομάδα γρήγορα εκεί που της αξίζει», δήλωσε ο 28χρονος μεσοαμυντικός.

Ρόβας και τυπικά
Με μεταγραφή μπήκε ο Ιούλιος για την ΑΕΚ. Ο Βασίλης Ρόβας ανήκει και τυπικά στην «Ένωση», που ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου μεσοαμυντικού, ο οποίος έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τον Απόλλωνα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της μεταγραφής μου», δήλωσε το νέο απόκτημα της «Ένωσης» και πρόσθεσε: «Αυτή ήταν η επιθυμία μου από την πρώτη στιγμή αφού έκρινα ότι ήταν η πιο σωστή επιλογή για την καριέρα μου. Περιμένω να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας και να φέρουμε γρήγορα την ΑΕΚ στη θέση που της αρμόζει».

Ο Βασίλης Ρόβας γεννήθηκε στις 6/1/1984 στην Καρδίτσα, αλλά αναδείχθηκε από την Προοδευτική (2004-2006). Εν συνεχεία έπαιξε σε Ατρόμητο (2006-2009), Άρη (2009), Πανιώνιο (2010 και 2012) και ΟΦΗ (2010-2012), ενώ στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης τον οποίο βοήθησε να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Η καριέρα του με αριθμούς

2004-2006 / Προοδευτική: 41 συμμετοχές – 0 γκολ
2006-2009 / Ατρόμητος Αθηνών: 57 – 2
2009/10 (α) Άρης: 6 – 0
2009/10 (β) ΠΑΣ Γιάννινα: 11 – 0
2010-2012 / ΟΦΗ: 7 – 0
2011/12 (β) Πανιώνιος: 10 – 0
2012/13 (α) Πανιώνιος: 14 – 0
2012/13 β) Απόλλων Σμύρνης: 19 – 0Πηγή: sport-fm.gr

Παίκτης-φάντασμα ο Όστεγιτς!

Ο νέος παίκτης της Βέροιας, Μπράνκο Όστεγιτς πρωταγωνίστησε σε DVD με το οποίο προτάθηκε άλλος παίκτης (!) στην Βίσλα Κρακοβίας.

Παίκτης-φάντασμα ο Όστεγιτς
Ο Μπράνκο Όστεγιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία με τη Βέροια για τον επόμενο χρόνο αλλά φαίνεται πως προτείνεται ακόμα σε άλλες ομάδες με διαφορετικό όνομα!

Βασικά για να λέμε τις αλήθειες, ένας Ρουμάνος ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην Βίσλα Κρακοβίας και τους έστειλε DVD στο οποίο δεν πρωταγωνιστούσε ο ίδιος αλλά ο ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά». Όταν οι ιθύνοντες της πολωνικής ομάδας είδαν τι έκανε στο γήπεδο ο Ρουμάνος Όστεγιτς, τον κάλεσαν να υπογράψει αλλά όταν τον είδαν από κοντά διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται για τον ίδιο.

Παίκτης-φάντασμα ο Όστεγιτς. Πηγή: sport-fm.gr

«Βλέπουν» Τζαμπρέλα στον ΠΑΣ!!

Την επιστροφή του Φαμπρίτσιο Τζαμπρέλα εξετάζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay.

«Βλέπουν» Τζαμπρέλα στον ΠΑΣ
Το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Φαμπρίτσιο Τζαμπρέλα εξετάζουν «ζεστά» στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ελβετός χαφ είχε φορέσει τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου» την σεζόν 2011/12 (επί ημερών Αναστασιάδη), έχοντας αγωνιστεί σε 10 ματς και μοίρασε μία ασίστ.

Την περσινή σεζόν ο 27χρονος μέσος έπαιξε στην Σιόν, χωρίς να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί της και έμεινε ελεύθερος.

Μάλιστα, ο Τζαμπρέλα έπαιξε μόλις σε έναν αγώνα για 65 λεπτά.Πηγή: sport-fm.gr

Αγκαλίτσες και… φιλάκια!!

Η Βραζιλία κατέκτησε το Confederations Cup κατατροπώνοντας την Ισπανία με 3-0 και ο Νταβίντ Λουίς είπε να δώσει ένα φιλάκι στον συμπαίκτη του Ζούλιο Σέζαρ για να του δείξει την αγάπη του!

Αγκαλίτσες και… φιλάκια
Η χαρά για τους Βραζιλιάνους μεγάλη. Η κατάκτηση του Confederations Cup προμηνύει κι άλλους τίτλους για την «σελεσάο» και οι παίκτες πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά τον τίτλο. Έτσι, ο Νταβίντ Λουίς επειδή εκείνη την ώρα αγάπαγε όλον τον κόσμο είπε να δώσει και κανένα φιλάκι. «Θύμα» του ο Ζούλιο Σέζαρ.








Πηγή: sport-fm.gr

Τόρες: «Μας κόστισε το γρήγορο γκολ»

Το τέρμα της Βραζιλίας που σημείωσε ο Φρεντ στο δεύτερο λεπτό του τελικού του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ήταν ο λόγος της… κατάρρευσης της εθνικής Ισπανίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες.

Τόρες: «Μας κόστισε το γρήγορο γκολ»
Αποδιοργανώθηκε η εθνική Ισπανίας από το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Βραζιλία στον τελικό του Confederations Cup, όπως δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός φορ στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA

«Καθοριστικός ήταν ο παράγοντας που δεχθήκαμε γκολ στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Από εκείνη τη στιγμή έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο μας στο παιχνίδι. Αποτύχαμε να προσαρμοστούμε στην συγκεκριμένη κατάσταση και χάσαμε την συγκέντρωσή μας.

Δεν ξέρω αν έπρεπε να επιτεθούμε ή να μείνουμε πίσω. Αποδιοργανωθήκαμε και δεχθήκαμε ακόμη ένα γκολ πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου που δυσκόλεψε περισσότερα τα πράγματα για εμάς.

Ήμασταν σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να αλλάξουμε την εικόνα μας, αλλά ξεκινήσαμε πάλι άσχημα και ήρθε το τρίτο γκολ. Τα πράγματα χειροτέρεψαν, ενώ χάσαμε ένα πέναλτι και μείναμε με έναν παίκτη λιγότερο. Ήταν από τις μέρες που τίποτα δεν πήγαινε καλά από την αρχή ενός αγώνα».
Πηγή: sport-fm.gr

«Ήταν απλά καλύτεροι»

Την ανωτερότητα της Βραζιλίας παραδέχτηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

«Ήταν απλά καλύτεροι»
Πήγε στη Βραζιλία για να λάβει μέρος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών ως κάτοχος τόσο του Μουντιάλ, όσο και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η εθνική Ισπανίας δεν θα μπορούσε παρά να είναι το φαβορί για την τελική επικράτηση. Όμως, στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα με 3-0 από τη Βραζιλία, μένοντας στη δεύτερη θέση. Η ήττα αυτή, σύμφωνα με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, αφού οι διοργανωτές παρουσιάστηκαν ανώτεροι σε όλους τους τομείς.

«Το αποτέλεσμα μαρτυρά πως, απλώς, ήταν ανώτεροι από εμάς. Για αυτό θα πρέπει να τους συγχαρούμε. Πραγματικά, έπαιξαν πολύ καλύτερα από την ομάδα μου και κατέκτησαν δίκαια το τρόπαιο», παραδέχτηκε αρχικά ο προπονητής της Ισπανίας.

Μιλώντας για την ομάδα του, ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, έδειξε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της. «Κάναμε ένα καλό τουρνουά. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και δείξαμε πως ανήκουμε στην παγκόσμια ελίτ. Ωστόσο, η Βραζιλία αποδείχτηκε ανώτερη και με περισσότερη ενέργεια από εμάς. Ελπίζω το επόμενο καλοκαίρι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Ντελ Μπόσκε.

Για τον τελικό, πάντως, δεν έκανε κάποιο σχόλιο. «Θεωρώ πως ήμαστε άτυχοι σε κάποιες φάσεις, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ικανοποιημένοι από τη συνολική εικόνα μας», περιορίστηκε να πει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. Πηγή: sport-fm.gr

«Βάση για το Μουντιάλ η νίκη μας»

Ραντεβού για το Μουντιάλ του 2014 έδωσε ο Λουΐς Φελίπε Σκολάρι, ευχόμενος η εθνική Βραζιλίας να επαναλάβει τον θρίαμβο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

«Βάση για το Μουντιάλ η νίκη μας»
Έπαιζε στην έδρα της. Για τους περισσότερους, όμως, δεν ήταν το φαβορί του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Η εθνική Βραζιλίας, επικρατώντας της Ισπανίας με 3-0 στον μεγάλο τελικό, έστειλε ένα μήνυμα προς όλους, για όσα αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο Μουντιάλ του 2014. Κάτι που σημείωσε ο Λουΐς Φελίπε Σκολάρι στη συνέντευξη που ακολούθησε το σπουδαίο παιχνίδι.

«Καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική πορεία από την αρχή της διοργάνωσης. Στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε εκπληκτικά. Αντιμετωπίζαμε τους πρωταθλητές κόσμου και ήμαστε ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό δείχνει πως η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Με το Μουντιάλ να βρίσκεται μπροστά μας, θεωρώ πως αυτή η επιτυχία μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να δημιουργήσουμε κάτι πολύ σπουδαίο. Αρκεί όλοι μας να παραμείνουμε ενωμένοι και να εργαστούμε με ακόμα περισσότερη όρεξη», επισήμανε ο Σκολάρι.

Αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές του, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας εξήρε την αγωνιστικότητα όλων τους. «Περίμενα απαντήσεις από όλους. Τις απαντήσεις αυτές μου τις έδωσαν… και με το παραπάνω. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτά που είδα. Έπαιξαν όλοι τους εξαιρετικά», ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου.

Κλείνοντας, ο Σκολάρι δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τα επεισόδια που διαδραματίζονταν καθημερινά έξω από τα γήπεδα. «Ο κόσμος μας βοήθησε και ένα μέρος της επιτυχίας μας οφείλεται στη δική του συνεισφορά. Εύχομαι να μπορέσουμε να του δώσουμε άλλη μια χαρά το επόμενο καλοκαίρι, στο Μουντιάλ της πατρίδας μας», είπε χαρακτηριστικά ο Λουΐς Φελίπε Σκολάρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Ο «άθλος» του Δαυίδ (Λουίζ)!

Δεν… μακέλεψε «θηρίο» τύπου Γολιάθ, όπως ο βιβλικός συνονόματός του. Ο τρόπος που απέτρεψε γκολ της Ισπανίας όμως ήταν μίνι-άθλος για τον Νταβίντ Λουίζ.

Ο «άθλος» του Δαυίδ (Λουίζ)
Ναι, εντάξει, ο Φρεντ «κόλλησε» δυο. Ο Νεϊμάρ έκανε όργια.

Για να φτάσει ωστόσο η Βραζιλία στον θρίαμβο επί της Ισπανίας στον τελικό του Confederations Cup (3-0) δεν χρειάστηκε μονάχα να τα… βάζουν οι μπροστά.

Αλλά να βάλει το χεράκι του (ή μάλλον αδιανόητα αποτελεσματικά το ποδαράκι του) ο Νταβίντ Λουίζ στο πλασέ του Πέδρο, όταν το σκορ ήταν ακόμα 1-0…




Πηγή: sport-fm.gr

Κι όμως, οι Ισπανοί… χάνουν! (video)

Είχαμε κοντέψει να το ξεχάσουμε. Να πειστούμε πως είναι ανίκητοι. Η Βραζιλία όμως μας θύμισε ότι υπήρξαν… εποχές που οι Ισπανοί έχαναν -και μάλιστα και με διαφορά!

Κι όμως, οι Ισπανοί… χάνουν! (video)
Είχε γίνει δεδομένο -για τους ίδιους. Απελπιστικό -για τους αντιπάλους. Κουραστικό -για τους τρίτους.

Για περισσότερα από τρία χρόνια (μέχρι το αποψινό 3-0 από τη Βραζιλία στον τελικό του Confederations Cup) η Ισπανία… δεν έχανε!

Τα μεγάλα σερί όμως με θόρυβο σπάνε. Και το «πλατς» από τη σφαλιάρα που έφαγαν οι Ίβηρες από τη «σελεσάο» ακούστηκε μέχρι την… Ελβετία!

Εκεί όπου ήταν η τελευταία φορά που σημειώθηκαν πανηγυρισμοί κατόπιν επίσημου παιχνιδιού ομάδας με τους «φούριας ρόχας». Μετά την επικράτηση 1-0 της ομάδας του Ότμαρ Χίτζφελντ στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ του 2010.

Μια νίκη που… νευρίασε τόσο τους Ισπανούς, ώστε να μην πάρουν απλά την κούπα στη συνέχεια. Αλλά και να μείνουν αήττητοι για τα 30 επόμενα επίσημα ματς (29 νίκες, 1 ισοπαλία)…



Σε κάποια φιλικά ωστόσο η Ισπανία ήταν πιο… συγκαταβατική. Ενίοτε και κακή. Όπως σ’ αυτό με την Αργεντινή τον Σεπτέμβρη του 2010. Τότε που έχασε 4-1 και σημείωσε την τελευταία ήττα της με τρία γκολ διαφορά -πριν την αποψινή…



Αν αναρωτιέσαι, δε, πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ισπανία έχασε με τρία γκολ διαφορά σε επίσημο παιχνίδι, τότε πρέπει να πάμε ακόμα πιο πίσω. Σε εποχές όπως το 1985. Όταν γέλασαν και τα… μουστάκια του Ίαν Ρας, μετά την τεράστια νίκη της Ουαλίας με 3-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ!



Πηγή: sport-fm.gr

Πελέ: «Ο Θεός να ευλογεί τη Βραζιλία»!

Είναι αλήθεια πως στο γήπεδο τα κατάφερνε καλύτερα απ’ ό,τι στα λόγια. Δυο τέτοια όμως δεν παρέλειψε να τα γράψει ο Πελέ στο twitter μετά την κατάκτηση του Confederations Cup από τη Βραζιλία.

Πελέ: «Ο Θεός να ευλογεί τη Βραζιλία»!
Πριν από λίγες μέρες τ’ άκουσε για τα καλά από τους συμπατριώτες του μετά από δηλώσεις που προέτρεπαν τους διαδηλωτές να φύγουν από τους δρόμους και να αφοσιωθούν στο ποδόσφαιρο.

Αυτό δεν εμπόδισε όμως τον Πελέ να εκφράσει δημοσίως τη χαρά του απόψε, μετά την κατάκτηση του Confederations Cup από τη Βραζιλία.

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού λοιπόν και τη μεγάλη νίκη της «σελεσάο» με 3-0 επί της Ισπανίας, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter:

«Συγχαρητήρια, Βραζιλία. Αγαπώ τη χώρα μου! Ο Θεός να ευλογεί τη Βραζιλία για πάντα»!

Pelé         @Pele
Congratulations Brazil. I love my country! God bless Brazil forever. pic.twitter.com/6KGYQqjGgI

Πηγή: sport-fm.gr

Κακό… σημάδι για τη Βραζιλία!!

Δεν πρέπει να υπήρξε Βραζιλιάνος που να μη χάρηκε την κατάκτηση του Confederations Cup με την επιβλητική νίκη επί της Ισπανίας. Εκτός ίσως από τους… προληπτικούς.

Κακό… σημάδι για τη Βραζιλία
Όλα ήταν ιδανικά το βράδυ της Κυριακής για τη Βραζιλία.

Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. «Πάτησε» την Ισπανία. Έφτασε στην τέταρτη κατάκτηση του Confederations Cup. Γενικώς «έφτιαξε» τους φίλους της ενόψει του Μουντιάλ την επόμενη χρονιά.

Εξαιρουμένων αυτών που πιστεύουν στις… προλήψεις. Διότι εκείνοι ενδεχομένως να υποστήριζαν την Ισπανία απόψε. Έχοντας στο μυαλό ότι στις επτά διοργανώσεις που έχουν γίνει υπό την αιγίδα της FIFA, ουδέποτε η ομάδα που το κατέκτησε πανηγύρισε έπειτα και το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Όσο για τη Βραζιλία συγκεκριμένα, μετά την πρώτη της κατάκτηση το 1997, ηττήθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Μουντιάλ την επόμενη χρονιά με 3-0 από τη Γαλλία.

Μετά τις δυο επόμενες δε (τις χρονιές 2005 και 2009) αποκλείστηκε στα προημιτελικά των Παγκοσμίων Κυπέλλων που ακολούθησαν (από Γαλλία και Ολλανδία αντίστοιχα). Πηγή: sport-fm.gr

Συναντά τον Σαμαρά ο Αντετόκουνμπο!!

Τον Αντώνη Σαμαρά θα συναντήσει αύριο το μεσημέρι ο Γιάννης Αντετόκουνμπο.

Συναντά τον Σαμαρά ο Αντετόκουνμπο
Τον Αντώνη Σαμαρά θα συναντήσει αύριο το μεσημέρι ο Γιάννης Αντετόκουνμπο.

Ο πρωθυπουργός θα συγχαρεί τον 18χρονο άσο για την επιλογή του στο νούμερο 15 των ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Πριν την συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά ο Αντετόκουνμπο θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.Πηγή: sport-fm.gr

Πήρε Σίμονς ο Ολυμπιακός!!

Τον Σέντρικ Σίμονς αποκτά ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικανός με βουλγαρικό διαβατήριο σέντερ, που έχει περάσει και από την Καβάλα, αγωνιζόταν στην ιταλική Μπρίντιζι. Δείτε το βιογραφικό του παίκτη και βίντεο.

Πήρε Σίμονς ο Ολυμπιακός
Γεγονός είναι η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Σέντρικ Σίμονς, τον Αμερικανό (με βουλγαρικό διαβατήριο) σέντερ, που έρχεται από την ιταλική Μπρίντιζι. Ο 27χρονος άσος (2,08μ.), που τη σεζόν 2010/11 είχε περάσει από την Καβάλα, προορίζεται ουσιαστικά για αντικαταστάτης του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αμυντικό και ριμπάουντερ, με ικανότητα να τελειώνει τις φάσεις κοντά στο καλάθι, αν και η τεχνική δεν είναι το δυνατό του σημείο.

O Σίμονς, που είναι γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου του 1986, είχε απασχολήσει και πέρσι τον Ολυμπιακό. Φέτος καταβλήθηκε ένα μικρό buy out που είχε στο συμβόλαιό του με την Μπρίντιζι. Στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε 9,4 πόντους (68,4% βολές, 60,8% δίποντα), 6,6 ριμπάουντ και 1,3 τάπες σε 23,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Το 2006 είχε επιλεγεί στο νούμερο 15 του ντραφτ από τους Χόρνετς, αλλά δεν στέριωσε στο ΝΒΑ, καθώς σε 75 ματς με Χόρνετς, Καβαλίερς, Μπουλς και Κινγκς είχε 2,2 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 9,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Είχε περάσει από το NBDL και το κινεζικό πρωτάθλημα, πριν το 2010 έρθει στην Καβάλα (12 πόντους και κορυφαίος ριμπάουντερ της Α1 με 10 ανά αγώνα), ενώ τη σεζόν 2011/12 έπαιξε στην Ισπανία με την Εστουντιάντες (5,7 πόντους και 3,9 πόντους ).



Πηγή: sport-fm.gr

Λάσμε και με… βούλα!!

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Στεφάν Λάσμε, όπως ανακοινώθηκε από την πράσινη ΚΑΕ.

Λάσμε και με… βούλα
«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Στεφάν Λάσμε για τα επόμενα δύο χρόνια». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση επισημοποιήθηκε ότι ο Στεφάν Λάσμε θα παραμείνει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού. Αν και η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του φάνηκε να «στραβώνει», ο Γκαμπονέζος σέντερ τελικά συμφώνησε για νέο διετές συμβόλαιο και το deal ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Ο 31χρονος άσος φαινόταν πως απομακρύνεται από την ομάδα μετά τις απαιτήσεις που πρόβαλε ο μάνατζέρ του τις προηγούμενες ημέρες. Όπως αποδείχτηκε, ωστόσο, δεν είχε στα χέρια του κάποια πολύ καλύτερη πρόταση από αυτή του Παναθηναϊκού, μιας και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την απόκτησή του. Ο Λάσμε αναγνωρίζοντας την πολύ καλή πρόταση του «τριφυλλιού» (κάτι λιγότερο από 1 εκατ. δολάρια το χρόνο), αλλά και το γεγονός ότι μαζί του εκτόξευσε την καριέρα του και το κασέ του, όπως και ότι του αρέσει οικογενειακώς η ζωή στην Ελλάδα, είπε το μεγάλο «ναι».

Ο Λάσμε είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ από τους «πράσινους» και αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας. Φέτος είχε 10 πόντους (76,7% βολές, 57,1% δίποντα), 6,1 ριμπάουντ και 1,9 τάπες σε 23,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στην Α1 είχε 9,8 πόντους (69,7% βολές, 62,6% δίποντα), 5,4 ριμπάουντ και 1,2 τάπες σε 20,1 λεπτά ανά αγώνα.

Δύο ανακοινώσεις και δύο ερωτηματικά

Με την παραμονή των Κάρι, Λάσμε και Γκιστ, με τις προσθήκες των Παππά και Γιάνκοβιτς, αλλά και την ανανέωση συμβολαίου του Δημήτρη Διαμαντίδη που αναμένεται να ανακοινωθεί όπως και η επιστροφή του Αντώνη Φώτση (αμφότεροι αναμένεται να κλείσουν την καριέρα τους στην ομάδα), ο Παναθηναϊκός έχει σχηματίσει σε μεγάλο βαθμό από τις αρχές Ιουλίου το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Εκκρεμούν πλέον οι υποθέσεις των Ματσιούλις και Σχορτσανίτη, που είναι άγνωστο αν θα παραμείνουν και με ποιους οικονομικούς όρους.Πηγή: sport-fm.gr

Αισιοδοξία για Λο, βλέμματα σε Ντέιβις!!

Την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για το θέμα του Βασίλη Σπανούλη, στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία για την παραμονή του Έισι Λο. Αρέσει ο Πολ Ντέιβις για τη front line.

Αισιοδοξία για Λο, βλέμματα σε Ντέιβις
Το θέμα της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη δεν είναι το μοναδικό που «καίει» τον Ολυμπιακό. Ενώ, λοιπόν, η τρέχουσα εβδομάδα είναι κρίσιμη για την παραμονή του αρχηγού, καθώς αναμένεται η συνάντησή του με τη διοίκηση της ΚΑΕ, στο προσκήνιο υπάρχει και το ζήτημα του Έισι Λο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ζητήσει την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Σπανούλη. Ο Λο επίσης βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να παραμείνει, αλλά ελπίζει σε ένα καλύτερο συμβόλαιο. Αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον στην Ευρώπη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια πολύ μεγάλη προσφορά που θα τον ωθήσει να υπογράψει. Παράλληλα οι πιθανότητες να βρει καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ είναι λιγοστές και δύσκολα θα περιμένει για πολύ από τη στιγμή που θα έχει την σιγουριά του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος αν δεν βρει κάποια πολύ μεγαλύτερη προσφορά και από ανταγωνιστική ομάδα της Ευρωλίγκας θα πει το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο.

Ματιές σε Πολ Ντέιβις

Ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν παίκτη τύπου… Χάινς για τη θέση του βασικού σέντερ, κρατά τον Μαυροειδή, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσει τον Βασίλη Καββαδά ως συμπληρωματικό ψηλό (ο Γκιόργκι Σερμαντίνι μπορεί να μείνει μόνο αν γίνουν… λογικές οι απαιτήσεις του). Όμως ο Ολυμπιακός θα πάρει πιθανότατα και έναν ακόμη ξένο ψηλό. Αναζητεί έναν παίκτη που να παίζει με πλάτη στο καλάθι και καλό σκόρερ.

Μία περίπτωση που… αρέσει είναι αυτή του Πολ Ντέιβις. Ο Αμερικανός σέντερ (2,11μ.) είναι καταπληκτικός επιθετικός, αλλά μετριότατος αμυντικός. Φέτος ο 29χρονος άσος είχε 13,4 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1 τάπα κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο από τη Χίμκι, αλλά η ρωσική ομάδα κάνει περικοπές και είναι πιθανό να αποχωρήσει. Πηγή: sport-fm.gr