Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Φιλικά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και οι μεταδόσεις τους...!

Ο Ιούλιος και μάλιστα οι αρχές του θα κρίνει πολλά στο θέμα των φιλικών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και των τηλεοπτικών μεταδόσεων τους...

Φιλικά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και οι μεταδόσεις τους...
Ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα θα καθοριστεί το μεγάλο μέρος του προγράμματος των φιλικών προετοιμασίας, τα οποία θα δώσει ο Ολυμπιακός και πιθανότατα θα κλείσει μαζί με το θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων τους.

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν πως θα αποτελέσει έκπληξη αν το σύνολο των φιλικών του Ολυμπιακού (βάζουμε μέσα και τον αγώνα κόντρα στην Λίβερπουλ, στις 3/8) ξεφύγει απ' τη Nova. Εν πάση περιπτώσει αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Σε ότι αφορά στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και εκεί αναμένονται ανακοινώσεις, αλλά σε ότι αφορά στο κανάλι που θα τα δείξει η OTE TV είναι το φαβορί, τουλάχιστον για τα εντός Ελλάδας και αυτά που θα έχουν σαν γηπεδούχους τους «πράσινους».

Το φιλικό Νόριτς-Παναθηναϊκού, το οποίο θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου δεν έχει κλείσει ακόμα κάπου και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι σε κάποια φιλικά ίσως ρόλο παίξει και ο ΣΚΑΙ, ο οποίος θυμίζουμε ότι έκλεισε τελευταία στιγμή και μετέδωσε το σχετικά πρόσφφατο παιχνίδι των «πρασίνων» στην Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια.

Σε κάθε περίπτωση, τα φιλικά προετοιμασίας των «αιωνίων» θα είναι το «εμπορικότερο» προϊόν που θέλουν και θα επιδιώξουν να έχουν τα συνδρομητικά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: