Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Μόνο τα «τυπικά» για Ντομίνγκες!!

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Τσόρι Ντομίνγκες. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την μεταγραφή του 32χρονου άσου. Αποσύρθηκε η Μάλαγα από το "παιχνίδι".

Μόνο τα «τυπικά» για Ντομίνγκες
Ο Γιάννης Βρέντζος είχε προαναγγείλει στην παρουσίασή των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, πως η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι μια "εβδομάδα ανακοινώσεων και παρουσιάσεων", επισημαίνοντας ότι η απόκτηση του Τσόρι Ντομίνγκες είναι πολύ προχωρημένο στάδιο.

Λίγες ώρες αργότερα, μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά... Ο Τσόρι Ντομίνγκες πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες ώρες συμφώνησαν σε όλα -και τις λεπτομέρειες- με τον 32χρονο Αργεντινό για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας.

Αυτό είναι και το μόνο στοιχείο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή.

Ο παίκτης αναμένεται σύντομα να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα που θα δένουν το μέλλον του με τους Πειραιώτες και -ενδεχομένως- να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Ντομίνγκες είναι η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, μετά τον Βάις.

Φυσικά και οι ερυθρόλευκοι δεν θα μείνουν εδώ. Ο επόμενος στόχος των υπεύθυνων της ομάδας είναι να κλείσουν και αυτή του Αμαλφιτανό με τον οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν συμφωνήσει.

Αυτό που απομένει είναι η συγκατάθεση της Μαρσέιγ, με την οποία συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, η Μάλαγα αποσύρθηκε από την προσπάθεια απόκτησης του παίκτη, αφού δεν μπορούσε να "κοντράρει" την πρόταση του Ολυμπιακού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: