Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ρίχνει «γέφυρες» ο Περόνε!

Προσπάθεια να παραμείνει στην Τρίπολη και τον Αστέρα και τον επόμενο χρόνο κάνει ο Εμάνουελ Περόνε, με τον οποίοι οι Αρκάδες πάνε προς… «διαζύγιο».

Ρίχνει «γέφυρες» ο Περόνε
Το συμβόλαιο του Εμάνουελ Περόνε με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε και η σκέψη των ανθρώπων της ομάδας της Αρκαδίας ήταν να μην ανανεωθεί. Ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του κινούνται για την απόκτηση δύο έμπειρων επιθετικών και έτσι η περίπτωση ανανέωσης του «Πέρο» μπήκε στο «ψυγείο».

Ο ίδιος, ήθελε από την πρώτη στιγμή να παραμείνει, ενώ τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε στην Τρίπολη προκειμένου να αλλάξει τα δεδομένα και να μείνει στον Αστέρα.

Μάλιστα, έχει τονίσει στην διοίκηση πως θα ήθελε να μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Αρκαδίας, με την οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχει τις ενστάσεις του, αφού οι συχνοί τραυματισμοί στα γόνατα που αντιμετωπίζει ο παίκτης τον κάνουν να χάνει κάποια παιχνίδια στη σεζόν. Όπως και πέρσι, ο Αστέρας στερήθηκε πολλές φορές των υπηρεσιών του παίκτη.

Όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξει ανατροπή και ο παίκτης να παραμείνει. Ακόμα και αυτό να γίνει όμως, είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί βασικός επιθετικός, ο οποίος θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης του Αστέρα τη νέα χρονιά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: