Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Αν μείνουν ελεύθεροι, θα κινηθούμε!»

Τις πληροφορίες που θέλει τον Άρη να συζητά με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας επιβεβαίωσε ο Σάκης Τσιώλης, που τόνισε πως αν μείνουν ελεύθεροι, θα γίνει γίνει κίνηση αφού είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά. Οι φήμες πάντως κάνουν λόγο για συμφωνία με Σανκαρέ και Ούμπιντες...
«Αν μείνουν ελεύθεροι, θα κινηθούμε!»
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 :

Για το αν ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας: «Σίγουρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες οι οποίοι είναι πολύ ικανοί και κυρίως είναι επαγγελματίες. Ο χώρος μας χρειάζεται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και καλά παιδία. Έτσι αν κάποιο μείνουν ελεύθεροι υπάρχει περίπτωση να κινηθούμε για την απόκτησή τους».

Για το ξεκίνημα του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα: «Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε, με αντίπαλο τα Γιάννινα ήμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε ρυθμό και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ωστόσο, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ως εκ τούτου δεν πήραμε τη νίκη. Στο δεύτερο με αντίπαλο τον Ατρόμητο πήγαν όλα στραβά. Δεχτήκαμε νωρίς γκολ, ενώ μείναμε και με δέκα παίκτες. Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να βγούμε έξω από το ρυθμό μας και να μην καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη διαχείριση της ήττας: «Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και πάντα είναι δύσκολο να αποδεχτούμε την ήττα, τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να μας πάρει από κάτω. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να λειτουργούμε σαν επαγγελματίες. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τέτοιες ήττες».

Για το αν φάρμακο για την ήττα είναι η νίκη: «Μία ήττα είναι χρήσιμη για να σε κρατάει συγκεντρωμένος το στόχο σου. Διαφορετικά δεν είσαι προσγειωμένος. Κάναμε μία κουβέντα μετά από δύο μέρες από την ήττα μας, γεγονός που μας βοήθησε να παραμείνουμε ενωμένοι και να διαχειριστούμε την κατάσταση. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Άρης δεν θα αγωνιστεί αυτήν την αγωνιστική, είναι από τη μία καλό καθώς θα επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι τραυματίες και θα μπορούν να ενσωματωθούν γρήγορα, αλλά δεν μας αφήνει να βρούμε τον ρυθμό μας και να δέσουμε ακόμα περισσότερο.

Για το αν οι παίκτες του Άρη κάνουν ποδοσφαιρική ζωή: « Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Όλα αυτά ξεκίνησαν από μία φορά όπου παρευρεθήκαμε σε μία εκδήλωση του Super 3, ενώ την επόμενη μέρα είχαμε φιλικό. Όντος κάτσαμε μέχρι αργά το βράδυ γιατί υπήρχαν εκδηλώσεις και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, γιατί έπρεπε να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας. Ήταν λάθος αλλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει».

Σχολιάζοντας το πρωτάθλημα τόνισε: «Δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάλουμε ακόμα συμπεράσματα, καθώς έχουν παιχτεί μόλις δύο αγωνιστικές. Τα συμπεράσματα αρχίζουν να βγαίνουν μετά από 10 αγώνες, όπου οι ομάδες θα πιάσουν ρυθμό».

Γυμνόστηθη, για τη Ντιναμό Κιέβου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τόπλες γυναίκα οπαδό έχετε ξαναδεί ποτέ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο; Σίγουρα είναι ένα θέαμα που δεν το βλέπει κανείς κάθε μέρα. Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου όμως το βίωσαν και φυσικά το... απόλαυσαν.
Γυμνόστηθη, για τη Ντιναμό Κιέβου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Που έγινε το περιστατικό; Στο ματς του Europa League με την Στόουκ, το οποίο έληξε 1-1. Στις εξέδρες οι άνδρες οπαδοί έβγαλαν τις μπλούσες τους και χοροπηδούσαν τραγουδώντας γυμνοί, ενώ το ίδιο έκανε και μία νεαρή φίλαθλος, η οποία κάλυπτε τους ώμους της με ένα γαλάζιο κασκόλ. Ε, μην... πουντιάσει κιόλας.
Δείτε το βίντεο:

πηγή: sportdog.gr  (κλικ πάνω στη φώτο)

«Συμφώνησα με Παναιτωλικό»

Την προφορική συμφωνία που έχει ήδη με τον Παναιτωλικό... ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού Βόλου, Παύλος Μητρόπουλος.
«Συμφώνησα με Παναιτωλικό»
Ο Παύλος Μητρόπουλος μιλώντας στο NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6 είπε για:
Την κατάσταση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου: «Σέβομαι και εκτιμώ αυτή την ομάδα και το έδειξα σε όλο το διάστημα που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές που είμαστε εδώ και αντιμετωπίζουμε την ίδια κατάσταση».
Το εάν έχουν κάποιον να τους συμβουλεύει: «Επειδή ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις, απ’ όσο ξέρω ο ΠΣΑΠ δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση. Το μόνο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι τη Δευτέρα θα ανακοινώσει η ΕΠΟ η προθεσμία που θα μας δοθεί για να δούμε τι θα κάνουμε με το μέλλον μας».
Το εάν έχει προτάσεις: «Δόξα τω θεώ είχα προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας και έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Παναιτωλικό».
Την ομάδα του Αγρινίου και το γιατί θέλει να συνεχίσει εκεί: «Πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Από τη στιγμή που επικοινωνήσαμε μου δείξανε το πόσο με θέλουν. Πάω σε μία ομάδα, η οποία μου παρέχει όλα τα εφόδια για να βρω τα πατήματά μου. Νομίζω πως είναι το κατάλληλο timing για να πάω στον Παναιτωλικό».

«Κλεισμένος» ο Μόνχε, «παίζεται» για Ζαραδούκα!!

Τον οριστικό υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου αναμένουν στον Ολυμπιακό για να ανακοινώσουν την απόκτηση του Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες.
«Κλεισμένος» ο Μόνχε, «παίζεται» για Ζαραδούκα
Μάλιστα, το «οκ» για την συγκεκριμένη κίνηση έχει δώσει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θεωρεί πως ο Αργεντινός είναι ο ιδανικός στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να γίνει ο... αντι-Ριέρα.

Την ίδια ώρα πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι τόσο ζεστοί για την περίπτωση του Γιάννη Ζαραδούκα. Ναι μεν ο παίκτες ενδιαφέρει τους πρωταθλητές, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο αυτή του Μόνχε.
πηγή: sportdog.gr
 

«Πάμε για νέους υποβιβασμούς»

Νέες πειθαρχικές δηλώσεις θα ασκηθούν σε 15 ομάδες την άλλη εβδομάδα σύμφωνα με τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Μανώλη Αντωνακάκη.
«Πάμε για νέους υποβιβασμούς»
Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, o αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας τόνισε ότι μπορεί να υπάρξουν νέοι υποβιβασμοί, αφού τα αδικήματα αφορούν δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό». Επίσης δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον υποβιβασμό του Ηρακλή.
Αναλυτικά, ο κ. Αντωνακάκης είπε:
για το σημείο όπου βρίσκεται η έρευνα: «Η δική μας έρευνα βρίσκεται στην επεξεργασία όλων των στοιχείων και στη σύνταξη των κατηγοριών».
για το αν είναι κοντά στο να τελειώσει η έρευνα: «Είμαστε πολύ κοντά. Σίγουρα, την άλλη εβδομάδα θα ασκηθούν διώξεις. Είχαμε ορισμένες τεχνικής φύσεως δυσκολίες, για αυτό και καθυστερήσαμε. Ένα σωρό έγγραφα, καταθέσεις μαρτύρων, εκθέσεις της UEFA…».
για τον αριθμό των ομάδων: «Έχουμε 15 ομάδες σε αυτή τη φάση! Είναι νέες ομάδες, που δεν έχουν διωχθεί. Όχι, δηλαδή, η Ηλιούπολη. Καμία από αυτές που είχαν διωχθεί. Πάντως, μιλάμε για δέκα… χαρτόκουτες, γεμάτες στοιχεία. Πρέπει να τα κοιτάξεις όλα. Μιλάμε για μία πραγματικά ογκώδη δικογραφία».
για το αν η ΕΠΟ… πιάστηκε απροετοίμαστη: «Εμείς (σ.σ. ο ίδιος και ο κ. Φάκος) είμαστε προετοιμασμένοι, γιατί έχουμε εμπειρίες και από τα πολιτικά δικαστήρια. Η καθυστέρηση δεν αφορά τη δουλειά μας. Σε ό,τι αφορά τις επιτροπές, χρειάζεται, ίσως, ανακατατάξεις και διευκρινήσεις… Παράδειγμα: το Διαιτητικό Δικαστήριο έκρινε εσφαλμένα την υπόθεση του Ηρακλή. Δεν είχε αρμοδιότητα. Αυτά θα έπρεπε, μάλλον, να διευκρινιστούν πιο μπροστά. Δεν μπορούσε να αποφανθεί ως τριτοβάθμιο δικαστήριο».
για το αν υπάρχει περίπτωση να υποβιβαστούν ομάδες και να αλλάξουν τα πρωταθλήματα, τέλος: «Βεβαίως και μπορεί να έχουμε νέους υποβιβασμούς, αφού τα αδικήματα αφορούν δωροδοκία και παράνομο στοιχηματισμό. Αυτές οι διατάξεις προβλέπουν και την ποινή του υποβιβασμού. Θα έχουμε ανακατατάξεις, αν και εφόσον, βέβαια, οι ομάδες που θα παραπέμψουμε, κριθούν ένοχες. Είναι και δυο -τρεις ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα».

«Άξιζε τη νίκη η Ελλάδα»

Την ανωτερότητα της Ελλάδας παραδέχθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την ήττα της Σερβίας, ενώ έκανε και τα παράπονά του για την οργάνωση της διοργάνωσης...
«Άξιζε τη νίκη η Ελλάδα»
«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα, αλλά το χάσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Αρχίσαμε να παίζουμε μετά το πρώτο δεκάλεπτο και ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε από το -26. Έπρεπε να ψαλιδίζουμε τη διαφορά 8-9 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο. Η ομάδα μου δεν ήταν έτοιμη. Η Ελλάδα άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη απόψε. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε και αναλαμβάνω την ευθύνη για την προετοιμασία της ομάδας από το χθεσινό ματς και μετά. Υπήρχε απογοήτευση, αφού είχαμε υψηλότερους στόχους, και δεν αντιδράσαμε σωστά», είπε ο Σέρβος κόουτς, ενώ εξέφρασε παράπονα και για το λίγο χρόνο που είχε η ομάδα του πριν από το σημερινό ματς.

«Είναι λάθος το πρόγραμμα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά ήρθαμε μετά τη χθεσινή ήττα να δώσουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι μόλις 17 ώρες μετά τον προημιτελικό. Πρέπει οι ομάδες να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα πρέπει να αντιδράσουν».

Από την πλευρά του, ο Νέναντ Κρστιτς είπε: «Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα στο ματς. Δεν ήμασταν καν στο γήπεδο και η Ελλάδα μάς σκότωσε. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στο ματς. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, αφού θέλαμε να προκριθούμε στο προολυμπιακό τουρνουά. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να σκεφτούμε θετικά για το μέλλον».

Ο Ναβάρο «εκτέλεσε» τα όνειρα των Σκοπιανών!!

Με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο να κάνει... όργια και να τελειώνει το ματς με 35 πόντους, η Ισπανία επικράτησε στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ των μαχητικότατων Σκοπίνων με 92-80! Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Παου Γκασόλ με 22 πόντους και 17 ριμπάουντ. Στους 25 σταμάτησε για την ΠΓΔΜ ο Μακάλεμπ.
Ο Ναβάρο «εκτέλεσε» τα όνειρα των Σκοπιανών!
Πλέον οι Ισπανοί έχουν στο μυαλό τους τον τελικό της Κυριακής (21:00) και περιμένουν τον νικητή του αγώνα Ρωσίας-Γαλλίας. Όσο για τα Σκόπια, θα παλέψουν για το χάλκινο μετάλλιο την Κυριακή (17:30), κόντρα στον ηττημένο του άλλου ημιτελικού.
Οι Σκοπιανοί μπήκαν στο ματς αποφασισμένοι να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους για ακόμη μια φορά. Άντιτς και Ιλιέφσκι οδηγούσαν την ομάδα τους και μαζί με τον Μπο ΜακΚάλεμπ βρέθηκαν μπροστά με 18-17. Οι Ισπανοί τα περίμεναν όλα από τον Ναβάρο και με τον Ιμπάκα να δίνει και αυτός βοήθειες στον γκαρντ της Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε σερί 9-0 και έφτασε στο 26-18 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.
Όλα έδειχναν πως οι Ισπανοί θα ανέβαζαν και άλλο τη διαφορά, αλλά μάλλον είχαν υπολογίσει χωρίς τους Ιλιέφσκι, Στογιανόφσκι και Σαμαρτζίνσκι. Οι Σκοπιανοί δεν έχασαν την ψυχραιμία τους όταν η Ισπανία έφτασε στο +8. Συνέχισε να παίζει πάνω στο πλάνο της και με την άμυνα ζώνης που εφάρμοσε μπλόκαρε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Μάλιστα, η επίθεση των Σκοπιανών λειτουργούσε άψογα με αποτέλεσμα, όχι μόνο να πλησιάσουν στο σκορ τους Ισπανούς, αλλά να τους προσπεράσουν κιόλας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 45-44.
Το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε στα πρώτα του εφτά λεπτά όπως και το δεύτερο. Οι Σκοπιανοί με Άντιτς, Ιλιέφσκι και ΜακΚάλεμπ δεν άφηναν την Ισπανία να πάρει ανάσα. Το ματς πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι που ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ανέλαβε δράση και... καθάρισε για την παρέα του. Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα άρχισε να βάζει το ένα απίθανο τρίποντο μετά το άλλο και έτσι στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έφτασε στο +11 (75-64). Οι Σκοπιανοί στα λεπτά που απέμεναν προσπάθησαν για τη μεγάλη ανατροπή, αλλά η εμπειρία των Ισπανών και τα αδέρφια Γκασόλ δεν τους το επέτρεψαν.
Δεκάλεπτα: 26-18, 44-45, 71-62, 92-80
Ισπανία (Σκαριόλο): Π. Γκασόλ 22π (17ριμπ, 3ασ), Φερνάντεθ 2, Ρούμπιο 5, Ναβάρο 35 (5τριπ), Καλντερόν 3 (1τριπ), Ρέγιες, Γιουλ 3 (1τριπ), Μ. Γκασόλ 11π (10ριμπ, 5ασ), Ιμπάκα 11 (4ριμπ).

Σκόπια (Ντοκουζόφσκι): Ιλιέφσκι 15 (1), Σοκόλοφ, ΜακΚάλεμπ 25 (5ασ), Στογιανόφσκι 6, Ντ. Στογιανόφσκι (1τριπ), Άντιτς 17 (3τρ), Τσεκόφσκι 2, Σαμαρτζίνσκι 12.

Πηγή: Gazzeta.gr

Εξηγήσεις με... μαύρα και έντονα γράμματα!!

Με ανακοίνωσή της η Σούπερ Λιγκ ενημερώνει για όλες τις αποφάσεις που ελήφθησαν σήμερα σε ΔΣ και Γ.Σ., καθώς και για την πρόθεσή της να υπάρχουν 16 ομάδες στην Σούπερ Λιγκ, ενώ δίνει εξηγήσεις για την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στην συνεδρίαση.
Εξηγήσεις με... μαύρα και έντονα γράμματα
Αναλυτικά:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και της Γ.Σ. της Super League αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
Εγκρίθηκε το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα του Α’ Γύρου του πρωταθλήματος της Super League.
Ο πρόεδρος της Super League κ. Απόστολος Παπουτσάκης ενημέρωσε το Δ.Σ. για την πρόσφατη θεσμική συνάντηση με τον ΓΓΑ κ. Π. Μπιτσαξή και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σ. Πιλάβιο. Πάγια θέση της διοργανώτριας αρχής παραμένει η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 16 ομάδες.
Ο γενικός διευθυντής της Super League υπέβαλλε στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. την παραίτησή του, η οποία θα τεθεί σε ισχύ στις 31/12/2011, καθώς αποδέχθηκε τη θέση του υπέυθυνου διοργάνωσης διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA.
Στη Γενική Συνέλευση εξελέγησαν ως εκπρόσωποι στην ΕΠΟ οι κ.κ. Α. Αθανασιάδης, Γ. Μώραλης και Γ. Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος της Super League κ. Α. Παπουτσάκης καταλαμβάνει ex officio αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.
Σημειώνεται ότι με τη συναίνεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ο εκπρόσωπος αυτής παρέστη στις σημερινές συνεδριάσεις του Δ.Σ. και της Γ.Σ. του συνεταιρισμού, χωρίς το δικαίωμα ψήφου, προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκκρεμείς διαδικασίες αναφορικά με τη χορήγηση ή μη πιστοποιητικού από την ΕΕΑ.

Τους... ξεφτίλισε ο Ολυμπιακός Βόλου! (ΦΩΤΟ)

Το πόσο αστείο έχει γίνει πλέον το ελληνικό πρωτάθλημα, φαίνεται από τα πιο απλά πράγματα. Μετά τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις της Σούπερ Λιγκ πως ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου ήρθε από μόνος του στην σημερινή συνεδρίαση, ήρθε η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» με το φαξ της πρόσκλησης!!

Τους... ξεφτίλισε ο Ολυμπιακός Βόλου! (ΦΩΤΟ)
Το θέμα σας τα έχουμε παρουσιάσει από νωρίς, όταν γράψαμε πως οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο «Ούτε στα απλά δεν συνεννοούνται!». Τότε λοιπόν γράφαμε για το θέμα που προέκυψε με την παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας. Ο Παναγιώτης Μποτσίβαλης υποστήριξε πως ήρθε στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της Σούπερ Λιγκ, ενώ οι υπέυθυνοι του πρωταθλήματος υποστήριζαν πως αυτό έγινε μετά από δική του πρωτοβουλία.

Αυτό ανέφερε η Λίγκα και σε ανακοίνωσή της, ενώ ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Απόστολος Παπουτσάκης είχε δηλώσει νωρίτερα για το θέμα:
«Δεν συμμετείχε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήταν παρών αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου. Είχε έρθει μόνος του ο εκπρόσωπος της ομάδας».

Για να δείτε όμως πόσο... αστείο είναι πια το ελληνικό ποδόσφαιρο, δείτε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου πριν από λίγο και μαζί το fax της Σούπερ Λιγκ με την πρόσκληση!

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για την αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνει όλο το φίλαθλο κόσμο πως σήμερα συμμετείχε στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνεταιρισμού «Super League Ελλάδα», ως ισότιμο μέλος του και φυσικά κατόπιν προσκλήσεως που έλαβε από τη Super League, με Αριθμό Πρωτ: 5230 και ημερομηνία 13.9.2011, η οποία απεστάλη με φαξ. Οτιδήποτε άλλο διαχέεται στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, από όπου κι αν προέρχεται».

Δηλαδή αν αυτό δεν είναι... ρεζιλίκι κύριοι, τότε τι είναι; 
πηγή: sportdog.gr

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Αμερικανό Γκίντενς

Η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε όλο το τελευταίο διάστημα στην τελική απόφαση του Κόρεϊ Μαγκέτι, οδήγησε την ομάδα του ΠΑΟΚ στην αλλαγή πλάνων και στην απόκτηση του Αμερικανού Τζέι Αρ Γκίντενς, για την κάλυψη της θέσης του σμουλ-φόργουορντ. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του πρώην παίκτη της πολωνικής Πρόκομ και της ισπανικής Βαλένθια, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με τους Σέλτικς και τους Νικς.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή J.R. Giddens για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. O ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη ομάδα του Giddens στην Ευρώπη, καθώς ο 26άχρονος φόργουορντ αγωνίστηκε τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του στο ΝΒΑ.
Ο J.R. Giddens γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1985 στην Oklahoma City, έχει ύψος 1,96μ. και το 2008 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο New Mexico, ενώ επιλέχθηκε στο νούμερο 30 του ντραφτ από τους Boston Celtics. Ο Giddens ξεκίνησε την κολεγιακή καριέρα του από το φημισμένο πανεπιστήμιο του Kansas, αλλά αποφοίτησε από το κολέγιο New Mexico.
Αγωνίστηκε για δύο σεζόν στους Boston Celtics (2008-10), τον Φεβρουάριο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με τους New York Knicks, ενώ αγωνίστηκε και στο NBDL με τους Utah Flash και τους Maine Red Claws. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Πολωνία με την Asseco Prokom και στην Ισπανία με την Pamesa Valencia».

«Παντελή, κάνε πράξη τις υποσχέσεις σου»

Καμία σχέση με ρεπό δεν έχει η τριήμερη παύση προπονήσεων σύμφωνα με τους παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι τόνισαν ότι κάνουν αποχή, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για αθέτηση της υπόσχεσης του Ανδρέα Παντελή περί καταβολής μέρους των δεδουλευμένων.
«Παντελή, κάνε πράξη τις υποσχέσεις σου»
Οι ποδοσφαιριστές του “γηραιού” εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία αναφέρει:
«Μετά από δύο μήνες στους οποίους ακολουθήσαμε το δρόμο σιωπής συνειδητά, εμείς οι παίκτες του Ηρακλή, οι οποίοι σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου και το φίλαθλο κόσμο της ομάδας όλο αυτό το διάστημα και ρισκάροντας τόσο την καριέρα μας, όσο και το επαγγελματικό μέλλον μας, ξεκαθαρίζουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στο σύλλογο με σεβασμό προς αυτόν και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και σεβόμενοι το όνομα του Ηρακλή, τους εαυτούς μας και τον κόσμο, θέλουμε να κάνουμε γνωστά τα εξής:
Είναι η τρίτη εβδομάδα στην οποία ο πρόεδρος, κ. Παντελή, αθετεί τις υποσχέσεις που είχε δώσει σ' εμάς, όσον αφορά στις πληρωμές, πράγμα το οποίο χαρακτηρίζουμε αδιανόητο.
Θέλουμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας από την γνωστοποίηση περί παύσης προπονήσεων για το επόμενο τριήμερο σαν ρεπό που δόθηκε σ' εμάς από τον κ. Παντελή. Ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, εξαιτίας της αθέτησης της υπόσχεσης που μας είχε δώσει για πληρωμές, πήραμε την απόφαση να μην προπονηθούμε και δεν πρόκειται για ρεπό που δόθηκε από την ομάδα.
Μάλιστα είχαμε προειδοποιήσει τον ίδιο τον πρόεδρο πως αν θα αθετήσει ξανά την υπόσχεσή του για πληρωμές, θα προβούμε σ' αυτή την κίνηση, και γι' αυτό τον λόγο δεν θα προπονηθούμε μέχρι να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του. Δεν πρόκειται για ρεπό που δίνει η ομάδα.
Πλέον περιμένουμε από τον κ. Παντελή να κάνει πράξη τις υποσχέσεις που έδωσε προς εμάς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους προπονητές-υπαλλήλους και φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή ούτως ώστε να προχωρήσει η ομάδα, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με την υλοποίηση των υποσχέσεών του. Από εκεί κι έπειτα, ο καθένας μπορεί να πράξει ανάλογα με το τι σκέφτεται.
Αναγνωρίζουμε το γεγονός πως ο δικαστικός αγώνας που δίδεται για το δίκιο του Ηρακλή έχει τεράστια σημασία για όλους μας, αλλά θέλουμε να τονίσουμε πως δεν θα πρέπει να κινούνται τα πάντα αποκλειστικά και μόνο γύρω από αυτό το θέμα, καθώς πιστεύουμε πως είμαστε κι εμείς μέρος αυτής της προσπάθειας και δεν θα πρέπει να μένουμε στο περιθώριο.
Σεβόμενοι τη μεγάλη ιστορία του Ηρακλή, δηλώνουμε πως είμαστε και θα είμαστε εδώ. Το ίδιο ρίσκο που έχουμε πάρει εμείς όμως, θέλουμε να το πάρει και ο ίδιος ο κ. Παντελή τηρώντας τις υποσχέσεις που έδωσε προς όλους. Είμαστε και οι δύο πλευρές στο ίδιο καράβι και δεν βρίσκεται μονάχα εκείνος σε γαλήνια νερά…
Με σεβασμό και τιμή, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή».

Λευτεριά στους ...αγωνιστές!

Πολιτικοί κρατούμενοι δήλωσαν πως είναι, τόσο ο Μάκης Ψωμιάδης όσο και Αχιλλέας Μπέος, μετά τη σύλληψή τους για την υπόθεση με τα στημένα. Τα σπρέι και τα συνθήματα τον τοίχο λείπουν μόνο...
Λευτεριά στους ...αγωνιστές!
"Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα παιχνίδια. Είναι ένα παραμύθι αυτή η υπόθεση. Είμαι πολιτικός κρατούμενος! Δεν έχω κάνει τίποτα, είμαι θύμα μιας πλεκτάνης που δημιουργήθηκε από το σύστημα και την κυβέρνηση", φώναζε, παρουσία των δημοσιογράφων, χθες το απόγευμα ο Μάκης Ψωμιάδης, κατά την άφιξή του στη ΓΑΔΑ.
Θυμάστε τι είχε πει λίγο καιρό πριν ο Αχιλλέας Μπέος; "Άλλη μία φούσκα του ΠΑΣΟΚ θα είναι κι αυτή", υποστήριζε τότε, μεταξύ άλλων, ο πρώην ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" της Μαγνησίας, σε μία προσπάθεια να χαρακτηρίσει ουσιαστικά τη σύλληψή του ως πολιτική και όχι ως ποινική.
Τι άλλο μένει τώρα; Να σταθεί στο πλευρό τους κάθε ελεύθερος άνθρωπος, ζητώντας την άμεση απελευθέρωσή τους! Γράφοντας συνθήματα στους τοίχους, διοργανώνοντας πορείες διαμαρτυρίας, συζητήσεις, συναυλίες κ.λπ. Με κεντρικό σύνθημα την άμεση απελευθέρωση των Μάκη και Αχιλλέα, Αχιλλέα και Μάκη, δύο πολιτικών κρατουμένων που παρεξηγήθηκαν όσο λίγοι σε αυτή την ιστορία με τους στημένους αγώνες...

Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ο Μώραλης!!

Στο Δ.Σ.  της ΕΠΟ εκλέχθηκε ο Γιάννης Μώραλης μετά την υποψηφιότητα που είχε θέσει για μια εκ των τεσσάρων θέσεων των εκπροσώπων που δικαιούται η Super League. 

Εκτός από τον Δ’ αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, εκλέχθηκαν και οι Γιώργος Χριστοβασίλης, Στέφανος Αθανασιάδης και ο πρόεδρος της Super League, Απόστολος Παπουτσάκης. 
πηγή: theplayer.gr

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ριβάλντο!!

Έτοιμος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια βρίσκεται ο Ριβάλντο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής  που έχει αγωνιστεί και στην χώρα μας, φορώντας τις φανέλες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Σάο Πάολο και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την «χώρα του καφέ» στο τέλος του Μπραζιλεϊράο στο τέλος του Δεκεμβρίου θα βάλει «τέλος» στην πλούσια καριέρα του.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Marca» στη Βραζιλία τονίζει πως ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του στο στενό του περιβάλλον να αποχωρήσει. Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της Σάο Πάολο, Ζοάο Πάουλο ντε Ζέσους Λόπες, υποστήριξε πως ο 39χρονος βοηθάει τα μέγιστα:

«Ο Ριβάλντο είναι χρήσιμος στο μέτρο που καθοδηγεί και βοηθάει στην ανάπτυξη των νέων ποδοσφαιριστών της Σάο Πάολο. Όταν μπαίνει στους αγώνες, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, εκπληρώνει τον ρόλο του». 
πηγή: theplayer.gr

Άφησε την Super League για την UEFA!!!

Παρελθόν από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Super League υπέβαλε ο Πατρίκ Κομνηνός, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου, την Παρασκευή (16/9).

Επόμενος… σταθμός του θα είναι η UEFA καθώς ανέλαβε καθήκοντα υπευθύνου διασυλλογικών διοργανώσεων. Ωστόσο, ο Πατρίκ Κομνηνός θα μείνει στο πόστο του μέχρι το τέλος του έτους, μια και καθήκοντα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αναλάβει από το 2012. 
πηγή: theplayer.gr

Κωνσταντινέας, Γιάχος οι νέοι διεθνείς!!

πηγή: theplayer.gr

Καμία έκπληξη! Οι Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας) και Θανάσης Γιάχος (Χίου) είναι οι δυο νέοι διεθνείς που θα δηλωθούν στη ΦΙΦΑ, όπως αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ. Οι συγκεκριμένοι ρέφερι, από τον Ιανουάριο του 2012, θα πάρουν τις θέσεις των Δημήτρη Καλόπουλου (Μακεδονίας) και Βασίλη Παμπορίδη (Κιλκίς).

Νέοι διεθνείς βοηθοί είναι οι Μιχάλης Καρσιώτης (Κορίνθου) και Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας). Αντικαθιστούν τους Σπύρο Τρύφωνα (Κέρκυρας) που δεν αξιολογήθηκε και Χρήστο Μπαλτά (Αχαϊας), ο οποίος κόπηκε στις γραπτές εξετάσεις.

Στους πίνακες των διεθνών διαιτητών και βοηθών δεν έγινε καμία αλλαγή, παρότι οι περισσότερες δεν περνούν τα ανδρικά τεστ, παρά μόνο τα γυναικεία. Στις βοηθούς οι Νιώτη (Τρικάλων), Τσαγγάρη (Μακεδονίας) μπήκαν πέμπτη και έκτη, αντίστοιχα, και θα γίνουν διεθνείς, εφόσον προκύψουν επιπλέον θέσεις.
 

Κάθε γκολ και ευρώ!!!

Οι φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία για κάθε γκολ που βάζει η ομάδα τους να πανηγυρίζουν για διπλό λόγο, καθώς όσοι έχουν καρτοκινητό των «ερυθρόλευκων» θα παίρνουν ένα ευρώ για κάθε τέρμα του συλλόγου του Πειραιά.

Avαλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδος:

«Η Vodafone ως κύριος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, παρουσιάζει το Καρτοκινητό Ολυμπιακός με «θρυλικά» προνόμια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!

Με το Καρτοκινητό Ολυμπιακός έχεις τα πάντα!

• Με κάθε γκολ του Ολυμπιακού κερδίζεις 1€ BONUS χρόνο ομιλίας!
Tα γκολ που υπολογίζονται για τον σκοπό του μπόνους αφορούν τους επίσημους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
• Δωρεάν επικοινωνία με κάθε σου ανανέωση! Με κάθε ανανέωση 10€ κερδίζεις 2 ώρες προς όλους τους συνδρομητές Vodafone (συμβολαίου και καρτοκινητής), ενώ με 20€ κερδίζεις 2 ώρες προς όλους τους συνδρομητές Vodafone (συμβολαίου και καρτοκινητής) αλλά και 60MB για ίντερνετ από το κινητό σου.
• Τα φθηνότερα SMS (0,0532 € / SMS), τη χαμηλότερη χρέωση στις κλήσεις μεταξύ κατόχων Καρτοκινητού Ολυμπιακός και τη δυνατότητα να μαθαίνεις τα τελευταία νέα της ομάδας μέσα από το Vodafone live!


Διευκρινίσεις
• To bonus ισχύει για κάθε γκολ που σημειώνεται εφόσον κατά την διάρκεια των 30 ή 31 προηγούμενων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, ο συνδρομητής έχει κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας ανεξαρτήτου αξίας
• Στην ανανέωση χρόνου ομιλίας δεν συνυπολογίζεται η προσθήκη χρόνου ομιλίας από προηγούμενα bonus
• Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει το bonus κατόπιν ανακοίνωσης στον τύπο
• Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα μετατροπής του ανωτέρω πακέτου καρτοκινητής Vodafone - Ολυμπιακός σε άλλο πακέτο καρτοκινητής Vodafone κατόπιν ανακοίνωσης στον τύπο και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία

Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%.».

Ανοιχτή επιστολή της ΑΕΛ στους εμπλεκόμενους φορείς!!

Avοιχτή επιστολή με αποδέκτες τους Παύλο Γερουλανο, Ηλία Μόσιαλο, Γιώργο Νικητιάδη, Παναγιώτη Μπιτσαξή, και Πάνο Παπαδόπουλο αλλά και τις ΕΠΟ και Σουπερ Λιγκ, έστειλε η  ΠΑΕ ΑΕΛ για την για την παραμονή ή όχι της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή της Λάρισας:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΡΟΣ:
Πρόεδρο ΕΠΟ: Σοφοκλή Πιλάβιο
Πρόεδρο Super League: Απόστολο Παπουτσάκη
 
Κοινοποίηση:
Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού: Παύλο Γερουλάνο
Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο: Ηλία Μόσιαλο
Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού: Γιώργο Νικητιάδη
Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού: Παναγιώτη Μπιτσαξή
Διευθύνοντα σύμβουλο ομίλου Forthnet: Πάνο Παπαδόπουλο

Οι θεσμικοί φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου οφείλουν να τοποθετηθούν σε μια σειρά από ερωτήματα που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες. Μολονότι η κοινή γνώμη έχει επανηλειμμένως καυτηριάσει συγκεκριμένα γεγονότα, κανείς τους δεν είχε την ευθιξία να παράσχει εξηγήσεις. Φτάσαμε στο σημείο, μία απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης να χαρακτηρίζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης «τραβεστί», από τον υπουργό Πολιτισμού «ερμαφρόδιτη», από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «απαράδεκτη», να επικρίνεται απ΄όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και από την συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης, αλλά οι αρμόδιοι να κωφεύουν.

Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεστε πραγματικά για την κάθαρση και την εντιμότητα, σεβαστείτε τουλάχιστον την ανάγκη του κόσμου για ξεκάθαρα λόγια:

1. Οι ομάδες που υποβιβάζονται για εξωαγωνιστικούς λόγους, αντικαθίστανται από μέλη του συνεταιρισμού. Συνεπώς, ποιο είναι το δίλημμα που αφορά τη συμμετοχή του Πανσερραϊκού και της ΑΕΛ στη Super League, από τη στιγμή που υπάρχουν δεδικασμένα (Αστέρας Τρίπολης) καθώς και  ομόφωνες αποφάσεις του Δ.Σ., της Γ.Σ. και του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League; Το ίδιο μάλιστα συμβαίνει και στις υπόλοιπες κατηγορίες (Καλλιθέα στη Football League, Αγία Παρασκευή στη Football League 2).  

2. Πώς είναι δυνατόν η ίδια επιτροπή (Εφέσεων ΕΠΟ) στελεχωμένη από τα ίδια άτομα να τιμωρεί άλλες ομάδες με αφαίρεση βαθμών και άλλες με υποβιβασμό, τη στιγμή που όλες καταδικάστηκαν με βάση το άρθρο 21 περί δωροδοκίας και στοιχηματισμού;

3. Τελικά ισχύει ή όχι ο Πειθαρχικός Κώδικας 2011 της ΕΠΟ, που δημοσιοποιήθηκε ανήμερα της διαβόητης απόφασης («τραβεστί», «ερμαφρόδιτης», μην επαναλαμβανουμε!); Προβλέπεται ή όχι, στο άρθρο 21 υποβιβασμός ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ για ομάδες, οι παράγοντες των οποίων εμπλέκονται σε στημένους αγώνες;

4. Είναι ή δεν είναι νοοτροπία «μαγειρέματος» και «βολέματος» η άποψη/πρόταση του κ. Σφυρή –μέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου- να παραμείνουν στην Super League και ο Ηρακλής και ο Αστέρας Τρίπολης; Η πρώτη ομάδα καταδικάστηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους και η δεύτερη κλήθηκε να την αντικαταστήσει. Πώς είναι δυνατόν να μείνουν και οι δύο; Με τέτοιο σκεπτικό εφάρμοζαν τους νόμους τα στελέχη της ΕΠΟ που εκδικάσαν τις σκανδαλώδεις υποθέσεις των τελευταίων μηνών;

5. Γιατί το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο είναι αρμόδιο να ανατρέψει μια απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων τον Ιούλιο και αναρμόδιο τον Σεπτέμβριο;

6. Ποιο είναι το κριτήριο «επιλογής» της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ για να παρίσταται σε υποθέσεις, όταν άλλες δικάζονται ερήμην της; Και μάλιστα όταν όλα αυτά συμβαίνουν στο ίδιο κτίριο, στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας;
Τοποθετηθείτε επιτέλους, γιατί αυτά τα ερωτήματα απασχολούν όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους. Ολους εκείνους που χαρακτηρίζουν «μπάχαλο» το φετινό πρωτάθλημα. Μήπως ήλθε η ώρα, απαντώντας σε αυτά τα αυτονόητα, να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΛ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Νταλγκλίς: «Όλα ιδανικά στην Λίβερπουλ»

Χαρούμενος με το αρκετά καλό ξεκίνημα που έχει κάνει στην χρονιά η Λίβερπουλ, είναι ο Κένι Νταλγκλίς. Ο τεχνικός των «Κόκκινων» εξήγησε πως οι «Κόκκινοι» πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι μέσα στην χρονιά, προκειμένου να είναι ισχυροί και να υλοποιήσουν  τους στόχους τους.

«Υπάρχουν πολλά ευχάριστα πράγματα φέτος. Οι οπαδοί, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ είναι όλα ιδανικά. Αν μείνουμε όλοι ενωμένοι θα είμαστε ισχυροί. Ακόμη και στις ήττες όμως θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Υπάρχει ασφαλώς μία μικρή απογοήτευση που είναι καλό σημάδι, αλλά δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. Προπονηθήκαμε δυνατά και είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής με την Τότεναμ», τόνισε ο Νταλγκλίς.
πηγή: theplayer.gr

«Πρωτάθλημα με 16 και όχι 14 ομάδες»

Πρωτάθλημα με 16 ομάδες θέλουν οι άνθρωποι της Super League όπως ανέφερε ο πρόεδρος της διοργανώτριας επιτροπής, Απόστολος Παπουτσάκης.
Ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, κατά την έξοδό του, μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League τόνισε πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Τετάρτη (21/9).

«Η θέση της Super League είναι να συνεχίσει με 16 ομάδες. Πρόθεσή μας είναι μαζί με την Πολιτεία να συντομεύσουμε τις διαδικασίες για να μπούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο πρωτάθλημα με 16 ομάδες».

Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο από την Super League, ανέφερε: «Αυτό θα το ξέρουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Η γραμμή είναι 16 ομάδες. Αν δεν γίνεται θα δούμε τι θα κάνουμε».

Τέλος, για το γεγονός πως το «παρών» στο ΔΣ της διοργανώτριας μετείχε και εκπρόσωπος τουΟλυμπιακού Βόλου, απάντησε: «Δεν συμμετείχε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήταν παρών αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου. Είχε έρθει μόνος του ο εκπρόσωπος της ομάδας».

Του γυάλισε ο Λεονάρντο...!!

Ο Λεονάρντο ήταν από τους μοναδικούς διασωθέντες της χθεσινής εμφάνισης της ΑΕΚ στο Βέλγιο, ενώ για το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε, κέρδισε τα συγχαρητήρια ανθρώπου της UEFA.
Του γυάλισε ο Λεονάρντο...

Ο λόγος για τον παρατηρητή του αγώνα ο οποίος τόνισε στους ανθρώπους της Ένωσης ότι το γκολ που σημείωσε ήταν από τα καλύτερα που είχε δει τα τελευταία χρόνια, Μάλιστα ρωτούσε συνεχώς να μάθει ποιος είναι και από που ήρθε ο Βραζιλιάνος...
Τραγική ειρωνεία; Ο συγκεκριμένος παίκτης σε κάθε μεταγραφική περίοδο αντιμετωπίζεται ως έμψυχο αντάλλαγμα για υποψήφια μεταγραφή της Ένωσης.
πηγή: sportdog.gr

«Ωραία, καθαρίσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο» (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Δημαρέλλος μας έστειλε στο sportdog.gr ένα σκίτσο με πολλά μηνύματα για την αποκαλούμενη κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Ωραία, καθαρίσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο» (ΦΩΤΟ)
Δείτε την και εσείς και πείτε την γνώμη σας...

«Άδικο που ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι»

Ο Ετό έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με την Τότεναμ και ανέφερε πως η ισοπαλία ήταν άδικο αποτέλεσμα. Μάλιστα, σημείωσε πως δεν είναι πάντα πιο εύκολο να παίζεις με τα... δεύτερα μιας ομάδας.
«Άδικο που ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι»
Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis":

Για το αποτέλεσμα του αγώνα με την Τότεναμ: "Δεν πιστεύω ότι ήταν δίκαιο κυρίως για το πέναλτι που πετύχαμε γκολ και ο διαιτητής το πήρε πίσω. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά ειδικά στο δεύτερο μέρος, στα τελευταία λεπτά του αγώνα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όπως αυτές του Ιβιτς και του Αθανασιάδη".
Για τις αλλαγές της Τότεναμ και το αν ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία να πάρει τη νίκη: "Χάσαμε ευκαιρία να κερδίσουμε, όμως, θέλω να τονίσω πως και αυτοί που έπαιξαν ήταν πάρα πολύ καλοί παίκτες, θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν. Δεν είναι πάντα πιο εύκολο να αντιμετωπίζεις την δεύτερη ομάδα".
Για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι: "Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κινούμασταν αναγνωριστικά, δεν ξέραμε τι έχουμε απέναντί μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής απαίτησε να μπούμε πιο δυνατά και αυτό κάναμε. Μας είπε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αν παίξουμε στα παιχνίδια πρωταθλήματος όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Τότεναμ θα είναι δύσκολο να χάνουμε. Αυτό θέλουμε από εδώ και πέρα. Να μπαίνουμε δυναμικά στα ματς".
Για την συνέχεια των υποχρεώσεων στον όμιλο του Europa League: "Φυσικά και δίνω πιθανότητες πρόκρισης, ακόμη και ο ένας βαθμός μπορεί να φανεί σημαντικός, υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να περάσει στον επόμενο γύρο".

«Συγχαρητήρια και ένα ευχαριστώ»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα για τη μεγάλη νίκη επί της Σερβίας και παράλληλα εμφανίστηκε σίγουρος πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει στο προολυμπιακό τουρνουά και θα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.
«Συγχαρητήρια και ένα ευχαριστώ»
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε σε δηλώσεις του λίγο μετά τη νίκη κόντρα στη Σερβία του Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Προκριθήκαμε στο Προολυμπιακό τουρνουά, κανείς δεν το πίστευε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα και ένα ευχαριστώ.

Η ελληνική ομάδα θα είναι εκεί στο προολυμπιακό τουρνουά και θα προκριθεί, θυμηθείτε το. Θα είμαστε στο Λονδίνο. Δεν μπορούμε να πούμε για τι ομάδα θα έχουμε, είμαστε με αυτά τα παιδιά, αποδεικνύουμε παίκτες και πρέπει να συγχαίρουμε τους παρόντες».

Πέρασαν τα εύκολα, έρχονται τα δύσκολα...!!

Η άρτια οργάνωση του αγώνα με τους Δανούς, βοήθησε τον Παναθηναϊκό να την γλιτώσει μόλις με 18.000 ευρώ. Αγωνία για το ματς με τους Ισραηλινούς.

Πέρασαν τα εύκολα, έρχονται τα δύσκολα...
Με πρόστιμο 18.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγινε στο ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Οντένσε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρά το γεγονός οτι στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν καθίσματα και φωτοβολίδες, ενώ στις εξέδρες υπήρχαν ακόμη και εστίες φωτιάς, οι υπεύθυνοι της ΟΥΕΦΑ συνυπολόγισαν την άρτια οργάνωση του παιχνιδιού από τους «πράσινους» και περιορίστηκαν στο χρηματικό πρόστιμο.

Τώρα, πλέον η προσοχή όλων πέφτει στα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Μακάμπι. Για αυτό άλλωστε υπάρχει μεγάλη αγωνία, καθώς ακόμη δεν έχει έρθει ούτε το κατηγορητήριο, το οποίο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα βαρύ για το «τριφύλλι».

Πηγή: Leoforos.gr

"Πήραμε το χρυσό!"

Ο Ζούρος τόνισε πως η Εθνική ομάδα είναι σαν κατάκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί της Σερβίας και την πρόκριση στο προολυμπιακό, μια κι αυτός ήταν ο εφικτός στόχος από την αρχή του τουρνουά.
"Πήραμε το χρυσό!"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πετύχαμε το μεγάλο μας στόχο που λίγοι πίστευαν ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Χάσαμε κάποιες λεπτομέρειες την πρόκριση στα ημιτελικά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Είχαμε μεγάλη ψυχή η άμυνα ήταν το όπλο μας. Χθες κάναμε λάθη εκεί αλλά είμαστε καλή ομάδα και μεταξύ αγαπημένοι, το δείξαμε μέσα στο γήπεδο.Το κλειδί ήταν η τακτική μας περιορίσαμε το παιχνίδι τους μέσα στο καλάθι, χτυπήσαμε τα αδύνατά σημεία τους. Ο Ζήσης υπέστη διάστρεμμα.
Η ομάδα κερδίζει η ομάδα χάνει. Είχαμε κακές στιγμές από απειρία. Είναι σαν να πήραμε το χρυσό. Είναι δύσκολα να ρολάρει η ομάδα ειδικά στην επίθεση με τόσα νέα πρόσωπα. Χαίρομαι που δώσαμε χαρά στη χώρα που περνάει δύσκολες στιγμές".
 

Κόψτε το κάπνισμα για καλύτερο σεξ!!

Μια έρευνα αποκλειστικά για άντρες.
Κόψτε το κάπνισμα για καλύτερο σεξ!
Οι άνθρωποι που καταφέρνουν να κόψουν το κάπνισμα βελτιώνουν τη σεξουαλική τους υγεία περισσότερο από όσους ξαναρχίζουν το κάπνισμα μετά από μια παροδική διακοπή, σύμφωνα με μία επιστημονική έρευνα στη Βοστόνη.
Οι ερευνητές με επικεφαλής τον Κρίστοφερ Χάρτε του Συστήματος Υγείας της Βοστόνης διευκρίνισαν πως αν και η έρευνα δεν έχει καταλήξει ακόμα σε οριστικά αποτελέσματα, παρόλα αυτά οι άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας θα πρέπει να την λάβουν υπόψην τους.
Το πείραμα έγινε σε 65 άντρες που δεν αντιμετώπιζαν κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα και οι οποίοι έκοψαν επί οχτώ εβδομάδες το τσιγάρο. Τους έδειξαν στο εργαστήριο -πριν και μετά το κόψιμο του καπνίσματος- ερωτικές ταινίες και, την ίδια στιγμή, μετρούσαν σε ποιο βαθμό διεγείρονταν σεξουαλικά οι εθελοντές. Παράλληλα, κατέγραφαν τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών εκτός του εργαστηρίου.
Οι 20 από αυτούς σταμάτησαν οριστικά το κάπνισμα ενώ οι υπόλοιποι 45 το ξανάρχισαν. Αυτοί που το έκοψαν εμφάνισαν καλύτερες επιδόσεις στο εργαστήριο ενώ δεν έδειξαν κάποια καλύτερη βελτίωση στις πραγματικές σεξουαλικές σχέσεις τους.
Οι ερευνητές εκτιμούν ότι πιθανώς η βελτίωση που παρατηρείται στο εργαστήριο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να «μεταφραστεί» σε καλύτερες επιδόσεις στην κρεβατοκάμαρα.
Πηγή: newsbeast.gr

Έτσι θα πάει Λονδίνο!!

Η Ελλάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Προολυμπιακό Τουρνουά και θα είναι μία από τις 12 συμμετέχουσες ομάδες, που θα βρεθούν Πουέρτο Ρίκο ή Παρίσι για μία θέση στο Λονδίνο 2012.

Έτσι θα πάει Λονδίνο!
Οι πρώτες δύο θέσεις του Eurobasket της Λιθουανίας δίνουν απ' ευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Η «γαλανόλευκη» δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, αλλά κι η παρουσία της στην πρώτη εξάδα (σ.σ. με Λιθουανία θέσεις 5-6) μόνο αποτυχία δε συνιστά. Οι θέσεις 3-6 της διοργάνωσης δίνουν «εισιτήριο» για το Προολυμπιακό Τουρνουά κι η ομάδα του Ηλία Ζούρου θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να «πετάξει» για Λονδίνο.
Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί 2-8/7/12 είτε στο Πουέρτο Ρίκο είτε στο Παρίσι (σ.σ. θα ανακοινωθεί προσεχώς) με την παρουσία 12 ομάδων. Η «επίσημη αγαπημένη» θα είναι εξ αυτών και θα προσπαθήσει να κατακτήσει μία από τις πρώτες τρεις θέσεις, που οδηγούν στην αγγλική πρωτεύουσα.
ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ (2-8 Ιουλίου 2012)
FIBA Europe: Ελλάδα, Λιθουανία, Ισπανία ή Σκόπια, Γαλλία ή Ρωσία
FIBA Americas: Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα
FIBA Africa: Ανγκόλα, Νιγηρία
FIBA Oceania: Νέα Ζηλανδία
FIBA Asia: 15-25/9.
Πηγή: gazzetta.gr

"Σας ντρέπομαι. Πάρτε... ρεπό!"

Ούτε σήμερα είδαν το χρώμα του χρήματος οι παίκτες του Ηρακλή, με τον Παντελή να δίνει... τριήμερο ρεπό στους "κυανόλευκους" για να τους γλυκάνει...
"Σας ντρέπομαι. Πάρτε... ρεπό!"
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν ήταν δυνατόν να γίνει ανάληψη χρημάτων εντός της ημέρας από την τράπεζα, προκειμένου να δοθούν στους παίκτες.
Για αυτόν τον λόγο ο Κύπριος επιχειρηματίας ζήτησε από τον Κατσαβάκη να δώσει ρεπό για τρεις ημέρες στους παίκτες, ώστε τη Δευτέρα που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, να δουν και χρήματα στους λογαριασμούς τους.
Αν επιστρέψουν, δηλαδή, καθώς για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις τους...
 πηγή: sportdog.gr  

Πώς αλλιώς να έπαιζε την Τότεναμ;

Οι... υψηλές αναλύσεις που ακολουθούν κάθε σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα είναι ίδιον του Έλληνα οπαδού. Γράφει ο Κώστας Πετρωτός.
Πώς αλλιώς να έπαιζε την Τότεναμ;
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα λέγονται και ακούγονται μετά τη μάχη του ΠΑΟΚ με τη λονδρέζικη ομάδα.
Προσωπικά δεν "αισθάνθηκα" σε κανένα σημείο του αγώνα της Πέμπτης (15/9) πώς ο ΠΑΟΚ ακολουθούσε λάθος τρόπο στην αντιμετώπιση της Τότεναμ. Ότι ο Μπόλονι και οι παίκτες του έχαναν μία μεγάλη ευκαιρία να βάλουν δύο και τρία γκολ στα... δεύτερα του αγγλικού συλλόγου και να μπουν φουριόζοι στη φάση των ομίλων του Europa League. Με τα δικά μου μάτια, ο "Δικέφαλος" δεν έκανε τίποτα λιγότερο απ' όσα περίμενα να δω πριν το παιχνίδι, με εξαίρεση μία αδικαιολόγητη νευρικότητα και μία παραπάνω δόση, συντηρητικότητας στο πρώτο μέρος. Το πλάνο των γηπεδούχων ήταν σαφές και "φώναζε" σε κάθε στιγμή του αγώνα: Χαμηλό τέμπο, γιατί αν το ματς "ανοίξει" οι πιτσιρικάδες του Ρέντναπ θα είχαν ξεκάθαρο πλεονέκτημα, αφού η διαφορά στην ταχυδύναμη ήταν τεράστια. Όποιος έχει αντίρρηση, αρκεί να θυμηθεί τις κουρσες του Τόουνσεντ και του Γουόκερ από τα άκρα, αλλά και τις κινήσεις των Λίβερμορ, Κάρολ στη μεσαία γραμμή.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το ματς, βάσει των δυνατοτήτων του, αλλά και των αδυναμιών του και μία από αυτές είναι ότι δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Βιτόλο. Ο Ισπανός-που έχει "ακούσει" από τον υπογράφοντα ουκ ολίγα για τον τρόπο που επέλεξε να φύγει από τον ΠΑΟΚ-μπορεί να μη διακρινόταν για τις οργανωτικές ικανότητες, διέθετε, όμως, ένα χαρακτηριστικό που έως τώρα δεν έχουμε δει σε άλλο παίκτη του φετινού ρόστερ: αποτελούσε το τέλειο στήριγμα για κάθε συμπαίκτη του στο μαρκάρισμα του αντιπάλου. Αν υπήρχε την Πέμπτη (15/9) το βράδυ Βιτόλο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια και ο Σαλπιγγίδης θα ήταν πιο απελευθερωμένοι στο να δημιουργήσουν και να απειλήσουν και δεν θα σπαταλούσαν μεγάλο μέρος των δυνάμεών τους για να καλύπτουν τα κενά στην πλευρά των Λίνο και Έτο αντίστοιχα.
Αντίθετα, το βράδυ της Πέμπτης (16/9) ήταν αναγκασμένοι να παίξουν ένα διπλό ρόλο και αυτό να έχει "κόστος" στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να "πατά" συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Και πάλι, όμως, φάσεις βγήκαν και μάλιστα από αυτές που χαρακτηρίζονται "καθαρές" ευκαιρίες για γκολ. Δεν ήθελε, όμως η τύχη (δοκάρι Ίβιτς), ο Κουντιτσίνι (με καίριες αποκρούσεις, ειδικά στο βολ-πλανέ του Κλάους), αλλά και ο Σέρβος διαιτητής Μάζιτς (στο πέναλτι του Λίνο).
Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί από την ώρα που το ματς τελείωσε και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (16/9) που γράφεται αυτό το άρθρο, αισθάνομαι ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Μπόλονι στήνονται μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα σαν να έκαναν κάποιο έγκλημα. Είναι άλλο να κάνεις κριτική και να εντοπίζεις σημεία στα οποία ο ΠΑΟΚ μπορούσε να έχει καλύτερη εικόνα και άλλο να αναπαράγεις μία μιζέρια, απλά με το πρόσχημα ότι "ΠΑΟΚ είσαι και σώνει και καλά θα τους κερδίζεις όλους". Αντί να... διυλίζουμε τον κώνωπα, ας δούμε λίγο την γενική εικόνα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μέσα από τη σύγκριση, ας βγάλουμε το συμπέρασμα για το που πραγματικά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. Κλείνοντας, οφείλω να κάνω μία διευκρίνιση. Αναφέρθηκα στο κενό του Βιτόλο κάνοντας μία σύγκριση με τον περσινό Ευρωπαίο ΠΑΟΚ. Ας μη γίνει παρανόηση με όσα κατά καιρούς έχω αναφέρει για τα μεταγραφικά και για τα κενά στην επίθεση και το κέντρο της άμυνας. Πιθανό στο να βρεθεί ο αντι-Βιτόλο, να μην χρειαστεί μεταγραφή: Θα αποδειχθεί όταν θα δούμε στο χορτάρι πανέτοιμο τον Λάζαρ.
Πηγή: olapaok.gr

Νέο φέσι από Τάκη ...1,2 εκ.!!

Με τυφώνα μοιάζει το πέρασμα του Γιάννη Τάκη από τον Ηρακλή, αφού ο πρώην πρόεδρος των "κυανόλευκων" άφησε πίσω του πολλά συντρίμμια.

Νέο φέσι από Τάκη ...1,2 εκ.!
Χρέη σε εφορία και ΙΚΑ, προσφυγές και λάθη σχετικά με τις ασφαλιστικές ενημερότητες της ομάδας, ήταν κάποια από τα στοιχεία, που έχουν μετατρέψει τον Γιάννη Τάκη σε κόκκινο πανί για τον Γηραιό.
Ωστόσο η είδηση για τα χρέη στην εφορία, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζουν τα 1,2 εκ. ευρώ, ήρθε να αναστατώσει εκ νέου τους "κυανόλευκους". Πιο συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έγινε από την Εφορία στα βιβλία του Ηρακλή, η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως εδώ και ένα χρόνο η ομάδα δεν έχει πληρώσει ΦΠΑ.
Η τελευταία φορά που οι κυανόλευκοι πλήρωσαν ΦΠΑ ήταν στα μέσα Αυγούστου του 2010 (!) και πλέον για να έρθουν σε διακανονισμό, θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό της τάξεις των 480.000 ευρώ, που αναλογεί στο 40% των μέχρι τώρα οφειλομένων.
Η είδηση αυτή ήρθα να αναστατώσει για ακόμα μία φορά τον Αντρέα Παντελή και τους παίκτες του, βλέποντας τα προβλήματα να αυξάνονται αντί να μειώνονται.
Πηγή: contra.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Χθες δεν τα πήγαμε καλά αφού πέρασαν 2/6 επιλογές μας. Όταν παίζεις N/G περιμένοντας να σκοράρει μόνο η Λάτσιο και να τρώει 2 γκολ σε λίγα λεπτά από μια ομάδα που στην Ευρώπη έκτος έδρας δεν σκοράρει τι να πει κανείς!! Η ΆΕΚ ήταν τραγική την περίμενα να δεχτεί 2-3 γκολ αλλά έφαγε 4!! Η Μπράγκα προηγήθηκε νωρίς στο ημίχρονο και ήταν δύσκολο να καθήσει Χ ημίχρονο ενώ η Σέλτικ την είχα για καλύτερή ομάδα και περίμενα να σκοράρει εχθές απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σήμερα έχουμε αρκετούς αγώνες και γενικά το Σαββατοκύριακο έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση!!

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή):

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ  2-3 GOAL (1,90)
ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  OVER (2,5)  (2,05)
ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΟΛΛΑΝΕΝΣΕ  1 (2,01)
ΛΑΒΑΛ-ΡΕΜΣ  OVER (2,5) (2,30)
ΣΕΝΤΑΝ-ΧΑΒΡΗ  G/G (1,80)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη φώτο Alena Seredova)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!