Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Αν μείνουν ελεύθεροι, θα κινηθούμε!»

Τις πληροφορίες που θέλει τον Άρη να συζητά με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας επιβεβαίωσε ο Σάκης Τσιώλης, που τόνισε πως αν μείνουν ελεύθεροι, θα γίνει γίνει κίνηση αφού είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά. Οι φήμες πάντως κάνουν λόγο για συμφωνία με Σανκαρέ και Ούμπιντες...
«Αν μείνουν ελεύθεροι, θα κινηθούμε!»
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 :

Για το αν ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας: «Σίγουρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες οι οποίοι είναι πολύ ικανοί και κυρίως είναι επαγγελματίες. Ο χώρος μας χρειάζεται επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και καλά παιδία. Έτσι αν κάποιο μείνουν ελεύθεροι υπάρχει περίπτωση να κινηθούμε για την απόκτησή τους».

Για το ξεκίνημα του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα: «Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε, με αντίπαλο τα Γιάννινα ήμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε ρυθμό και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ωστόσο, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ως εκ τούτου δεν πήραμε τη νίκη. Στο δεύτερο με αντίπαλο τον Ατρόμητο πήγαν όλα στραβά. Δεχτήκαμε νωρίς γκολ, ενώ μείναμε και με δέκα παίκτες. Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να βγούμε έξω από το ρυθμό μας και να μην καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη διαχείριση της ήττας: «Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και πάντα είναι δύσκολο να αποδεχτούμε την ήττα, τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να μας πάρει από κάτω. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να λειτουργούμε σαν επαγγελματίες. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τέτοιες ήττες».

Για το αν φάρμακο για την ήττα είναι η νίκη: «Μία ήττα είναι χρήσιμη για να σε κρατάει συγκεντρωμένος το στόχο σου. Διαφορετικά δεν είσαι προσγειωμένος. Κάναμε μία κουβέντα μετά από δύο μέρες από την ήττα μας, γεγονός που μας βοήθησε να παραμείνουμε ενωμένοι και να διαχειριστούμε την κατάσταση. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Άρης δεν θα αγωνιστεί αυτήν την αγωνιστική, είναι από τη μία καλό καθώς θα επιστρέψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι τραυματίες και θα μπορούν να ενσωματωθούν γρήγορα, αλλά δεν μας αφήνει να βρούμε τον ρυθμό μας και να δέσουμε ακόμα περισσότερο.

Για το αν οι παίκτες του Άρη κάνουν ποδοσφαιρική ζωή: « Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Όλα αυτά ξεκίνησαν από μία φορά όπου παρευρεθήκαμε σε μία εκδήλωση του Super 3, ενώ την επόμενη μέρα είχαμε φιλικό. Όντος κάτσαμε μέχρι αργά το βράδυ γιατί υπήρχαν εκδηλώσεις και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, γιατί έπρεπε να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας. Ήταν λάθος αλλά αυτό δεν έχει ξαναγίνει».

Σχολιάζοντας το πρωτάθλημα τόνισε: «Δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγάλουμε ακόμα συμπεράσματα, καθώς έχουν παιχτεί μόλις δύο αγωνιστικές. Τα συμπεράσματα αρχίζουν να βγαίνουν μετά από 10 αγώνες, όπου οι ομάδες θα πιάσουν ρυθμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: