Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Κάθε γκολ και ευρώ!!!

Οι φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία για κάθε γκολ που βάζει η ομάδα τους να πανηγυρίζουν για διπλό λόγο, καθώς όσοι έχουν καρτοκινητό των «ερυθρόλευκων» θα παίρνουν ένα ευρώ για κάθε τέρμα του συλλόγου του Πειραιά.

Avαλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδος:

«Η Vodafone ως κύριος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, παρουσιάζει το Καρτοκινητό Ολυμπιακός με «θρυλικά» προνόμια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!

Με το Καρτοκινητό Ολυμπιακός έχεις τα πάντα!

• Με κάθε γκολ του Ολυμπιακού κερδίζεις 1€ BONUS χρόνο ομιλίας!
Tα γκολ που υπολογίζονται για τον σκοπό του μπόνους αφορούν τους επίσημους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
• Δωρεάν επικοινωνία με κάθε σου ανανέωση! Με κάθε ανανέωση 10€ κερδίζεις 2 ώρες προς όλους τους συνδρομητές Vodafone (συμβολαίου και καρτοκινητής), ενώ με 20€ κερδίζεις 2 ώρες προς όλους τους συνδρομητές Vodafone (συμβολαίου και καρτοκινητής) αλλά και 60MB για ίντερνετ από το κινητό σου.
• Τα φθηνότερα SMS (0,0532 € / SMS), τη χαμηλότερη χρέωση στις κλήσεις μεταξύ κατόχων Καρτοκινητού Ολυμπιακός και τη δυνατότητα να μαθαίνεις τα τελευταία νέα της ομάδας μέσα από το Vodafone live!


Διευκρινίσεις
• To bonus ισχύει για κάθε γκολ που σημειώνεται εφόσον κατά την διάρκεια των 30 ή 31 προηγούμενων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, ο συνδρομητής έχει κάνει ανανέωση χρόνου ομιλίας ανεξαρτήτου αξίας
• Στην ανανέωση χρόνου ομιλίας δεν συνυπολογίζεται η προσθήκη χρόνου ομιλίας από προηγούμενα bonus
• Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει το bonus κατόπιν ανακοίνωσης στον τύπο
• Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα μετατροπής του ανωτέρω πακέτου καρτοκινητής Vodafone - Ολυμπιακός σε άλλο πακέτο καρτοκινητής Vodafone κατόπιν ανακοίνωσης στον τύπο και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία

Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: