Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ένας Σουάρες ήταν αρκετός...!!

Ετσι όπως πήγε η ΑΕΚ στις Βρυξέλλες δεν θα μπορούσε να πετύχει κάτι περισσότερο απέναντι στην Αντερλεχτ, μια ομάδα σαφώς καλύτερή της και πιο έτοιμη από αυτήν. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Ένας Σουάρες ήταν αρκετός...
Παρ' όλα αυτά η βαριά ήττα της ήταν αποτέλεσμα κυρίως των λαθών των αμυντικών της, που πρόσφεραν τα δύο από τα τρία γκολ του α' ημιχρόνου, με ανεπίτρεπτα λάθη.
Η αποβολή του Μανωλά, που παραμένει επιρρεπής στις επιπόλαιες και ανόητες αντιδράσεις, απλά ολοκλήρωσε μια κακή βραδιά για την Ενωση. Ο Χιμένεθ θα διαπίστωσε, για μία ακόμη φορά, ότι έστω και με αυτό το υλικό που διαθέτει έχει πολλά πράγματα να διορθώσει για να καλύψει τις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα.
Κι αυτές εντοπίζονται στη μεσαία γραμμή, αλλά και στα άκρα της άμυνας και της επίθεσης. Ο Λεονάρντο ήταν η μοναδική ευχάριστη έκπληξη, παίζοντας στο αριστερό άκρο, αλλά στη δεξιά πλευρά ούτε ο Λαγός ούτε ο Χοσέ Κάρλος μπόρεσαν να βοηθήσουν.
Η απόφαση του Χιμένεθ να ξεκινήσει πάλι με τον Γκουντγιόνσεν και τον Λυμπερόπουλο, αργούς και βαρείς παίκτες, αποδείχθηκε λανθασμένη, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να παρουσιάσει μια ενδεκάδα με εμφανείς αδυναμίες σε όλες της τις γραμμές, απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη, γρήγορη και απόλυτα ισορροπημένη.
Ηταν συνεπώς απόλυτα φυσιολογική η εικόνα που προέκυψε μέσα στο γήπεδο και η οποία θα μπορούσε να είναι καλύτερη για την ΑΕΚ μόνο αν οι παίκτες της απέφευγαν τα λάθη και παράλληλα όλοι τους κατάφερναν να υπερβάλουν εαυτούς. Και -κακά τα ψέματα- μια ομάδα που είχε κάνει το τελευταίο της παιχνίδι πριν από περίπου ένα μήνα δεν θα μπορούσε να δείξει τίποτα καλύτερο χθες στις Βρυξέλλες.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: