Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Επιτέλους σφύριξαν, επιτέλους τον έληξαν!

Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις που κράτησαν σχεδόν 12 ώρες, ο Χιμένεθ αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ. «Μανόλο κομμάτι της ιστορίας μας» αναφέρει η ανακοίνωση, τι δήλωσε ο Ισπανός.
Επιτέλους σφύριξαν, επιτέλους τον έληξαν!
Αργά το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε και επίσημα το «συναινετικό» διαζύγιο του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις. Δεν ήταν μία απλή περίπτωση, καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν στις 10.00 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 22.00 το βράδυ!

Το θέμα... κολλούσε στην αποζημίωση που θα πάρει ο Ισπανός και η λύση σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δόθηκε από το... συνδρομητικό κανάλι. Ο Χιμένεθ θα πάρει περίπου 700.000 ευρώ με 1 εκατομμύριο ευρώ σε δόσεις, ενώ η Ένωση θα βρει αυτά τα χρήματα από τη
Nova και πιο συγκεκριμένα τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή του συλλόγου, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Μανόλο θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Ο Μανόλο Χιμένεθ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αποχωρώ συναινετικά από την ΑΕΚ τρέφοντας τα καλύτερα και ειλικρινέστερα συναισθήματα για την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση. Αποτελώ μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που θα κουβαλώ πάντα, όπως και όλοι, μέσα μου. Θεωρώ πως είναι ώρα για μια αλλαγή προς όφελος και καλό όλων. Έτσι δεν λεω αντίο αλλά εις το επανιδείν».

Απογοητευτικός ο Άρης...

Ο Άρης για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι δεν παρουσίασε καλή εικόνα, καθώς γνώρισε βαριά ήττα από την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης με 68-39.
Απογοητευτικός ο Άρης...
Με τον Άντριαν Όλιβερ να είναι ο μόνος παίκτης που είχε διψήφιο αριθμό πόντων ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είδε το συγκρότημα του να γνωρίζει την ήττα από τη διοργανώτρια παρουσιάζοντας άσχημη παρουσία.
Τα δεκάλεπτα: 12-7, 40-14, 57-26, 68-39
Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης: Κοτισέφσκι 11, Κασίροφ 9, Χαλπερίν 7, Σεργκέεφ 13, Λιχοντέι, Μπέβερλι 8, Ζούπαν, Ζοζούλιν 5, Αντίποφ 3, Ντραγκίσεβιτς 7, Μαυροκεφαλίδης 2, Ντράγκοβιτς 3
Άρης: Μαυραϊδής 3, Κερούς 9, Ταπούτος 4, Όλιβερ 12, Τσαϊρέλης 2, Δήμας, Βασιλειάδης, Γουότκινς 1, Μποχωρίδης 2, Μόλντροου 2, Βεζένκοφ 2, Βεργίνης 2
 

«Έπαθα σοκ με την κατάσταση στην Ελλάδα»

Συνέντευξη στην ΟΥΕΦΑ παραχώρησε ο Άγγελος Χαριστέας με αφορμή την επιστροφή του στην Εθνική για το κρίσιμο ματς με την Κροατία. Ο επιθετικός του Παιναιτωλικού μίλησε για το συγκεκριμένο ματς, για τον Φερνάντο Σάντος και το ρόστερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ ανέφερε πως έπαθε σοκ με την κατάσταση στην Ελλάδα και την ψυχολογία των πολιτών εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
«Έπαθα σοκ με την κατάσταση στην Ελλάδα»
Αναλυτικά:
 
Βρίσκεσαι πίσω στην αποστολή της Ελλάδας μετά το Μουντιάλ. Πως νιώθεις;
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι αναγνωρίστηκε η καλή σεζόν που κάνω και είμαι πραγματικά περήφανος και ανυπόμονος να βοηθήσω την ομάδα σε αυτά τα σημαντικά παιχνίδια. Όλα ήταν καλά με τον τεχνικό της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψω καλά μαζί του.
Βλέποντας την Εθνική ομάδα υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, ποιες πιστεύεις ότι είναι οι διαφορές με την προηγούμενη ομάδα;
Η ομάδα είναι αήττητη με τον Σάντος και η αμυντική γραμμή της είναι κορυφαίας ποιότητας. Ο Σάντος βλέπει πάντα τους παίκτες που πηγαίνουν καλά στα πρωταθλήματά τους και δεν φοβάται να αλλάξει την αποστολή και να δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες ή σαν εμένα την ευκαιρία που ζητούν. Βλέπει τους παίκτες στις ομάδες τους και την βελτίωσή τους και αν πιστεύει ότι βρίσκονται σε φόρμα θα τους καλέσει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει κίνητρο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.
Ποια θα είναι η νοοτροπία της ομάδας στο παιχνίδι με την Κροατία;
Έχω παίξει πάρα πολλά σημαντικά παιχνίδια με την Εθνική στο παρελθόν. Τα πλέι-οφ απέναντι στην Ουκρανία πριν από δύο χρόνια όταν και πήραμε την πρόκριση στο Μουντιάλ, τη νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Τουρκία το 2007 που μας πήγε στο τελευταίο Euro, και φυσικά όλα τα παιχνίδια για το Euro 2004. Υπάρχουν ξεχωριστοί τρόποι για να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να είσαι υπομονετικός και να μην αγχώνεσαι με το να σκοράρεις γρήγορα, την ώρα που πρέπει να έχεις μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα.
Ποια είναι η γνώμη σου για την Κροατία;
Είναι μία πολύ σκληρή αντίπαλος, γιατί αποτελείται από παίκτες- τεχνίτες και δυνατούς στην φυσική κατάσταση. Παρόλα αυτά, εμείς είμαστε καλοί στο γήπεδό μας και το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν, ότι έχουμε τις προσωπικότητες και το μέταλλο να καταφέρουμε να διώξουμε την πίεση.
Επέστρεψες στην πατρίδα σου για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια για τον Παναιτωλικό. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές…
Δεν μπορώ να σας περιγράψω το σοκ που έπαθα μόλις έζησα αυτή την κατάσταση από κοντά. Ήμουν εκτός Ελλάδας τα τελευταία δέκα χρόνια και μπορώ να δω τα πρόσωπα των ανθρώπων να είναι διαφορετικά. Βλέπεις το άγχος σχετικά με το μέλλον στα μάτια τους. Δεν ξέρω πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση, αλλά ελπίζω να αλλάξει γιατί η αυτοπεποίθηση των ανθρώπων είναι πολύ χαμηλή. Ελπίζω να δώσουμε χαρά την Παρασκευή στον κόσμο με τη νίκη μας. Είναι σημαντικό ακόμα και για μία νύχτα να υπάρχει χαρά στους Έλληνας και να ξεχάσουν τα πραγματικά προβλήματα. Το ποδόσφαιρο έχει αυτή την δύναμη. Θα είναι σπουδαίο για αυτούς και αρκετά ευχάριστο για εμάς.

Θέλει Ντιρκ η Ρεάλ!!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει και ένα ακόμα... μπαμ (ύστερα από αυτό του Ρούντι Φερνάντεθ), καθώς έχει στη λίστα της τον μεγάλο Ντιρκ Νοβίτσκι!
Θέλει Ντιρκ η Ρεάλ!
Η "Βασίλισσα" θέλει να απαντήσει στην Μπαρτσελόνα, η οποία όπως φαίνεται βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τους αδερφούς Γκασόλ.

Έτσι, η Ρεάλ γλυκοκοιτάζει τον Ντιρκ και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "pianetabasket.com", έχει ήδη προσεγγίσει τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς και προσπαθεί να τον πείσει να αγωνιστεί στην Μαδρίτη για όσο διαρκέσει το λοκ-άουτ.

Φεύγει χωρίς ένα... «Adios»!!

Αδαμίδης και Χιμένεθ από διαφορετικές αίθουσες στα Σπάτα βρήκαν τη «χρυσή τομή» και μετά από εννιά ώρες συζητήσεων, συμφώνησαν στην αποζημίωση για την απόλυση του Ισπανού.
Φεύγει χωρίς ένα... «Adios»!
Ενδεικτικό πάντως του κλίματος που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, είναι πως τις τελευταίες ώρες σε μία αίθουσα βρίσκονται οι Αδαμίδης Κωνσταντινίδης Καζνακίδης, Καπετανάκης και το νομικό και οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ και σε μία άλλη ο Χιμένεθ με τους εκπρόσωπους του.

Αυτοί που πηγαινοέρχονται είναι οι νομικοί σύμβουλοι και οι εκπρόσωποί τους αντιστοίχως, οι οποίοι μεταφέρουν τις θέσεις των δύο πλευρών προσπαθώντας να φτάσουν στη πολυπόθητη λύση.

Μάλιστα, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή συντάσσεται το συμφωνητικό για το «διαζύγιο». Περιμένουμε να δούμε, γιατί το θέμα... κούρασε!
πηγή: sportdog.gr

Γεμίζει το "Καραϊσκάκη"

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη μέρα ήταν την Τετάρτη η κίνηση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012. Περίπου 15.000 φίλαθλοι έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση στο «Καραϊσκάκη» για το βράδυ της Παρασκευής (21:45) και υπάρχει αισιοδοξία πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.
Γεμίζει το "Καραϊσκάκη"
Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Την Πέμπτη η διάθεση θα γίνεται από το εκδοτήριο της θύρας 25 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στα Γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, καθώς και στο Εκδοτήριο στον σταθμό «Ειρήνη» στο ΟΑΚΑ (10:00-17:00).
Την ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια της θύρας 25 & 17 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), από τα Γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή (10:00-17:00) και από το Εκδοτήριο στον σταθμό «Ειρήνη» στο ΟΑΚΑ (10:00-14:00).
Όσοι φίλαθλοι προέβησαν σε κρατήσεις online, μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους την Πέμπτη και την Παρασκευή από το εκδοτήριο της θύρας 25 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», κατά τις ώρες λειτουργίας του για την πώληση απλών εισιτηρίων.
Πηγή: sport-fm.gr

Στην ΚΕΔ ο Αδαμίδης!!

Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να περάσει αύριο μια... βόλτα από την ΚΕΔ, προκειμένου να ζητήσει να είναι όλοι πιο προσεκτικοί εν όψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.
Στην ΚΕΔ ο Αδαμίδης!
Ο πρόεδρος της "Ένωσης" σκέφτεται να προβεί σε αυτή την κίνηση, λόγω των παραπόνων του Βαγγέλη Μαρινάκη για την διαιτησία μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να κάνει... ντου στην ΚΕΔ και να απαιτήσει από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό, τι αφορά στον διαιτητή του ντέρμπι στις 15 του μήνα, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζητήσει να οριστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό διαιτητής που να είναι κοινής αποδοχής!
πηγή:sportdog.gr

Μία φορά παιχταράς, πάντα παιχταράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να είναι... χοντρός, μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν πως έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο, ωστόσο ο Αντριάνο κάποτε έψαξε σε πολύ υψηλό επίπεδο και η... άτιμη η μπάλα δεν ξεχνιέται.
Μία φορά παιχταράς, πάντα παιχταράς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε μία γκολάρα που έβαλε στην προπόνηση της Κορίνθιανς!

"Τι εστί Κωστένογλου; Θα τους πνίξει ο Θρύλος"

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Νίκο Κωστένογλου, τον Εστογιανόφ, και το αν πρέπει ο Ολυμπιακός να ανανεώσει τα συμβόλαια Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Μοντέστο που έχουν προχωρημένη ηλικία.
"Τι εστί Κωστένογλου; Θα τους πνίξει ο Θρύλος"
Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν είναι καλό για τον Ολυμπιακό που φεύγει ο Χιμένεθ και έρχεται ο Κωστένογλου, ζητάει τη γνώμη μου επίσης για το πώς θα έβλεπα το Δεκέμβρη μεταγραφή Εστογιανόφ, και αν πρέπει ο Ολυμπιακός να ανανεώσει τα συμβόλαια Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Μοντέστο που έχουν προχωρημένη ηλικία...
• Ξεκίνημα από το πρώτο: Όποιο προπονητή και αν είχε η ΑΕΚ στο ματς που έρχεται, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα και στις 3 γραμμές! Θα τους πιέσει, θα τους τρέξει στο ΟΑΚΑ, θα τους πνίξει, θα δώσει ένα ρυθμό τρελό, έτσι πρέπει και έτσι πιστεύω ότι θα κάνει. Πρέπει να κυνηγήσει με πάθος το διπλό ο Ολυμπιακός ώστε να σπάσει και η περσινή κατάρα που στα εκτός έδρας ντέρμπι είχε αποτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Με διπλό στην ΑΕΚ θα δείξει από τον Οκτώβρη ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.
• Αν ήταν πάντως ο Χιμένεθ, θα ήταν καλύτερα για την ΑΕΚ, παρά με τον Κωστένογλου. Τι εστί Κωστένογλου, την αποτέλειωσε πέρσι τη Λάρισα, τους βαπτίζουν βοηθούς προπονητές σε μεγάλες ομάδες και μετά πάνε αλλού να βρουν μεροκάματο ως πρώτοι προπονητές, τα ίδια και με τον Μπάντοβιτς. Πήγες έξω να δεις πώς δουλεύουν καλοί ξένοι προπονητές, επιμορφώθηκες, το έψαξες;
• Οι παίκτες της ΑΕΚ μην ξεχνάμε ότι είχαν μάθει ότι θα έφευγε ο Χιμένεθ, όμως με τη συμπεριφορά τους στον αγώνα με τον Πανιώνιο έδειξαν ότι δεν ήθελαν Κωστένογλου, ήθελαν Χιμένεθ. Αλλά ήταν μεγάλο το συμβόλαιό του για να το αντέξει η ΑΕΚ, κι είχαν πέσει πάνω του κάποιοι δημοσιογράφοι να προσφέρουν υπηρεσίες στη διοίκηση της ΑΕΚ και να μπορέσει πιο εύκολα τον διώξει…
• Σε ό,τι αφορά τον Εστογιανόφ, δεν είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά θέλω να ξέρω αν θα είναι υγιής ή θα βγάλει τραυματισμούς ξανά. Αν είναι υγιής, μου αρέσει, είναι γρήγορος και ντριμπλέρ, φαντεζί παίκτης, μπουκαδόρος. Εγώ βέβαια θέλω μορφές στον Ολυμπιακό όπως ο Μιραλάς, όπως ο Ιμπαγάσα, όπως ο Τοροσίδης, έχω πει ότι ο Τοροσίδης είναι καλύτερος από τον Ράμος της Ρεάλ! Μέσα σε λίγες μέρες έσβησε τον Αρσάβιν της Άρσεναλ και τον Βιερίνια, και όχι μόνο τους έσβησε αλλά έκανε και κάτι κούρσες, κάτι ανεβάσματα εκπληκτικά. Όμως υπάρχει οικονομική κρίση και καταλαβαίνω ότι μετράει το κόστος, οπότε δεν θα με χάλαγε Εστογιανόφ υγιής.
• Θετικός είμαι επίσης παρά την ηλικία τους στην ανανέωση των συμβολαίων Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Μοντέστο. Ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρουν τον Ολυμπιακό, έχουν μπολιαστεί μαζί του, τους γουστάρει η εξέδρα, είναι καλοί παίκτες, γιατί όχι. Μεγαλώνουν ηλικιακά αλλά παραμένουν χρήσιμοι. Και πού να πάει ο Ολυμπιακός να τους αντικαταστήσει, αφού το σκάουτινγκ έχει δείξει μεγάλες αδυναμίες στο να βρει κελεπούρια νέα σε ηλικία. Θα χρειαστούν πολλά λεφτά για να πάρεις Μέλμπεργκ σε καλή ηλικία, Ιμπαγάσα σε καλή ηλικία, οπότε ας κρατήσουμε αυτούς έστω κι αν είναι ξεζουμισμένοι.
• Ο Μαρινάκης άλλωστε το πρωτάθλημα πρώτα απ’ όλα θέλει, να παίρνει τη δόξα, να παίρνει και τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, θέλει λοιπόν ένα κορμό για το πρωτάθλημα, να πάρει το φετινό, να πάρει και το επόμενο, αφού οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι νεκροί, να έχει με το καλημέρα 3 πρωταθλήματα σερί.
• Είναι νωρίς όμως ακόμα για ανανέωση συμβολαίων, δεν νομίζω ότι θα είναι έξυπνη κίνηση αν γίνει τώρα, ας περιμένουν λίγο να σκιστούν αυτοί οι παίκτες στα επόμενα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, να πάει κοντά Δεκέμβρη και μετά τους ανανεώνουν, μην βολευτούν από τώρα και κάτσουν πάνω στα νέα τους συμβόλαια. Καλό θα είναι να τους έχουμε στην τσίτα να πασχίσουν περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει κριθεί ακόμα, θα επαναλάβω ότι υπάρχει έδαφος για θεαματική ανατροπή.
• Δεν μπορώ να χωνέψω να έχει ο ΑΠΟΕΛ 4 βαθμούς και ο Ολυμπιακός μηδέν. Να νικάει ο ΑΠΟΕΛ τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην έδρα του που είναι πλούσια ομάδα η Ζενίτ, να παίρνει ισοπαλία εκτός έδρας από τη Σαχτάρ, και ο Ολυμπιακός να μην σταυρώνει πόντο σε έναν όμιλο με καλές ομάδες μεν, οι οποίες όμως είναι σε κακή κατάσταση αυτήν την εποχή, στα πρωταθλήματά τους πελαγοδρομούν και οι προπονητές τους αποδοκιμάζονται.
• Εγώ θέλω και τη διάκριση στην Ευρώπη, πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός εδώ τη Ντόρτμουντ, πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός εδώ την Άρσεναλ, και να ψάξει ένα μεγάλο διπλό είτε στη Γερμανία, είτε στη Γαλλία. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τουλάχιστον την 3η θέση να την πάρει, αλλά και η πρόκριση δεν έχει κριθεί.
• Και κάτι ακόμα. Ο Αλέφαντος κάνει κριτική, λέει όσα δεν του αρέσουν έξω από τα δόντια, αλλά είμαι ειλικρινής και έντιμος. Ένα μπράβο λοιπόν θέλω να πω στον προπονητή του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε για την εικόνα της ομάδας στα 2 τελευταία ματς. Ανεξάρτητα από κάποιες επιλογές σε 1-2 παίκτες για τους οποίους έχω διαφορετική άποψη, η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή, μου άρεσε, μοντέρνο ποδόσφαιρο, γρήγορο ποδόσφαιρο, πιεστικό ποδόσφαιρο. Έτσι θέλω τον Ολυμπιακό.
Πηγή: katimagiko.gr

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε...»

Ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε πως οι διεθνείς δεν ασχολούνται με τις «προκλήσεις» των Κροατών και τόνισε πως άμα η ομάδα παρουσιαστεί όπως πρέπει, θα πάρει τη νίκη!
«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε...»
«Χρειαζόμαστε τη νίκη και πάντα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς. Το ίδιο θα κάνουμε και στο ματς με την Κροατία. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και δεν έχουμε άγχος. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως είμαστε κι εμείς καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αν είμαστε έτσι όπως πρέπει, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε οι δύο πιο δυνατές ομάδες του ομίλου», τόνισε ο μέσος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Οι Κροάτες έχουν μία πολύ καλή σχολή ποδοσφαίρου σε αντίθεση με μας, παρότι τα τελευταία χρόνια είμαστε σε καλό επίπεδο ως Εθνική ομάδα και μπορούμε να πάρουμε το ματς. Στο τέλος θέλουμε να κοιταζόμαστε μεταξύ μας και να λέμε πως προσπαθήσαμε για το καλύτερο, δίχως να αναρωτιόμαστε τι δεν κάναμε καλά», πρόσθεσε ο 32χρονος άσος.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις των Κροατών, που εμφανίζονται σίγουροι για τη νίκη, είπε: «Εμείς δεν ασχολούμαστε με τους Κροάτες, αλλά μόνο με τη δική μας ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε τόσα χρόνια και να πάρουμε τη νίκη».

"Έχουν χάσει την μπάλα"

O Λάκης Παπαϊωάννου υποστήριξε πως αν πέσει κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης, τότε ο Ηρακλής θα πρέπει να πάρει τη θέση του στην Super League.
"Έχουν χάσει την μπάλα"
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παπαϊωάννου στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero:
"Λόγω του οτι έφτασα σε σημείο να γίνομαι γραφικός επειδή μιλάω σε πολλά ΜΜΕ ούτως ώστε να υπερασπιστώ τον Ηρακλή και το δίκαιο αποφάσισα να μην ξαναμιλήσω, ωστόσο θα κάνω μια εξαίρεση για να πω σήμερα τα πάντα. Θα σας πω δυο πράγματα. Στο δικαστήριο στην κουβέντα που έγινε πριν από τα στημένα, άνθρωπος του Αστέρα Τρίπολης έλεγε να πέσουμε καλύτερα από αυτούς γιατί ούτως η άλλως θα πέσουμε κατηγορία. Επίσης στον Πιλάβιο όταν πήγαμε μας είχε πει πως έχει όλη την καλή διάθεση αλλά έπρεπε πρώτα να τελειώσουμε με το δικαστήριο. Ειρωνεία στο φουλ.
Στα δικαστήρια...Στο πρώτο δεν μας έδινε απάντηση ο δικαστής και μετά από μισή ώρα είδαμε την απόφαση στο ίντερνετ. Στο δεύτερο δικαστήριο...η παρωδία.
Και ρωτάω εγώ τώρα...Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας που μπορεί να ελέγξει το τι γίνεται στην ΕΠΟ;
Επίσης σε δικαστήριο αναγκάστηκε ο πρόεδρος να πει πως υπάρχει το θέμα με την πλαστή ενημερότητα. Πάντως όλοι εμείς κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για τον Ηρακλή...και τώρα δικαιωνόμαστε άτυπα βλέποντας τον Αστέρα να πέφτει κατηγορία γα τα στημένα.
Μάλιστα στο δεύτερο δικαστήριο όλοι ήθελαν να σωθεί ο Ηρακλής έτσι ώστε να πέσει από την Ε.Ε.Α. και στην συνέχεια να ανέβει στην θέση του ο Λεβαδειακός.
Ένα θα πω... Έχουν χάσει την μπάλα. Μια ομάδα Β` εθνικής δεν ξέρει αν θα παίζει στην Β` ή στην Γ`...Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε να παίξει με την ομάδα Α, Β, Γ...Όλα αυτά είναι τραγικά!
Πάντως αν πέσει ο Αστέρας οριστικά αυτός που πρέπει αυτόματα να πάρει τη θέση του στην Super League δεν είναι άλλος από τον Ηρακλή, καθώς η ομάδα της Τρίπολης ήταν αυτή που του πήρε την θέση. Βέβαια για όλα αυτά ο πρόεδρος του Ηρακλή κάνει κάποιες κινήσεις αλλά δεν μπορεί να βάλει ξανά στο κόλπο τον κόσμο...καθώς αυτός κουράστηκε, απήυδισε και αηδίασε. Δεν μπορεί να κάνει άλλα. Όσο βοήθησε βοήθησε και το έκανε με το παραπάνω ακόμα και οικονομικά.
Και μιας και τα λέμε όλα τώρα να σας πω πως ένας δικός μου, μου είπε να πάει στον κ. Κανελλόπουλο τον δικηγόρο γιατί θα μας βοηθήσει πολύ και όταν πηγαίναμε εμείς είδαμε να φεύγουν από το γραφείο του οι άνθρωποι του Αστέρα. Μετά κάναμε μια συζήτηση με τον κ. Κούγια και αυτός μας είπε ναι μεν αλλά. Όλα ήταν στημένα.
Αν έχεις λεφτά κάνεις ότι θες στην Ελλάδα. Αυτή είναι η Ελλάδα".
Στην συνέχεια ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε:
"Ο Ηρακλής έπεσε για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου; Δηλαδή ο Αστέρας δεν το δυσφήμησε; Για αυτό έπεσε κατηγορία τώρα;
Πάντως ένα ξέρω. Ο Ηρακλής είναι πολύ αγαπητή ομάδα και κανένας φίλαθλος δεν χάρηκε με τον υποβιβασμό του με αυτόν τον τρόπο".
Για το αν έπρεπε να στηρίξουν τον Ηρακλή ο ΠΑΟΚ και ο Αρης:
"Περιμέναμε κάποια στήριξη από αυτούς. Βέβαια από την άλλη ο Άρης έπρεπε να παίζει Ευρώπη και να διεκδικεί αποζημίωση με τα όσα έγιναν με τον Βόλο και που του στέρησε έτσι την Ευρώπη. Όσο για τον ΠΑΟΚ φέτος που θέλει να χτυπήσει πρωτάθλημα και επειδή είναι δυνατός θα τον βοηθούσε πιο πολύ να υπήρχαν ακόμη δυο ομάδες στην Θεσ/νικη που θα μπορούσαν να κόψουν βαθμούς από τον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ".
Για τα διοικητικά και τους φιλάθλους:
"Οι φίλαθλοι είναι στην κερκίδα και εκεί πρέπει να μείνουν. Όχι να διοικήσουν γιατί δεν μπορούν. Επίσης να σας αναφέρω και κάτι τελευταίο πως όταν κέρδισε ο Ηρακλής τον ΟΣΦΠ την πρώτη αγωνιστική είχα πει στον πρόεδρο του Ηρακλή τότε τον κ. Τάκη να ψάξει να βρει άτομα να διοικήσουν τον Ηρακλή και μου απάντησε πως είναι τιμή του που είναι πρόεδρος της ομάδας. Τότε του απάντησα πως ή είναι λαμόγιο και προσπαθεί να βγάλει λεφτά από τον Ηρακλή ή είναι πλούσιος και δεν τον νοιάζουν τα λεφτά και όλο αυτό γιατί ο Ηρακλής δεν ειχε λεφτά να πληρώνει πρόεδρους κτλ. Χωρίς να μου απαντήσει. Και μετά έγιναν ότι έγιναν".

"Έρχεται ο πρίγκιπας"!

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου "Athletic Radio 104,2" και τόνισε πως ο πρίγκιπας Σουλτάν θα έρθει την επόμενη εβδομάδα (αρχικά είπε για το Σ/Κ...) στην Αθήνα. Παράλληλα, αποκάλυψε οτι ο πρίγκιπας έχει επενδυτικά πλάνα για την Κρήτη, αναφέρθηκε στον ΟΦΗ, ενώ για τον Φανούρη Βατσινά είπε "επειδή τα αδέρφια μας έχουν μια κουμπαριά, πρέπει να τρέχει κάτι μεμπτό;"...
"Έρχεται ο πρίγκιπας"!
Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας στον Athletic Radio 104,2
Για το ποια είναι η έδρα του: «Βρίσκομαι κάθε μήνα στην Ελλάδα και η έδρα μου είναι στην Καβάλα και στην Θεσσαλονίκη».
Για το τι ζήτησε η πλευρά Βαρδινογιάννη για να γίνει το deal: «Αυτή τη στιγμή η πλευρά Βαρδινιογιάννη ζήτησε κάποια έγραφα. Μέσα της εβδομάδας θα έχουν σταλεί. Αύριο θα είμαστε στην Τζέντα και μέσα στο Σαβ/κο θα έχουμε την άφιξη του πρίγκιπα».
Για την ανάμειξη του πρίγκιπα: Ο πρίγκιπας θα ήταν χαζό να λέγαμε ότι είναι ΠΑΟ. Είχαμε ένα πλάνο επενδυτικό, εγώ του πρότεινα να πάρει τον ΠΑΟ, το είδε στην αρχή με επιφύλαξη αλλά με τον καιρό έγινε πιο ζεστός».
Για το πως προέκυψε αυτό το ενδιαφέρον: «Στόχος του γκρουπ του πρίγκιπα ήταν να επενδύσει στην Ελλάδα, σε μια κοντινή χώρα προς αυτούς, οπότε με τον Παναθηναικό ανοίγουν πόρτες και σιγά – σιγά φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Δεν είναι απλά ενδοιαφέρον είναι μια επισημη πρόταση μελετημένη και καλά διατυπωμένη».
Για την συνάντηση με τον Βαρδινογιάννη: «Ο πρίγκιπας την επόμενη εβδομάδα θα έρθει να συναντήσει τον κ. Βαρδινογιάννη».
Για τα εμπόδια που προέκυψαν: «Όλα ήταν εις γνώση μας. Δεν το κάναμε για τον ντόρο. Έχει βρεθεί η φόρμουλα για να ξεπεραστεί το παραμικρό. Μετά την άφιξη του Πρίγκιπα Σουλτάν στην Αθήνα θα γίνουν όλα. Θα μπορούσε να μην θέλει η κυβέρνηση έναν άνθρωπο που θέλει να επενδύσει στην χώρα. Είναι δυνατόν στους ανθρώπους που δεν θέλουν να επενδύσουν να τους κλείνεις τις πόρτες. Είμαι πεπεισμένος πως η κυβέρνηση θα δώσει λύση».
Για τον τρόπο εισόδου στον Παναθηναϊκό: Η θεώρηση των εγγράφων είναι τυπικό θέμα. Από εκεί και πέρα μπαίνουν οι ορκωτοί λογιστής για μια διαδικασία που δεν θα πάρει πάνω από 20 ημέρες και εκεί τελειώνει το θέμα. Εμείς ως νέοι μέτοχοι θα κάνουμε στην συνέχεια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ώστε να ορίσουμε το νέο ΔΣ. Αυτό θα μας πάρει «χονδρικά» έναν μήνα».
Για τα πλάνα κατασκευής νέου γηπέδου: «Δεν νοείται να μην κάνουμε νέο γήπεδο. Για εμάς είναι ένα δελέαρ και θέλουμε να επαναφέρουμε κέρδη στην ομάδα. Οι ομάδες σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ πρέπει να ισοσκελίζουν τον προϋπολογισμό τους».
Πως προέκυψε το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα για τον ΠΑΟ: «Θεώρησα πως είναι μια καλή ιδέα και βρήκε ανταπόκριση. Κατάλαβε ο πρίγκιπας και είπε το «ναι». Ο Παναθηναϊκός «αβαντάρει» το επενδυτικό πρόγραμμα που σκεφτόμαστε να ακολουθήσουμε στην Ελλάδα».
Για την σχέση του με την Κρήτη και τα πλάνα του πρίγκιπα να επενδύσει στο νησί μας: «Είμαι άρρωστος Κρητικός. Ο πρίγκιπας έχει επισκεφτεί την Κρήτη και το επενδυτικό πλάνο που έχει για την Ελλάδα ξεκινάει από το νησί μας. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Η Κρήτη είναι το διαμάντι της Μεσογείου και δεν μπορεί να λείπει από τα πλάνα ενός επενδυτή. Μας ενδιαφέρουν δύο μεγάλα έργα στο νησί και θα έχουμε την χαρά να τα πάρουμε».
Για το αν παρακολουθεί τον ΟΦΗ: «Εκεί που δεν με ήξερε κανένας, πήγα και με τον Πανσερραϊκό όταν μας «σφάξανε». Όπου μπορώ, πετάγομαι για να δω τον ΟΦΗ που είναι το δεύτερο «λιμανάκι» μου. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, πηγαίνω και παρακολουθώ την ομάδα».
Για το αν είναι αλήθεια ότι του έγινε κρούση για «προξενιό» του ΟΦΗ με υποψήφιους επενδυτές: «Αληθεύει όμως είχε ξεκινήσει το σχέδιο για τον Παναθηναϊκό. Ο ΟΦΗ είναι ένα τοπικό μέγεθος χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ιστορία του ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ένα ευρωπαϊκό μέγεθος. Μακάρι να βρεθεί και ένας επενδυτής για τον ΟΦΗ και θα χαρώ να μεσολαβήσω».
Για την φερόμενη σχέση του με τον Φανούρη Βατσινά: «Αν πούμε ότι κάτι έγινε και αλλάξω το πρόγραμμα μου για μια ημέρα. Εδώ, φανταστείτε ότι ξαφνικά μου έγινε μια ερώτηση για τον κύριο Βατσινά; Λέω από πού και ως που. Γνωρίζεις ότι το Ηράκλειο είναι μικρό και γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Επειδή τα αδέρφια μας έχουν μια κουμπαριά, πρέπει να τρέχει κάτι μεμπτό; Αυτό δείχνει μια κακοβουλία και προσπαθούν να βάλουν εμπόδια. Λεφτά προσπαθεί να βάλει ο άνθρωπος στην Ελλάδα. Αν είμαστε τόσο large και δεν τα θέλουμε, τότε τι να πω;».

Ντεμπούτο του Μόρα στους "Κύκνους"

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Σουόνσι ενδέχεται να πραγματοποιήσει αύριο ο Βαγγέλης Μόρας στο φιλικό των “Κύκνων” με την Λανέλι.
 
Ντεμπούτο του Μόρα στους "Κύκνους"
Ο διεθνής αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ουαλική ομάδα, ωστόσο δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο και το αυριανό φιλικό με την Λανέλι είναι μια ευκαιρία να αποδείξει πως είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί άμεσα στην Premier League.
«Ο Βαγγέλης είναι ακόμα εδώ μαζί μας και επεξεργαζόμαστε την κατάσταση του. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του», τόνισε ο τεχνικός της Σουόνσι, Μπρένταν Ρόντζερς.
πηγή: sportdog.gr

«Ανέκδοτο η κριτική στον Βενγκέρ»

Ως... ανέκδοτο φαντάζει στον Τζακ Γουίλσιρ η κριτική που γίνεται στον Αρσέν Βενγκέρ από τον Τύπο και τα σενάρια που κυκλοφορούν περί αποχώρησής του από την ομάδα.
«Ανέκδοτο η κριτική στον Βενγκέρ»
Ο άσος των «κανονιέρηδων» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με ανέκδοτο μοιάζει η κριτική στον Αρσέν Βενγκέρ. Είναι σκληρό για εκείνον. Βρίσκεται 15 χρόνια στο σύλλογο και τα έχει πάει εξαιρετικά».
πηγή: sportdog.gr

Πολλά τα λεφτά, όλα ανοιχτά!!

Περίπου οκτώ ώρες συζητάνε οι διοικούντες της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ και το μάνατζέρ του και ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν έχουν ακόμα.
Πολλά τα λεφτά, όλα ανοιχτά!
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, πρόθεση του Σταύρου Αδαμίδη είναι να απολύσει τον Ισπανό, ωστόσο δεν μπορούν να τα βρουν με την αποζημίωση. Η Ένωση θέλει να του δώσει τα λεφτά με δώσεις και αυτός τα θέλει όλα και τα χρωστούμενα, τώρα!

Το «αγκάθι» αυτό μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πηγές, δεν αποκλείεται να... φέρει τούμπα την κατάσταση και να έχουμε ακόμα και παραμονή Χιμένεθ. Δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο...
πηγή: sportdog.gr

Εν αναμονή του Ερασιτέχνη!!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης περιμένει τη δημόσια τοποθέτηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ για να προχωρήσει στην ανακοίνωση των ονομάτων που θα αποτελέσουν το σχήμα της επόμενης ημέρας.
Εν αναμονή του Ερασιτέχνη
Από αύριο θα κληθεί να παρουσιάσει το νέο διοικητικό σχήμα το οποίο είναι γνωστό σε μεγάλο βαθμό πλέον. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα μετά τις τελευταίες ζυμώσεις, είναι πως αυτό θα είναι 9μελές.
Ήδη, σίγουροι θεωρούνται ο ίδιος, ο Ζήσης Βρύζας, οι Δημήτρης και Γιώργος Σαχπατζίδης, ο Σπύρος Μιλιωρίδης, ένα μέλος του Α.Σ. πιθανότατα ο Βαγγέλης Ποζατζίδης, ενώ έχει προταθεί θέση στον Παντελή Κωνσταντινίδη.
Αυτό που φαίνεται από τις ζυμώσεις που γίνονται, είναι πως ο Ζαγοράκης έχει προσεγγίσει άλλα δύο άτομα, μέσα από την οικογένεια της ομάδας, για να συμπληρωθεί το σχήμα και να ξεκινήσει η νέα προσπάθεια.
Μέχρι αύριο το απόγευμα, θα έχει γίνει γνωστό το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι θα μπούνε ακριβώς στο 9μελές αυτό σχήμα.
Πηγή: paok24.gr

Μέσω... Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο “Καραϊσκάκης”!

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής ομάδας της Κροατίας, λόγω της 24ωρης απεργίας στα αεροδρόμια, η οποία στέκεται... εμπόδιο στην άφιξη των Κροατών.
Μέσω... Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο “Καραϊσκάκης”!
Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ζόρισλαβ Σρέμπριτς, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και σε περίπτωση που η απεργία συνεχιστεί στο “Ελ.Βενιζέλος”, τότε τα πράγματα θα είναι σκούρα για τους Κροάτες.
Το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η απεργία δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο, πληροφορίες από την Κροατία κάνουν λόγο πως δεν υπάρχει κανένα plan B, ρίχνοντας παράλληλα και καρφιά προς την Ομοσπονδία.
Μίλα λύση που προτάθηκε είναι τσάρτερ μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από κει και πέρα... πούλμαν και Εθνική Οδός, γνωρίζοντας φυσικά πως θέλει κανένα... πενταωράκι!
πηγή: sportdog.gr
 

"Ρυθμίστηκαν οι οφειλές, αλλά πάρτε και διαρκείας"...!!

Μπορεί ο Αρης να ρύθμισε τις οικονομικές οφειλές του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ενίσχυση. Γι' αυτό ακριβώς η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να σταθεί κοντά, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.
"Ρυθμίστηκαν οι οφειλές, αλλά πάρτε και διαρκείας"...
Μάλιστα, οι «κίτρινοι» τονίζουν ότι σε ένα διάστημα περίπου ενός μήνα, διατέθηκαν μόλις 34 κάρτες, με το συνολικό αριθμό να αγγίζει μόλις τα 772.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης:
«Το θέμα όλων των φορολογικών εκκρεμοτήτων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έχει διευθετηθεί πλήρως με αποτέλεσμα η ομάδα μας να αποτελεί πρότυπο αθλητικής εταιρείας σε όλο το επαγγελματικό στερέωμα.
Ευχαριστούμε όλους όσους εξ' αρχής εμπιστεύθηκαν τη δέσμευση τόσο του Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. όσο και του Προέδρου Θανάση Τζεβελέκη ότι θα επέλθει οριστική διευθέτηση όλων των φορολογικών εκκρεμοτήτων και προέβησαν ήδη στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας.
Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2011 όμως μέχρι και σήμερα έχουν διατεθεί μόλις 34 εισιτήρια διαρκείας, φθάνοντας συνολικά τα 772.
Καλούμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους της ομάδας που δεν προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας να το πράξουν ώστε να δώσουν στο αγωνιστικό τμήμα την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».
Πηγή: sentra-goal.gr

«Ποιος θα έρθει αύριο να μας προπονήσει;»

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται τις τελευταίες ώρες οι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς συνεχώς διαβάζουν πως ο προπονητής τους φεύγει, ωστόσο αυτός δεν τους είπε τίποτα, όπως και κανείς από την διοίκηση.
«Ποιος θα έρθει αύριο να μας προπονήσει;»
Για αυτόν τον λόγο, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, όπου ο Μανόλο Χιμένεθ ανανέωσε το ραντεβού τους για την Πέμπτη (!), παίρνουν συνεχώς τηλέφωνα και ψάχνουν να μάθουν τι γίνεται.

Η προπόνηση αύριο θα έχει Μανόλο; Κωστένογλου; Ή και τους δύο, ο ένας να καλωσορίζει και ο άλλος να χαιρετά;
πηγή: sportdog.gr

"Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους Έλληνες"

Πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Εθνική μας ομάδα είναι οι Κροάτες, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός τους, Σλάβεν Μπίλιτς, αμέσως μετά την προπόνηση των Κροατών την Τετάρτη.
"Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους Έλληνες"
"Όλα πάνε καλά. Η προπόνηση έγινε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και οι παίκτες έχουν μεν πίεση, αλλά δημιουργική. Δουλέψαμε σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στην Αθήνα. Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τους Έλληνες. Είμαστε πρώτοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να τελειώνουμε με την πρόκριση. Έχουμε απέναντί μας έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά θέλουμε να πάρουμε το απαιτούμενο αποτέλεσμα", δήλωσε αρχικά ο Μπίλιτς.

Όσον αφορά στα πλάνα του και στους τραυματίες, είπε: "Ο Μαντζούκιτς προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Τσόρλουκα έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Υπάρχουν κάποιες απουσίες, αλλά τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα από άλλες φορές. Διαθέτουμε ένα ρόστερ που μας δίνει πολλές επιλογές. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα και σχήματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτά".

"Μακράν ο καλύτερος ξένος στην Ελλάδα ο Βιεϊρίνια"

Ο Ντανιέλ Μπατίστα ήταν ο πρώτος "νατουραλιζέ" παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και τοποθετήθηκε για το θέμα που προέκυψε με το ενδεχόμενο της κλήσης του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη "γαλανόλευκη", μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.
"Μακράν ο καλύτερος ξένος στην Ελλάδα ο Βιεϊρίνια"
Αρχικά είπε στο "Αθλητικό Metropolis": "Ο Βιεϊρίνια είναι μακράν ο καλύτερος ξένος που βρίσκεται στην Ελλάδα. Εχει τα πάντα. Μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Θα είναι πολύ θετικό αν παίξει στην Εθνική, νομίζω θα βοηθήσει. Οταν είσαι σε μια χώρα από μικρός δένεσαι με το έθνος, με τον κόσμο. Πρέπει να γίνει αυτό με τον Βιεϊρίνια, ακούγεται πολύ καλό γιατί είναι σοβαρό παιδί και καλός χαρακτήρας και οι καλοί χαρακτήρες έχουν διάρκεια στο ποδόσφαιρο".
Πρόσθεσε πως: "Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που τον έχει στις τάξεις του, έχει πολλά θετικά στοιχεία. Μπορεί να ξεχωρίσει αν παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Εχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Εθνική Πορτογαλίας, εφόσον, όμως, δεν τον φωνάζουν γιατί όχι να μην παίξει στην Ελλάδα, που θα είναι και σταρ της ομάδας. Θα είναι καλό για αυτόν να αποκτήσει διεθνή φήμη. Για μένα τότε ήταν πρωτόγνωρο, δεν το πίστευα ποτέ ότι μπορούσα να ενταχθώ σε άλλη εθνική ομάδα".
Πηγή: metrosport.gr

Πρόστιμο και ...αυτομαστίγωμα!!

Πρωτοτύπησε ο Τσιώλης. Όχι μόνο έβαλε πρόστιμο στους παίκτες του Άρη για την εμφάνιση του αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη, αλλά τιμώρησε και τον εαυτό του! Διαβάστε πώς...

Πρόστιμο και ...αυτομαστίγωμα!
O Σάκης Τσιώλης λοιπόν, αποφάσισε να δώσει το καλό παράδειγμα στους παίκτες του και να κάνει κάτι, που εδώ στην Ελλάδα δεν βλέπουμε και πολύ συχνά...

Έτσι, εκτός από το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που επέβαλε στους παίκτες του Άρη και το ανακοίνωσε λίγο πριν την σημερινή απογευματινή προπόνηση, τιμώρησε και τον... εαυτό του για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ειδικότερα για την εικόνα της ομάδας στο ματς με την Ξάνθη.

Ο Έλληνας τεχνικός εισηγήθηκε στην διοίκηση να επιβληθεί πρόστιμο και στον ίδιο (10.000 ευρώ), θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο ότι για τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας φταίνε όλοι ανεξαιρέτως.

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε- πριν την σημερινή απογευματινή προπόνηση- στους ποδοσφαιριστές ότι εισηγήθηκε στην διοίκηση της ΠΑΕ πρόστιμο ύψους 30.000 για ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα (τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές). Με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, ο ίδιος ο προπονητής θα πληρώσει τις 10.000 ευρώ και αναλογικά οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη τις υπόλοιπες 20.000 ευρώ». 

πηγή: sportdog.gr

Γιώργος Καλύβας για τον ΠΑΟΚ-"Δεν θέλουμε σωτήρες που θα μας... βουλιάξουν"

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ για την επίσημη ενημέρωση για τα οικονομικά πεπραγμένα της διοίκησης Ζαγοράκη και ο παλιός πρόεδρος του "Δικεφάλου", Γιώργος Καλύβας, τοποθετήθηκε σχετικά.
"Δεν θέλουμε σωτήρες που θα μας... βουλιάξουν"
Ο Γιώργος Καλύβας μίλησε στο "Αθλητικό Μetropolis" για το πόρισμα του ορκωτού λογιστή και την ανάδειξη νέας διοίκησης Πρωτοδικείου.

"Εγώ ως παλαιότερος παράγοντας, είμαι πάντα με την εκάστοτε διοίκηση. Πάντα θέλω να βοηθάω κι όχι να δημιουργώ προβλήματα. Θα κρίνω τη νέα διοίκηση που θα συσταθεί ανάλογα με το ρόλο της. Δηλαδή αν θα έχει διαχειριστικό ρόλο ή θα είναι κάποιοι άνθρωποι με οικονομική ευχέρεια.
Πάντως πρέπει πρώτα να μάθουμε κάποια πράγματα και μετά να κρίνουμε. Δηλαδή γιατί παραιτήθηκαν τα μέλη του Δ.Σ., ποιοι θα μπουν, τι θα έχουν να προσφέρουν στην ομάδα και άλλα.
Δεν θέλουμε σωτήρες που παρουσιάστηκαν και έφεραν φρούδες ελπίδες ή άλλοι που μας… βούλιαξαν.
Η νυν διοίκηση δεν φταίει για αυτά που παρέλαβε, μια και κληρονόμησε σαν δαμόκλειο σπάθη στο λαιμό του σωματείου τα χρέη. Αυτή η διοίκηση, όμως, με τη μεγάλη αποδοχή που είχε, μπορούσε να κάνει μεγάλα πράγματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλιός πρόεδρος των Θεσσαλονικιών.

Γύριζαν... τσόντα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ!

Επιβάτες και οδηγός του λεωφορείου της γραμμής «Θεσσαλονίκη-Αθήνα» έπαθαν σοκ, καθώς η νέα ταινία γνωστού Έλληνα παραγωγού πορνό γυρίστηκε υπό την μορφή Home video μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ!!
Φωτό αρχείου
Οι κοπέλες που πρωταγωνιστούσαν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και κάποια στιγμή μετά από ημίωρη συζήτηση ξεκινούν το ερωτικό παιχνίδι με τρεις επιβάτες.Βεβαίως οι επιβάτες ήταν ηθοποιοί της Sirina, όμως αυτό δεν το γνώριζε κανείς.
Με το που ξεκίνησε το «παιχνίδι», οι λοιποί επιβαίνοντες και ο οδηγός σάστισαν. Κάποια στιγμή μάλιστα υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο σε έναν παράδρομο της Εθνικής. Όχι για να παρακολουθήσει το θέαμα, μια που ήθελε να κοιτάζει μόνο τον δρόμο, αλλά για να ρωτήσει, και να τους ζητήσει τον λόγο.
Οι πρωταγωνιστές της τσόντας ωστόσο δεν του έδωσαν σημασία, καθώς πρόκειται για αλλοδαπές πορνοστάρ με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, και στα ελληνικά δεν είναι καλές, παρά μόνο την γλώσσα του σώματος καταλαβαίνουν που είναι διεθνής...
Πηγή: apospasma.gr

Στοίχημα με τον Gazzouxbet

Καλησπέρα σας φίλοι μου, λίγα τα ματσάκια σήμερα πάμε να δούμε τι προτιμήσαμε κι ελπίζουμε να δικαιωθούμε: Κρου - Μάκλσφιλντ over στο1.67 Βερόνα - Σαμπντόρια 2 στο 2.44 Γκρέμιο - Σάντος 1 στο 1.99 και Κρουζέιρο - Σάο Πάολο 2 στο 2.67. Επιλέγουμε σύστημα 3-4 με 3 Ευρώ τη στήλη σύνολο 15 Ευρώ. Καλή τύχη σ' όλους. Οι αποδόσεις είναι από τη Goalbet.com

"΄Κόλλησα΄με τον ΟΦΗ"

Ο Νίκος Αναστόπουλος συμπλήρωσε έναν χρόνο στον ΟΦΗ και μίλησε για το "δέσιμο" του με την ομάδα και για τη μέχρι τώρα πορεία του στον πάγκο των Κρητικών.
"΄Κόλλησα΄με τον ΟΦΗ"
Μιλώντας στο Gentikoule για την συμπλήρωση ενός χρόνου στον πάγκο της ομάδας είπε ότι «το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι εκπληρώσαμε τον στόχο που είχαμε θέσει. Είμαι χαρούμενος που η παρουσία μου στον ΟΦΗ συνδυάστηκε με την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ».
Όσον αφορά την δική του παρουσία που δείχνει να έχει βρει στον ΟΦΗ το «λιμάνι» του υπογραμμίζει ότι «το θέμα είναι να «κολλάς» με τη νοοτροπία του συλλόγου και αυτό συνέβη με εμένα. Στον ΟΦΗ βρήκα τις κατάλληλες συνθήκες και μου δόθηκε η ευκαιρία για να δουλέψω όπως πρέπει».
Πάντως, κράτησε χαμηλούς τόνους για την φετινή σαιζόν και είπε ότι «ο προπονητής δεν είναι για να κάνει δηλώσεις αλλά για να δουλεύει μέσα στο γήπεδο. Ένας δεν πετυχαίνει τίποτα. Τον στόχο της ανόδου τον πετύχαμε όλοι μαζί. Από την στιγμή που βάλαμε στόχο την άνοδο και τα καταφέραμε, σημαίνει ότι πετύχαμε».
Πηγή: gentikoule.gr

Σώπα ρε Ρουκάβινα...!!

Ο Άντε Ρουκάβινα μπορεί να μην έχει περάσει ούτε απ` έξω από την... Εθνική Κροατίας, αλλά έχει άποψη για το ματς με την Ελλάδα, λέγοντας οτι οι Κροάτες θα νικήσουν 2-0, προβλέποντας μάλιστα και τους σκόρερ...
Σώπα ρε Ρουκάβινα...
«Θα κερδίσουμε με 2-0 και τα γκολ θα τα πετύχουν ο Εντουάρντο και ο Γέλαβιτς», δήλωσε ο επιθετικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που πέρασε από τον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα, έχοντας και την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν θα θυμίζει αγώνες των «αιωνίων». «Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν θα είναι όπως στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αυτές τις ομάδες ο κόσμος τις λατρεύει, αλλά δεν γίνεται το ίδιο και με την Ελλάδα. Αρκεί να δείτε τις εφημερίδες στην Ελλάδα. Αφιερώνουν όλο το χώρο για τις μεγάλες ομάδες και μόνο λίγες σειρές για την Εθνική», ανέφερε, χωρίς πάντως να έχει άδικο για το τελευταίο...

πηγή: sportdog.gr   

Περιμένουν να το βάλει ο Μανωλάς για να τον κρατήσουν;

Καθυστερήσεις παίζουν Μανόλο και ΑΕΚ στα Σπάτα. Έξι ώρες συζητάνε για τη λύση του συμβολαίου του και το παζάρι καλά κρατεί! Έχει χάσει την μπάλα ο κόσμος που αγωνιά και τα χώνει στη διοίκηση...
Περιμένουν να το βάλει ο Μανωλάς για να τον κρατήσουν;
Αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ δεν έχει προηγούμενο... Η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση με την πλευρά του Χιμένεθ συζητάνε από τις 10:30 το πρωί (!) και ακόμη λύση δεν έχουν βρει!
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να λύσουν τη συνεργασία τους, αλλά τα χαλάνε στην αποζημίωση.
Ο Ισπανός φέρεται να ζητά άμεσα τα χρήματα που έχει δουλέψει και να μην μπει σε διαδικασία εξόφλησης με δόσεις, όπως του προτείνει η Ένωση μέσω μελλοντικών εσόδων (τηλεοπτικά δικαιώματα κλ.π).
Όπως και να έχει όλη αυτή η κατάσταση έχει εξοργίσει και τον κόσμο της ΑΕΚ, οποίος περιμένει τόσες ώρες να μάθει τι θα συμβεί με την ομάδα του.
Ενδεικτική είναι, άλλωστε, και η ανακοίνωση της Original, η οποία τα ...χώνει στη διοίκηση για τους χειρισμούς της στο θέμα του Ισπανού τεχνικού.
Πάντως, ένα είναι σίγουρο στην παρούσα φάση και μέχρι να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις στα Σπάτα. Ότι ο Νίκος Κωστένογλου θα είναι ο αντικαταστάτης του Χιμένεθ και περιμένει κι αυτός υπομονετικά το "ok" για να πιάσει δουλειά.
Διαβάστε στο παρακάτω λινκ όλες τις σημερινές εξελίξεις με το σήριαλ των διαπραγματεύσεων για την αποδέσμευση του Μανόλο Χιμένεθ.

πηγή: sportdog.gr