Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"O Παναθηναϊκός φταίει!"

Ο Γιάννης Ζαραδούκας κατηγορεί τον Παναθηναϊκό για το γεγονός ότι δεν έπαιξε νωρίτερα στην Super League! "Δεν με άφηνε. Ενώ είχα προτάσεις, δεν μου το επέτρεπε", δήλωσε.
"O Παναθηναϊκός φταίει!"
Αναλυτικά η συνέντευξή του στο hellasfanclub.gr:
Κατ ‘αρχάς πες μας σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα λίγα 24άωρα ημέρες πριν από το ντέρμπι με την Κροατία:

"Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα, αφού όλοι πλέον έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις κι είναι φορμαρισμένοι. Πιστεύω ότι όλοι θα ‘μαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ποιο είναι; Υπάρχει αποφασιστικότητα με δεδομένο ότι όλοι γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένας τελικός;
"
Ναι, υπάρχει τρομερή αποφασιστικότητα! Κακά τα ψέματα, ο αγώνας αυτός είναι μονόδρομος! Δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτούμε ότι θα πάμε για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε καν την ισοπαλία".
Θα’ναι ο πιο δύσκολος αγώνας μας όμως, απέναντι σε ομάδα με τόσο ποιοτικούς παίκτες, συμφωνείς;

"Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας, όλοι πιστεύουμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν, ούτε την Κροατία, όσο καλοί και να ‘ναι οι παίκτες οποιασδήποτε ομάδας εμείς πάντα δίνουμε το καλύτερο κι αυτό θα δώσουμε στον αγώνα της Παρασκευής".
Φαντάζομαι περιμένετε και τον κόσμο να συμβάλλει στην προσπάθειά σας. 

"Ασφαλώς! Θέλουμε και πιστεύουμε ότι το γήπεδο θα γεμίσει και πως οι φίλαθλοι που θα έρθουν θα μας δώσουν δύναμη. Πάντα ο κόσμος βοηθάει μια ομάδα και πιστεύω ότι στο γεμάτο «Γ.Καραϊσκάκης» η Εθνική μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα!


".
Βρίσκεσαι στην Εθνική δύο μήνες! Κι ήδη έχεις καθιερωθεί! Θα μας αποκαλύψεις το μυστικό;

"Όχι, δεν υπάρχει μυστικό! Ο κ.Σάντος μου έδωσε την ευκαιρία κι εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Κι εδώ, θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την αρχή και που μου δείχνει συνεχώς".
Όταν κλήθηκες για πρώτη φορά στην Εθνική στο ματς με τη Βοσνία (στις 10 Αυγούστου) πίστευες ότι θα καθιερωνόσουν ως βασικός τόσο γρήγορα; 

"Είναι γεγονός ότι πάντα το έχεις στην άκρη του μυαλού σου, πάντα επιζητάς την καθιέρωση είτε αγωνίζεσαι στην Εθνική ομάδα είτε στο σύλλογό σου. Αλλά επειδή την Εθνική, όλοι μας την βλέπουμε, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές αλλά και ως φίλαθλοι που την αγαπάμε, ναι είναι για μένα κάτι πρωτόγνωρο το να καθιερωθώ, αν και το είχα στην άκρη του μυαλού μου".
Με όλα όσα έχουν συμβεί στην καριέρα σου, ίσως και μέσα σε λίγους μήνες, θα της έβαζες τον τίτλο «Η εκτόξευση»;

"Δεν ξέρω. Κοιτάξτε, είχα διακριθεί και σε μικρότερες κατηγορίες αλλά στην Ελλάδα φαίνεσαι μόνο όταν παίξεις στο ανώτερο επίπεδο δηλαδή τη Superleague. Κι έτσι με έμαθαν οι περισσότεροι, παίζοντας στην μεγαλύτερη κατηγορία.”
Θεωρείς ότι εσύ άργησες να φανείς ή άργησαν να σε δουν κάποιοι;

"Η αλήθεια είναι ότι δεν με άφηναν να παίξω στην μεγάλη κατηγορία. Ενώ είχα προτάσεις και θα μπορούσα να έχω παίξει νωρίτερα στην Α’ Εθνική, ο Παναθηναϊκός στον οποίο ανήκα δεν μου το επέτρεπε και για αυτό ίσως άργησα!". 

Είναι όνειρό σου με την παρθενική σου παρουσία στην Εθνική να πας και στο Euro; 

"Ε βέβαια, αυτό θα ήταν το τέλειο σενάριο! Είναι ένα μεγάλο όνειρο το οποίο πιστεύω ότι έχει κάθε ποδοσφαιριστής, κι ειδικά καινούργιος στην Εθνική και μακάρι να γίνει κι αυτό το όνειρο πραγματικότητα!".
Ως νέος παίκτης σε μια Εθνική με μεγάλη δεξαμενή παικτών, πιστεύεις ότι βοηθά κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή η συγκεκριμένη φιλοσοφία του κ.Σάντος; Να καλεί δηλαδή όποιον θεωρεί ότι είναι σε καλή κατάσταση ανεξάρτητα από την ηλικία ή την ομάδα που αγωνίζεται;

"Ναι βέβαια! Ο κ.Σάντος έχει το προτέρημα να επιλέγει παίκτες μέσα από την προπόνηση. Εκεί βλέπει ακριβώς ποιος είναι έτοιμος να ανταποκριθεί πλήρως και να δώσει το 100% αυτών που ζητάει ο ίδιος και για αυτό πάντα παίζουν όσοι δείχνουν στην προπόνηση ότι είναι και με το παραπάνω έτοιμοι!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: