Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Επιτέλους σφύριξαν, επιτέλους τον έληξαν!

Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις που κράτησαν σχεδόν 12 ώρες, ο Χιμένεθ αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ. «Μανόλο κομμάτι της ιστορίας μας» αναφέρει η ανακοίνωση, τι δήλωσε ο Ισπανός.
Επιτέλους σφύριξαν, επιτέλους τον έληξαν!
Αργά το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε και επίσημα το «συναινετικό» διαζύγιο του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις. Δεν ήταν μία απλή περίπτωση, καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν στις 10.00 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 22.00 το βράδυ!

Το θέμα... κολλούσε στην αποζημίωση που θα πάρει ο Ισπανός και η λύση σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δόθηκε από το... συνδρομητικό κανάλι. Ο Χιμένεθ θα πάρει περίπου 700.000 ευρώ με 1 εκατομμύριο ευρώ σε δόσεις, ενώ η Ένωση θα βρει αυτά τα χρήματα από τη
Nova και πιο συγκεκριμένα τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή του συλλόγου, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Μανόλο θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Ο Μανόλο Χιμένεθ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αποχωρώ συναινετικά από την ΑΕΚ τρέφοντας τα καλύτερα και ειλικρινέστερα συναισθήματα για την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση. Αποτελώ μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που θα κουβαλώ πάντα, όπως και όλοι, μέσα μου. Θεωρώ πως είναι ώρα για μια αλλαγή προς όφελος και καλό όλων. Έτσι δεν λεω αντίο αλλά εις το επανιδείν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: