Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Δεν μιλάω με μεσάζοντες!"

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν πρόκειται να κάνει υποχωρήσεις στο θέμα των εγγυήσεων που ζητά για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ που έχει στην κατοχή του.
"Δεν μιλάω με μεσάζοντες!"
Ούτε απέναντι στον Σουαδάραβα επενδυτή ούτε απέναντι σε οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο. Αυτό το έχει καταστήσει σαφές πρωτίστως προς την πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, ο οποίος τούτη τη στιγμή είναι ο μόνος που έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ.
Τούτη η στάση του Τζίγκερ δεν έχει να κάνει με την ύπαρξη των προσώπων που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό, αλλά με την πραγματική τους επιθυμία και τη δυνατότητα που έχουν να υλοποιήσουν όσα υπόσχονται.
Ο Βαρδινογιάννης, από την πρώτη στιγμή που πήρε την απόφαση, είχε πει ότι θα παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές του σε όποιον καταθέσει πλάνο που θα εξασφαλίζει το μέλλον της ΠΑΕ.
Ο Σαουδάραβας επενδυτής, μέσω του προσύμφωνου που έχει αποστείλει, έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή του να βάλει στον Παναθηναϊκό 220 εκατ. ευρώ (20 εκατ. στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, 50 εκατ. ευρώ για μεταγραφές το καλοκαίρι και 150 εκατ. για την κατασκευή γηπέδου).
Όλα αυτά όμως ο Τζίγκερ θέλει να τα κατοχυρώσει. Αλλωστε έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε ενδιαφερόμενο (και αυτό αφορά βεβαίως και την περίπτωση της Arboris Capital) ότι θέλει να μιλάει απευθείας με τους ενδιαφερόμενους και όχι με τους μεσολαβητές τους…
Γι’ αυτό και έχει ζητήσει την πιστοποίηση της υπογραφής του πρίγκιπα Σουλτάν στο προσχέδιο ή τη συνάντηση τους, εδώ ή στη Τζέντα.
Πηγή: exedrasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: