Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μεγάλη νίκη της Ιντερ, γκολ-μαγεία ο Μαϊκόν

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το ντέρμπι της Παρασκευής στην Ιταλία μεταξύ της Ιντερ και της Γιουβέντους στο Σαν Σίρο. Οσο οι δύο ομάδες έπαιζαν 11 εναντίον 11 οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση αλλά και να δημιουργούν καταστάσεις στα καρέ της Ιντερ. Μετά την αποβολή του Σισοκό όμως στο 37’ το γήπεδο…κατηφόρισε και η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επέβαλλε το δικό της νόμο.

Η πίεση Ιντερ ήταν ασφυκτική, οι ευκαιρίες που χάθηκαν πολλές, ωστόσο το γκολ που λύτρωσε τους γηπεδούχους ήρθε μόλις στο 75΄ με εντυπωσιακό, μάλιστα, τρόπο. Ο Μαϊκόν κοντρόλαρε την μπάλα έξω από την περιοχή με το στήθος, απέφυγε αντίπαλο, την έφερε στο δεξί και με σουτ έγραψε το 1-0. Όλα αυτά χωρίς να πέσει η μπάλα κάτω! Το τελικό 2-0 έγραψε ο Ετό στις καθυστερήσεις.

Η μέχρι την Παρασκευή πρωτοπόρος Ρόμα (η Ιντερ πέρασε μπροστά με δύο πόντους αλλά και με ένα παιχνίδι περισσότερο) αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Λάτσιο στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης.

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16 Απριλίου

Ιντερ-Γιουβέντους 2-0
(75' Μαϊκόν, 92' Ετό)

Σάββατο 17 Απριλίου

19:00 Κιέβο-Λιβόρνο

Κυριακή 18 Απριλίου

16:00 Μπάρι-Νάπολι
16:00 Κάλιαρι-Παλέρμο
16:00 Κατάνια-Σιένα
16:00 Πάρμα-Τζένοα
16:00 Σαμπντόρια-Μίλαν
16:00 Ουντινέζε-Μπολόνια
16:00 Αταλάντα-Φιορεντίνα
19:30 Λάτσιο-Ρόμα

"Θετικός για ΑΕΚ ο Καστίγιο!"

http://www.sport.gr/files/news/2010-04-16/1271456880_segundocastillo_250x.jpgΟ Μίροσλαβ Νεστέροβιτς που εκπροσωπεί τον 28χρονο διεθνή, με δηλώσεις του μίλησε για τις σχέσεις του με τον Μπάγεβιτς, την περίοδο που ο τελευταίος ήταν προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα και φυσικά για την πιθανότητα να φορέσει ο Καστίγιο τα κιτρινόμαυρα.

"Δεν μας έχει πάρει κανείς τηλέφωνο από την ΑΕΚ, μόνο δημοσιεύματα διαβάζω. Αν συμβεί αυτό όμως, είμαστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας", δηλώνει ο Νεστέροβιτς αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Καστίγιο.

Ο σέρβος, μιλά με τα καλύτερα λόγια και για τον συμπατριώτη του, Ντούσαν Μπάγεβιτς. "Εχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Μπάγεβιτς. Είμαστε φίλοι και μιλάμε συχνά. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και ένας φανταστικός προπονητής. Με αυτόν άλλωστε ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Μεγάλος κόουτς, πραγματικά".

Για το αν ο Καστίγιο θα επέλεγε την Ελλάδα μετά την εμπειρία της Premier League, είπε: "Αφαλώς, γιατί όχι; Δεν έχουμε καμία πρόταση στα χέρια μας βέβαια, αλλά σίγουρα ο Καστίγιο θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον Μπάγεβιτς που τον εκτιμά ιδιαίτερα. Με αυτόν έκανε σπουδαία χρονιά στη Σερβία.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε πρόταση, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι αν μας πάρουν τηλέφωνο από την ΑΕΚ και μας κάνουν μια συμφέρουσα πρόταση, ασφαλώς και θα την εξετάσουμε πολύ σοβαρά και γιατί όχι, ίσως οι δρόμοι του Καστίγιο και του Μπάγεβιτς ξανασμίξουν".

Πανιώνιος : Άρσεναλ,"αιώνιοι" και ΠΑΟΚ για Κουμορτζί

http://www.sport24.gr/ast/cov/ko/koumortzi_2009_12_12_19_36_3_b.jpgΕνδιαφέρον για την απόκτηση του Μπενάρντ Κουμορτζί έχει δείξει η Άρσεναλ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ιστοσελίδα της Γκάνας. Οι "κανονιέρηδες" παρακολουθούν την εξέλιξη του Αφρικανού μέσου τα τελευταία δύο χρόνια και έχουν πειστεί για τις ικανότητες του. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας του Λονδίνου, Στειβ Ρόουλεϊ δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Γκανέζο άσο των "κυανέρυθρων" και υποστήριξε ότι μπορεί να σημειώσει 12-15 γκολ σε μία σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

"Ο Κουμορτζί έχει ιδιαίτερες ικανότητες τις οποίες η Άρσεναλ μπορεί να εκμεταλλευτεί. Έχει μεγάλο ύψος όπως πολλοί Αφρικανοί που έρχονται στην Άρσεναλ και περισσότερα απ΄όλα έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να "σπάει" κάθε άμυνα με τις επιθετικές του αρετές.

Ακόμη και αν το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όσο το Αγγλικό, η συνέπεια και η νοοτροπία του είναι εντυπωσιακή και αξίζει προσοχής", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας μάλιστα πρόσθεσε:"Οι ικανότητες του στο σκοράρισμα τον καθιστούν ως έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα και εύκολα μπορεί να πετύχει 12-15 γκολ στην Αγγλία αν και είναι μέσος γιατί αν υπάρχει ποιότητα γύρω σου, ως καλός παίκτης το να σημειώσεις τέρματα γίνεται πολύ εύκολο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε το δημοσίευμα αντίπαλοι της Άρσεναλ για την απόκτηση του Κουμορτζί είναι ο Ολυμπιακός,ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.Ο μάνατζερ του παίκτη, Ζερόμ Άντερσον μάλιστα τόνισε:

"Είμαι γνώστης του ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό αλλά οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του

Κρόιφ: "Θα κρατήσουμε στην Ισπανία το CL"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ba/barca_2010_4_16_21_39_0_b.jpgTην πεποίθησή του ότι η Μπαρτσελόνα θα κάνει το ριπίτ στις κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ και θα κρατήσει στην Ισπανία το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης που κατέκτησε πέρυσι στη Ρώμη έκανε ο Γιόχαν Κρόιφ, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης-παραλαβής του τροπαίου που έλαβε χώρα την Παρασκευή (16/4) στη Μαδρίτη."Υπάρχει πιθανότητα να δούμε τη Μπάρτσα στον τελικό στη Μαδρίτη, όμως πριν από αυτό υπάρχει μία ακόμα σειρά", τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος των Καταλανών, και συνέχισε:

"Θα είναι σπουδαίο αν μία ισπανική ομάδα το κατακτούσε και από τη στιγμή που δεν μπορεί να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ θα παραμείνει στην Ισπανία.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι θα μου άρεσε να δω τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτά τη διοργάνωση εάν δεν είχαν ήδη αποκλειστεί. Η αντιπαλότητα υπάρχει στο πρωτάθλημα, όταν είσαι πρόσωπο με πρόσωπο, όμως σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία ο ένας από τους δύο έχει φύγει, είναι διαφορετικά".

Απίστευτο ξύλο στο Λανούς-Ουνιβερσιτάριο

http://www.contra.gr/images/m/lanus_m.jpgΣκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθησαν για ακόμη μία φορά σε γήπεδο της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα σε αυτό της Λανούς στον αγώνα με την Ουνιβερσιτάριο.ναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κόπα Λιμπερταδόρες κόντευε να φτάσει στο τέλος της. Τα 4 λεπτά των καθυστερήσεων είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί με τους Αργεντίνος να κάνουν μία τελευταία προσπάθεια να πετύχουν το χρυσό γκολ και να πάρουν τη νίκη. Το κόρνερ όμως του Σεμπάστιαν Μπλάνκο είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στην αγκαλιά του Ραούλ Φερναντέζ. Ο Περουβιανός τερματοφύλακας την ώρα που ετοιμαζόταν να πέσει για να κερδίσει χρόνο, δέχεται ένα σπρώξιμο από πίσω από τον Λεονάρντο Ντίαζ, αλλά και μία τρικλοποδιά από τον Σαντιάγκο Χόγιος. Ο Ντιάζ μάλιστα ενώ ήταν πεσμένος ο αντίπαλος πήγε και τον τράβηξε θεωρώντας ότι κάνει θέατρο, κάτι που εξόργισε τον πορτιέρο της Ουνιβερσιτάριο που ανταπέδωσε με ένα χτύπημα.

Αυτό ήταν... Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Πίριζ Άλβεζ και Γκαλίκιο έσπευσαν για βοήθεια από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ενώ οι Βελάσκεζ, Γκράνα, Χερνάν και Πιζάρο έσπευσαν για συμπαράσταση προς τους παίκτες της Λανούς. Οι κλωτσιές, οι μπουνιές και οι σφαλιάρες πλέον έπεφταν βροχή, καθώς η σύρραξη είχε πλέον γενικευτεί μεταξύ των όλων των παικτών και των τεχνικών επιτελείων. Ούτε η αστυνομική δύναμη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις δύο πλευρές, ενώ σε κάποια στιγμή μπήκαν ακόμη και φίλαθλοι για να ρίξουν καμία... ψιλή. Ένας από αυτούς, παρά το γεγονός ότι κυνηγήθηκε από τους άνδρες της ασφαλείας κατάφερε να επιστρέψει στην εξέδρα, με τη βοήθεια των συναδέλφων του.

Μάλιστα σύμφωνα με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Αργεντινή χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και πλαστικές σφαίρες, προκειμένου να ηρεμίσουν οι οπαδοί των γηπεδούχων, ενώ υπήρξαν συγκρούσεις των 1000 Περουβιανών που είχαν ταξιδέψει για να δουν την ομάδα τους με την αστυνομία. Την ίδια ώρα τα αποδυτήρια θύμιζαν βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς ακόμη και στην αίθουσα του ντόπινγκ κοντρόλ ο Γκράνα και ο Πίριζ Άλβεζ βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν κάποια χτυπήματα.

Νέα ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Aνακοίνωση αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, η οποία και αναφέρει:

Αναφορικά με την διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνονται και διευκρινίζονται τα εξής:.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που ήδη ανανέωσαν και για τα πλέι-οφ, από τo Σάββατο 17 Απριλίου (μετά τις 12:30) και κατά προτεραιότητα ως την Δευτέρα θα μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους με την επίδειξη του διαρκείας τους στο ARIS MOBILE και στο ARIS MEGASTORE. Επιπλέον και οι υπόλοιποι κάτοχοι διαρκείας από το μεσημέρι του Σαββάτου μπορούν να το ανανεώνουν στο ARIS MEGASTORE και να παίρνουν απευθείας το εισιτήριό τους για τον τελικό.

Οι κάτοχοι μόνο των διαρκείας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ή οι κάτοχοι μόνο των μίνι διαρκείας των πλει-οφ 2009-2010 μπορούν να συνεχίζουν να εγγράφονται στις εκδρομές (οδικές ή αεροπορικές με πτήσεις τσάρτερ) του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη που αποτελεί επίσημο χορηγό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και με τον οποίο υπάρχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Όσοι εγγραφούν στις εκδρομές ως και την Πέμπτη 22 Απριλίου εξασφαλίζουν το εισιτήριο του αγώνα. Η εγγραφή μπορεί να γίνεται είτε στο ARIS MOBILE είτε στα κατά τόπους καταστήματα του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη. Η παραλαβή των εισιτηρίων για όλους όσους ανήκουν σ την παραπάνω κατηγορία θα πραγματοποιείται από την Τρίτη και έπειτα από το ARIS MOBILE. Από την Τετάρτη (και την Πέμπτη) θα διατίθενται από το ARIS MOBILE και το ARIS MEGASTORE για όλους ελεύθερα τα εισιτήρια. Υπενθυμίζεται ότι τόσο το ARIS MOBILE όσο και το ARIS MEGASTORE θα παραμείνουν ανοικτά το Σάββατο 9:00 με 17:00 και την Κυριακή 10:00 με 18:00.


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προτείνει στους φιλάθλους της να μετακινηθούν οργανωμένα- επομένως και με μεγαλύτερη ασφάλεια- μέσω των εκδρομών του επίσημου χορηγού της, τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη, με τον οποίο και έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Υπάρχουν οδικές εκδρομές (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 24-4 με κόστος 60 ευρώ, ΔΙΗΜΕΡΗ 24 και 25-4 με κόστος κατ’ άτομο 110 ευρώ (ξενοδοχείο 3*) και 125 ευρώ (ξενοδοχείο 4*).

Υπάρχουν και αεροπορικές εκδρομές με πτήσεις τσάρτερ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 24-4 με κόστος 260 ευρώ. ΔΙΗΜΕΡΗ 24 και 25-4 με κόστος κατ’ άτομο 300 ευρώ (ξενοδοχείο 3*), 315 ευρώ (ξενοδοχείο 4*) και 325 ευρώ (ξενοδοχείο 5*). ΤΡΙΗΜΕΡΗ 23, 24 και 25-4 με κόστος κατ’ άτομο 330 ευρώ (ξενοδοχείο 3*), 355 ευρώ (ξενοδοχείο 4*) και 380 (ξενοδοχείο 5*).

Σε όλες τις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια του αγώνα, τα οποία όμως είναι εξασφαλισμένα σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Πληροφορίες και στο σάιτ του τουριστικού οργανισμού Ζορπίδη www.zorpidis.gr

Η πέτρα ενός άλλου σκανδάλου!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_RFZkvkoyax.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4217.jpgΤα ...παραστρατήματα του Τζον Τέρι με τη σύζυγο του τότε συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Γουέιν Μπριτζ, ζήλεψαν οι παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς.Λούλι Φερνάντεζ.

Η 22χρονη καλλονή, σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Μπόκα, Πάμπλο Μόουτσε και πρώην σύντροφος του Φερνάντο Γκάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως ...αναστάτωσε τον Χουάν Ρόμαν Ρικέλμε, ο οποίος ως άλλος Τζον Τέρι, δεν κατάφερε να αντισταθεί στα θέλγητρά της και αποφάσισε να της φλερτάρει.

Δυστυχώς για τον ίδιο και ευτυχώς για τον Μόουτσε, η Λούλι αποδείχθηκε πιστή στο στεφάνι της, απέκρουσε το φλερτ του Ρικέλμε και μάλιστα το αποκάλυψε στον σύζυγό της. Ο Μόουτσε εξοργίστηκε, ωστόσο δεν πήγε να ζητήσει το λόγο από τον Ρικέλμε, προτιμώντας να κάνει τα παράπονά του στη διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς.

Αυτή, πάντως, δεν μπήκε σε διαδικασία να ...ενοχλήσει το μεγάλο της αστέρι κι έτσι ο Ρικέλμε δεν είχε κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις (π.χ. πρόστιμο ή κάποια άλλη πειθαρχική ποινή), πέρα από τη ..."χυλόπιτα".

Η Λούλι Φερνάντεζ είναι μόλις 22 ετών (γεννημένη στις 10 Φεβρουαρίου του 1988 στο Αζούλ της Αργεντινής) και εργάζεται ως μοντέλο, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια. Με αναλογίες 91-61-90 θεωρείται "ιδανικό κορμί" στο χώρο του μόντελινγκ, ωστόσο η ίδια είχε από μικρή έφεση στο ποδόσφαιρο, δηλώνοντας μάλιστα πως "ο Ντιέγκο Σιμεόνε και ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ήταν πάντα τα είδωλά μου"!

Παρότι ο σύζυγός της αγωνίζεται στην Μπόκα, η ίδια δηλώνει οπαδός της ...μισητής Ρίβερ Πλέιτ!

Πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το ...ποδόσφαιρο, είχε προλάβει να περάσει από τη ρυθμική γυμναστική (από τα 7 ως τα 13 της χρόνια), το χόκεϊ επί χόρτου και το πατινάζ, ενώ πριν αρχίσει να δημιουργεί δεσμούς με ποδοσφαιριστές, φημολογείται πως είχε περάσει από το κρεβάτι του Μικ Τζάγκερ των θρυλικών Rolling Stones!

Τα τελευταία χρόνια μετρά αρκετές αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις σε περιοδικά όπως το "Maxim", το "People" και το "Man",

Ο Πάμιτς στη Λεβερκούζεν για τέσσερα χρόνια


Μονομαχία Πάμιτς - Πετρόπουλου Παίκτης της Λεβερκούζεν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Ζβόνκο Πάμιτς. Ο 19χρονος Κροάτης μέσος της Ριέκα, την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο.

«Η μεταγραφή μου στη Λεβερκούζεν αποτελεί τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και πιστεύω ότι αυτά που θα πάρω παίζοντας για το γερμανικό σύλλογο θα είναι πάρα πολλά, ώστε να ολοκληρωθώ ως ποδοσφαιριστής», είπε ο Πάμιτς, ο οποίος «μετακόμισε» το 2008 στην Ριέκα από την επίσης κροατική, Κάρλοβατς.

Και το όνομα αυτής, Bascat!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/abe73acfd118f0cccf1cfdd1c48ea134_L.jpg?1271434119?1271434119?1271434119Η επίσημη μασκότ του Μουντομπάσκετ 2010 παρουσιάστηκε στην κλήρωση της 15ης Δεκεμβρίου. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν είχε όνομα. Οι Τούρκοι φίλαθλοι την... βάφτισαν «Bascat»! Στην ψηφοφορία που άρχισε στις 15/3 και διήρκεσε για έναν μήνα, μέχρι χθες δηλαδή, ψήφισαν 157.300, με το «Bascat» να παίζει... μόνο του, συγκεντρώνοντας την προτίμηση 98.550 φιλάθλων, ήτοι το 62% των ψήφων. Ακολούθησε το «Onecat» με 31.500 ψήφους και 20%, ενώ τρίτο ήρθε το «Micho» με 27.250 ψήφους και 18%.

Η μασκότ του προσεχούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (28/9-12/9) είναι μία γάτα Βαν, δηλαδή με ένα πράσινο κι ένα μπλε μάτι, της οποίας το κεφάλι φέρει σε ημισέληνο, προς τιμή της «οικοδέσποινας» Τουρκίας.

Επιβεβαιώνει την συμφωνία ο Άντβοκαατ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/6c5ce56daa47b8f0fb3fef0a33099698_L.jpg?943912800?943912800?943912800Η παραίτηση του Ντικ Άντβοκαατ από τον πάγκο της Εθνικής Βελγίου και η συμφωνία του με την Ρωσία επιβεβαιώθηκε σήμερα από τον ίδιο, με τον Ολλανδό τεχνικό να τονίζει πως δεν θα συνεχίσει στην Άλκμααρ.«Δεν έχω υπογράψει ακόμα, αλλά ναι θα γίνω τεχνικός της Ρωσίας όπως ήταν και ο Γκους Χίντινγκ πριν από μένα. Το ποδόσφαιρο στην χώρα αναπτύσσεται συνεχώς και γω άλλωστε έχω συνηθίσει εδώ πέρα», τόνισε ο πρώην τεχνικός της Ζενίτ που απάντησε και στις «κατηγορίες» των Βέλγων οι οποίοι έμειναν... ξεκρέμαστοι:

«Καταλαβαίνω πολύ καλά πως αισθάνονται. Αλλά στο ποδόσφαιρο, το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνεις πάντα σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Και η Ρωσία παίζει σε υψηλότερο επίπεδο από το Βέλγιο και οι πιθανότητες να φτάσει στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι μεγαλύτερες. Αν βάσιζα τις αποφάσεις μου με κριτήριο τα λεφτά, τότε δεν θα είχα αναλάβει το Βέλγιο. Ο ιδανικότερος αντικαταστάτης μου είναι ο βοηθός μου, ο Μαρκ Βίλμοτς»

Τέλος, ο Άντβοκαατ τόνισε πως δεν θα συνεχίσει στην Άλκμααρ: «Πλέον δεν θα είμαι σε θέση να έχω παράλληλη δουλειά στην Αζέτ», ήταν τα λόγια του.

"Καμπάνα" για τον Γιώργο Κασναφέρη


Ο Κασναφέρης στον πάγκο της Ξάνθης Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ανακοίνωσε την Παρασκευή τις ποινές που επέβαλλε σε ομάδες και φυσικά πρόσωπα για την συμπεριφορά τους στην 29η αγωνιστική. ξεχωρίζει η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα που επιβλήθηκε στον Γιώργο Κασναφέρη.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Γ.Κασναφέρη ( εκπρόσωπο) : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της κ. Γ. Κασναφέρη : επιβάλλει στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη συνολική χρηματική ποινή είκοσι τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον εκπρόσωπο κ. Γ. Κασναφέρη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 28η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Λάρισα : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 26η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Ν. Κεχαγιά (προπονητή) : Για τη συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη κ. Ν.Κεχαγιά : απαλλάσσονται.

"Νοκ άουτ" ο Κράντσαρ


Ο Νίκο Κράνιτσαρ πανηγυρίζει, με τον Πίτερ Κράουτς πίσω του Νοκ-άουτ για τους πέντε τελευταίους αγώνες της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ τέθηκε ο Νίκο Κράντσαρ. Ο Κροάτης υπέστη ρήξη στους συνδέσμους της ποδοκνημικής, από ένα δυνατό τάκλιν του Μάικλ Μπράουν, στον ημιτελικό κυπέλλου με την Πόρτσμουθ.

Οι "πετεινοί" διεκδικούν με αξιώσεις την τέταρτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και η απώλεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού ο Κράντσαρ είχε αναδειχθεί φέτος σε "μαέστρο" της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Ο συμπατριώτης του Βέντραν Τσορλούκα είναι εδώ και μέρες τραυματίας -επίσης στον αστράγαλο- που σημαίνει ότι ούτε αυτός μπορεί να υπολογίζεται από τον Χάρι Ρέντναπ για την αυριανή σύγκρουση με την Τσέλσι, στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Γενικά, τα προβλήματα είναι πολλά αφού ο αρχηγός Λέντλι Κινγκ δεν είναι έτοιμος και αν αγωνιστεί θα πρόκειται για ρίσκο, ο Γουϊλσον Παλάσιος είναι τιμωρημένος και οι Νιλ Λένον, Τζερμέιν Τζίνας τραυματίες.

Ο Πάμιτς στη Λεβερκούζεν για τέσσερα χρόνια


Μονομαχία Πάμιτς - Πετρόπουλου Παίκτης της Λεβερκούζεν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Ζβόνκο Πάμιτς. Ο 19χρονος Κροάτης μέσος της Ριέκα, την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο.

«Η μεταγραφή μου στη Λεβερκούζεν αποτελεί τεράστιο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και πιστεύω ότι αυτά που θα πάρω παίζοντας για το γερμανικό σύλλογο θα είναι πάρα πολλά, ώστε να ολοκληρωθώ ως ποδοσφαιριστής», είπε ο Πάμιτς, ο οποίος «μετακόμισε» το 2008 στην Ριέκα από την επίσης κροατική, Κάρλοβατς.

Αραβίδης: "Πρέπει να παίξουμε σαν Aρης"


Ο Αραβίδης ποζάρει με τη φανέλα του Αρη O Χρήστος Αραβίδης δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο βαισκό σχήμα για τους "κίτρινους" στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μέσος των "κιτρίνων" φιλοξενήθηκε στον Aρης FM και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ξεκινώντας από τον αγώνα της Κυριακής: "Φυσικά, θα τα δώσουμε όλα. Θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα και είναι ευκαιρία να παίξουμε μπάλα σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο. Η συγκέντρωσή μας θα πρέπει να παραμείνει μόνο σε αυτό το ματς. Το παιχνίδι αυτό κρίνει την επιτυχημένη χρονιά που έχουμε ως τώρα και πρέπει να ακολουθήσουμε τα λόγια του προπονητή μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι".

Σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες εν όψει τελικού, απάντησε ο 24χρονος επιθετικός: "Εύκολο δεν είναι και όλοι μας χαιρόμαστε που θα βρεθούμε στον τελικό, αλλά δεν ήταν ο στόχος μας αυτός, το να φτάσουμε δηλαδή στον Τελικό, αλλά να τον κατακτήσουμε. Οφείλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας και τα πανηγύρια να τα αφήσουμε στους οπαδούς μας, που είναι πάντα δίπλα μας και τα αξίζουν. Εμείς πρέπει να παίξουμε σαν Αρης και να βγάλουμε μία πολύ καλή αγωνιστική εικόνα".

Στην ερώτηση αν θέλει να πάρει αγωνιστικά λεπτά στους αγώνες που ακολουθούν, απάντησε: "Είναι πρόκληση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μη θέλει να αποδεικνύει σε κάθε αγώνα την αξία του. Ο καθένας θα πρέπει να έχει απόδοση για τον ίδιο τον εαυτό του, αλλά πάνω απ' όλα για την ομάδα".
Για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας απέναντι στους ερυθρόλευκους, δήλωσε ο Αραβίδης: "Είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο ματς και πρέπει να εμφανιστούμε όπως στην πλειονότητα των αγώνων μας. Να παίξουμε σωστά και να διεκδικήσουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Θα είναι σίγουρα ευχής έργον να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και αυτό επιδιώκουμε σε κάθε αγώνα. Δεν είναι αδιάφορο το ματς, αλλά μπορεί να κρίνει τη βαθμολογία των play -off".

Αναφορικά με την είσοδο της ομάδας στα playoffs είπε: "Δε θέλουμε απλά να συμπληρώνουμε την τετράδα αυτής της διαδικασίας, αλλά να είμαστε μέσα σε αυτήν για τους δικούς μας υψηλούς στόχους, δεδομένου του κόσμου που διαθέτουμε, αλλά και της ποιότητάς μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα της Κυριακής και γι' αυτό θα κατέβουμε κάτω"

Ερωτηθείς για τον αν φοβάται κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες των play-off, δήλωσε: "Το καλύτερο είναι να προβληματίζονται οι άλλοι από τον καλό Αρη. Εμείς δεν κοιτάμε τους αντιπάλους μας, πέρα από το σεβασμό που δείχνουμε. Εμείς είμαστε αυτοί που περάσαμε στον Τελικό, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλό σύνολο και μπορούμε να κάνουμε πολλά. Με σκυμμένα τα κεφάλια και χωρίς πολλά λόγια. Να αφήσουμε τον κόσμο μας να κάνει αυτό που ξέρει κι εμείς να κοιτάξουμε τη δουλειά μας".
Σχετικά με το αν επιθυμεί να πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, τόνισε: "Ο Σάκης ο Πρίττας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, για όλους τους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο για μένα. Από' κει και πέρα, κι εγώ, από την πλευρά μου, θα ήθελα να παίζω σε όλα τα ματς. Δουλεύω σε μια μεγάλη ομάδα, μαθαίνω πολλά από τον προπονητή μου και είμαι στη διάθεσή του όποτε με χρειαστεί. Αποδεικνύω πολλά καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά μοναδικός κριτής είναι ο προπονητής μου και εμπιστεύομαι απόλυτα την άποψή του".

Τέλος, για τους χιλιάδες οπαδούς που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στον Τελικό του Κυπέλλου, σημείωσε πολύ χαρακτηριστικά ο επιθετικός της ομάδας: "Πιστεύω ότι και 30 χιλιάδες εισιτήρια να είχαμε, πάλι θα κατεβαίναμε όλοι. Είναι μεγάλη στιγμή για το Σύλλογο και για όλους μας. Θα είναι μεγαλύτερη η ευχαρίστηση, βέβαια, να κατακτήσουμε και το τρόπαιο. Θα δώσουμε το150% των ικανοτήτων μας. Είναι ξεχωριστός αγώνας τον οποίο, όμως, θα κοιτάξουμε από Δευτέρα".

Λίνο 2012!

Ο Λίνο πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Παρασκευή, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του «δικεφάλου»! Ένα από τα βασικά «εργαλεία» της φετινής πολύ καλής πορείας του ΠΑΟΚ είναι ο Λίνο. Ο ταλαντούχος αριστεροπόδαρος μπακ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου αποτέλεσε ένα... μίνι σίριαλ στην Θεσσαλονίκη. Σίριαλ, το οποίο τελείωσε σήμερα και μάλιστα με φινάλε ευχάριστο. Ο Βραζιλιάνος πήρε μαζί με τον εκπρόσωπο του στα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παραιτήθηκε ο Στεφάνοβιτς από την Παρτιζάν


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μετά από τον απρόσμενο αποκλεισμό της Παρτιζάν από τον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας που γνώρισε την Πέμπτη την ήττα με σκορ 3-1 από την Βοϊβοντίνα, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» Γκόραν Στεφάνοβιτς υπέβαλλε σήμερα (16/4) την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Αντικαταστάτης του Στεφάνοβιτς στον πάγκο της Παρτιζάν, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος είναι προπονητής στην εθνική νέων της Σερβίας.

Για πάντα «μπέμπης» ο Σκόουλς

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Πολ Σκόουλς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανανέωσαν την συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, σύμφωνα με ανακοίνωση των πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο πολύπειρος κοκκινομάλλης μέσος παρότι διανύει το 35ο έτος της ζωής του, με 34 συμμετοχές και έξι γκολ την φετινή χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει στα βασικά πλάνα του τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων» Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Πολ θα μείνει και του χρόνου μαζί μας. Η φόρμα του την φετινή σεζόν παραμένει στα γνωστά, υψηλά επίπεδα. Υπήρχαν φήμες για απόσυρση του από την ενεργό δράση, όμως, δείχνει να απολαμβάνει ακόμη τις προπονήσεις και τους αγώνες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκοτσέζος προπονητής.

Από την πλευρά του ο Άγγλος διεθνής δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους φιλάθλους της ομάδας που συνεχίζουν με στηρίζουν».

Ο Σκόουλς έχει πάνω από 400 συμμετοχές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει κατακτήσει δύο Champions League, εννιά πρωταθλήματα Premier League, τρία Κύπελλα Αγγλίας και δύο League Cup.

Super League: Έβρεξε" πρόστιμα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα μοίρασε πρόστιμα στο πλαίσιο των αγώνων της 29ης αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 25.000 ευρώ πρόστιμο, η Ξάνθη με 23.000 ευρώ και ο Γιώργος Κασναφέρης με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. Πιο αναλυτικά οι κλήσεις:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Γ.Κασναφέρη ( εκπρόσωπο) : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της κ. Γ. Κασναφέρη : επιβάλλει στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη συνολική χρηματική ποινή είκοσι τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον εκπρόσωπο κ. Γ. Κασναφέρη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 28η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Λάρισα : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 26η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Ν. Κεχαγιά (προπονητή) : Για τη συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη κ. Ν.Κεχαγιά : απαλλάσσονται.

Κουτσιανικούλης: «Κάθε αρχή και δύσκολη…»

Κουτσιανικούλης: «Κάθε αρχή και δύσκολη…»

Μία μεγάλη συνέντευξη στο Atletik Radio της Κρήτης παραχώρησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή για εμένα. Μια μεγαλύτερη πόλη, με περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και μεγαλύτερες απαιτήσεις από την ομάδα. Ήταν μια δοκιμασία για εμένα και ολοκληρώνεται μια χρονιά με καινούργιες εμπειρίες για εμένα».

Για την προσαρμογή του: «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη όταν πηγαίνεις σε ένα καινούργιο μέρος. Το ίδιο συνέβη όταν πήγα στον Εργοτέλη, το ίδιο γίνεται και φέτος με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω παίξει σε λίγα παιχνίδια, είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου στην ομάδα. Μερικές φορές θα ήθελα και κάτι παραπάνω αλλά πρέπει να κάνω κάθε βήμα ξεχωριστά. Όλα εξαρτώνται από τον προπονητή μου. Σίγουρα, του χρόνου θα είμαι και πιο έτοιμος για τις απαιτήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ. «Στην αρχή της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ, βλέποντας τον κόσμο είχα άγχος. Αλλά πλέον μου δίνει δύναμη και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Με βλέπει στον δρόμο και μου μιλάει δίνοντας μου θάρρος για την συνέχεια».

Για το πόσο τον έχει βοηθήσει η παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα που διαθέτει μεγάλους παίκτες και με έχει βοηθήσει σημαντικά. Ελπίζω και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα βοηθηθώ ακόμα περισσότερο».

Για τους φιλάθλους της ομάδας: «Κάθε παιχνίδι, το γήπεδο είναι γεμάτο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίνει μεγάλο κίνητρο και την στηρίζει. Όμως παράλληλα έχει αρκετές απαιτήσεις και αν δεν δει αυτό που πρέπει για την ομάδα, γυρίζει μπούμερανγκ. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μας έχουν βοηθήσει τα μέγιστα και βρίσκονται δίπλα μας από την πρώτη στιγμή».

Για την πορεία στο φετινό πρωτάθλημα: «Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, είχαμε πειστεί ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αυτήν την στιγμή ο μόνος στόχος είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης που μας οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν είχαμε κάνει μια καλύτερη αρχή, πιστεύω ότι και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικούσε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Φέτος ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε από την πλευρά του ότι έπρεπε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους».

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης έκανε έναν καταπληκτικό πρώτο γύρο, διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα και πιστεύω ότι είναι δουλειά του κυρίου Καραγεωργίου. Αυτό, εξάλλου φαίνεται και στο γήπεδο. Ευτυχώς κέρδισε τα Γιάννενα και θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα, είχα και εγώ ένα άγχος μέχρι να κερδίσει τα παιχνίδια που έπρεπε ώστε να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα. Ο Εργοτέλης είναι η ομάδα της καρδιάς μου, τον παρακολουθώ συνέχεια. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ και θα ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό κάποια στιγμή».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την Εθνική ομάδα: «Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι στο μυαλό μου ακόμα και ελπίζω ότι θα γίνει η κλήση μου στην εθνική ομάδα ώστε να πάω και εγώ σε αυτήν την διοργάνωση. Θα ήταν ότι καλύτερο για εμένα να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα. Ελπίζω να είμαι στα πλάνα του κυρίου Ρεχάγκελ και να βρίσκομαι μέσα στις κλήσεις».

Ολοένα και πιο κοντά στο "όνειρο" η Λάρισα


Προχωράνε τα έργα στο νέο γήπεδο της Λάρισας Η πίστη των ανθρώπων της Λάρισας πως η ομάδα τους θα μπορέσει να αγωνιστεί την νέα περίοδο στο καινούργιο της γήπεδο, παίρνει "σάρκα και οστά". Οι εργασίες για την ανέγερσή του προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και πλέον θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι έτοιμο εντός χρονοδιαγράμματος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ την Παρασκευή, αναφέρει: "Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΛ και των συνοδών χρήσεων και η πρόοδος των εργασιών καταδεικνύεται εμφανώς στα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Με την ολοκλήρωση την εφαρμογής όλων των κερκιδοφόρων, ξεκίνησε και η τοποθέτηση των αντίστοιχων κερκίδων στο άνω διάζωμα της ανατολικής πτέρυγας, ενώ η βόρεια και η νότια έχουν προχωρήσει πλέον στο στάδιο της τοιχοποιίας.

Αναφορικά με το κεντρικό κτίριο στη δυτική πτέρυγα, παράλληλα με την κατασκευή του πρώτου επιπέδου (-1) ξεκίνησε και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η κατασκευή του δευτέρου επιπέδου (0), όπου θα στεγάζονται λειτουργικοί χώροι της ΠΑΕ και χώροι εστίασης (εστιατόριο, VIP Lounge, café-bar).
Ταυτόχρονα, συνεχίζονται με αντίστοιχους ρυθμούς οι εργασίες και στα δύο κτίρια των εμπορικών χρήσεων".

Η Αρσεναλ κοιτάζει τον Κουμορτζί


Εναν τίτλο με τον Πανιώνιο θέλει ο Κουμορτζί Ο Μπενάρντ Κουμορτζί έχει "αναγκάσει" ανθρώπους της Αρσεναλ να έρθουν στη χώρα μας για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Οι εμφανίσεις του Γκανέζου άσου του Πανιωνίου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των "κανονιέρηδων", όπως τόνισε ο αρχισκάουτερ των Αγγλων, Στιβ Ρόουλει.

"Ο Κουμορτζι διαθέτει κάποια καλά χαρίσματα, τα οποία μπορί να τα αναδείξει η Αρσεναλ. Εχει το ιδανικό ύψος, όπως άλλωστε οι περισσότεροι αφρικανοί ποδοσφαιριστές, ενώ μπορεί να "διασπάσει" την αντίπαλη άμυνα και να την πιάσει στον "ύπνο" ερχόμενος από πίσω. Με τις ικανότητες που διαθέτει στο σκοράρισμα, συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους παίκτες στην Ελλάδα και εύκολα μπορεί να πετύχει 12-15 γκολ τη σεζόν στην Αγγλία αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή. Όταν διαθέτεις ποιότητα στο παιχνίδι σου και είσαι καλός ποδοσφαιριστής, τότε τα γκολ έρχονται εύκολα", τόνισε ο σκάουτερ της Αρσεναλ.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Τζερόμ Αντερσον αποκάλυψε ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Κουμορτζί και επίσημα, καταθέτοντας πρόταση, ενώ τον ποδοσφαιριστή θέλει και ο ΠΑΟΚ. Αυτά τουλάχιστον, αναφέρει ξένη ιστοσελίδα.

Δεν πληρώνει ο Ηρακλής...

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/6ae15dfdcdcf05a728cd60d52f0da102_L.jpg?1271407029?1271407029?1271407029Οι οφειλές κοντεύουν να «πνίξουν» τον Ηρακλή και όσους έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν το σωματείο. Ο Ανδρέας Παντελή ανακάλυψε πως τους τελευταίους 14 μήνες δεν έχει πληρωθεί η διοίκηση του Καυτανζόγλειου.Ο Ανδρέας Παντελή ανακάλυψε πως η ΠΑΕ Ηρακλής οφείλει στην διοίκηση του Καυτανζόγλείου ένα ποσό που φτάνει τις 85.000 ευρώ για την χρήση των κυλικείων αλλά και της μπουτίκ της ΠΑΕ. Τους τελευταίους 14 μήνες δεν είχε πληρωθεί ούτε ένα ευρώ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτό το χρέος. Μάλιστα υπήρξε δικαστική απόφαση κατά της ΠΑΕ. Βάση νόμου η ΠΑΕ δεν μπορούσε να έχει την χρήση αυτός των χώρων και έτσι χρησιμοποιήθηκε ως «όχημα» η συγκεκριμένη εταιρία όπως γίνεται με όλες τις ομάδες.

Ο Ανδρέας Παντελή μαζί με τον Γρηγόρη Φανάρα μόλις ενημερώθηκαν για το πρόβλημα που προέκυψε με το Καυτανζόγλειο θέλησαν να συναντηθούν με την διοίκηση του Εθνικού σταδίου για να βρεθεί μια λύση. Ο Κύπριος επιχειρηματίας δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να λύσει αυτό το θέμα και στην συνάντηση που θα υπάρξει θα τους ξεκαθαρίσει το πότε θα πληρωθεί αυτή η οφειλή.

Δύο φιλικά παιχνίδια έκλεισε η ΠΑΕ αμέσως μετά το τέλος του Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 22/04, στις 17:00, στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Πυρσό Γρεβενών.
Μάλιστα, στο περιθώριο του συγκεκριμένου αγώνα, η διοίκηση του Πυρσού Γρεβενών θα τιμήσει τον γενικό αρχηγό του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Γρηγόρη Φανάρα και τον αρχηγό της ομάδας, Τάσο Κατσαμπή για την μακροχρόνια προσφορά τους στο άθλημα.

Ενώ το δεύτερο την Τετάρτη 28/04, στις 17:00, στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, ο ΠΑΟΝΕ υποδέχεται τον Ηρακλή, σε ανάλογο, προπονησιακού χαρακτήρα, φιλικό παιχνίδι. Πηγη gazzetta.gr

Ριβάλντο: «Ο Μέσι… δώρο Θεού στον κόσμο»

Ένας πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και μεγάλο αστέρι φυσικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Ριβάλντο, που έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι. «Αποτελεί παράδειγμα για όλους, καθώς είναι μόλις 22 ετών και παίζει με κέφι, χαρά, αφοσίωση και πειθαρχία. Ελπίζω να παραμείνει το ίδιο ταπεινός όπως είναι σήμερα και να δοξάζει σε κάθε γκολ που πετυχαίνει τον θεό, γιατί αποτελεί ένα δώρο του θεού στον κόσμο! Νομίζω ότι θα κερδίσει τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο τη φετινή χρονιά αλλά πιθανό και άλλες πέντε-έξι μέχρι να σταματήσει την καριέρα του», είπε ο Βραζιλιάνος.

Ατομικό ο Λίνο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/5afe1f3b7a4916407c73fe4a7474a287_L.jpg?1271403863?1271403863?1271403863Χωρίς τον Λίνο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν μπόρεσε να προπονηθεί λόγω ενοχλήσεων και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Με ένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη αλλά και των play off που ακολουθούν.
Στην πρωϊνή προπόνηση της Παρασκευής ο τεχνικός του «Δικεφάλου» του Bορρά, Φερνάντο Σάντος είδε τον Λίνο να μην μπορεί να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.
Ο Βραζιλιάνος άσος ακολούθησε πρόγραμμα χαλαρώματος και σύμφωνα με την ΠΑΕ αυτό έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε και πάλι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:30 στην Τούμπα.

Με απουσίες κόντρα σε Άρη

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/6799481bcd75547fa1290c8be06cdbd0_L.jpg?1271404702?1271404702?1271404702Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα παραταχθεί στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Άρη, με αρκετές απουσίες βασικών παικτών. Οι Ζαϊρί, Στολτίδης και Ντάρμπισαϊρ ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής προπόνησης και δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Σέρβος προπονητής άφησε εκτός αποστολής και τους ανέτοιμους Ντουντού, Μέλμπεργκ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Νικοπολίδης, Αβ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι:Κόβατς, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ρ. Μπράβο, Ντομί, Ζεβλάκοφ, Κ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ντιόγκο, Λούα Λούα, Νικλητσιώτης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος.

*Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:00.

Κούπερ: «Μόνο η ψυχική κούραση με ανησυχεί»

Κούπερ: «Μόνο η ψυχική κούραση με ανησυχεί»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ που δεν θέλησε πάντως να αναφερθεί καθόλου στον τελικό του κυπέλλου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συγκεντρώσει απόλυτα τους ποδοσφαιριστές του στον αγώνα που έρχεται με τον Ολυμπιακό. «Θέλουμε βαθμό ή βαθμούς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ώστε να μπούμε με καλύτερη συγκομιδή στα Play-0ff. Αναγνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να κρατήσουμε συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές όταν μπροστά υπάρχει ο τελικός, ώστε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική διαφορά στα Play-off. Είναι όμως μία περίπλοκη διαδικασία, πόσο μάλλον αν η δική μου ομάδα ξεκ9ινήσε με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Το δύσκολο είναι να δούμε πως η δική μας ομάδα μοιράσει με τον σωστότερο τρόπο την ενέργεια για τα σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά της. Η ομάδα θα πρέπει να κοιτάει πάντα το επόμενο παιχνίδι που είναι και το σημαντικότερο. Το χρέος μας είναι να τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είναι δική μου εργασία το πώς θα γίνει η καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Εμείς θέλουμε όμως να ξεκινήσουμε την διαδικασία των play-p0ff με τη μικρότερη δυνατή διαφορά από τον πρώτο. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι θα αναλωθώ μόνο στο παιχνίδι της Κυριακής και όχι στον τελικό».

Για τις αρκετές αλλαγές που θα γίνουν και κατά πόσο θα επηρεάσουν την ομάδα τόνισε: «Θα αναλωθώ στη δική μου την ομάδα και ελπίζω να μην αλλάξουν πολύ οι ισορροπίες. Μία ομάδα όταν έχει αγωνιστική ταυτότητα δεν πρέπει να αλλάζει όσες αλλαγές κι αν υπάρχουν. Μπορεί ένας παίκτης που θα μπει να μην έχει την κατάρτιση κάποιου άλλου όμως μπορεί να έχει άλλα πλεονεκτήματα ώστε να αποκατασταθεί η ισορροπία της ομάδας. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ είναι αν γίνουν πολλές αλλαγές. Κι εκεί γιατί ίσως ο ποδοσφαιριστής που θα μπει να μην έχε την ανάλογη ένταση και τον αγωνιστικό ρυθμό».

Για το αν τον προβλημάτισε η εικόνα της Τρίπολης και του αγώνα με τον Αστέρα, ο κ. Κούπερ απάντησε: «Με απασχόλησε και με ανησύχησε μετά το τέλος του αγώνα. Κυρίως τα πρώτα 45 λεπτά που η ομάδα μου είχε μία πολύ κακή εικόνα. Το συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και είπαμε ότι το παιχνίδι που απομένει είναι υψηλού κίνητρου για εμάς καθώς υπάρχει η ειδική βαθμολογία των Play-off. Η δική μου συμβουλή είναι να είναι αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Να εξαντλήσουν την ενέργεια τους σε αυτό τον αγώνα ώστε να δείξουν την καλύτερη αγωνιστική εικόνα».

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα για την κούραση που μπορεί να βγάλουν οι παίκτες του, τονίζοντας πως: «Η κόπωση που με απασχολεί και με ανησυχεί είναι η πνευματική. Δεν ανησυχώ. Δουλέψαμε πολύ σωστούς. Εκμεταλλευτήκαμε κάποιες μέρες για να δυναμώσουμε σε κάποιους τομείς. Επομένως η ψυχική κούραση είναι μόνο αυτή που με ανησυχεί. Όταν υπάρχει στρες σαφώς και πρέπει να πάρουμε κάποιες ανάσες. Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν με ανησυχεί καθόλου η κούραση. Όλοι οι παίκτες είναι πάνω – κάτω στο ίδιο επίπεδο. Παραπάνω με ανησυχούν κάποιοι άλλοι παράγοντες που μπορούν να κάνουν την ομάδα να αποσυντονιστεί. Θέλω να μείνει η ομάδα απόλυτα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στο στόχο που έχει

Πωλείται η Λίβερπουλ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Πωλητήριο στην Λίβερπουλ έβαλαν και επίσημα την Παρασκευή οι ιδιοκτήτες του συλλόγου Τομ Χικς και Τζόρτζ Ζιλέτ, βάζοντας μάλιστα γνωστό μάνατζερ να τους βρει επίδοξους αγοραστές.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν έντονες φήμες για πώληση των μετοχών της Λίβερπουλ από τους δυο Αμερικανούς επιχειρηματίες Τζορτζ Ζιλέτ και Τομ Χικς.

Τελικά τα δημοσιεύματα επιβεβαιώθηκαν από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

"Κατέχοντας τις μετοχές της Λίβερπουλ για τρία χρόνια ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και για εμάς και τις οικογένειες μας. Έχοντας μεγαλώσει τόσο πολύ τον σύλλογο, αποφασίσαμε να πουλήσουμε τις μετοχές μας σε κάποιον άλλο, που θα μπορέσει να ανεβάσει τον σύλλογο ένα βήμα παραπάνω.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Μάρτιν συμφώνησε να πάρει τη θέση του προέδρου. Η συνεργασία μαζί του ήταν εξαιρετική. Είναι ένας γνωστός μπίζνεσμαν με πολύ καλή φήμη και θα βοηθήσει έτσι ώστε να μαζέψουμε τις καλύτερες προτάσεις για την πώληση του συλλόγου", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Τα χρέη της Λίβερπουλ είναι υπέρογκα και φτάνουν τα 250 εκ. Ευρώ. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θέλουν να ξεφορτωθούν τις μετοχές οι δυο Αμερικανοί.

Νέο ξεκίνημα για Μπουονανότε

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b2403c4555a04fdce82e24bbbe0147c5_L.jpg?943912800?943912800?943912800Στα πόδια του προσπαθεί να σταθεί και πάλι ο Ντιέκο Μπουονανότε έπειτα από το τραγικό δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο των τριών φίλων του και τον σοβαρό τραυματισμό του ίδιου. Ο Αργεντινός άσος πριν από τέσσερις μήνες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του εξαιτίας των κακών καιρικών στη Σάντα Φε και καρφώθηκε πάνω σε ένα δέντρο, με συνέπεια οι τρεις φίλοι του που επέβαιναν να βρουν τον θάνατο. Ο άσος της Ρίβερ Πλέιτ που απασχόλησε το περασμένο καλοκαίρι και τον Ολυμπιακό, δηλώνει έτοιμος για μια νέα αρχή στη ζωή του.

«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στο χώρο του ποδοσφαίρου, αυτό θα βοηθήσει και το μυαλό μου να ξεχάσει. Ο προπονητής της ομάδας με ρώτησε αν είμναι σε θέση να επιστρέψω και απάντησα θετικά. Νομίζω ότι θα είναι καλό να καθίσω στον πάγκο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπουονανότε.

Θέλει Νέμεθ η Σαμπντόρια


Νέμεθ,Μπλάνκο και Γκέντζογλου πανηγυρίζουν Η ιστοσελίδα calcionews24.com αποκαλύπτει επικαλούμενη δημοσίευμα της TuttoSport, ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για τον δανεικό από τη Λίβερπουλ Ούγγρο επιθετικό της ΑΕΚ, Κρίστιαν Νέμεθ. Μάλιστα όπως τονίζεται η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους "ρεντς" για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού.

"Σύμφωνα με την Tuttosport η Σαμπντόρια περιμένει να τελειώσει η σεζόν για να δει αν θα πάει ή όχι στο Champions League και ακολούθως να κινηθεί στο παζάρι. Σε περίπτωση που βγει στο Champions League, θα ενισχυθεί στην άμυνα. Ο Ντελ Νέρι έχει εντοπίσει τον Αντρέα Μπαρτσάλι της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος θα μπορούσε να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Επίσης μπορεί να αποκτηθεί και ο άλλοτε συμπαίκτης του σε Παλέρμο και Γερμανία, που είναι τώρα στην Πάρμα, ο Κριστιάνο Τζακάρντο. Στο μεταξύ, στη Γένοβα συνεχίζουν τις επαφές με τη Λίβερπουλ για τον Ούγγρο επιθετικό Κρίστιαν Νέμεθ ο οποίος αγωνίζεται φέτος δανεικός στην ΑΕΚ", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Είμαστε Ηρακλής, παίζουμε για τον Ηρακλή»

«Είμαστε Ηρακλής, παίζουμε για τον Ηρακλή»

Γνωρίζοντας και ο ίδιος τα όσα παρασκηνιακά ακούγονται για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη, ο Ανδρέας Παντελή, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε στους παίκτες. Τους προέτρεψε να αγωνιστούν όπως σε κάθε ματς για τη νίκη και για τον Ηρακλή.

Ο Κύπριος παράγοντας των «κυανόλευκων» θέλησε να τοποθετηθεί ενώπιον των ποδοσφαιριστών και να θέσει ένα τέλος σ’ όλα όσα ακούγονται γύρω από την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας. Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Παντελή είπε στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στα αποδυτήρια: «Πάμε μπροστά. Κοιτάμε μπροστά. Δε με ενδιαφέρει τι έχει γίνει ή όχι στο παρελθόν και δε μας ενδιαφέρει τι συμφέρον έχει η μία ομάδα, τι συμφέρον έχει η άλλη. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αυτό» ήταν τα πρώτα του λόγια.

«Να το ευχαριστηθείτε»

Συνεχίζοντας, ο Ανδρέας Παντελή υπογράμμισε: «Να παίξετε μπάλα, να το ευχαριστηθείτε. Κλείστε τ’ αυτιά σας σε κάθε φημολογία που βγαίνει γύρω από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς είμαστε Ηρακλής, παίζουμε για τον Ηρακλή και τη νίκη» είπε συμπληρώνοντας και θέλοντας να τονώσει το ηθικό της ομάδας. Να συγκεντρωθούμε στον αγώνα και να πάμε με δύναμη και αποφασιστικότητα για τη νίκη, κλείνοντας με το καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας και είναι απόλυτος. Έγινα ξεκάθαρος;» ρώτησε τέλος προς τους παίκτες, για να πάρει καταφατική απάντηση.

«Η ιστορία γράφεται στο χόρτο»

Χθες η «Αυτόνομη Θύρα 10″ πήρε θέση ενόψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού, παραθέτοντας ένα βίντεο με στιγμές από την υπερπροσπάθεια της ομάδας το 2007 και την επίτευξη του τότε «στόχου». Υπογράμμισε στη συνέχεια πως: «Δε μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Ο Ηρακλής θα παίξει για την 102χρονη ιστορία του, για τον Ημίθεο στο στήθος, για τη φανέλα και τον κόσμο του».

«Φλερτ» Μάντσεστερ με Νίνη !

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/50fef2da9b4d79c05eb4a601446aa09f_L.jpg?1271393897?1271393897?1271393897Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ έχει γίνει ο Σωτήρης Νίνης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail»η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τον μέσο του Παναθηναϊκού και τον κοστολογεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ.Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι ο Νίνης διανύει εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από έξι χρόνια. Επίσης, γίνεται λόγος και για τον άλλο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι ο Νταβίντ Λουίζ της Μπενφίκα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Χωρίς τους οργανωμένους η Παρτιζάν!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/2abae3390056f387e3adc797ad677a2d_L.jpg?1271395692?1271395692?1271395692Χωρίς τη συμπαράσταση των οργανωμένων οπαδών της θα αγωνιστεί η Παρτιζάν στο Final Four της Ευρωλίγκας. Ο σύνδεσμος οπαδών των Πρωταθλητών Σερβίας, «Γκρόμπαρι Γιούγκ», γνωστοπoίησε την απόφασή του να μην ταξιδέψει στο Παρίσι, καθώς η διοίκηση δεν τους έδωσε τον επιθυμητό αριθμό εισιτηρίων.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό του φετινού Final Four της Ευρωλίγκας είχε στη διάθεσή της 1.000 εισιτήρια από τη διοργανώτρια, ενώ οι «Γκρόμπαρι» επιθυμούσαν να προμηθευτούν τα διπλάσια (2.000). Ύστερα από σχετική συνεννόηση, οι οργανωμένοι αποδέχθηκαν τον αριθμό των 1.000 εισιτηρίων, ενώ στο τέλος συμβιβάστηκαν στα 430.

Ωστόσο, η διοίκηση της Παρτιζάν, τους παραχώρησε μόλις 300 εισιτήρια, εξηγώντας ότι τα υπόλοιπα έχουν κρατηθεί για τους παίκτες, τους χορηγούς και για λοιπές υποχρεώσεις της.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, ο μεγαλύτερος συνδέσμος οπαδών της Παρτιζάν (σ.σ προσωνύμιο «νεκροθάφτες»), γνωστοποίησε μέσω σχετικής ανακοίνωσης: «Μειώσαμε τις απαιτήσεις μας στα 430 εισιτήρια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κλήρωση σε ποιους από τους πιστούς οπαδούς θα τα δώσουμε. Η διοίκηση ξεχνά ότι μόνο εμείς δίνουμε το παρόν σε όλα τα παιχνίδια, όπου κι αν αγωνίζεται η ομάδα.

Μας στερεί το δικαίωμα να δούμε από κοντά και να υποστηρίξουμε την αγαπημένη ομάδα μας και μάς αφήνει εκτός για μια διαφορά 130 εισιτηρίων! Δεν θέλουμε να προκληθεί διχασμός για το ποιος και πόσα εισιτήρια θα πάρει. Για τον λόγο αυτό δεν θα πάρουμε εισιτήρια για το Final Four και δεν θα γίνει το οργανωμένο μας ταξίδι στο Παρίσι».

«Δεν αντικαθίσταται ο Νιόπλιας»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/217dbd15653a3054b11dba34511f9b95_L.jpg?1271395155?1271395155?1271395155Ο Αντώνης Αντωνιάδης είναι υπέρ της παραμονής του Νίκου Νιόπλια και του Νικόλα Πατέρα στον Παναθηναϊκό. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως προπονητής που πετυχαίνει δεν αντικαθίσταται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Άποψή μου είναι ότι προπονητής που πετυχαίνει δεν αντικαθίσταται. Εγώ νομίζω πως ο Νίκος Νιόπλιας δημιούργησε ένα καλό κλίμα στην ομάδα, έκανε καλή δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές απαλλάχτηκαν από την πίεση που είχαν και έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο», τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός για τον Κοζανίτη τεχνικό, ενώ για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ανέφερε: «Ό,τι είπα για τον προπονητή ισχύει και για τη διοίκηση. Ο κύριος Πατέρας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του». Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ Πατέρα και Βαρδινογιάννη. «Μπορούν να ξεπεραστούν όλες οι διαφορές που υπάρχουν. Μακάρι η παρέμβαση του κυρίου Βγενόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου παρέμβει να είναι θετική. Μπορεί να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων, αλλά τα προβλήματα δεν είναι αξεπέραστα και όλοι δουλεύουν για το καλό του Παναθηναϊκού.

Έχουμε έναν ακόμη αγώνα και θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια, ενώ ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα βλέπουμε. Μετά τον τελικό όλα τα πράγματα θα τεθούν επί τάπητος. Θα γίνει ό,τι κριθεί απαραίτητο και χρειάζεται η ομάδα. Θα αποκτηθούν τρεις μεγάλοι ποδοσφαιριστές για να μεγαλώσει ο Παναθηναϊκός ακόμη περισσότερο. Ό,τι προβλέπεται σε οικονομικό επίπεδο θα γίνει. Υπάρχει ένα έλλειμμα από πέρυσι, το οποίο θα καλυφθεί και θα μπουν κάποια χρήματα για μεταγραφές», τόνισε ο κ. Αντωνιάδης.

Μιλώντας για το μέλλον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο:

«Ήξερα ότι έχει μία καλή πρόταση απέξω, ενώ του είχε κάνει καλή πρόταση και ο Παναθηναϊκός για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Εγώ προσωπικά θέλω να μείνει, γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικό παιδί. Όμως είναι υπόθεσή του τι θα κάνει, καθώς είναι επαγγελματίας».

Για το μοντέλο της πολυμετοχικότητας:

«Στον πρώτο χρόνο της πολυμετοχικότητας στόχοι μας ήταν να επαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, αφού μέχρι τότε έρχονταν 6.000 οπαδοί στο γήπεδο και αυτοί έβριζαν, ενώ θέλαμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Πετύχαμε και τους δύο στόχους μας και μάλιστα στην Ευρώπη κάναμε εξαιρετική πορεία με μεγάλες νίκες όπως απέναντι στην Ίντερ και τη Βέρντερ Βρέμης. Φέτος είπαμε πως πρώτος στόχος ήταν το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα θα είναι πρώτος στόχος και την επόμενη περίοδο, όπως και η διάκριση στην Ευρώπη, αλλά και το Κύπελλο».

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ: Δεν επιστρέφει ο Παπαιωάννου

Το όνομα του Ντίμη Παπαιωάννου έχει εμπλακεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης, μιας και τα μέλη της «SARISA» όπως και ο Θανάσης Τζεβελέκης θα ήθελαν την επιστροφή του. Όμως ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και μέλος της «ΓΕΝΕΣΙΣ» διέψευσε οποιαδήποτε πιθανότητα επιστροφής στην ΚΑΕ Άρης, σε οποιοδήποτε ρόλο. Ο Ντίμης Παπαιωάννου εδώ και μερικά χρόνια είναι μεγαλομέτοχος στον Πυρσό Γρεβενών, και δεν επιθυμεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου με την ΚΑΕ.

Ο ...ώριμος Φρέντι Αντού

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/29c31ca20dbbbc135428d9b4a0d9a3fa_L.jpg?1271394572?1271394572?1271394572«Τρελή» …χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη ο Αμερικανός άσος των «κίτρινων», ο οποίος τόνισε ότι απολαμβάνει την κάθε στιγμή στην Θεσσαλονίκη, ενώ δεν δίστασε να κάνει και ένα …μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα καριέρας του.Για τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα της καριέρας του, την «πτώση» του στα 18 του μόλις χρόνια και τον Άρη μίλησε ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» Φρέντι Αντού στο διεθνή πρακτορείο ειδήσεων «Sports Illustrated», ενώ χαρακτήρισε τους «κίτρινους», ως το «σωστό» βήμα στην καριέρα του.

«Κάποια στιγμή παρακολούθησα ένα βίντεο που αγωνιζόμουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 και είπα: "Πόσο καλά έπαιζα τότε...". Μου πήρε περίπου ενάμιση χρόνο για να αντιληφθώ την πραγματικότητα», ανέφερε ξεκινώντας την ανασκόπηση της καριέρας του ο Φρέντι Αντού, ο οποίος δείχνει πιο ώριμος από ποτέ:

«Αρχικά έκανα μια-δυο καλές ενέργειες στην προπόνηση και στο τέλος έλεγα στον εαυτό μου: "Σήμερα ήσουν καλός". Τα πράγματα, όμως, είναι πολύ διαφορετικά. Οι προπονητές πλέον βλέπουν πόσες φορές θα συγκλίνεις στον άξονα στον σωστό χρόνο ή πόσο γρήγορα επιστρέφεις πίσω από την μπάλα.
Αυτά τα στοιχεία μετράνε και μόνο τότε μπορούν να βασιστούν πάνω σου για 90'», τόνισε στη συνέχεια ο νεαρός μεσοεπιθετικός και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη:

«Είμαι μόλις 20 ετών, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Οι άνθρωποι πολλές φορές πανικοβάλλονται όταν κάτι δεν πάει αρχικά καλά. Εγώ, πάλι, όχι. Εχω μπροστά μου ακόμα πολύ δρόμο να διανύσω μέχρι την καταξίωση, αλλά πιστεύω πως βαδίζω με σωστά βήματα στον Άρη. Επιτέλους, είμαι στον σωστό δρόμο».

Αναφερόμενος μάλιστα στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Θεσσαλονίκη, ο Αντού ήταν …αποστομωτικός:

«Είναι τρελή η κατάσταση εδώ. Χωρίς πλάκα. Δεν πιστεύουμε με τον Εντι Τζόνσον τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου».

Δηλώσεις για τον Αντού όμως έκανε και ο τεχνικός του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ , ο οποίος τόνισε:

«Νομίζω πως ο Φρέντι αγωνίζεται έχοντας στο μυαλό του την τεράστια απήχηση που είχε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο όταν ξεκίνησε, κάτι που φαίνεται πως τον αγχώνει» και συνεχίζοντας ανέφερε:

«Αρχικά μπορείς να προπονείσαι πιο ελεύθερα, δίνοντας έμφαση στην τεχνική, αλλά στο ανώτερο επίπεδο πρέπει να νικάς. Οταν κάποιος πηδάει κατευθείαν στο υψηλότερο επίπεδο, τότε πρέπει να είναι φαινόμενο… και στο κεφάλι και στα πόδια για να ενσωματωθεί.
Φυσικά, εκτός από πνευματικά, πρέπει να δυναμώσει και λίγο σωματικά».

Μιλάει με τον Γκουστάβο, της Κέρκυρας, ο ΠΑΟΚ. Δεξιός μπακ με 5 γκολ, 4 ασίστ

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_BJXM92ktJQ.jpgΤον Γκουστάβο της Κέρκυρας φέρεται να θέλει ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το νησί.Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αρνήθηκε πρόσφατα να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «Φαίακες» τονίζοντας ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Γκουστάβο είναι 28 ετών και αγωνίζεται την τελευταία τετραετία στην Κέρκυρα. Έχει "γεμάτες" χρονιές αφού μετρά συνολικά 164 συμμετοχές με 16 γκολ.

Πριν την Κέρκυρα αγωνιζόταν στον Ακράτητο, ενώ φέτος πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν όντας ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του με 5 γκολ και τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα παρότι είναι δεξιός μπακ.

«Στον ΠΑΟΚ θα πάει με 120 χιλ. ευρώ το χρόνο», έλεγαν με βεβαιότητα οι άνθρωποι της Κέρκυρας.

Πρόταση μαμούθ 170 εκ. Ευρώ της Ρεάλ για Ρούνεϊ!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ro/rooney_2010_4_16_9_33_28_b.jpgΠρόταση μαμούθ 170 εκ. Ευρώ προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέιν Ρούνεϊ για να φέρει τον Άγγλο επιθετικό στην ΙσπανίαΤο περασμένο καλοκαίρι η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης τίναξε την μπάνκα στον αέρα με την απόκτηση των Κριστιάνο Ρολάλντο και Κακά από Γιουνάιτεντ και Μίλαν αντίστοιχα.

Φέτος ο πρόεδρος των Μερένχες, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει σκοπό να συνεχίσει την ίδια τακτική, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της "SUN" θα προσφέρει σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέιν Ρούνεϊ το αστρονομικό ποσό των 170 εκ. Ευρώ, για να ντύσει στα χρώματα της Ρεάλ τον 24χρονο επιθετικό.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 95 εκ. ευρώ για να πουν το "ναι" στην παραχώρηση του Ρούνεϊ, ενώ ο 24χρονος επιθετικός θα αμείβεται με 290.000 Ευρώ την εβδομάδα για πέντε χρόνια!

Μάχη στην επαρχία για 250.000 Ευρώ!

http://www.sport24.gr/ast/cov/su/superleague1_b.jpgΤο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σε κορυφή, μέση και ουρά, αφού τα περισσότερα ματς θα δώσουν την ευκαιρία σε διάφορες ομάδες, να επωφεληθούν από την βαθμολογική θέση που θα τερματίσουν. Μπορεί να απομένει μια μόλις αγωνιστική για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο αρκετά είναι τα ματς που θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά στην μέση της βαθμολογίας.

Αυτό συμβαίνει γιατί σύμφωνα με το καταστατικό της Σούπερ Λιγκ, η ομάδα της επαρχίας που θα τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία από τις άλλες, θα πάρει 250.000 Ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τα δεδομένα αρκετών συλλόγων.

Τέσσερις ομάδες λοιπόν θα παλέψουν την 30η αγωνιστική για το... πρωτάθλημα της επαρχίας, και αυτές είναι η Καβάλα (38 βαθμοί), ΑΕΛ (37 βαθμοί), Εργοτέλης (36 βαθμοί), Αστέρας Τρίπολης (36 βαθμοί).

Το πρόγραμμα των... μονομάχων

Τις πιο δύσκολες αποστολές έχουν Αστέρας Τρίπολης και Εργοτέλης, αφού οι Αρκάδες θα έρθουν στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Κρητικοί θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για τον ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από θέση ισχύος θα βρεθεί σίγουρα η Καβάλα, που παίζει στο "Ανθή Καραγιάννη" με αντίπαλο τον αδιάφορο (όπως φάνηκε και στο ματς με την ΑΕΛ), Πανιώνιο.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της παίζει στο Αλκαζάρ με τον Λεβαδειακό, που "καίγεται" για τη νίκη, αφού βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβ

Ουζουνίδης:"Ήταν σαν να προπονώ τους Νέους"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ou/ouzounidhs_2009_2_12_16_18_53_b.jpg"Ήταν σαν να προπονώ την ομάδα Νέων", είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε συνέντευξη του για την αποχώρηση του από την ΑΕΛ, ενώ άφησε πολλά υπονοούμενα κατά της διοίκησης. Ο πρώην τεχνικός των βυσσινί μίλησε στην εφημερίδα Εξέδρα λίγους μήνες μετά το διαζύγιο του με την ΑΕΛ, για τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο του από την ομάδα, αφήνοντας υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν στην ομάδα του Κάμπου.

Για το αν παραιτήθηκε δυο φορές πριν φύγει από την ΑΕΛ τόνισε:

"Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλώς, ύστερα από κάποια παιχνίδια και καταστάσεις, σε συζητήσεις με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο, βλέποντας πως η ομάδα δεν είχε την βελτίωση που θέλαμε, είχε πει να δούμε το ενδεχόμενο μήπως έπρεπε να έφευγα. Σε επίπεδο συζήτησης, όχι παραίτησης".

Για το πόσο ρόλο έπαιξαν οι λάθος μεταγραφές το καλοκαίρι είπε:

"Τα λάθη που έγιναν ήταν φανερά σε όλους και σίγουρα συνέβαλαν στη μετέπειτα πορεία. Βάλαμε ένα στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, και τον πετύχαμε. Φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε με μόλις 17 παίκτες στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι!

Κάτι που ήταν ντροπή για όλου μας. Από εκεί και πέρα, οι συνθήκες προετοιμασίας δεν ήταν και οι καλύτερες. Έφτασα στο σημείο να αισθάνομαι ότι προπονώ τους Νέους της ομάδας. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες".

"Δεν υπήρχαν αγωνιστικές δυνατότητες"

Για το τι γεύση του αφήνει το διαζύγιο με την ομάδα: "Έπρεπε να γίνει γιατί τα πράγματα είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν γινόταν αλλιώς.

Αν κάτι δεν είναι υγιές και δεν υπάρχουν αγωνιστικές δυνατότητες σε μια ομάδα, δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει μόνο με την ψυχολογία. Κάποιες φορές η αποχώρηση του προπονητή λειτουργεί θετικά".

Για το αν έχει κάποιο παράπονο από την θητεία του στην ΑΕΛ: "Θα περίμενα καλύτερη διαχείριση σε κάποιες καταστάσεις προς το πρόσωπο μου. Τα λόγια δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις".

Μια ...άλλη Εμανουέλα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_VcWflOU8d.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4192.jpgΜπορεί να είναι πανέμορφη η Εμανουέλα Φολιέρο, όμως δεν είχε καμία σχέση με τον αθλητικό χώρο.Όμως, α) Είναι οπαδός της Ίντερ.
β) Στα νιάτα της, το 1986 και στα πρώτα της βήματα στην ιταλική τηλεόραση, είχε παρουσιάσει το αθλητικό πρόγραμμα "Μίλαν - Ίντερ"!
γ) Το 2002, ως άλλη Σαμπρίνα Φερίλι, είχε υποσχεθεί να κάνει στριπτίζ δημοσίως, εφόσον η Ίντερ κατακτούσε τότε το πρωτάθλημα (δυστυχώς άργησε να το πάρει).

Η Εμανουέλα Φολιέρο είναι γεννημένη στις 7 Φεβρουαρίου του 1965 στο Μιλάνο και αποτελεί σταθερή αξία στην ιταλική τηλεόραση τα τελευταία 25 χρόνια.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, ωστόσο γρήγορα καθιερώθηκε ως τηλεπαρουσιάστρια, καθώς με αναλογίες 95-60-85, το όμορφο πρόσωπο και το εκφραστικό της βλέμμα, ήταν φυσικά αδύνατον να περάσει απαρατήρητη από τους Ιταλούς ...σκάουτερ τηλεοπτικών ταλέντων. Περιστασιακά έχει δουλέψει και ως ηθοποιός.

Η Φιορεντίνα δίνει 6 εκ. ευρώ για Μορένο

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_BzxxVciyjN.jpgΣτο κόλπο της απόκτησης του Τζιοβάνι Μορένο φαίνεται πως μπαίνει και η Φιορεντίνα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κολομβία.Σύμφωνα με δημοσίευμα του «terradeportes.com» η ιταλική ομάδα προσφέρει 6 εκ. ευρώ ( 8 εκ. δολάρια αναφέρει για την ακρίβεια το ρεπορτάζ) στην Ατλέτικο Νασιονάλ για την απόκτηση του 24χρονου παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός.

Έξαλλος ο Σάντος, έβαλε τις φωνές στους παίκτες!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_gBlbXt03xY.jpgΔιπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για την τελευταία αγωνιστική της Σουπερλίγκα.Ο Φερνάντο Σάντος έγινε έξαλλος στην πρωινή προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του, επειδή δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες που τους έδινε. Ο Πορτογάλος τεχνικός τους έβαλε τις φωνές και ζήτησε να ξανακάνουν τις ασκήσεις με την ένταση και την προσοχή που αυτός ήθελε.

Το ξέσπασμά του αυτό έκανε τους παίκτες του «δικεφάλου» να τα χάσουν προς στιγμή, αφού δεν τον είχαν ξαναδεί έτσι. Στην απογευματινή προπόνηση το κλίμα άλλαξε άρδην και ήδη, όλοι στο «στρατόπεδο» του «δικεφάλου» πήραν το μήνυμα ότι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη δεν πρέπει να πάρει τη μορφή τυπικού χαρακτήρα, γιατί όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για τη μάχη των πλέι οφ.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Σάντος προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους Κρητικούς με σύστημα 4-4-2 και συγκεκριμένα να ξεκινήσει με τους Χαλκιά, Αραμπατζή δεξιά και Λίνο αριστερά, Μαλεζά και Σαβινί στο κέντρο της άμυνας, ενώ στο χώρο του κέντρου θ’ αγωνιστούν οι Βιτόλο, Γκαρσία, Σορλέν και Βιερίνια, ενώ στην κορυφή της επίθεσης δίπλα στον Μουσλίμοβιτς έβαλε τον Παπάζογλου.

Άντερσον: Ο Νίνης 'κόπηκε' από την Τσέλσι!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_NXZhRkNF4H.jpgΣτην αποκάλυψη ότι ο Σωτήρης Νίνης έχει 'τσεκαριστεί' από την Τσέλσι, παρόλα αυτά επειδή δεν ταιριάζει στο αγγλικό στιλ ποδοσφαίρου 'κόπηκε' από την ομάδα του Λονδίνου, προχώρησε ο Πελέ Άντερσον.Ο άλλοτε συνεργάτης των 'μπλε' στα Βαλκάνια, σχολίασε ότι ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού φαινόταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, όσοι σκάουτερ της Τσέλσι όμως τον παρακολουθήσαν, διαπίστωσαν ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Αγγλία.

«Είναι αλήθεια ότι παρακολουθούσαμε τον Νίνη. Εγώ ήμουν υπεύθυνος Βαλκανίων. Εκανα πλήρη αναφορά για κάποιον παίκτη και εφόσον φαινόταν ενδιαφέρουσα περίπτωση έρχονταν οι ανώτεροι για να τον τσεκάρουν.

Δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού "κόπηκε" τότε από την Τσέλσι διότι η πλειονότητα των σκάουτερ που τον παρακολούθησαν πίστευαν ότι δεν του ταιριάζει το αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου
», είπε στην εφημερίδα 'Sportday' ο Πελέ Άντερσον, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στο γεγονός ότι τις περισσότερες συμμετοχές τους τις έχει με τη φανέλα της εθνικής ομάδας:

«Αν είσαι επαγγελματίας σκάουτερ, δεν μπορείς να εισηγηθείς την απόκτηση ενός νέου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται όλες και όλες δέκα φορές τον χρόνο και αυτές με την εθνική ομάδα κάτω των 21. Ποια σοβαρή ομάδα θα δώσει τρία-τέσσερα εκατομμύρια ευρώ; Για να πάρεις κάποιον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να τον βλέπεις σε δράση κάθε εβδομάδα. Πώς αντιδρά σε όλες τις καταστάσεις».

Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του Μουν

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_SsTyJl7P6H.jpgΤέλος έλαβαν οι δικαστικές περιπέτειες του Μπράις Μουν για την υπόθεση δολοφονίας εξ αμελείας μιας 25χρονης Νοτιοαφρικανής πέρυσι.Ο παίκτης του ΠΑΟΚ κατηγορούταν οτι τον περασμένο Ιούνιο παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο του την Μάβις Ενκούμπε στο Στάντον, όταν επέστρεφε από ένα πάρτι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη δίκη που έγινε την Πέμπτη στο δικαστήριο του Ράντμπεργκ οι κατηγορίες εναντίον του Μουν αποσύρθηκαν λόγω έλλειψης στοιχείων, παρότι υπήρχαν τέσσερις μάρτυρες για να καταθέσουν εναντίον του.

«Είμαι πολύ ανακουφισμένος που όλα τελείωσαν. Ανυπομονώ για το Μουντιάλ. Αν ο προπονητής μου με χρειάζεται, είμαι έτοιμος να παίξω για τη χώρα μου», είπε ο 24χρονος μπακ.

Οσον αφορά στον πατέρα της άτυχης γυναίκας, Τίνους Μπόφου, δήλωσε πως «πονάω να βλέπω τον Μουν στο δικαστήριο, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμή. Ακόμα και αν νιώθω θυμό, δεν μπορεί να επιστρέψει η κόρη μου».

Φωτο Ημέρας

Το ένα... γκολ καλύτερο από το άλλο

Ψιθυροι

  • Πολύ δύσκολα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα δεχτεί πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση να φύγει για το εξωτερικό
  • Μπορεί να καθόταν στο... πάνω διάζωμα και να φορούσε καπελάκι, όμως αρκετός κόσμος αναγνώρισε τον Γιάννη Μανιάτη να πίνει σαμπάνια και να... καλοπερνάει στην... αγκαλιά της Σάσας Μπάστα το βράδυ της Τετάρτης (14/4) στο Ποσειδώνιο ακούγοντας τον Πάνο Κιάμο!
  • Τον καφέ τους απόλαυσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4) σε καφετέρια σε εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς ο Λουκάς Βύντρα με τον Κώστα Κατσουράνη. Την ίδια ώρα στα νότια προάστια το ίδιο έκαναν στο Faces ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τον Νίκο Σπυρόπουλο.
  • "Σιμάο, απ' ό,τι είδα σε βιντεάκια και διάβασα στις εφημερίδες στο γλέντι στα μπουζούκια μια χαρά έχεις μάθει τα ελληνικά. Εχεις μάθει να λες τον ύμνο και όλα τα συνθήματα. Οπότε δεν θα ξαναμιλήσουμε αγγλικά στην προπόνηση", είπε ο Νιόπλιας κάνοντας πλάκα στον μοζαμβικανό παίκτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης προκαλώντας τα γέλια της ομήγυρης.

Κανονικά ο ΠΑΣ Γιάννινα με Παναθηναϊκό


Ο Νίκος Αναστόπουλος στην προπόνηση του ΠΑΣ... Κανονικά θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο τελευταίο παιχνίδι της περιόδου, αυτό με τον Παναθηναϊκό, καθώς σε καμία περίπτωση στις τάξεις της ομάδας δεν κυριάρχησε η φήμη που ήθελε τους παράγοντες των Ηπειρωτών να εξετάζουν το ενδεχόμενο να παρατάξουν την ομάδα Νέων σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της ομάδας, ενώ την Πέμπτη είδε για μία ακόμα ημέρα τους Μενδρινό, Τζάνη και Σαϊτιώτη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Κοντογουλίδης, Μιχαλόπουλος. Για την αναμέτρηση της Κυριακής, δεν υπολογίζονται ούτως ή άλλως οι οι τιμωρημένοι Κούσας, Κανακούδης και οι τραυματίες Ντάσιος, Ελευθερόπουλος.

Αβαντάζ ο ΠΑΟ για Τζαβέλλα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/95a333dda3f888e69169e82ca42851de_L.jpg?943912800?943912800?943912800Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελεί μήλον την έριδος για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του οι πράσινοι έχουν αβαντάζ λόγω Τσάμπιονς Λιγκα και Νίκου Νιόπλια.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του στο MAXIM που κυκλοφορεί σήμερα:

Θεωρείς ότι, ύστερα από 2,5 χρόνια στον Πανιώνιο, ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε;

«Όχι, βέβαια. Με τον Πανιώνιο έμαθα να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και να μη φοβάμαι τους θεωρητικά μεγάλους αντιπάλους, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2012 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στη Νέα Σμύρνη, τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον κόσμο, που με αγαπάει».

Η ρήτρα όμως που απαιτείται για να σε αποκτήσει μια ομάδα από τώρα δεν είναι μεγάλη (1,3 εκατομμύρια ευρώ για τον Πανιώνιο και 150.000 ευρώ για την Κέρκυρα, ως ποσοστό μεταπώλησης).

«Ξέρω ότι έχω κάνει μια πολύ καλή χρονιά και είναι φυσιολογικό κάποιες ομάδες να ενδιαφερθούν για μένα. Αλλά, πάνω σ’ αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον κύριο Τσακίρη. Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κι εγώ ο ίδιος τι θα ήταν καλύτερο για εμένα. Το μόνο που με απασχολεί είναι το Μουντιάλ και όχι η μεταγραφή μου. Αν είμαι στα πλάνα του Κυρίου Ρεχάγκελ, θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω τη χώρα μου».

Αν πας στον Ολυμπιακό, ονειρεύεσαι μια καριέρα ανάλογη με του Γρηγόρη Γεωργάτου, μιας και παίζετε στην ίδια θέση;

«Δεν θέλω να με συγκρίνουν με κανέναν ποδοσφαιριστή. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του καριέρα. Σου ξαναλέω ότι όχι μόνο δεν έχω συμφωνήσει, αλλά ούτε και μιλήσει με κανέναν, οπότε όλα αυτά είναι υποθετικά».

Με δεδομένη την παρουσία του Σπυρόπουλου, θα πήγαινες στον ΠΑΟ, αν ήξερες ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην παίζεις βασικός;

«Και αυτό υποθετικό είναι. Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής πάει καλά στην Ελλάδα, σημαίνει ότι μιλάει με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό ή ΑΕΚ. Είναι δουλειά των εφημερίδων να τα γράφουν αυτά».

Με τι κριτήριο θα διαλέξεις;

«Δεν είναι μόνο ένα, αλλά πολλά. Είναι το οικονομικό, το αγωνιστικό, το ποιοι παίκτες αγωνίζονται στη θέση μου, σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση αγωνίζεται η ομάδα. Θεωρώ ότι αυτά είναι τα αυτονόητα που θα κοιτάξει κάθε ποδοσφαιριστής».

Ας μιλήσουμε υποθετικά: ο Παναθηναϊκός, ως πρωταθλητής, έχει εξασφαλισμένη την είσοδό του στους ομίλους του Champions League. Δεν είναι μεγαλύτερο το δέλεαρ για σένα σε σχέση με την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός;

«Είναι ένα αβαντάζ που θα έχει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον Ολυμπιακό, όπως έχει και άλλο ένα: έχει έναν πολύ καλό προπονητή, που με ξέρει πολύ καλά από την εθνική Νέων και ξέρω κι εγώ ακριβώς τι ζητάει από μένα. Αυτά τα δεδομένα τα βάζεις κάτω εκείνη τη στιγμή και αποφασίζεις».

Επειδή θα δεχτείς προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού -η Άιντραχτ σε παρακολουθεί ήδη- ποιο ξένο πρωτάθλημα προτιμάς;

«Δεν έχω προτίμηση. Όσα παιδιά έχουν αγωνιστεί έξω, δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω. Αυτό κάτι δείχνει. Αν ερχόταν πρόταση από το εξωτερικό, θα ήταν καλό και για τον Πανιώνιο να ανοίξει τις σχέσεις του μ’ αυτήν την ομάδα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, το να φύγω έξω θα ήταν η πρώτη μου επιλογή».

Αν ο Τσακίρης αρνηθεί να συναινέσει στη μεταγραφή σου, τι θα κάνεις;

«Τίποτα. Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιό μου που λήγει σε δύο χρόνια. Επειδή είμαστε άντρες και φοράμε παντελόνια, αν δεν προκύψει κάτι άλλο, θα είμαι επαγγελματίας παίκτης του Πανιωνίου για τα επόμενα δύο χρόνια».

Ο Παναθηναϊκός δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα;

«Κάθε ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα το κατακτά δίκαια. Δεν μπορώ να μπω στη λογική κάποιων, που ασχολούνται συνέχεια με διαιτησίες και παραφιλολογίες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αντίθετα ο Ολυμπιακός πέρασε φέτος από πολλά κύματα, και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά».

Ρούνεϊ και Καπέλο θέλει η Ρεάλ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/71985bb7faad0c1d42dc0b6ec6f14d50_L.jpg?1271383642?1271383642?1271383642Σαρωτικές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος μιας καταστροφικής όπως αποδεικνύεται σεζόν. Στη μεταγραφική λίστα των «μερένχες» φιγουράρουν οι Γουέιν Ρούνεϊ και Φάμπιο Καπέλο. Οι ιθύνοντες της «βασίλισσας» ψάχνουν το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του καλύτερου Άγγλου ποδοσφαιριστή και είναι έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους 150 εκατομμύρια λίρες για τον Ρούνεϊ. Από αυτά 90 εκατ. θα πάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται με 250.000 λίρες την εβδομάδα για τα πέντε χρόνια που του προσφέρουν οι Μαδριλένοι.

Παράλληλα, θέλουν να φέρουν εκ νέου στον πάγκο της ομάδας τον Φάμπιο Καπέλό στη θέση του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος απέτυχε παταγωδώς τη φετινή σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός είχε εργαστεί στο παρελθόν άλλες δύο φορές στη Μαδρίτης και μάλιστα είχε πάρει το πρωτάθλημα και στις δύο περιπτώσεις. Παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2012 με την αγγλική ομοσπονδία, ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος για όλα.

Η ώρα των αποφάσεων

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/498ed31616163c27071191833153769b_L.jpg?943912800?943912800?943912800Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό, οπότε σειρά παίρνει τώρα το ζήτημα του προπονητή και στη συνέχεια το αντίστοιχο των μεταγραφών εν όψει της νέας περιόδου. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι πολύ πιθανό την Παρασκευή (16/4) από τα γραφεία της ΠΑΕ, ωστόσο ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα. Και αυτό επειδή οι «ερυθρόλευκοι» αυτή την εποχή έχουν δώσει μεγάλο βάρος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά τον διάδοχο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε εξακολουθεί να είναι ψηλά στη λίστα. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο Βάσκος τεχνικός είναι η μοναδική σοβαρή υποψηφιότητα παρότι καθημερινά φτάνουν στα γραφεία της ομάδας αρκετές προτάσεις.

Τις τελευταίες ώρες πάντως, ακούγεται έντονα και το όνομα του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος φέρεται «ζεστός» στο να έρθει στην Ελλάδα, όμως από τον Ολυμπιακό δεν έχει γίνει καμία κίνηση προς το παρόν. Εκτός από τον Βαλβέρδε και τον Τερίμ το άλλο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Χουάντε Ράμος.


Ο Πετρόφ, ο Σκόκο και ο Μορένο

Εκτός από το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό εξετάζουν και τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Μία από τις προτάσεις που μελετούν με ενδιαφέρον είναι αυτή του Μάρτιν Πετρόφ. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι ο Βούλγαρος άσος της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να αποδειχθεί ιδανικός αντικαταστάτης του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για την αριστερή πτέρυγα.

Αυτό που θέλουν να τσεκάρουν πριν αποφασίσουν για τον Πετρόφ είναι ο ιατρικός φάκελος του παίκτη επειδή πληροφορήθηκαν ότι πέρυσι ταλαιπωρήθηκε από μηνίσκο. Αν βεβαιωθούν ότι είναι υγιής τότε είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την απόκτησή του αφού το 1,5 εκατομμύρια ευρώ που ζητά ετησίως δεν είναι απαγορευτικό ποσό.

Από εκεί πέρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν τις εξελίξεις στο θέμα του Νάτσο Σκόκο με την ΑΕΚ για να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή. Αρχικά θέλουν να μάθουν τι χρήματα ζητά η «Ένωση» για την παραχώρηση του Αργεντινού άσου και στη συνέχεια θα ψάξουν τον τρόπο προκειμένου να φέρουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή στο λιμάνι.

Όσο για τον Τζιοβάνι Μορένο, ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε στην Ατλέτικο Νασιονάλ στην οποία ανήκει ο παίκτης ότι δεν πρόκειται να δώσει 3,4 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει τον Κολομβιανό επιθετικό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κάνει επίσημα διαπραγματεύσεις για τον νεαρό παίκτη, αλλά ανεπίσημα έχουν ξεκινήσει τα παζάρια. Πάντως δεν πρόκειται να δώσουν πάνω από 2 εκατ. ευρώ για τον Μορένο.

Δίδυμοι πύργοι στην επίθεση

Δίδυμοι πύργοι στην επίθεση

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε ορισμένες δοκιμές ενόψει πλέι-οφ στο ματς με την Καβάλα, αλλά ετοιμάζεται να κάνει και νέες δοκιμές στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την προσεχή Κυριακή.
Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Γιώργου Λώλα στη Σουρωτή έδειξε ότι σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι με… «δίδυμους πύργους» στην επίθεση δοκιμάζοντας ένα σχήμα 4-4-2 με Μουσλίμοβιτς και Παπάζογλου στη γραμμή «κρούσης».
Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον Πορτογάλος τεχνικό να σταματάει αρκετές φορές το πρόγραμμα για να βάλει… «γκάζια» στους παίκτες που δεν εκτελούσαν σωστά τις ασκήσεις. Οι φωνές του Σάντος είχαν στόχο να αφυπνήσουν τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι φάνηκε σε ορισμένες περιπτώσεις να δείχνουν μία νωθρότητας στην εκτέλεση των ασκήσεων. Ο Πορτογάλος επέμεινε αρκετά στην ορθρολογική ανάπτυξη όταν η ομάδα παίζει με σύστημα 4-4-2 και έτσι στις ασκήσεις εναλλάσονταν οι βασικοί με τους αναπληρωματικούς εκτελώντας ουσιαστικά τις ίδιες εντολές εναλλάξ.
Στις δοκιμές του Σάντος φάνηκε ότι σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με «4-4-2» απέναντι στον Εργοτέλη με το Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τον Αραμπατζή δεξί μπακ και το Λίνο αριστερό, τους Τσιρίλο και Σαβίνι κεντρικό αμυντικό δίδυμο (θα λείπουν οι τιμωρημένοι Κοντρέρας και Μαλεζάς), κεντρικούς χαφ τον Γκαρσία και το Βιτόλο, δεξιά το Βιεϊρίνια, αριστερά το Σορλέν και επιθετικό δίδυμο το Μουσλίμοβιτς με τον Παπάζογλου.

«ΟΚ» ο Βιεϊρίνια

Και χθες ο Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά και στις δύο προπονήσεις, τόσο στην πρωϊνή στην Σουρωτή, όσο και στην απογευματινή που έγινε στην Τούμπα. Ο νεαρός Πορτογάλος δεν έχει κανένα πρόβλημα από τον τραυματισμό του στο γλουτό την περασμένη Κυριακή και έτσι αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον Εργοτέλη.

Απόντες Σνάουτσνερ – Μουν

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χθες ο Σνάουτσνερ, ο οποίος θα χάσει το ματς με τον Εργοτέλη. Ακόμη ο Μουν απουσίασε χθες με άδεια λόγω προσωπικού θέματος. Σήμερα θα γίνει μόνο μία προπόνηση, το πρωί στις 10:30 στη Σουρωτή.

Στην απομόνωση οι «κίτρινοι»

Στην απομόνωση οι «κίτρινοι»

Αν οι αγνοί φίλοι του Άρη έχουν τους δικούς τους λόγους να θέλουν όσο τίποτα άλλο στη γη το κύπελλο, τα μέλη της διοίκησης έχουν άλλους χίλιους .
Όσοι πάλι νομίζουν ότι ο Έκτορ Κούπερ και οι ποδοσφαιριστές του Άρη πάνε πίσω κάνουν τεράστιο λάθος.
Ο Αργεντίνος τεχνικός , ζει τη δική του ξεχωριστή εμπειρία αφού δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο πέρα από την κατάκτηση του τροπαίου.
Ο προπονητής του Άρη δεν είναι διατεθειμένος να «πετάξει» την κλασική ευκαιρία που του δίνεται στα …σκουπίδια και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προσθέσει στην πλούσια καριέρα του ένα ακόμη παράσημο.
Με δεδομένο ότι τώρα πλέον γνωρίζει απ΄ έξω και ανακατωτά τα κρατούντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο(μετράει το πρώτο του εξάμηνο) έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του, πέρα από την προετοιμασία της ομάδας και για το αγωνιστικό στρατηγείο που σκέφτεται να εγκαταστήσει στην πρωτεύουσα,οδηγώντας τα «κιτρινόμαυρα κομάντος στην …απομόνωση».

Απόλυτη ηρεμία-τέλεια αυτοσυγκέντρωση

Αυτό που ζήτησε πρωτίστως από τη διοίκηση αλλά και από όλους όσοι περιστρέφονται γύρω από την ομάδα ήταν «να αφήσουν ήσυχους τους ποδοσφαιριστές».
Το απόλυτο κουμάντο των αποδυτηρίων και του αγωνιστικού τμήματος σκέφτεται να κρατήσει τους «κιτρινόμαυρους» μακριά από τα «προεόρτια» και τα όσα προηγούνται μιας μεγάλης διοργάνωσης όπως είναι ο τελικός.
Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα σε μια από τις κατ΄ ιδίαν ομιλίες του συμβούλεψε τους ποδοσφαιριστές να μην ασχοληθούν με το θέμα των εισιτηρίων και φυσικά να αποφύγουν την εμπλοκή σε όλες αυτές τις διαδικασίες που αφορούν τα απ΄ έξω και τα γύρω-γύρω από τη διοργάνωση και το κορυφαίο ραντεβού της 24ης Απριλίου. Το επόμενο βήμα αφορά την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα την Παρασκευή το πρωϊ(στις 10:30). Μόλις φτάσει στην πρωτεύουσα θα οδηγηθεί κατευθείαν στην… απομόνωση . Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα θα μείνει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Βουλιαγμένης με ρητή εντολή φυσικά να κρατηθεί μακριά από όλους. Και όταν λέμε από όλους εννοούμε πρώτα απ΄όλα τον κόσμο, τους δημοσιογράφους και δευτερευόντως τη διοίκηση. Επιθυμία του Αργεντίνου είναι να μην ενοχλήσουν και φυσικά να μην αποπροσανατολίσουν τους ποδοσφαιριστές ούτε και οι οικογένειές τους. Αυτό που θέλει να πετύχει με την τέλεια απομόνωση είναι να παραμείνουν οι παίκτες αφοσιωμένοι στο καθήκον τους και συγκεντρωμένοι στην αποστολή τους- με μαθηματική ευλάβεια -χωρίς να παρεκκλίνουν ούτε ένα ..εκατοστό.

Χειρουργήθηκε ο Μαρσελάο


Ο Μαρσελάο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Πέμπτη ο Μαρσελάο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης θα ακολουθήσει πλέον θεραπευτικό πρόγραμμα για το γόνατό του και θα είναι έτοιμος να πάρει μέρος στην προετοιμασία για την νέα περίοδο, χωρίς προβλήματα.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ συνεχίστηκε κανονικά, με τους Μπαστία, Μπαρτολίνι να μην υπολογίζονται καθώς είναι τιμωρημένοι και έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους.

Νταμόντε και Τσέζαρεκ θα έχουν σίγουρα συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας, λόγω του επεισοδίου που δημιούργησαν στην προπόνηση της Τετάρτης, όμως αυτό θα γίνει μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής.