Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ουζουνίδης:"Ήταν σαν να προπονώ τους Νέους"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ou/ouzounidhs_2009_2_12_16_18_53_b.jpg"Ήταν σαν να προπονώ την ομάδα Νέων", είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε συνέντευξη του για την αποχώρηση του από την ΑΕΛ, ενώ άφησε πολλά υπονοούμενα κατά της διοίκησης. Ο πρώην τεχνικός των βυσσινί μίλησε στην εφημερίδα Εξέδρα λίγους μήνες μετά το διαζύγιο του με την ΑΕΛ, για τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο του από την ομάδα, αφήνοντας υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν στην ομάδα του Κάμπου.

Για το αν παραιτήθηκε δυο φορές πριν φύγει από την ΑΕΛ τόνισε:

"Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλώς, ύστερα από κάποια παιχνίδια και καταστάσεις, σε συζητήσεις με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο, βλέποντας πως η ομάδα δεν είχε την βελτίωση που θέλαμε, είχε πει να δούμε το ενδεχόμενο μήπως έπρεπε να έφευγα. Σε επίπεδο συζήτησης, όχι παραίτησης".

Για το πόσο ρόλο έπαιξαν οι λάθος μεταγραφές το καλοκαίρι είπε:

"Τα λάθη που έγιναν ήταν φανερά σε όλους και σίγουρα συνέβαλαν στη μετέπειτα πορεία. Βάλαμε ένα στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, και τον πετύχαμε. Φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε με μόλις 17 παίκτες στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι!

Κάτι που ήταν ντροπή για όλου μας. Από εκεί και πέρα, οι συνθήκες προετοιμασίας δεν ήταν και οι καλύτερες. Έφτασα στο σημείο να αισθάνομαι ότι προπονώ τους Νέους της ομάδας. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες".

"Δεν υπήρχαν αγωνιστικές δυνατότητες"

Για το τι γεύση του αφήνει το διαζύγιο με την ομάδα: "Έπρεπε να γίνει γιατί τα πράγματα είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν γινόταν αλλιώς.

Αν κάτι δεν είναι υγιές και δεν υπάρχουν αγωνιστικές δυνατότητες σε μια ομάδα, δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει μόνο με την ψυχολογία. Κάποιες φορές η αποχώρηση του προπονητή λειτουργεί θετικά".

Για το αν έχει κάποιο παράπονο από την θητεία του στην ΑΕΛ: "Θα περίμενα καλύτερη διαχείριση σε κάποιες καταστάσεις προς το πρόσωπο μου. Τα λόγια δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: