Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

«Δεν αντικαθίσταται ο Νιόπλιας»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/217dbd15653a3054b11dba34511f9b95_L.jpg?1271395155?1271395155?1271395155Ο Αντώνης Αντωνιάδης είναι υπέρ της παραμονής του Νίκου Νιόπλια και του Νικόλα Πατέρα στον Παναθηναϊκό. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως προπονητής που πετυχαίνει δεν αντικαθίσταται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Άποψή μου είναι ότι προπονητής που πετυχαίνει δεν αντικαθίσταται. Εγώ νομίζω πως ο Νίκος Νιόπλιας δημιούργησε ένα καλό κλίμα στην ομάδα, έκανε καλή δουλειά στο ψυχολογικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές απαλλάχτηκαν από την πίεση που είχαν και έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο», τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός για τον Κοζανίτη τεχνικό, ενώ για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ανέφερε: «Ό,τι είπα για τον προπονητή ισχύει και για τη διοίκηση. Ο κύριος Πατέρας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του». Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ Πατέρα και Βαρδινογιάννη. «Μπορούν να ξεπεραστούν όλες οι διαφορές που υπάρχουν. Μακάρι η παρέμβαση του κυρίου Βγενόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου παρέμβει να είναι θετική. Μπορεί να υπάρχει διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων, αλλά τα προβλήματα δεν είναι αξεπέραστα και όλοι δουλεύουν για το καλό του Παναθηναϊκού.

Έχουμε έναν ακόμη αγώνα και θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια, ενώ ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα βλέπουμε. Μετά τον τελικό όλα τα πράγματα θα τεθούν επί τάπητος. Θα γίνει ό,τι κριθεί απαραίτητο και χρειάζεται η ομάδα. Θα αποκτηθούν τρεις μεγάλοι ποδοσφαιριστές για να μεγαλώσει ο Παναθηναϊκός ακόμη περισσότερο. Ό,τι προβλέπεται σε οικονομικό επίπεδο θα γίνει. Υπάρχει ένα έλλειμμα από πέρυσι, το οποίο θα καλυφθεί και θα μπουν κάποια χρήματα για μεταγραφές», τόνισε ο κ. Αντωνιάδης.

Μιλώντας για το μέλλον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο:

«Ήξερα ότι έχει μία καλή πρόταση απέξω, ενώ του είχε κάνει καλή πρόταση και ο Παναθηναϊκός για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Εγώ προσωπικά θέλω να μείνει, γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και εξαιρετικό παιδί. Όμως είναι υπόθεσή του τι θα κάνει, καθώς είναι επαγγελματίας».

Για το μοντέλο της πολυμετοχικότητας:

«Στον πρώτο χρόνο της πολυμετοχικότητας στόχοι μας ήταν να επαναφέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, αφού μέχρι τότε έρχονταν 6.000 οπαδοί στο γήπεδο και αυτοί έβριζαν, ενώ θέλαμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Πετύχαμε και τους δύο στόχους μας και μάλιστα στην Ευρώπη κάναμε εξαιρετική πορεία με μεγάλες νίκες όπως απέναντι στην Ίντερ και τη Βέρντερ Βρέμης. Φέτος είπαμε πως πρώτος στόχος ήταν το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα θα είναι πρώτος στόχος και την επόμενη περίοδο, όπως και η διάκριση στην Ευρώπη, αλλά και το Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: