Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Επαφή με Λεμονή, αποφασίζει το ΔΣ του Άρη!

Συνεδριάζει το ΔΣ του Άρη για να αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λούκας Αλκαράθ. Διερευνητική επαφή με τον Τάκη Λεμονή.

Επαφή με Λεμονή, αποφασίζει το ΔΣ του Άρη
Την ώρα που το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει, η διοίκηση του Άρη καλείται να αποφασίσει για τον προπονητή της ομάδας μετά την αποχώρηση του Λούκας Αλκαράθ. Το ΔΣ συνεδριάζει για να επιλέξει τον άνθρωπο που θα επωμιστεί τη δύσκολη αποστολή.

Η περίπτωση να μονιμοποιηθεί ο Γιάννης Μιχαλήτσος, που ανέλαβε τη σημερινή προπόνηση, συγκεντρώνει υπερμάχους αλλά και πολέμιους. Πρώτη επιλογή είναι ο Τάκης Λεμονής, με τον οποίο έγινε μια διερευνητική επαφή, ωστόσο εμφανίζεται διστακτικός (αν και όχι αρνητικός) λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα, αγωνιστικών και οικονομικών.

Στα υπόψη είναι επίσης οι Νίκος Κωστένογλου και Γκιγέρμο Όγιος, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμηθεί κάποια λύση από το εξωτερικό δίχως γνώση της κατάστασης στην ομάδα.

Ένα τρελό σενάριο που κυκλοφόρησε έκανε λόγο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά είναι μάλλον αδύνατο να δεχτεί να δουλέψει στην ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Κόπα Λιμπερταδόρες: Κυριαρχία Τίγκρε στη Βενεζουέλα! (videos)

Η Τίγκρε συνέτριψε με 3-0 την Ντεπορτίβο Ανσοάτεγι στη Βενεζουέλα και εξασφάλισε την πρόκρισή στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες με συνολικό σκορ 5-1.
Οι Αργεντίνοι αποδείχθηκαν ανώτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ από το έβδομο λεπτό με τον Ρουμπέν Μπότα. Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 73ο λεπτό, καθώς ο Παραγουανός διεθνής και κορυφαίος του γηπέδου, Φεντερίκο Σανταντέρ, βρήκε δίχτυα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε η αλλαγή του, Εζέκιελ Ματζιόλο, με κεφαλιά στο 87ο λεπτό. Στο 86ο η Ανσοάτεγι έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Εβέλιο Χερνάντεζ.
Στα πέναλτι πήρε «εισιτήριο» για τη φάση των ομίλων η Ικίκε από τη Χιλή, η οποία έχει προπονητή τον παλαίμαχο Αργεντινό, Κριστιάν Ντίαζ. Ένας άλλος Αργεντινός με επώνυμο Ντίαζ, ο Ροντρίγκο αποτέλεσε τη μορφή της αναμέτρησης, καθώς ισοφάρισε με πέναλτι στο 57ο λεπτό και σημείωσε το καταλυτικό γκολ στη ψυχοφθόρα διαδικασία, που έκρινε τον αγώνα. Από την πλευρά της, η μεξικανική Λεόν προηγήθηκε με γκολ του Τζιοβάνι Αρετσέα στο 46ο λεπτό και έμεινε με δέκα παίκτες στο 89ο ύστερα από αποβολή του Χουάν Χοσέ Ενρίκεζ.
Παρακάτω ο «χάρτης» των προκριματικών του Κόπα Λιμπερταδόρες:
1-ΤΙΓΚΡΕ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)-Ντεπορτίβο Ανσοάτεγι (Βενεζουέλα) 2-1 και 3-0.
2-Λεόν (Μεξικό)-ΙΚΙΚΕ (ΧΙΛΗ) 1-1 και 1-1 (2-4 στα πέναλτι)
3-Ντεπορτίβα Κίτο (Εκουαδόρ)-Γκρέμιο (Βραζιλία) 1-0 και 30/01
4-Σάο Πάολο (Βραζιλία)-Μπολιβάρ (Βολιβία) 5-0 και 30/01
5-Ντεπόρτες Τολίμα (Κολομβία)-Ουνιβερσιδάδ Σεζάρ Βαλέχο (Περού) 1-0 και 31/01
6-Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ (Ουρουγουάη)-Ολίμπια (Παραγουάη) 0-0 και 31/01
Και οι όμιλοι του πρώτου γύρου:
Πρώτος Όμιλος: Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ), Νασιονάλ (Ουρουγουάη), Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή) και Τολούκα (Μεξικό).
Δεύτερος Όμιλος: Σπόρτινγκ Κριστάλ (Περού), Λιμπερτάδ (Παραγουάη), Παλμέιρας (Βραζιλία) και Τίγκρε (Αργεντινή)
Τρίτος Όμιλος: Άρσεναλ Σαραντί (Αργεντινή), Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία), Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) και Νικητής 4.
Τέταρτος Όμιλος: Βελέζ Σάρφιλντ (Αργεντινή), Πενιαρόλ (Ουρουγουάη), Έμελετς (Εκουαδόρ) και Ικίκε (Χιλή).
Πέμπτος Όμιλος: Κορίνθιανς (Βραζιλία), Σαν Χοσέ (Βολιβία), Μιλονάριος (Κολομβία) και Τιχουάνα (Μεξικό).
Έκτος Όμιλος: Σάντα Φε (Κολομβία), Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη). Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού) και Νικητής 5.
Έβδομος Όμιλος: Ντεπορτίβο Λάρα (Βενεζουέλα), Ουνιβερσιδάδ της Χιλής (Χιλή), Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή) και Νικητής 6.
Όγδοος Όμιλος: Φλουμινένσε (Βραζιλία), Χουακιπάτο (Χιλή), Καράκας (Βενεζουέλα) και Νικητής 3.









πηγή: onsports.gr
 

Σκέντζος: «Καταπληκτικός τερματοφύλακας και τέλειος χαρακτήρας»

Ο συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στον Ατρόμητο, Ανδρέας Σκέντζος, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για τον πρώην τερματοφύλακα του Ατρόμητου και νυν του ΠΑΟΚ, Τσάρλς Ιτάνζ, ο οποίος όπως ανέφερε είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Τσάλρς Ιτάνζ:
«Ξέρουμε ότι είναι ένας καταπληκτικός τερματοφύλακας και καταπληκτικός χαρακτήρας. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Σούπερ Λίγκας. Μαζί με τον Καρνέζη και τον Βελλίδη είναι από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος».

Για το μεγαλύτερο προσόν του Καμερουνέζου τερματοφύλακα:
«Με την ομιλία του καθοδηγεί τους αμυντικούς. Είναι πολύ κάλος κάτω από την εστία και έχει πολύ καλά στοιχεία. Είναι ήρεμος και την κατάλληλη στιγμή δίνει τις οδηγίες που χρειάζονται για τη σωστή λειτουργία της άμυνας».

Για το αν είναι πλέον ο ΠΑΟΚ to φαβορί για τη 2η θέση, μετά και από τις τελευταίες μεταγραφές που πραγματοποίησε:
«Πιστεύω πως είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για τη δεύτερη θέση. Πιστεύω πως ο ΠΑΟK, εμείς και ο Αστέρας Τρίπολης, είμαστε στο ίδιο επίπεδο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».


πηγή: metrosport.gr
 


Πετρίδης: «Το σημαντικότερο είναι να κρατιέσαι στην κορυφή»

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την σημαντική νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και τους στόχους τους για την φετινή χρονιά.

Για την σημαντική νίκη κόντρα στη ΑΕΚ:

«Ήταν μία νίκη που την θέλαμε όλοι πάρα πολύ κυρίως για να αποκτήσουμε ψυχολογία. Είμαστε μια ανάσα από τον πρωτοπόρο Διομήδη και θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό.»

Για το ποιοι είναι οι στόχοι την φετινή χρονιά:

«Από την αρχή ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο, και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην Ευρώπη. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι που μας δένει περισσότερο.»

Για το ότι η ομάδα είναι «χορτάτη» από τίτλους:

«Το σημαντικότερο είναι να κρατιέσαι στην κορυφή. Δεν υπάρχει διοργάνωση που να μην κυνηγήσουμε μέχρι τέλους.»

Για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί:

«Οικονομικά είμαστε πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Υπάρχει πολύ μεγάλη στήριξη από τον ερασιτέχνη. Το θετικότερο που υπάρχει όμως στην ομάδα είναι η χημεία που έχουμε μεταξύ μας. Είμαστε όλοι μια γροθιά. Ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και παίζουμε για τον κόσμο που μας παρακολουθεί.»


πηγή: metrosport.gr
 


H ΠΑΕ Ηρακλής εξασφάλισε 2000 εισιτηρία!!

Τον αριθμό των 2.000 εισιτηρίων εξασφάλισε η ΠΑΕ Ηρακλής προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή (1/2) στις 15.00.

Να σημειωθεί ότι έξω από την θύρα που θα φιλοξενήσει τους «κυανόλευκους» οπαδούς θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο από το οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια που κοστίζουν 10 ευρώ.


πηγή: metrosport.gr