Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Για αυτό «χάλασε» του Γιαννάκη!!

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρέθηκε... μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η μεταγραφή του χάλασε για ένα επικοινωνιακό λάθος των «πρασίνων». Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ... Λίγο έλειψε για να έχουμε... ντόμινο μεταγραφών στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως αποκάλυψε η στήλη του σκύλου στο twitter «sportdog – penalty», οι άνθρωποι που έφεραν σε επικοινωνία τον Νίκο Σπυρόπουλο με την Κίεβο, ήταν οι ίδιοι που έκαναν το «κονέ» του Γιάννη Παπαδόπουλου με το «τριφύλλι».
Η περίπτωση του θεωρούνταν εύκολη αρχικά, καθώς ο Έλληνας μέσος θα έμενε ελεύθερος από τη Ντιναμό Δρέσδης και για αυτό οι συζητήσεις προχώρησαν πολύ γρήγορα, ωστόσο μόλις ήταν έτοιμοι για τις υπογραφές, η γερμανική ομάδα «χάλασε» τη μεταγραφή!
Αρχικά διέρρευσε πως το θέμα «κόλλησε» στην αλλαγή... πλεύσης του προπονητή του, ο οποίος εκτίμησε ξανά την περίπτωση του και αποφάσισε πως τον χρειάζεται στην ομάδα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική και όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», η μεταγραφή του Παπαδόπουλου χάλασε και με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού!
Το λάθος των «πρασίνων» ήταν πως βιάστηκαν να διαρρεύσουν το θέμα και έτσι έφτασε και στα... αυτιά της Ντιναμό, η οποία μέχρι χθες πίστευε πως ο «Παπ» ερχόταν στην Ελλάδα για άλλη ομάδα! Μόλις όμως οι Γερμανοί άκουσαν «Παναθηναϊκός»... μυρίστηκαν χρήμα και για αυτό επικοινώνησαν με τους «πράσινους» και τους ενημέρωσαν πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και ότι για να τον αποκτήσουν, θα πρέπει να δώσουν και ένα χρηματικό αντίτιμο.
Στην Παιανία δεν... ψήθηκαν, αφού δεν έχουν και λεφτά και έτσι η μεταγραφή δεν έγινε. 

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: