Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Εγκούτου Ολίσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει ξαναπλησιάσει τον Σεκού στο παρελθόν.»

Ο θείος του Σεκού Ολίσε, Εγκούτου Ολίσε μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον ανιψιό του ο οποίος είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ.


Για το ότι ο Ολίσε είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ:

«Το εύχομαι. Θα ήταν πολύ καλό για τον ανιψιό μου να έρθει στον ΠΑΟΚ, γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.»

Για το σε πια θέση αγωνίζεται ο Ολίσε:

«Είναι ένας αθλητής με πάρα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να παίξει εξίσου καλά τόσο από τις πτέρυγες όσο και από το κέντρο. Όσοι τον είδαν να αγωνίζεται στο Ρωσικό πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρεάλ, διαπίστωσαν ότι μπορεί να επιτεθεί τόσο από τις άκρες, όσο και από το κέντρο. Θα μπορέσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ με την τεχνική που διαθέτει.»

Για το αν είχε κάποια συνομιλία με τον Ολίσε και αν του μίλησε για τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να πω πολλά περισσότερα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μου είπε, πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που θα ήταν ότι καλύτερο για την καριέρα του.»

Για το αν ενημέρωσε τον ανιψιό του για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την ζωή στην Ελλάδα:

«Δεν μιλήσαμε τώρα. Μιλήσαμε πριν αρκετό καιρό, για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, γιατί δεν ήταν αυτήν η μόνη φορά που τον πλησίασε ο ΠΑΟΚ. Τότε του είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και θα ήταν πολύ καλό γι? αυτόν να έρθει να αγωνιστεί στην Τούμπα. Εγώ έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος σε αυτό το γήπεδο, και ξέρω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ο Σεκού θα είναι ευτυχισμένος αν συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.»

Για το αν ο Ολίσε θα μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα στην Ελλάδα, και αν θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ:

«Μόνο ο Θεός το γνωρίζει αυτό, αλλά πραγματικά το εύχομαι. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα, ώστε να παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα όμως είναι ένας παίκτης που έχει την ποιότητα και τα προσόντα να βοηθήσει. Μακάρι να έχει τα κότσια να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Ελληνικού πρωταθλήματος και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αλλά και τον εαυτό του. Είναι πραγματικά ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και νομίζω ότι θα είναι ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: