Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Επαφή με Λεμονή, αποφασίζει το ΔΣ του Άρη!

Συνεδριάζει το ΔΣ του Άρη για να αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λούκας Αλκαράθ. Διερευνητική επαφή με τον Τάκη Λεμονή.

Επαφή με Λεμονή, αποφασίζει το ΔΣ του Άρη
Την ώρα που το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει, η διοίκηση του Άρη καλείται να αποφασίσει για τον προπονητή της ομάδας μετά την αποχώρηση του Λούκας Αλκαράθ. Το ΔΣ συνεδριάζει για να επιλέξει τον άνθρωπο που θα επωμιστεί τη δύσκολη αποστολή.

Η περίπτωση να μονιμοποιηθεί ο Γιάννης Μιχαλήτσος, που ανέλαβε τη σημερινή προπόνηση, συγκεντρώνει υπερμάχους αλλά και πολέμιους. Πρώτη επιλογή είναι ο Τάκης Λεμονής, με τον οποίο έγινε μια διερευνητική επαφή, ωστόσο εμφανίζεται διστακτικός (αν και όχι αρνητικός) λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα, αγωνιστικών και οικονομικών.

Στα υπόψη είναι επίσης οι Νίκος Κωστένογλου και Γκιγέρμο Όγιος, ενώ αντίθετα δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμηθεί κάποια λύση από το εξωτερικό δίχως γνώση της κατάστασης στην ομάδα.

Ένα τρελό σενάριο που κυκλοφόρησε έκανε λόγο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά είναι μάλλον αδύνατο να δεχτεί να δουλέψει στην ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: