Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

«Έχουμε δρόμο μπροστά μας»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Στούπας για την πορεία της ομάδας του, τον Ηρακλή Ψαχνών.

«Έχουμε δρόμο μπροστά μας»
Ταμείο στο τέλος της σεζόν θα κάνουν στον Ηρακλή Ψαχνών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Στούπας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και είναι ακόμα νωρίς, αφού υπάρχουν δέκα ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Football League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Στούπας στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη

Για την κατάσταση της ομάδας το περασμένο καλοκαίιρ

«Όσα χρήματα είχα τα έβαλα. Σίγουρα το καλοκαίρι περάσαμε από δύσκολες καταστάσεις. Στην προσπάθεια, όμως, να έχουμε μία γεμάτη ομάδα δεν θα επέτρεπα να έχουμε οικονομικά προβλήματα στο τέλος της φετινής σεζόν. Για αυτό τον λόγο προχωρήσαμε στο κάλεσμα του κόσμου για μην έχουμε προβλήματα. Δεν μπορούμε να χρωστάμε παντού και να κρυβόμαστε από τον οποιονδήποτε. Πιστεύω ότι σε έναν βαθμό ο απλός κόσμος και ο δήμαρχος ανταποκρίθηκαν στον βαθμό που μπορούσαν».

Για την πόλη Ψαχνών και τον κόσμο

«Είναι μία μικρή πόλη και φιλοξενούνται περίπου 4.000 φοιτητές στο ΤΕΙ και σε σχέση με άλλες περιοχές είμαστε καλύτερα. Με την αναλογία πληθυσμού και θεατών-οπαδών προσδοκούμε στην βοήθεια όλου τον κόσμου. Η Εύβοια έχει αρκετό καιρό να φιλοξενήσει αγώνες και υπάρχει αρκετός κόσμος που έρχεται να δει την ομάδα. Είμαστε ανάμεσα στα 3-4 σωματεία που έχει κόσμο».

Για το αν είχε φανταστεί στην αρχή της σεζόν πως η ομάδα του θα πραγματοποιούσε τέτοιες εμφανίσεις

«Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι περίμενα κάτι τέτοιο. Όταν είσαι παράγοντας θέλεις τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να ασχολείσαι. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως την περσινή. Προχωρώντας, όμως, φάνηκε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και ελπίζουμε να συνεχιστεί το αήττητο σερί μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν έχουμε κάνει τίποτα μέχρι στιγμής. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και είναι ακόμα νωρίς, αφού υπάρχουν δέκα ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ηρακλή

«Χθες κάναμε την τελευταία μας μεταγραφή με τον Άγγελο Σικαλιά. Αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε αρκετές μεταγραφές, επειδή έφυγαν κάποιοι παίκτες. Έπρεπε να μεγαλώσουμε το ρόστερ μας τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά».

Για την διαιτησία

«Δεν θέλω να φαινόμαστε δραματικοί σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Συνήθως ένας παράγοντας έχει συνέχεια μέσα στο στόμα του τη λέξη διαιτησία. Όταν, όμως, το κάνουμε απευθυνόμαστε στα αρμόδια όργανα και δεν μυξοκλαίμε. Σε γενικές γραμμές η διαιτησία έχει βελτιωθεί, αρκεί να μην υπάρχουν από πίσω περίεργες καταστάσεις. Εμείς σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι με τη διαιτησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: