Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Σε Ίλιτς και Σάμαρη τα βραβεία!

Στον Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα και στον Ανδρέα Σάμαρη του Πανιωνίου κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ για την 19η αγωνιστική, αντίστοιχα.

Σε Ίλιτς και Σάμαρη τα βραβεία
Ο Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν οι δύο παίκτες που ξεχώρισαν από την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κερδίσει το βραβείο του MVP, ενώ ο δεύτερος εκείνο για το καλύτερο τέρμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο στράικερ του «Άγιαξ της Ηπείρου» χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής με 71,37%. Πίσω του τερμάτισε ο Μπένζαμιν Ονουάτσι της Ξάνθης με 16,15%, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο Ζοσέ Ζέκα του Παναθηναϊκού με 12,48%.

Τώρα όσον αφορά στο καλύτερο γκολ της 19ης αγωνιστικής εκείνο του Ανδρέα Σάμαρη κόντρα στον Λεβαδειακό έφτασε το 46,94%, με αποτέλεσμα να τερματίσει πρώτο και καλύτερο. Στη δεύτερη θέση με 40,28% έμεινε το τέρμα του Αντώνη Πετρόπουλου απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Εμάνουελ Περόνε για το γκολ του με τον Πλατανιά με ποσοστό 12,78%.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: