Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

A1: Επέστρεψε ο Άρης


Λίγο μετά τις 18:00 της Τετάρτης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άρη από τη Βαρκελώνη και τον αγώνα της πρεμιέρας των «16» του Euro Cup κόντρα στην Μπανταλόνα. Οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν στις 11:30 από την πρωτεύουσα της Καταλονίας και αφίχθηκε στις 15:30 στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου παρέμεινε για περίπου μιάμιση ώρα, μέχρι να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το «Μακεδονία». Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ ξεκουράστηκαν και την Πέμπτη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Κυριακή, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Πρόστιμο στον «βουτηχτή» Αϊμάρ!



Πρόστιμο στον «βουτηχτή» Αϊμάρ!

Ο Πάμπλο Αϊμάρ θα το ξανασκεφτεί πριν προσπαθήσει να «κοροϊδέψει» ξανά έναν διαιτητή σε αγώνα της Liga Sagres…

Σύμφωνα με την «O Jogo», η πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να τιμωρήσει τον άσο της Μπενφίκα για «θέατρο» στον αγώνα των «αετών» με την Νασιονάλ στις 26 Οκτωβρίου. Ο διαιτητής ξεγελάστηκε, ο Καρντόζο μετέτρεψε το σκορ σε 3-1 από τα «11 βήματα» και στην συνέχεια η ομάδα της Λισσαβόνας έφτασε σε μια ευρεία νίκη με τον δείκτη του σκορ να σταματά στο 6-1…

Το πρόστιμο στην Αργεντινό είναι περισσότερο συμβολικό (μόλις… 750 €), αλλά ακόμα κι έτσι είναι αρκετό για να «στιγματίσει» παίκτες της αξίας του Αϊμάρ και να αποθαρρύνει κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή να κάνει κάτι αντίστοιχο. Μάλιστα, πέρυσι ο Λισάντρο Λόπεζ (τότε παίκτης της Πόρτο) είχε τιμωρηθεί για ανάλογο περιστατικό με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής, όμως η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας απεφάνθη πως το παράπτωμα του «Παμπλίτο» έγινε «υπό άλλες συνθήκες»…

Σάββας Κωφίδης: «Δεν εισέπραξα ουτε ενα ευρω!!!»

Σάββας Κωφίδης: «Δεν εισέπραξα ουτε ενα ευρω!!!»

Στην εκπομπή ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ μίλησε ο Σάββας Κωφίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε πως δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ από τον Ηρακλή στους οκτώ μήνες της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας. Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Όχι δεν έγιναν επεισόδια στα αποδυτήρια εκείνη την μέρα που μπήκαν μέσα οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Αυτά που είχα πει, αυτά ισχύουν. Ο Ηρακλής προσπαθεί να βρει μια ηρεμία και μια σταθερότητα. Όμως αυτή η σταθερότητα δεν έχει βρεθεί. Εμείς σαν τεχνικό τιμ ότι ήταν να δώσουμε το δώσαμε. Πιστεύω πως με δυο – τρεις προσθήκες η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα στο τέλος της σεζόν. Οι φετινές καταστάσεις στενάχωρουν και εμένα και όλο τον κόσμο που ανησυχεί για τον Ηρακλή. Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο για την ομάδα. Κάποια στιγμή θα πρέπει βρεθεί μια κατάσταση για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει. Η ομάδα είναι ζωντανή ακόμη, εφόσον έρθουν δυο παίκτες για να ενισχύσουν την ομάδα πιστεύω πως δεν θα έχει πρόβλημα. Οι σχέσεις μου με τον κ. Ρέμο είναι άριστες. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά εγώ κρίνω τις καταστάσεις, όχι τα πρόσωπα. Δεν είχαμε επικοινωνία καθημερινή. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτά που λέγαμε στα αποδυτήρια. Καλό είναι να μένει μέσα στην ομάδα και να αντιμετωπίζετε εκεί μέσα. Τον Κομπαγιάζι, τον είχαμε δει και είχαμε θετικές εισηγήσεις για αυτόν. Η συμπεριφορά του Νταλαμπόνα ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν φεύγω με πικρία από τον Ηρακλή. Έχω μάθει να αλλάζω δρόμους στην ζωή μου. Όταν περπατάς επικίνδυνα, σημαίνει πώς ζεις. Αλλιώς καλύτερα να μείνετε σπίτι. Το φουλάρι που φορούσα συμβολίζει τους αγώνες ενός λαού που χρόνια προσπαθεί να βρει την πατρίδα του. Τους στηρίζω αυτούς τους ανθρώπους. Το0 φοράω χρόνια αυτό το φουλάρι, δεν είναι τωρινό. Νιώθω πολύ εντάξει με τον εαυτό μου, νιώθω ότι έκανα τα πάντα για αυτή την ομάδα. Η ομάδα είναι ζωντανή και είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Καλό είναι να μην ασχολούμαστε με προσωπικά. Όχι, δεν πήρα κανένα φράγκο από τον Ηρακλή. Ισχύει αυτό που γράψατε στην εφημερίδα ότι ήμουν απλήρωτος. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Αυτό που προέχει είναι να βρει την ηρεμία της η ομάδα. Να εμφανιστεί με θέληση και με δύναμη στο επόμενο παιχνίδι και να γίνεται όλο και καλύτερη. Στους παίκτες θα έλεγα να κοιτούν μόνο το γήπεδο και να παίζουν ποδόσφαιρο, τίποτε άλλο.»

Σαγκανόφσκι και επίσημα στον Ατρόμητο


Ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι της Σαουθάμπτον Παίκτης του Ατρόμητου και επίσημα είναι από την Τετάρτη ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα και θα φοράει την φανέλα με το νούμερο "20" για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Η επίσημη παρουσίασή θα γίνει την Πέμπτη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το διεθνή Πολωνό ποδοσφαιριστή Μάρεκ Σαγκανόφσκι. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Το μεσημέρι γνωρίστηκε με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το απόγευμα υποβλήθηκε σε ενδελεχή έλεγχο από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκο Πισκοπάκη. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο "20".

Στον αγωνιστικό τομέα, Περόνε και Σκόνδρας δεν έλαβαν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων. Πάντως δεν εκφράζεται φόβος από το τεχνικό επιτελείο για απουσία τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ηρακλής Προσύμφωνο με Χαραλαμπίδη


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφούν τα προσύμφωνα μεταξύ Ρέμου και Χαραλαμπίδη. Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ηρακλή και την Τετάρτη αποκαλύφθηκε πως ο Κώστας Χαραλαμπίδης είναι έτοιμος να μπει στη διοίκηση του «γηραιού». Ο επιχειρηματίας ήρθε σε επικοινωνία με τον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο ενημέρωσε πως οι εξελίξεις πρέπει να τρέξουν.Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των δυο πλευρών στα προσύμφωνα, κάτι που σημαίνει πως στα ταμεία της ΠΑΕ Ηρακλής θα μπουν 350 χιλιάδες ευρώ μέχρι τον Φεβρουάριο, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουν καταβληθεί συνολικά δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο Χαραλαμπίδης θα πάρει το 50% των μετοχών της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, ενώ το υπόλοιπο θα παραμείνει στην κατοχή του Αντώνη Ρέμου.

ΠΑΟΚ Λατινοαμερικάνικο φαγοπότι


Σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης γευμάτισαν την Τετάρτη παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά βρέθηκε σε λατινοαμερικάνικο εστιατόριο, με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να τονίζουν πως τα θετικά αποτελέσματα θα συνεχιστούν.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι Κώστας Χαλκιάς και Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι πρόσφατα ανανέωσαν την συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, με τους συμπαίκτες τους να τους δίνουν συγχαρητήρια. Από την πλευρά της διοίκησης, το «παρών» έδωσαν οι Ζήσης Βρύζας, Ηλίας Βιολίδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Κώστας Ιωσηφίδης και Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και αυτό αποδεικνύει το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.
Στα αγωνιστικά, ο Φερνάντο Σάντος προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Ίβιτς στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Κριστιάνο πίσω από τον Εντίνιο, ενώ υπάρχει και η σκέψη να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του σε 4-4-2, με τους Μουσλίμοβιτς και Εντίνιο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Σκάτσελ: «Και του χρόνου… ένας τίτλος»


Έτοιμος να αγωνιστεί και να κατακτήσει τίτλους… από τη νέα χρονιά με τη Λάρισσα δηλώνει το νέο απόκτημα της ομάδας, Ρούντολφ Σκάτσελ, μιλώντας στα μέσα της πατρίδας του. Ο διεθνής Τσέχος αναφέρθηκε στη μεταγραφή του, τονίζοντας πως είναι καλός γνώστης της ελληνικής νοοτροπίας

«Γνώριζα αρκετό καιρό τώρα για το ενδιαφέρον. Στην αρχή περίμενα, καθώς στο παιχνίδι ήταν και άλλες ομάδες, όμως τελικά συμφωνήσαμε σχετικά γρήγορα. Δεν ήθελα να ρισκάρω με το να περιμένω και άλλο. Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου μου έδωσαν αρκετό χρόνο για να αποφασίσω, δεν ήθελα όμως να καθυστερήσω περισσότερο

Έχω κάνει τρεις προπονήσεις με την ομάδα και ο προπονητής θέλει να ταξιδέψω μαζί με την ομάδα για το ερχόμενο ματς, που είναι εναντίον ενός αντιπάλου που έχουμε τους ίδιους στόχους. Είμαι σε καλή κατάσταση. Ξέρω τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο, γνωρίζω καλά την ελληνική νοοτροπία εξάλλου, μίλησα μάλιστα με έναν φίλο μου που παίξαμε μαζί στην Σκωτία και τώρα δουλεύει στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας (Φύσσας). Αυτός μου έδωσε πληροφορίες», ανέφερε αρχικά ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας για το στοίχημα Λάρισα και τους στόχους που βάζει με τη νέα του ομάδα

«Σίγουρα η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, όμως η διοίκηση κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε να μαζέψουμε πόντους στις επόμενες αγωνιστικές. Η Λάρισα έχει συνηθίσει να παίζει για το Κύπελλο και υψηλότερες θέσεις, ενώ ετοιμάζει και νέο γήπεδο. Δεν θα είναι παρόλα αυτά εύκολα τα πράγματα όμως, ειδικά αν είσαι για λίγο καιρό στην ομάδα. Του χρόνου πάντως στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τίτλο».


Επιμέλεια : Κατερίνα Μπιτίτσιου

Συλλήψεις στο Μάντσεστερ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/deca68f2d80ace9bf19e47ee990df7a7_L.jpg?1264588480?1264588480?1264588480Σε συλλήψεις τριών ατόμων προέβη η αστυνομία του Μάντσεστερ, λίγες ώρες πριν τον δεύτερο «εμφύλιο» ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι με έπαθλο την πρόκριση στο τελικό του League Cup.Η αστυνομία έκανε εφόδους στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ, στο Πρέστον και στο Λάνκασαϊρ και προέβη σε σύλληψη τριών ατόμων ηλικίας από 21 ως 52 ετών, ως ύποπτοι στην κατηγορία βίαιης συμπεριφοράς και παραμένουν προφυλακισμένοι.

Την Τρίτη η αστυνομία είχε συλλάβει άλλα τέσσερα άτομα με το κλίμα στην πόλη ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων να παραμένει τεταμένο μετά τα γεγονότα του πρώτου αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα.

«Πολλές οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και μικρών παιδιών, παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες οπότε είναι αδιανόητο ένας μικρός αριθμός άμυαλων κακοποιών να προκαλεί βία ενώ βρίσκονται γύρω από ένα πλήθος που τρομοκρατείται από τις πράξεις τους», τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάντσεστερ.

Ο Μπαστούρκ στην Μπλάκμπερν


O Γιλντιράι Μπαστούρκ Την πρώτη μεταγραφική κίνησή της στην τρέχουσα περίοδο πραγματοποίησε η Μπλάκμπερν, καθώς η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε την απόκτηση του Γιλντιράι Μπαστούρκ από την Στουτγκάρδη. Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Ρόβερς, ο 31χρονος Τούρκος μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, ενώ έχει 49 συμμετοχές στην εθνική, αποκτήθηκε αρχικά έως το τέλος της σεζόν, ενώ θα προσφέρει εμπειρία στην ομάδα, που βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Σερ Αλεξ: "Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο"


Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.... Ένα γεμάτο και θορυβώδες «Ολντ Τράφορντ» που να προκαλέσει φόβο στους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι περιμένει να δει ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αλεξ Φέργκιουσον. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται την Τετάρτη στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των «πολιτών».

«Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Ξέρω ότι δεν χρειάζεται καν να τους το ζητήσω. Θα συμβεί απλώς», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας, εν όψει του επαναληπτικού για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οσο για τους οπαδούς ελπίζουν ότι ο παίκτης που θα είναι στην καλύτερη κατάσταση στο συγκεκριμένο ματς είναι ο Γουέιν Ρούνι, που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της Γιουνάιτεντ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Χαλ. «Ο Γουέιν έχει 20 γκολ μέχρι στιγμής, αλλά το κρίσιμο μέρος της σεζόν έρχεται τώρα. Θα μπορούσε εύκολα να φτάσει τα 30 τέρματα, τουλάχιστον αυτό δείχνει η συχνότητα με την οποία σκοράρει μέχρι τώρα», σχολίασε ο Φέργκιουσον.

Ο Σταθόπουλος στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ


Ο Γιώργος Σταθόπουλος Ο Σταθόπουλος από τον σύνδεσμο διαιτητών Αχαΐας ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο. Παράλληλα στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός, τοποθετήθηκε ο Κύρκος από τον σύνδεσμο της Ηπείρου. Γιαννόπουλος στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.

Ο Σταθόπουλος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα σφυρίξει σε ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ενώ για τον Μάνταλο, η αναμέτρηση Πανθρακικός-Εργοτέλης, είναι η πρώτη του στην Σούπερ Λιγκ.


Αναλυτικά:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΟΗΘΟΙ: ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΩΤΣΙΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
4ος: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΑΤΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
4ος: ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΔΑΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
4ος: ΧΑΤΖΗΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΥΡΚΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΒΟΗΘΟΙ: ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΤΡΥΦΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
4ος: ΒΟΣΚΑΚΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΑΙΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΜΠΑΛΤΑΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΑΙΑΣ
4ος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΟΗΘΟΙ: ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΜΠΙΤΣΙΔΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
4ος: ΓΙΑΧΟΣ ΧΙΟΥ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΒΟΗΘΟΙ: ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
4ος: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΣΙΝΙΑΡΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΟΗΘΟΙ: ΠΑΝΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
4ος: ΝΤΑΚΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ο Θεός, ο Ιούδας και ο... Μωϋσής!


Οι οπαδοί της Μπέρνλι εναντίον Κόιλ Ο προπονητής της Μπόλτον, Οουεν Κόιλ, δήλωσε ότι καταλαβαίνει τους λόγους που αποδοκιμάστηκε και εξυβρίστηκε από τους οπαδούς της Μπέρνλι, στη διάρκεια του αγώνα τους, που βρήκε νικήτρια την πρώτη. Ο Κόιλ εγκατέλειψε την Μπέρνλι στις αρχές του Ιανουαρίου για τη Μπόλτον, αντίκρυσε πανό στα χέρια των 5.000 οπαδών της Μπέρνλι, που δεν τον κολάκευαν καθόλου!

"Δεν παραπονιέμαι, καταλαβαίνω ότι ήθελαν να έλθουν και να εκφράσουν τον θυμό τους", δήλωσε ο Κόιλ, που είδε να τον αποκαλούν "Ιούδα". "Ωστόσο μάλλον Μωϋσή έπρεπε να με αποκαλέσουν, γιατί του οδήγησα πολύ μακριά σαν ομάδα! Η Μπέρνλι θα μείνει στην καρδιά μου μέχρι να πεθάνω!", είπε ο Κόιλ!

Ο Οουεν Κόιλ ήταν ο άνθρωπος που έφερε την Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα είχε πολύ καλή πορεία. Τώρα με τη νίκη της Μπόλτον όμως, η Μπέρνλι έπεσε κάτω από τη γραμμή σωτηρίας, ενώ η Μπόλτον βγήκε από αυτή!

Λύμπε: "Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα"


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος χάρισε τη νίκη στην Αιντραχτ... Στον ARRENA 89.2 μίλησε ο άσος της Αιντραχτ Φρανκφούρτης, Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο διεθνής επιθετικός αναφέρθηκε στην πιθανότητα επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τις φημές που θέλουν την ΑΕΚ να τον έχει πλησιάσει, τη διαφορά του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και την απουσία του από το Μουντιάλ.

Ο Έλληνας άσος δήλωσε:

Για την πιθανότητα επιστροφής του στο ελληνικό Πρωτάθλημα:
"Καταρχάς θέλω να είμαι ρεαλιστής, αυτό προσπαθούσα σ' όλη μου την καριέρα. Τον Αύγουστο κλείνω τα 35 και για να είμαι ειλικρινής το μόνο που δεν σκέφτομαι και δεν με αγχώνει είναι η ποδοσφαιρική μου καριέρα. Έχω αφήσει τα πράγματα όπως θα έρθουν. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έστω και αργά είχα την ευκαιρία ν' αγωνιστώ σε ένα τέτοιο Πρωτάθλημα. Ότι είναι να γίνει θα το δω εκείνη τη στιγμή".

Για τις φήμες που ήθελαν την ΑΕΚ να τον πλησιάζει αλλά και το μέλλον της καριέρας του: "Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο για τα δημοσιεύματα. Επειδή μας ακούει κάποιο κοινό, θέλω να πω ότι δεν υπάρχει τέτοιο πραγματικό θέμα. Δεν το γνωρίζω παρότι όντως μπορεί να είναι σκέψη κάποιων. Γι' αυτό δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Το μόνο που δεν με αγχώνει είναι αυτό. Και την καριέρα μου να σταματήσω είμαι ικανοποιημένος και γεμάτος. Δεν είπα ότι το σκέφτομαι αλλά έτσι νιώθω".

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε νωρίτερα σε ομάδα του εξωτερικού: "Το 'χω πει πολλές φορές και θα το πω άλλη μία. Όντως έπρεπε να εκμεταλλευθώ κάποιες ευκαιρίες που είχαν πριν να το κάνω αλλά δεν κοιτάμε πίσω. Δεν ρίχνω μαύρη πέτρα, παρακολουθώ όλα τα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί μεγάλωσα, εκεί ανδρώθηκα κι εκεί έγινα ότι έγινα".

Για το ελληνικό Πρωτάθλημα: "Είναι φέτος πιο ανταγωνιστικό. Υπάρχουν καλές ομάδες κι εκπλήξεις όπως η Καβάλα που δείχνει ομάδα με καλά στοιχεία, ο Πανιώνιος που αν καταφέρει να σταθεροποιηθεί, γιατί έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, θα είναι δυνατός αντίπαλος. Μπορούμε να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο αν κάνουμε γήπεδα κι εγκαταστάσεις, αφού υπάρχουν παίκτες μεγάλης αξίας".

Για το αν θα προλάβει να ζήσει καλύτερες συνθήκες στο ελληνικό Πρωτάθλημα ως παίκτης: "Νομίζω ότι δεν θα το προλάβω αλλά ελπίζω να το προλάβω ως φίλαθλος. Πρέπει να δώσουμε στο ελληνικό ταλέντο τα εφόδια να ανθίσει. Νομίζω ότι αν κάνουμε μία απλή συζήτηση, δεν θα είναι δύσκολο να γίνουν εγκαταστάσεις. Δεν μπορεί μία ομάδα όπως η ΑΕΚ να είναι τόσα χρόνια στους Θρακομακεδόνες".

"Μόνο αδιανόητο μπορώ να το χαρακτηρίσω και μου φαίνεται οξύμωρο να έχουμε απαιτήσεις η ΑΕΚνα κερδίσει ομάδες μεγάλου βεληνεκούς όπως η Μίλαν και η Λιλ. Θέλαμε να περάσει ο ΠΑΟΚ τη Χέρενφεν αλλά αν δείτε που κάνει προπόνηση η Χέρενφεν θα καταλάβετε. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ήρωες. Θα πρέπει να δείτε τις συνθήκες που προπονούνται".

Για τη μεγάλη διαφορά του Παναθηναϊκού από τον δεύτερο Ολυμπιακό στη βαθμολογία: "Το θεωρώ όχι νορμάλ. Περίμενα ότι θα γίνει μάχη, περίμενα και τον ΠΑΟΚ δυνατό, αν και στην αρχή έχασε τα πατήματά του. Αν ήταν από την αρχή όπως έπρεπε θα ήταν ακόμα πιο συναρπαστική η μάχη. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός κι έκανε καλές μεταγραφικές κινήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει μία αστάθεια θα έλεγα και γι' αυτό έχουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Περίμενα ανταγωνισμό, ότι θα μπορούσε να ήταν και ο Παναθηναϊκός μπροστά, αλλά όχι τη διαφορά 8 βαθμών".

Για την απουσία του από το Μουντιάλ του 2010: "Δεν το θεωρώ κρίμα, ήταν μία απόφαση που είχα καιρό στο μυαλό μου και μετά από ώριμη σκέψη την πήρα. Δεν έχω τη ματαιοδοξία να δηλώσω "παρών" σ' ένα Μουντιάλ. Αλλωστε εκεί που θα έπρεπε να ήμουν και άξιζα να ήμουν... δεν ήμουν"!

Αρης-Δοκιμάζεται Ισπανός σέντερ μπακ


Ο Φερνάντες με αντίπαλο τον Ντιμπαλά Από την Κυριακή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη Ισπανός στόπερ ο οποίος ήρθε με σκοπό να δοκιμαστεί από τον Κούπερ. Στις πρώτες εξετάσεις δεν ικανοποίησε και όλα δείχνουν ότι δεν έχει αποχωρήσει ακόμη, σύντομα θα αποτελεί παρελθόν.
Από κει και πέρα οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Γίνεται λόγος για έναν ποδοσφαιριστή από την Ισπανία για να πάρει θέση στα στόπερ και συγκεντρώνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Κούπερ. Με βάση τα οικονομικά δεδομένα, θα πρόκειται για μια λύση που δεν θα κοστίσει μια περιουσία...

Όσο για την περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη, οι «κίτρινοι» παρουσιάζονται περισσότερο συγκρατημένοι και ελπίζουν να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα.

Η κρούση που έκαναν στον Έλληνα άσο δεν απέδωσε. Οι 800.000 ευρώ είναι απαγορευτικό νούμερο. Επίσης, η Σεντ Ετιέν, που έχει μαζί του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, δεν είναι διατεθειμένη-παρά τα όσα ακούγονται- να τον αφήσει ελεύθερο

Πρόσληψη Γκαγκάτση σε Ολυμπιακό;


Σύμφωνα με πληροφορίες των αθλήτικών ψιθύρων ο Σωκράτης Κόκκαλης ετοιμάζεται να βγεί στην αντεπίθεση μετά τα συνεχόμενα ατυχοί αποτελέσματα με την πρόσληψη του κ.Γκαγκάτση στην θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας.Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και απομένει να δούμε την τελική απόφαση των δύο αντρών.

Πιθανόν προλαβαίνει ο Κόκε

Πιθανόν προλαβαίνει ο Κόκε

Δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός έχει υποστεί κάκωση στον ώμο όμως θα προλάβει λογικά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Μάλιστα σήμερα θα προσπαθήσει να προπονηθεί και κανονικά. Σε ότι αφορά τον Ντάριο Φερνάντες εκτός απρόοπτου τίθεται νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Κυριακής, αφού υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και κανείς φυσικά δεν θέλει να ρισκάρει.

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Εντίνιο


Κανονικά πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης ο Εντίνιο, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ολιγοήμερη άδεια που είχε πάρει, ώστε να μεταβεί στην Πορτογαλία για να φέρει τα προσωπικά τους είδη. Ο Πορτογάλος επιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα του Φερνάντο Σάντος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποθεραπεία ακολούθησαν για άλλη μία μέρα οι Φιλόμενο και Τσιρίλο, στην προσπάθεια που κάνουν να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων. Το πρόγραμμα του προπονητή του ΠΑΟΚ περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής για τους ποδοσφαιριστές, ενώ η μέρα «έκλεισε» με οικογενειακό δίτερμα.

Δεύτερο «μπαμ» με Ντος Σάντος


Την απόκτηση του Τζιοβάνι Ντος Σάντος από την Τότεναμ, με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες ανακοίνωσε η Γαλατασαράι. Οι δύο ομάδες δεν γνωστοποίησαν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, αλλά ούτε και αν υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που αποκτά η τουρκική ομάδα, ως δανεικό, μετά την απόκτηση του Τζο από την Μάντσεστερ Σίτι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Έκλεισε ο Κομπαγιάσι


Παίκτης του Ηρακλή είναι ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Ο 27χρονος Ιάπωνας μέσος έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους και θα γίνει ο πρώτος Ασιάτης που φορά τη φανέλα του «Γηραιού». Ο Κομπαγιάσι αγωνιζόταν στη Νορβηγία με τη φανέλα της Στάμπαεκ έχοντας σε 40 συμμετοχές (29 στο πρωτάθλημα, 4 στο Κύπελλο, 1 στο Λιγκ Καπ και 6 σε διεθνείς διοργανώσεις) και 13 γκολ από το Μάρτιο του 2009 και μετά. Ο νεοαποκτηθείς άσος άρχισε την καριέρα του από την Τόκιο Βέρντι, όπου αγωνιζόταν από το 2001 έως το 2006 (104 συμμετοχές και 4 γκολ), ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Ομίγια Αρντίγια (90 συμμετοχές, 14 γκολ). Παράλληλα έχει μία συμμετοχή με την εθνική Ιαπωνίας, σε ένα φιλικό με το Τρίνινταντ&Τομπάγκο το 2006.
Η επίσημη ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον διεθνή Ιάπωνα μέσο, Daigo Kobayashi, μέχρι το καλοκαίρι του 2011".

Στοίχημα με το Στέλιο Γελαστό

Γεια σας στοιχηματζήδες μου!
Σήμερα έχω μια 5άδα για όλα τα γούστα. Ρισκάρουμε και πάμε ταμείο.
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1 (2,70)
ΓΑΝΔΗ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Χ (3,30)
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΙΛ 1 (1,95)
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΑΝΤΑΤΕΡ 1 (2,00)
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΤΟΛΟΥΖ 1(2,90)
Άντε και καλή τύχη μάγκες...
Μετά τιμής, Στέλιος Γελαστός

Καταγγελία Ζίκο στον Πλατινί!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/a992f20e90424f8b4e5e73c3975b941e_L.jpg?1264546342?1264546342?1264546342Σε... ησυχία δεν αφήνει τον Ολυμπιακό ο Ζίκο, ο οποίος σε συνεντευξή του στο βραζιλιάνικο «Sport TV» τόνισε μεταξύ άλλων πως επιθυμεί να έχει συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί για τα επεισόδια που συνάντησε σε Τουρκία, Ρωσία, αλλά πολύ περισσότερο γι' αυτά στην Καβάλα, όπου πήρε και θέση.
«Προσπαθώ να έχω μια συνομιλία με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί για να συζητήσουμε τα όσα συμβαίνουν. Η UEFA πρέπει να αναλάβει δράση, να πάρει μια θέση» τόνισε ο Ζίκο, ο οποίος εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα επεισόδια στην πόλη της Μακεδονίας.
« Καταστράφηκε ολόκληρο το γήπεδο στο παιχνίδι με την Καβάλα. Αυτό δεν το έδειξαν στη Βραζιλία ή μεταδόθηκε μόνο το 10% των όσων συνέβησαν. Ήμουν κολλημένος στα αποδυτήρια, όταν πήγα στη συνέντευξη Τύπου ήμουν κυκλωμένος από δέκα φρουρούς λες και ήμουν… ξένο σώμα. Κάθε λίγο έβλεπες και αυτοκίνητα της αστυνομίας, δεν μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου».

Η βία στο ποδόσφαιρο ήταν και ένας από τους λόγους που τόνισε πως είναι απογοητευμένος με το ποδόσφαιρο, αν και όπως τόνισε η απογοήτευσή του αυτή δεν έχει καμία σχέση με την… παραίτησή του «Η απογοήτευση μου δεν έχει καμία σχέση με την παραίτησή μου. Αυτό έχει να κάνει με μάχες, τα σπασίματα στο γήπεδο και τις ρατσιστικές συμπεριφορές» τόνισε μεταξύ άλλων.

Τζένι, Τζένι!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_1907.jpg

Τζένι, Τζένι! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες αθλήτριες, τυχαίνει να είναι παίκτρια ενός από τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Έστω κι αν στις ΗΠΑ το σόφτμπολ είναι σαφώς πιο διαδεδομένο από ό,τι στον υπόλοιπο κόσμο...

Η 30χρονη Τζένι Φιντς, αθλήτρια υψηλού επιπέδου και με δύο Ολυμπιακά μετάλλια στην κατοχή της (χρυσό το 2004 στην Αθήνα, ασημένιο το 2008 στο Πεκίνο), σε ψηφοφορίες που έχουν διοργανώσει μεγάλα δίκτυα προκειμένου να ...ανακαλύψουν την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο, έχει κερδίσει αρκετές πρωτιές. Για παράδειγμα, σε εκείνη που διοργάνωσε το ESPN, κέρδισε ακόμα και τη διάσημη - όχι για τις αγωνιστικές της ικανότητες - Ρωσίδα τενίστρια, Άννα Κουρνίκοβα.

Δυστυχώς, όμως, όταν το Playboy της πρότεινε να φωτογραφηθεί γυμνή, απογοήτευσε το ανδρικό κοινό: "Αυτό δεν ταιριάζει σε εμένα. Είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει".

Η Φιντς, εκτός από καλή αθλήτρια, αλλά και επιτυχημένη δημοσιογράφος, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μαθητευόμενη στην κρατική σχολή της Αριζόνα, σε προγράμματα για κωφάλαλους, καθώς γνωρίζει άριστα τη νοηματική!

Εγκώμια για Σηφάκη-Τζόρβα από Ζάχαβι

Εγκώμια για Σηφάκη-Τζόρβα από Ζάχαβι

Με αφορμή τις σούπερ αποκρούσεις των Σηφάκη-Τζόρβα στο Άρης-ΠΑΟ η δημοφιλής ιστοσελίδα «Imscouting.com» δικαιωμάτων του γνωστού μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι, φιλοξενεί αφιέρωμα στους δύο Έλληνες πορτιέρο.

«Στη λευκή ισοπαλία ανάμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό, οι πραγματικοί ήρωες της αναμέτρησης ήταν οι διεθνείς τερματοφύλακες Αλέξανδρος Τζόρβας και Μιχάλης Σηφάκης.

Και οι δύο πραγματοποίησαν φανταστικές αποκρούσεις, αλλά από την στιγμή που η εστία του Σηφάκη δέχθηκε μεγαλύτερη πίεση, ο τερματοφύλακας του Άρη είναι για εμάς ο παίκτης του αγώνα»,
αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Mάλιστα, το θέμα συνοδεύεται από ένα βίντεο με τις αποκρούσεις του αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έπλεξε το εγκώμιο του Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ στο παρελθόν έχει αναφερθεί με καλά λόγια και σε άλλους παίκτες από τον ελληνικό πρωτάθλημα όπως τον Παναγιώτη Τατχσίδη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ GOAL KAI XΡΗΜΑ

GOAL KAI ΧΡΗΜΑ


Γειά σας!Τετάρτη σήμερα με παιχνίδια με πολύ στοιχηματικό ενδιαφέρον.Ξεκινάμε απο την Premier League και το παιχνίδι Αστον Βίλα-Αρσεναλ.Οι 'κανονιέριδες' θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αντίπαλος της η Αστον Βίλα μια πολύ καλή ομάδα και σφιχτή.Προβλέπω κλειστό παιχνίδι,under λοιπόν.Συνεχίζουμε με το μεγάλο παιχνίδι του Μάντσεστερ.Το πρώτο παιχνίδι ήταν 2-1 νίκη της Σίτυ.Οι πολίτες είναι μια ομάδα με αρκετά προβλήματα στην άμυνα αλλά και σκοράρει.Η Γιουνάιντεντ θα ανοιχτεί για να πάρει την πρόκριση οπότε προβλεπω ένα ανοιχτό παιχνίδι over και g/g.
Mεταφερόμαστε στο ισπανικό κύπελλο και το παιχνίδι Σεβίλλη-Λα Κορούνια.Η Σεβίλλη στο πρώτο παιχνίδι νίκησε εύκολα με 3-0 μέσα στο Ριαθόρ και λογικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.Η Λα Κορούνια προέρχεται απο νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη Ατλέτικο Μπιλμπάο με 3-1.Δεν νομίζω ότι έχει κάποιες ελπίδες για την πρόκριση.Αναμένω ανοιχτό αγώνα και θα πάω με το over.Τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε προέρχεται απο την Γαλλία.Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Λιλ που βρίσκεται σε μια μικρή πτώση.Ο μόνος στόχος που έχει απομείνει για τους 'Μασσαλούς' είναι το κύπελλο.Δίνω προβάδισμα στον άσο ελπίζοντας να μας δικαιώσουν.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Επιμέλεια:Χρηστος Ακριτόπουλος

Στέλνουν τον Γουέλντον της Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ

http://www.sport24.gr/ast/cov/we/weldon_b.jpgΤον 29χρονο επιθετικό της Μπενφίκα Γουέλντον στέλνουν στον ΠΑΟΚ δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, που θέλουν τον Φερνάντο Σάντος να επιθυμεί πολύ την απόκτηση του. Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να απέκτησε πρόσφατα τον Εντίνιο, δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ωστόσο θέλουν τον Σάντος να εξετάζει την περίπτωση ενός ακόμα κυνηγού.

Ο λόγος για τον 29χρονο στράικερ της Μπενφίκα Γουέλντον, ο οποίος αν και ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι δεν έχει καταφέρει να πάρει αρκετές συμμετοχές.

Συγκεκριμένα η Record, αναφέρει πως ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση για τον Βραζιλιάνο στράικερ, τον οποίο θέλει λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Αβρ. Παπαδόπουλος: «Δεν έχω facebook»!

Αβρ. Παπαδόπουλος: «Δεν έχω facebook»!

Με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Αβραάμ Παπαδόπουλος διέψευσε ότι έχει προφίλ στο facebook.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Με αφορμή ένα εμφανιζόμενο με το όνομά μου προφίλ στο facebook, θα ήθελα να ενημερώσω τους φιλάθλους και παράλληλα να διαψεύσω, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι ανήκει σε μένα ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο που σχετίζεται με εμένα, καθώς δεν είχα ποτέ προφίλ στο facebook. Προκειμένου μάλιστα να προστατέψω τον εαυτό μου θα προβώ πλέον, μέσα στις επόμενες ημέρες, στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Αβραάμ Παπαδόπουλος».

Να σας ενημερώσουμε ότι ο Παπαδόπουλος προέβη στην παραπάνω διάψευση διότι κάποιος άγνωστος δημιούργησε ψεύτικο προφίλ στο facebook με το όνομά του δημιουργώντας προβλήματα.

Στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μ. Μότα

Στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μ. Μότα

Με τη μορφή δανεισμού από την Ρόμα στην Μάντσεστερ Σίτι θα παραχωρηθεί ο Ιταλός αμυντικός, Μάρκο Μόττα.

Το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κατάνια ήταν και το τελευταίο με τους «τζιαλορόσι» την τρέχουσα σεζόν, με την ομάδα της αιώνιας πόλης να έχει το 50% των δικαιωμάτων που ποδοσφαιριστή και το ισόποσο η Ουντινέζε.

Ο Μότα αγωνίζεται από την περσινή σεζόν στην Ρόμα και τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας, σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι διεθνής με την Ελπίδων της Ιταλίας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Ουντινέζε, Τορίνο, Αταλάντα.

Η νίκη επί της Κατάνια, εξασφάλισε στο μεταξύ την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλου Ιταλίας για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να σημειώνει το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Στον επόμενο γύρο, η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, θα βρει απέναντί της μία εκ των Μίλαν – Ουντινέζε.

Αρης-Ανοιχτό παράθυρο για μια ακόμη μεταγραφή

Ανοιχτό παράθυρο για μια ακόμη μεταγραφή

Στην τελική ευθεία ή αν προτιμάτε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση βρίσκεται η τελευταία -όπως όλα δείχνουν- μεταγραφή του Άρη , στην περίοδο Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των ανθρώπων που πασχίζουν, τρέχουν και χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα ,πέραν της δοκιμής ενός Ισπανού ποδοσφαιριστή(ο οποίος δοκιμάζεται εδώ και τρεις μέρες στο Ρύσσιο χωρίς να έχει πείσει για τις ικανότητές του), οι διαπραγματεύσεις με έτερο συμπατριώτη του βαδίζουν από το καλό στο καλύτερο και αν δεν αλλάξει κάτι την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή μέσα στις επόμενες ώρες η ΠΑΕ δεν αποκλείεται να βρεθεί στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, σύμφωνα πάντα με τις επιταγές του Έκτορ Κούπερ.
Όσο για την περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη, από τα γραφεία της Αλκμήνης δεν δείχνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι , αντίθετα παρουσιάζονται περισσότερο συγκρατημένοι και σχεδόν απαισιόδοξοι, τουλάχιστον προς το παρόν.
Λογικά, αν υπάρξει ενδιαφέρον θα υπάρξει μόνο… υπό προϋποθέσεις, ή αν αλλάξουν κάπως τα οικονομικά δεδομένα, διαφορετικά , ο φάκελός του θα ξανανοίξει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δοκιμάζεται Ισπανός σέντερ μπακ

Από το μεσημέρι της Κυριακής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη Ισπανός αμυντικός ο οποίος ήρθε με σκοπό να δοκιμαστεί από τον Αργεντίνο προπονητή του Άρη.
Τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι και τα καλυτερότερα και όπως όλα δείχνουν ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα πάρει το δρόμο της επιστροφής πιθανότατα και σήμερα.
Αυτό που ψάχνουν στον Άρη είναι ένα πραγματικό ταλέντο και φτηνό και πολύ καλό με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.
Οι έρευνες και οι βολιδοσκοπήσεις γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση και στρέφονται αποκλειστικά στην Ιβηρική χερσόνησο. Η περίπτωση που εντόπισαν συγκεντρώνει όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις γι΄ αυτό και έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η πολιτική της ΠΑΕ είναι αρκετά σφιχτή αφού δεν σκοπεύει να πάει ούτε σε κινήσεις διφορούμενες ούτε σε περιπτώσεις απλά και μόνο για εντυπωσιασμό.
Αυτό που θέλουν είναι να συμμαζέψουν τα οικονομικά και να αποφύγουν πιθανή αποτυχία καθώς και να περιορίσουν το ρίσκο .Δεν επιζητούν σε καμία περίπτωση να χρεώσουν το ταμείο με υπέρογκα ποσά ούτε να ξεφύγουν από τον προγραμματισμό.
Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός όλων των άλλων μπροστά τους έχουν να αντιμετωπίσουν δύο «μεγαθήρια», τις δικαστικές διαμάχες με τη Sportvision και το Λάκωμα(για την περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, έστω κι΄ αν θεωρούν ή έστω πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν.

Ζήτησε πολλά-κοστίζει περισσότερα ο Στάθης

Ο Στάθης Ταυλαρίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε τους παράγοντες του Άρη αλλά… η υπόθεση κόλλησε καθαρά στο οικονομικό.
Η κρούση που έκαναν στον Έλληνα άσο δεν απέδωσε καρπούς αφού ο ίδιος αξίωσε ούτε λίγο ούτε πολύ το ποσόν των 800.000 ευρώ, νούμερο απαγορευτικό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μπλεγμένη είναι και η Σεντ Ετιέν, που έχει μαζί του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και δεν είναι διατεθειμένη-παρά τα όσα ακούγονται- να τον αφήσει ελεύθερο.
Από την άλλη και κείνος, δηλώνει ακλόνητος και …ευχαριστημένος αφού πατάει πάνω στο συμβόλαιο που έχει μέχρι το καλοκαίρι και στα 450.000 ευρώ που πρόκειται να προσθέσει στον λογαριασμό του.
Άρα, για να προχωρήσει κάτι καλό πρέπει να αλλάξουν άρδην οι οικονομικές απαιτήσεις και τα δεδομένα, διαφορετικά, το θέμα μπαίνει στο ψυγείο και …ξανανοίγει-υπό προϋποθέσεις- το ερχόμενο καλοκαίρι.
Οι επιτελείς του Άρη είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την τελευταία μεταγραφή όσο μπορούν, μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Από την ΕΠΟ έγινε γνωστό-με χτεσινή επίσημη ανακοίνωσή της- ότι οι μεταγραφές Ιανουαρίου ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μουσλίμοβιτς

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μουσλίμοβιτς

Μετά από το ρεπό της Δευτέρας, χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο διπλό με τον Ολύμπιακό έκαναν ένα χαλάρωμα, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.
Απών ήταν ο Εντίνιο ο οποίος βρίσκονταν με ειδική άδεια στην Πορτογαλία και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις. Εκτός προγράμματος παραμένουν ο Φιλομένο και ο Τσιρίλο, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης καθώς βρίσκονται στο στάδιο αποκατάστασης των τραυματισμών τους. Και οι δύο πάντως δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, από όπου θα λείπει και ο Ίβιτς καθώς θα εκτίσει την τιμωρία του για τις τέσσερις κίτρινες που είχε συμπληρώσει.
Αντίθετα ο Μουσλίμοβιτς προπονήθηκε κανονικά ανεβάζοντας ρυθμούς και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο προσεχές παιχνίδι.
Χθες ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε σε ποια από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος θα εκτίσουν τις ποινές τους ο Κοντρέρας και ο Βιτόλο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να μείνει έξω ο Κοντρέρας για τις επτά κίτρινες στα ματς με τον Ηρακλή για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με τα Γιάννινα για την 22η αγωνιστική, ενώ ο Βιτόλο θα εκτείσει την ποινή του επίσης την 22η αγωνιστική στο παιχνίδι με τα Γιάννινα.

Σενάρια για Χάβι Φουέγκο στον Ηρακλή

Σενάρια για Χάβι Φουέγκο στον Ηρακλή

Την ομάδα του Ηρακλή εμπλέκουν τα ισπανικά ΜΜΕ, προκειμένου να συνεχίσει στην ελληνική ομάδα την καριέρα του. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της Ουέλβα θέλει να φύγει από την ισπανική ομάδα και φέρεται να έχει πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τα τελευταία δυο χρόνια έχει 51 συμμετοχές με την Ισπανική ομάδα. Αριθμός αν μη τι άλλο ικανοποιητικός, αφού φαίνεται ότι έχει παιχνίδια στα πόδια του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Λεβάντε και στη Σπόρτιγκ Χιχόν, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδας της χώρας του. Ο Χάβι Φουέγκο επιθυμεί να φύγει από την ομάδα της Ουέλβα από την στιγμή που έχει πρόβλημα με τον προπονητή του. Πάντως, ο Ραούλ Ανιέ δείχνει να τον υπολογίζει και δεν θέλει να φύγει από την ομάδα. Στην ΠΑΕ, ωστόσο δεν επιβεβαιώνουν το θέμα αλλά ούτε και το διαψεύδουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα καταγράφουν οι Ισπανοί, ο Φουέγκο έχει πρόταση από την ομάδα του Ηρακλή, για την οποία ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ουέλβα.

Υπογράφει στην Βερόνα ο Ντάλα Μπόνα

Κοντεύει να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, αν ο Σάμουελ Ντάλα Μπόνα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην πατρίδα του εδώ και αρκετό καιρό και συζητάει με αρκετές ομάδες, προκειμένου να βρει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για να τον αποκτήσουν και φαίνεται ότι το θέμα οδεύει προς την τελική του λύση. Από την στιγμή, που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον της Αλμπινολέφε, η Βερόνα είναι αυτή που θα τον αποκτήσει, όπως αναφέρουν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας τα ιταλικά ΜΜΕ. Υπήρξε μια σφήνα από την Τερνάνα, αλλά ο παίκτης έχει συμφωνήσει πλέον την Βερόνα για να αγωνιστεί εκεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Όπως γίνεται γνωστό, η Νάπολι δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει (έχει τα δικαιώματα του) και από την άλλη μεριά είναι θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μέχρι αύριο θα κλείσει και τυπικά το θέμα και μάλιστα τον περιμένουν για να αγωνιστεί στον αγώνα με τη Ραβένα.Πηγη Μετροσπορ

Αθλητικός Τύπος 27/1/2010

Sportday
Goal news
Εξέδρα

Φως
Φίλαθλος
Ώρα των σπορ

Πρωταθλητής
Πράσινη
Score

Η Γάτα
Derby news
Metrosport

Σπορ του Βορρά
Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
Αθλητικά Νέα
http://www.sportdog.gr/images/Newspapers/newspapers_thumbv314464.jpg

The Match
Πατρίς Sport

Καλοοοοοοοοοοοο.................εεεεεεεεεεε?

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/84261d022e1b81b75c090968993aa816_L.jpg?1264576860?1264576860?1264576860Μεγάλο... μπάσκετ δεν παίζεται μόνο στα παρκέ της Α1 Ανδρών αλλά και σε αυτά των γυναικών. Η Μιλίτσα Ντάμποβιτς επιδεικνύει τα... πλούσια προσόντα της με την φανέλα του Παλαιού Φαλήρου.

Ειπε...............

"Θα ήταν μεγάλη ευκαιρία για μένα να δουλέψω σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός"

Βάλτερ Νοβελίνο

(ο πρώην προπονητής της Ρετζίνα σε δηλώσεις του.)

Ψιθυροι......................

  • Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, η Αθήνα του αρέσει πολύ και έχει αρχίσει την έρευνα για να αγοράσει σπίτι.
  • Ο Σταύρος Αδαμίδης θέλει να συνδυάσει την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ομάδα.
  • Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας των Τρικάλων στο μπάσκετ ολοένα και αυξάνονται, οι παίκτες είναι απλήρωτοι και η διοίκηση ετοιμάζεται να κάνει... έρανο για να μαζέψει χρήματα από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης.
  • Ολοι στέλνουν τον Γιάννη Μανιάτη στην Εσπανιόλ. Ωστόσο το ερώτημα που τίθεται για τον μπακ του Πανιωνίου, είναι πώς μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή από τη στιγμή που ο 23χρονος παίκτης μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό παρουσιάζεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα;

Νέα νίκη για το Ντάλας


Ο Ντιρκ Νοβίτσκι οδηγεί τους Μάβερικς Δύο μέρες μετά τη μεγαλύτερη σε διαφορά νίκη της ιστορίας τους, οι Μάβερικς νίκησαν στον πόντο, 108-107 τους Μπακς με πολύ μεγάλη δυσκολία. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι τελείωσε το ματς με 28 πόντους ακολούθησε ο Τζέισον Τέρι με 21.

Η ομάδα του Ντάλας δεν κατάφερε σε καμία στιγμή του αγώνα να ανοίξει τη διαφορά παραπάνω από τους εννέα πόντους, κυρίως λόγω της ευστοχίας του Μπόγκατ που με τους 32 πόντους που πέτυχε έκανε ρεκόρ καριέρας (13 στα 14 σουτ), κρατώντας το Μιλγουόκι μέσα στο παιχνίδι.

Σε πολύ καλή βραδιά για τους φιλοξενούμενους βρέθηκε και ο Ντελφίνο με 22 πόντους. Στη Νέα Υόρκη, οι Νικς συνήλθαν σύντομα από την κατραπακιά των Μάβερικς δύο μέρες πριν και επικράτησαν των Τίμπεργουλβς με 132-105. Κορυφαίος σκόρερ ο Ντέιβιντ Λι με 28 πόντους και δέκα ριμπάουντ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

  • Ουάσινγκτον-ΛΑ Λέικερς 103-115
    Ουάσινγκτον: Τζέιμσον 27, Μπάτλερ 18, Χέιγουντ 11, Μίλερ 15, Φόι 11, Μπόουκινς 2, Στίβενσον 8, Τζέιμς 1, Μπλάτσε 10.
    Λέικερς: Αρτέστ 5, Γκασόλ 26, Μπάινουμ 12, Μπράιαντ 26, Φίσερ 8, Όντομ 15, Μπράουν 11, Βούγιασιτς 5, Φάρμαρ 7.

  • Νέα Υόρκη-Μινεσότα 132-105
    Νέα Υόρκη: Τζέφρις 8, Γκαλινάρι 12, Λι 28, Ντουχόν, Τσάντλερ 20, Χάρινγκτον 26, Μπέντερ 14, Ρόμπινσον 13, Ντάγκλας 9, Λάντρι 2.
    Μινεσότα: Γκόμες 13, Ουίλκινς 2, Τζέφερσον 4, Μπρούερ 22, Φλιν 6, Τάκερ 2, Χόλινς 6, Πάβλοβιτς 16, Σέσιονς 20, Έλινγκτον 8, Λοβ 6.

  • Ντάλας-Μιλγουόκι 108-107
    Ντάλας: Μάριον 12, Νοβίτσκι 28, Νταμπίερ 2, Κιντ 11, Τέρι 21, Χάουαρντ 13, Ρος, Γκούντεν 6, Μπαρέα 7, Μπεμπουά 8.
    Μιλγουόκι: Ντελφίνο 22, Μουτέ 3, Μπόγκατ 32, Μπελ 3, Τζένινγκς 12, Στάκχαους 9, Τόμας 4, Ράιντνουρ 11, Ιλιασόβα 11.

  • Φοίνιξ-Σάρλοτ 109-114 (παρ.)
    Φοίνιξ: Στούνταμαϊρ 12, Ντάντλεϊ 18, Λόπεζ 12, Νας 23, Ρίτσαρντσον 6, Κόλινς, Φρέι 20, Αμουντσον 2, Ντράγκιτς 12, Κλαρκ 4.
    Σάρλοτ: Ουάλας 21, Ντιάο 24, Μοχάμεντ 4, Τζάκσον 30, Φέλτον 17, Μάρεϊ 14, Μπράουν 4.

  • Σακραμέντο-Γκόλντεν Στέιτ 99-96
    Σακραμέντο: Τόμπσον 4, Γκριν 4, Χέιζ 18, Μάρτιν 5, Έβανς 23, Μέι 7, Ουντόκα 3, Νοτσιόνι 10, Ούντριχ 24, Κάσπι 1.
    Γκόλντεν Στέιτ: Μαγκέτι 19, Ραντμάνοβιτς, Μπιέντρινς 8, Μάρτιν 20, Κάρι 27, Τζορτζ 4, Τουριάφ 6, Τόλιβερ 5, Ουάτσον 7.