Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Σαγκανόφσκι και επίσημα στον Ατρόμητο


Ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι της Σαουθάμπτον Παίκτης του Ατρόμητου και επίσημα είναι από την Τετάρτη ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα και θα φοράει την φανέλα με το νούμερο "20" για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Η επίσημη παρουσίασή θα γίνει την Πέμπτη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το διεθνή Πολωνό ποδοσφαιριστή Μάρεκ Σαγκανόφσκι. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Το μεσημέρι γνωρίστηκε με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και το απόγευμα υποβλήθηκε σε ενδελεχή έλεγχο από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκο Πισκοπάκη. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο "20".

Στον αγωνιστικό τομέα, Περόνε και Σκόνδρας δεν έλαβαν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων. Πάντως δεν εκφράζεται φόβος από το τεχνικό επιτελείο για απουσία τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: