Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Kαστίγιο: "Δεν με ήθελε ο Χρυσικόπουλος"!


Ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο Τον λόγο για τον οποίο δεν πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Νέρι Καστίγιο στην εφημερίδα "SportDay". Ο Μεξικανός άσος τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον θέλει στην ομάδα ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος προσφέρθηκε να πληρώσει 800.000 ευρώ από την τσέπη του.

"Είναι ξεκάθαρο πως αυτός που δεν με θέλει είναι ο Γιάννης Χρυσικόπουλος. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο μόνος που μπορεί να με φέρει πίσω στον Ολυμπιακό είναι ο πρόεδρος, ο Σωκράτης Κόκκαλης. Εγώ πάντα τα έλεγα τα πράγματα όπως είναι. Θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον πρόεδρο το απόγευμα στο τηλέφωνο, να του εξηγήσω και θα δούμε τι θα γίνει.

Δεν ξέρω γιατί δεν με θέλει, δεν ξέρω τι κάνει. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πριν από λίγο έστειλε η Σαχτάρ επίσημο έγγραφο με το οποίο ζητάει 2.300.000 ευρώ για δανεισμό διάρκειας ενάμισι έτους. Είπα στον κύριο Χρυσικόπουλο να βάλει ο Ολυμπιακός το ενάμισι που προσέφερε εξαρχής και να βάλω από την τσέπη μου 800.000 ευρώ και να γίνει η μεταγραφή, διότι θέλω να γυρίσω στην ομάδα που νιώθω καλά και αγαπάω. Ύστερα από αυτό που του είπα, και ήταν ουσιαστικά η αρχική συμφωνία, μου παρουσίαζε άλλα εμπόδια και μου έλεγε διάφορα που δεν είχαν βάση.

Εγώ κάνω τα πάντα για να γυρίσω. Βάζω από την τσέπη μου 800.000 ευρώ για να γίνει η μεταγραφή και κάποιοι δεν με θέλουν. Τι να κάνω από εκεί και πέρα; Μόνο ο πρόεδρος μπορεί πλέον να με φέρει στην ομάδα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μιλήσω μαζί του. Είναι όλα όπως τα λέω και η πρόταση της Σαχτάρ είναι αυτή ακριβώς που σας είπα, την έχω στα χέρια μου"
, ήταν τα λόγια του Καστίγιο.


Παίρνει θέση ο Κόκκαλης
Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν πήγε την Τρίτη στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσει σε όλα όσα έχουν γίνει και διαμορφώνονται στην ομάδα. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξει και μια δημόσια τοποθέτηση του, που θα οριοθετήσει τις σκέψεις του για το μέλλον του Ολυμπιακού και τις κινήσεις που θα κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: