Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Δεν…σβήνει με τίποτα ο Άρης!!


Δεν…σβήνει με τίποτα ο Άρης!

Και τα ντέρμπι καθαρίζει. Ο Άρης με γκολ από Τάτο και Καπνίδη «έσβησε» και τον Νέστο 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνεχίζει δυναμικά για την άνοδο.

Ακόμη ένα βήμα για να ξεμπερδέψει με το «μαρτύριο» της Γ’ Εθνικής έκανε ο Άρης. Οι κίτρινοι καθάρισαν και το ντέρμπι με τον Νέστο Χρυσούπολης, όπου επικράτησαν 2-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου.

Το σκορ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου άνοιξε στο 40ο λεπτό ο Ανδρέας Τάτος με εκτέλεση πέναλτι. Απ’ την φάση αυτή οι γηπεδούχοι απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα αφού αποβλήθηκε ο Παυλακάκης. Από εκεί και πέρα, ο Άρης ήταν το απόλυτο αφεντικό, αφού οι παίκτες του Νέστου δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Το τελικό σκορ έγραψε ο Καπνίδης, που πλάσαρε εύστοχα, ύστερα από ασίστ του Ντούνη.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ν. Αναστόπουλος):
Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (75΄Ντούνης), Ρόβας (80΄Κυβελίδης), Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι (56΄Ν΄Λουντούλου), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.

Στον πάγκο: Ντούνης, Καλογέρης, Κυβελίδης, Τζινάρ, Ντόγος, Βουτσιάς,Ν΄Λουντούλου

Νέστος (Σ. Παπαβασιλείου):
Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος (77? Δεσύλας), Αβογιάν (86΄Μαρκάκης), Λαζαρίδης (41΄Λασπατζής), Κούτεφ, Ζγκούρη

Στον πάγκο: Κούτρας, Λασπατζής, Γαμβρέλης, Χατζηνικολής, Δεσύλας, Μαρκάκης, Φραγκούλης

Διαιτητής: Ζούγρας Δ. (Κοζάνης)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τούντορ: «Είναι κρίμα...»


Τούντορ: «Είναι κρίμα...»

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει και από τον τελευταίο Πανθρακικό, με τον Ιγκόρ Τούντορ να μη μπορεί να χωνέψει την ήττα από την ομάδα της Κομοτηνής και να αναφέρει πως «αυτό που συνέβη σήμερα, είναι κρίμα».

Απαρηγόρητος ήταν ο Ιγκόρ Τούντορ μετά το τέλος του ματς με τον Πανθρακικό και την ήττα με 2-1. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θέλησε να πει πολλά λόγια στη NOVA, αναφέροντας απλά πως είναι κρίμα αυτό που συνέβη.

«Είναι κρίμα αυτό που συνέβη σήμερα. Είναι κρίμα, τις προηγούμενες ημέρες κάναμε συναντήσεις, μιλήσαμε και είπαμε πως όσα συνέβησαν δεν έπρεπε να μας επηρεάσουν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο», ήταν τα λόγια του Κροάτη τεχνικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Λίβερπουλ με Κλοπ-ή!! (video)


Λίβερπουλ με Κλοπ-ή! (video)

Ένα χαμένο παιχνίδι «έκλεψε» η Λίβερπουλ! Χάρη σε μια γκάφα του αντίπαλου γκολκίπερ κι ένα πέναλτι που κέρδισε με… κατάδυση ο Μπεντέκε η ομάδα του Κλοπ έκανε μεγάλη ανατροπή (2-1) με την Κρίσταλ Πάλας

Με ένα διπλό που όποιος το προέβλεπε κατά τη διάρκεια του αγώνα θα τον έλεγαν τρελό, έφυγε από το Λονδίνο η Λίβερπουλ!

Παρόλο που όλα φαίνονταν εναντίον της με την ψυχωμένη Κρίσταλ Πάλας, η ομάδα του Κλοπ βρήκε τον τρόπο -ή μάλλον της τον προσέφεραν- για να πετύχει τεράστια ανατροπή (2-1).

Έχοντας μείνει πίσω στο σκορ από το ξερό σουτ του Λέντλι στο ξεκίνημα του β’ μέρους (48’), οι «κόκκινοι» είδαν τα πράγματα να γίνονται ακόμα χειρότερα στο 62’. Τότε που ο Μίλνερ έκανε δυνατό τάκλιν στον Ζαχά και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όσα της στέρησε όμως η… μοίρα τα έδωσε πίσω και με τόκο στη Λίβερπουλ. Διότι ο γκολκίπερ ΜακΚάρθι της έκανε δώρο την ισοφάριση, γλιστρώντας στο 72’ και βγάζοντας ασίστ στον Φιρμίνο για να τον εκτελέσει.

Και αφού το δοκάρι σταμάτησε σουτ του Μορένο στο 87’, ήρθε ο Μπεντέκε να βουτήξει (κυριολεκτικά) τη νίκη. Γιατί αρκούσε μια ελάχιστη επαφή στο γόνατο από το τάκλιν του αντιπάλου του για να πέσει μεγαλοπρεπώς και να κερδίσει το πέναλτι που αξιοποίησε ψύχραιμα ο ίδιος.

Κάπως έτσι η Λίβερπουλ απέδρασε με την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League και διατήρησε αναστρέψιμη την απόστασή της από την πρώτη πεντάδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.




Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Σάββατο, 5/3

Τότεναμ-Άρσεναλ 2-2
(60’ Αλντερβάιρελντ, 62’ Κέιν - 39’ Ράμσεϊ, 76’ Σάντσες)

Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα 2-0
(48’ Τουρέ, 50’, 60’ Αγουέρο, 66’ Στέρλινγκ)

Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ 1-3
(80’ Πέρεθ - 28’ αυτ. Τέιλορ, 70’ Κινγκ, 90’+2’ Ντάνιελς)

Σουόνσι-Νόριτς 1-0
(61’ Σίγκουρντσον)

Τσέλσι-Στόουκ 1-1
(39’ Τραορέ - 85’ Ντιουφ)

Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ 1-1
(90’+3’ Φαν Ντάικ - 85’ Ντεφόε)

Έβερτον-Γουέστ Χαμ 2-3
(13’ Λουκάκου, 56’ Λένον - 78’ Αντόνιο, 81’ Σακό, 90’ Παγιέ)

Γουότφορντ-Λέστερ 0-1
(56’ Μαχρέζ)

Κυριακή, 6/3

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 1-0
(48’ Λέντλι - 72’ Φιρμίνο)

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (30η)

Σάββατο, 12/3 (17:00)

Νόριτς-Μάντσεστερ Σίτι (14:45)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας (αναβολή)
Μπόρνμουθ-Σουόνσι
Στόουκ Σίτι-Σαουθάμπτον
Σάντερλαντ-Έβερτον
Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ
Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ

Κυριακή, 13/3

Λίβερπουλ-Τσέλσι (Αναβολή)
Άστον Βίλα-Τότεναμ (18:00)

Δευτέρα, 14/3

Λέστερ-Νιούκαστλ (22:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν το κουνάει η Κέρκυρα!!


Δεν το κουνάει η Κέρκυρα!

Με χρυσό σκόρερ για ακόμα μια φορά τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη η Κέρκυρα επιβεβαίωσε την διάθεσή της να μη το... κουνήσει απ’ την κορυφή, επικρατώντας 1-0 των Τρικάλων στην 22η στροφή της Football League.

Ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο στο δρόμο προς την Σούπερ Λίγκα πήρε η Κέρκυρα που επιβλήθηκε 1-0 των Τρικάλων στην 22η αγωνιστική της Football League.

Οι Φαίακες έπιασαν ξανά κορυφή, προσπερνώντας την ΑΕΛ, μετά από ένα υποδειγματικό δεύτερο ημίχρονο. Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης άνοιξε το σκορ στο 60’ μετά από σέντρα του Γκόμεζ, ενώ στα επόμενα λεπτά ο Μπαλντοβαλίεφ έχασε τρομερό τετ α τετ και ο Ζορμπάς στο 76’ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Τα Τρίκαλα αύξησαν την πίεση μετά το 80’, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω και έμειναν στο -10 από τις θέσεις της ανόδου.

Σημαντικό τρίποντο πήρε και ο Αγροτικός Αστέρας, επικρατώντας 1-0 των Χανίων και ξέφυγαν στο +3 απ’ την επικίνδυνη ζώνη, όπου έμεινε η Παναχαϊκή, μετά την ήττα με 1-0 από τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο 5 Μαρτίου


Αχαρναϊκός-Κισσαμικός 0-1
(41‘ Αυγενικού)

ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης 1-0
(70’ Μπόγιοβιτς πέν)

Κυριακή 6 Μαρτίου

Κέρκυρα-Τρίκαλα 1-0
(60’ Αρναρέλλης)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός 2-0
(78’ Μπιτέλης, 90+2’ Τσιλούλης)

Παναχαϊκή-Πανσερραϊκός 0-1
(85’ Φουρτάδο)

Αγροτικός Αστέρας-Χανιά 1-0
(31’ Καπίας)

Δευτέρα 7 Μαρτίου

Καλλιθέα-Ζάκυνθος (18:00, OTE Sports)

Η επόμενη (23η) αγωνιστικής
Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος
Πανσερραϊκός-Κέρκυρα
Ζάκυνθος-Παναχαϊκή
Κισσαμικός-Λαμία
Πανελευσινιακός-Εργοτέλης
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ
Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας
Χανιά-Καλλιθέα
Αγροτικός Αστέρας-Αχαρναϊκός
*Πηγή: sport-fm.gr*

ΠΑΟΚ, δεν έχει πιο κάτω…!!

Το κατάφερε και αυτό! Ο ΠΑΟΚ αν και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην Κομοτηνή και έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια, αφού υποχρεώθηκε σε ήττα 2-1 από τον ουραγό Πανθρακικό!
Θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ πήγε στην Κομοτηνή με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς, στην προσπάθεια να εδραιώσει τη θέση του στην πρώτη πεντάδα. Στην πράξη έκανε μια… τρύπα στο νερό, αφού μολονότι προηγήθηκε στο 21’ με τον Χατζηισαΐα και έχασε πολλές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το ματς (κορυφαία το δοκάρι του Αθανασιάδη στο 67’), εντούτοις κατάφερε να φύγει με άδεια χέρια.

Ο σχεδόν υποβιβασμένος, αλλά ψυχωμένος Πανθρακικός, με επική ανατροπή και χάρη στα τέρματα των Ίγκορ (50’) και Παπαγεωργίου (88’), έφτασε στην πρώτη νίκη του μετά τις 20 Δεκεμβρίου. Η ομάδα της Κομοτηνής «τιμώρησε» την μέτρια εμφάνιση του «δικεφάλου» στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή εντός έδρας νίκη, μετά από αυτή επί του Παναθηναϊκού.

To ματς

Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε εξ αρχής την πρωτοβουλία και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Πανθρακικού και να γίνει απειλητικός. Οι γηπεδούχοι έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα και επιχείρησαν κάποιες φορές -επίσης χωρίς επιτυχία- να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις.

Η υπεροχή του «δικεφάλου του Βορρά» καρποφόρησε στο 21’ με κεφαλιά του Χατζηισαΐα, μετά από κόρνερ του Πέλκα. Ήταν το πρώτο γκολ του 24χρονου αμυντικού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, που πίεσε στα επόμενα λεπτά για να πετύχει και δεύτερο. Κίτσιου και Μυστακίδης είχαν τις πιο καλές στιγμές, αλλά αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις.

inner

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και παρότι δεν σκόραρε για δεύτερη φορά στο πρώτο 45άλεπτο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Πανθρακικό, που είχε να επιδείξει δύο σουτ από Ίγκορ και Ηλιάδη, που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Βελλίδη. Βάσει της εικόνας, το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

Με το… καλημέρα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, το παιχνίδι απέκτησε εκ νέου ενδιαφέρον, καθώς ο Πανθρακικός ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε διαγώνιο σουτ του Ίγκορ μέσα από την περιοχή. Πέντε λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε να γίνει η ολική ανατροπή, αλλά ο Μπαϊκαρά, που βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη, μετά από γλίστρημα του Χατζηισαΐα, δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά.

inner

Με την είσοδο των Αθανασιάδη και Κάτσε αντί των Χαρίση και Τζιόλη στο 57ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αναλάβει ξανά τα ηνία και να πιέσει για το δεύτερο προβάδισμα στο παιχνίδι. Στο 67’ είχε δοκάρι με τον Αθανασιάδη και ένα λεπτό αργότερα, ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού σταμάτησε εντυπωσιακά το μονοκόμματο σουτ του Λέοβατς.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έκλεισε στα καρέ του τον Πανθρακικό και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 75’ είχε 18(!) τελικές προσπάθειες. Τελικά, όχι μόνο δεν σκόραρε, αλλά δέχθηκε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με «θύτη» τον Παπαγεωργίου στο 88’, που πήρε τη μπάλα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και κεραυνοβόλησε τον Βελλίδη, κάνοντας το τελικό 2-1.

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

:Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου (71’ Λαδάκης), Ντιγκινί (93’ Βάλτερ), Ίγκορ (90’ Νικόλτσης)

Στον πάγκο έμειναν: Τζελέπης, Ρούσσος, Γαβριηλίδης, Φωτάκης

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Λέοβατς (70’ Κάκκο), Χαρίσης (57’ Αθανασιάδης), Τζιόλης (57’ Κάτσε), Κίτσιου, Αντόνις, Πέλκας, Μυστακίδης

Στον πάγκο έμειναν: Μελίσσας, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Σάμπο

Κίτρινες κάρτες: Λαδάκης, Παπαγεωργίου – Αντόνις, Αθανασιάδης
Κόκκινες κάρτες:

Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Μανώλης Βλάσσης (Ρεθύμνου), Μανώλης Καλφάκης (Χανίων)
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής *Πηγή: sport-fm.gr*

Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε ανάγκη συμμαχίες με ψεύτες και εχθρούς» (pic)


Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε ανάγκη συμμαχίες με ψεύτες και εχθρούς» (pic)

Θέση για τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την «κοινή γραμμή» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-Παναθηναϊκού για ανατροπή της τρέχουσας κατάστασης πήραν οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά.

Τη δική τους θέση για τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποκάλυψαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Με πανό που αναρτήθηκε στην Κομοτηνή, οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα κι έδειξαν αντίθετοι στη «συμμαχία» με ΑΕΚ-Παναθηναϊκό και τις κινήσεις των τριών για να ανατραπεί η τρέχουσα κατάσταση.

«Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από εμάς τους οπαδούς, όχι συμμαχίες με ψεύτες και εχθρούς», έγραφε χαρακτηριστικά.

inner
inner
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Άρμιν Φε από την Άιντραχτ!!


Τέλος ο Άρμιν Φε από την Άιντραχτ

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Άρμιν Φε μετά τη χθεσινή εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ίνγκολσταντ που τη φέρνει στη ζώνη των πλέι-άουτ.

Τις τελευταίες εβδομάδες δεν ένιωθε ασφαλής στη θέση του και μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ίνγκολσταντ, ο Άρμιν Φε αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης αγνοεί το «τρίποντο» τις τελευταίες 7 αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη 16η θέση που οδηγεί στα πλέι-άουτ για την παραμονή στην κατηγορία.

Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του Άρμιν Φε στην Άιντραχτ και διήρκησε μόλις 9 μήνες, αφού είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο τον Ιούνιο του 2015.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καραπαπάς: «Εμείς οι… τιμωρημένοι βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να παίζει»

«Καρφιά» για την αναβολή του Ηρακλής-Ολυμπιακός έριξε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την απόφαση Κοντονή σε συνδυασμό με τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή.

Καραπαπάς: «Εμείς οι… τιμωρημένοι βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να παίζει»Την αναβολή του Ηρακλής-Ολυμπιακός καυτηρίασε μέσω Facebook ο Κώστας Καραπαπάς.

Με ανάρτησή του, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Πειραιωτών συνέδεσε την απόφαση Κοντονή με τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή.

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά

«Εμείς οι "τιμωρημένοι" βλέπουμε απο την τηλεόραση τον… ΠΑΟΚ να παίζει. Και οι οπαδοί τους κανονικά στην εξέδρα (ακόμα δεν έχουν εισβάλει). Αναρωτιέμαι δυο πράγματα. Ο Υπουργός Κοντονής πως αισθάνεται για την απόφαση ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ σήμερα; Και επίσης η Αστυνομία που ανησυχούσε, πως και επέτρεψε (μαζί με τον Υπουργάρα) τη μετακίνηση στους οπαδούς που έκαναν τα επεισόδια την Τετάρτη; ΩΣ ΕΔΩ…» *Πηγή: sport-fm.gr*

Πήγε στην Κίνα και τους κάνει πλάκα!! (video)


Πήγε στην Κίνα και τους κάνει πλάκα! (video)

Πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας, διέσχισε ΟΛΟ (αλήθεια, τώρα, ΟΛΟ!) το γήπεδο κι έβαλε γκολ! Χειροκροτήστε τον Φερνάντο Κονσέιο και θαυμάστε τον ορισμό της άμυνας με τα μάτια!

Ένα απλό google search στον όρο Fernando Conceio δεν μας κάνει σοφότερους για τα έργα και τις ημέρες του συγκεκριμένου κυρίου. Το μόνο που μάθαμε (χωρίς καμία φοβερή έρευνα εδώ που τα λέμε) είναι πως πρόκειται για Βραζιλιάνο που αγωνίζεται στην Τσονγκινγκ Λιφαν ή κάπως έτσι.

Σημασία πάντως δεν έχει το πώς προφέρεται η ομάδα του όσο το ότι το επίπεδο του κινεζικού πρωταθλήματος… προσφέρεται… Για τι πράγμα; Μα, για μαγκιές του τύπου «παίρνω την μπάλα από τη μία άκρη, τρέχω με αυτήν, φτάνω ανενόχλητος στην άλλη, βάζω γκολ, πανηγυρίζω, τι παιχτούρα είμαι»!

Και για να μην είμαστε άδικοι, οφείλουμε να κάνουμε ειδική μνεία στους (όχι και τόσο) αφανείς ήρωες τους οποίους το επίτευγμα του Φερνάντο Κονσέιο κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια, λοιπόν, στην τετράδα των αμυντικών (ο θεός να τους κάνει) της Γκουανγκζού που… συνοδεύουν διακριτικά τον Βραζιλιάνο και για καμιά τριανταριά μέτρα τον προσέχουν ώστε να φτάσει με ασφάλεια μπροστά στον τερματοφύλακα και να τον νικήσει.

Μοναδικό μελανό (τρόπος του λέγειν) σημείο το σε κάθε περίπτωση αργοπορημένο τάκλινγκ του ξανθού τύπου, που σίγουρα θα νιώθει ήσυχος με τη συνείδησή του, ότι –και καλά- αυτός τη δουλειά του την έκανε…





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Σκότωσε» την… πρώην!


«Σκότωσε» την… πρώην

Ο Τζο Ράγκλαντ πέτυχε 19 πόντους απέναντι στην άλλοτε ομάδα του και οδήγησε την Αβελίνο στο 81-77 επί της Καντού για την ιταλική λίγκα.

Στο κυνήγι της κορυφής παρέμεινε η Αβελίνο νικώντας για την 22η αγωνιστική την Καντού με 81-77.

Ο Τζο Ράγκλαντ είχε 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Τζέιμς Νάναλι πρόσθεσε 15 για τους γηπεδούχους. Το μεγάλο ματς του Τζατζουάν Τζόνσον (29π., 12 ριμπ.) δεν ήταν αρκετό για την Καντού.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική

Αβελίνο-Καντού 81-77
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Τορίνο 19:00
Βαρέζε-Τρεντίνο 19:15
Σάσαρι-Βίρτους Μπολόνια 19:15
Καζέρτα-Πιστόια 19:15
Κρεμόνα-Κάπο Ντ’ Ορλάντο 19:15
Μπρίντιζι-Πέζαρο 19:15
Ρέτζιο Εμίλια-Βενέτσια 21:45

Δείτε τη βαθμολογία της ιταλικής λίγκας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ψάχνεται για επιστροφή Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ!!


Ψάχνεται για επιστροφή Ρονάλντο η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sunday Express», η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται αυτό το καλοκαίρι για το μεγάλο μπαμ! Να φέρει και πάλι πίσω στο Μάντσεστερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το «κόλπο γκρόσο» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου επιχειρεί να πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sunday Express», η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχουν ξεκινήσει ήδη κάποιες επαφές με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εάν δε, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναλάβει τελικά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η μετακίνηση του Πορτογάλου χαφ από την Ρεάλ στη Μάντσεστερ θα είναι πιο πιθανή. Και αυτό διότι οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση, ενώ και ο Special One επιθυμούσε να τον πάρει και όταν είχε βρεθεί στην Τσέλσι. Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει, επίσης, πως ο Κριστιάνο θα φύγει σίγουρα το καλοκαίρι από τους Μαδριλένους, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να χτίσει τη νέα Ρεάλ πάνω στον Γκάρεθ Μπέιλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άλωσε το Καζάν με σούπερ Τεόντοσιτς η ΤΣΣΚΑ!!


Άλωσε το Καζάν με σούπερ Τεόντοσιτς η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Ούνιξ νικώντας 100-89 στο Καζάν για το ντέρμπι κορυφής της VTB League, με κορυφαίο τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Τις 23 νίκες σε 25 ματς της VTB League έφτασε η ΤΣΣΚΑ και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ούνιξ, την οποία νίκησε με 100-89 στο Καζάν.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς με 23 πόντους έκανε σπουδαίο ματς για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που πήρε πολλά από τους Νάντο Ντε Κολό (13π., 7 ασίστ), Κάιλ Χάινς (14π.) και Κόρεϊ Χίγκινς (12π., 5 ασίστ).

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε 24 πόντους, ενώ 20 μαζί με 7 ασίστ είχε ο Κίνο Κολόμ για τους γηπεδούχους. Ο Κώστας Καϊμακόγλου σε 32:11 είχε 9 πόντους (3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν έκατσε πουθενά η… Μπίλια!! (video)


Δεν έκατσε πουθενά η… Μπίλια (video)

Κανείς δεν πανηγύρισε στο Τορίνο. Παρόλο που πήρε προβάδισμα νωρίς και είχε ευκαιρία (με πέναλτι) να καθαρίσει, η «γκρανάτα» είδε τον Μπίλια να δίνει πόντο -επίσης από τη βούλα- στη Λάτσιο (1-1).

Ούτε σήμερα έμελλε να επιστρέψουν στις νίκες Τορίνο και Λάτσιο.

Έχοντας από ένα καλό ημίχρονο, «γκρανάτα» και Ρωμαίοι μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και αρκέστηκαν σε έναν μόλις πόντο.

Μπαίνοντας φουριόζοι στο γήπεδο και παίρνοντας προβάδισμα στο 12’ με τον Μπελότι, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν από νωρίς. Το πέναλτι όμως που εκτέλεσε στο 22’ ο Ιμόμπιλε κατέληξε στη… στρατόσφαιρα και η Λάτσιο έμεινε στο παιχνίδι.

Επιστρέφοντας λοιπόν από το ημίχρονο πίεσε και τελικά δικαιώθηκε στο 78’, όταν ο Μπίλια… έδειξε στον Ιμόμπιλε πώς γίνεται και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έγραψε το τελικό 1-1.

Μια ισοπαλία που αφήνει την Τορίνο με μια μόλις νίκη σε εννέα ματς, διατηρεί την ίδια επίδοση για τη Λάτσιο σε επτά ματς και ενισχύει τη βαθμολογική τους αδιαφορία ως τη λήξη του πρωταθλήματος.



Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 4/3

Ρόμα-Φιορεντίνα 4-1
(22’ Ελ Σαραουΐ, 25’, 58’ Σαλάχ, 38’ Περότι - 45+3’ πεν. Ίλιτσιτς)

Σάββατο, 5/3

Βερόνα-Σαμπντόρια 0-3
(6’ Σοριάνο, 11’ Κασάνο, 30’ Χριστοδουλόπουλος)

Νάπολι-Κιέβο 3-1
(6’ Ιγκουαΐν, 38’ Κίρικες, 70’ Καγιεχόν - 2’ Ριγκόνι)

Κυριακή, 6/3 (16:00)

Τορίνο-Λάτσιο 1-1
(12’ Μπελότι - 78’ πεν. Μπίλια)

Μπολόνια-Κάρπι
Τζένοα-Έμπολι
Αταλάντα-Γιουβέντους
Σασουόλο-Μίλαν
Φροζινόνε-Ουντινέζε
Ίντερ-Παλέρμο (21:45)


Η επόμενη αγωνιστική (29η)

Παρασκευή, 11/3

Γιουβέντους-Σασουόλο (21:45)

Σάββατο, 12/3

Έμπολι-Σαμπντόρια (19:00)
Ίντερ-Μπολόνια (21:45)

Κυριακή, 13/3 (16:00)

Κιέβο-Μίλαν (13:30)
Κάρπι-Φροζινόνε
Φιορεντίνα-Βερόνα
Ουντινέζε-Ρόμα
Τζένοα-Τορίνο
Λάτσιο-Αταλάντα (21:45)
Παλέρμο-Νάπολι (21:45) *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ροπαλιά» για Ευρώπη με... γκολάρα!! (video)

Με αέρα... Ευρώπης η Ναϊμέγκεν σόκαρε με ωραίο γκολ του Σάντος στο 88’ τη Χέρακλες, οδηγώντας την στην τέταρτη διαδοχική ήττα της (1-0), που την κρατάει την μακριά απ’ την πρώτη επτάδα της Eredivisie.

«Ροπαλιά» για Ευρώπη με... γκολάρα (video)Οι μάχες για την πρώτη επτάδα της Eredivisie και τα πλέι οφ για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο συνεχίζονται με την Ναϊμέγκεν να δραπετεύει με γκολ στο 88’ και σκορ 1-0 στο ματς κόντρα στην Χέρακλες, στην 26η αγωνιστική.

Το απίθανο γυριστό γκολ του Σάντος στο 88’ καθόρισε το αποτέλεσμα, με την Ναϊμέγκεν να ανεβαίνει στην έκτη θέση με 39 βαθμούς.

Η Χέρακλες από την άλλη, δέχτηκε την τέταρτη διαδοχική «σφαλιάρα» στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη και έμεινε στην όγδοη θέση με 37 βαθμούς.





Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Παρασκευή 4/3


Ντεν Χάαγκ-Τβέντε 2-1
(2' Κρίστενσεν, 52' Ντέρικ πέν. / 80' Ζίγιεχ)

Σάββατο 5/3
Τσβόλε-Ντε Γκράαφτσαπ 2-1
(23', 32' Νάιλαντ / 67' Καμπασέλ)

Χρόνινχεν-Αϊντχόφεν 0-3
(7' Βίλεμς, 51' Πρέπερ, 88' Λοκάντια)

Χέρενφεν-Ουτρέχτη 0-4
(6' Λούντβιγκ, 75', 78' Μπόιμανς, 86' Κουμ)

Κυριακή 6/3
Ναϊμέγκεν-Χέρακλες 1-0
(88’ Σάντος)

Άλκμααρ-Εξέλσιορ (15:30)
Βίλεμ-Άγιαξ
Ρόντα-Φίτεσε
Φέγενορντ-Καμπούρ (17:45)

Η επόμενη (27η) αγωνιστική

Παρασκευή 11/3

Ντε Γκράαφτσαπ-Ρόντα (21:00)

Σάββατο 12/3 Τβέντε-Τσβόλε (19:30)
Βίλεμ-Αλκμάαρ (20:45)
Αϊντχόφεν-Χέρενφεεν (20:45)
Εξέλσιορ-Χρόνινχεν (21:45)

Κυριακή 13/3 Ουτρέχτη-Ντεν Χάαγκ (13:30)
Χέρακλες-Καμπούρ (15:30)
Φίτεσε-Φέγενορντ (15:30)
Άγιαξ-Ναϊμέγκεν (17:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν λάθεψαν Βαλένθια και Ρεάλ!!


Δεν λάθεψαν Βαλένθια και Ρεάλ

Βαλένθια και Ρεάλ πέρασαν αλώβητες από τις έδρες Φουενλαμπράδα και Γκραν Κανάρια αντίστοιχα.

Σταθερά πρώτη στην ACB παρέμεινε η Βαλένθια, που πέρασε με 86-81 από την έδρα της Φουενλαμπράδα για την 22η αγωνιστική. Φερνάντο Σαν Εμετέριο, Τζον Σούρνα και Τζάστιν Χάμιλτον είχαν από 15 πόντους για τις «νυχτερίδες», που ίσως αποκτήσουν ξανά συγκάτοικο αν η Μπαρτσελόνα νικήσει τη Μάλαγα.

Η Ρεάλ επανέλαβε ό,τι και στον τελικό Κυπέλλου. Νίκησε τη Γκραν Κανάρια 103-93 εκτός έδρας και παρέμεινε τρίτη. Ο Γκουστάβο Αγιόν με 21 και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 17 πόντους έκαναν τη διαφορά για τη «βασίλισσα».

Η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις, καθώς επιβλήθηκε άνετα της Χιπουσκόα 78-64.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική:

Σάββατο 05/03
Ανδόρα-Εστουντιάντες 84-82

Κυριακή 06/03
Φουενλαμπράδα-Βαλένθια 81-86
Γκραν Κανάρια-Ρεάλ Μαδρίτης 93-103
Μπανταλόνα-Σεβίλλη 89-83
Μούρθια-Χιπουσκόα 78-64
Σαραγόσα-Τενερίφη 78-65
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα 19:00
Μανρέσα-Ομπραντόιρο 20:00
Λαμποράλ Κούτσα-Μπιλμπάο 20:30

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της ACB.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν μασάει πουθενά!!


Δεν μασάει πουθενά!

Απτόητη συνεχίζει η Μπέτις! Παρόλο που έπαιζαν με 10 παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο, οι Ανδαλουσιανοί καθάρισαν στο τέλος τη Γρανάδα (2-0) και μένοντας αήττητοι για 6ο ματς ξέφυγαν από τους μπελάδες.

Τίποτα δεν λυγίζει την Μπέτις!

Έχοντας πάρει φόρα από το αήττητο σερί τους, οι Ανδαλουσιανοί δεν μάσησαν από τις αντιξοότητες που προέκυψαν με τη Γρανάδα και πανηγύρισαν μια ακόμα νίκη με 2-0.

Παρόλο που δεν έβρισκαν λύσεις με το αμυντικό τείχος των φιλοξενούμενων και έμειναν με δέκα παίκτες στο 53’ εξαιτίας αποβολής του Βάργκας, οι παίκτες του Χουάν Μερίνο δεν πτοήθηκαν.

Με ήρωα λοιπόν τον Εντιαγέ -που χτύπησε με κεφαλιά από κόρνερ στο 85’- και τον Κάστρο να σφραγίζει στις καθυστερήσεις το τρίποντο, ξεχείλωσαν τη διαφορά από τη σημερινή τους αντίπαλο και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη.



Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο, 5/3

Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα 7-1
(41' Πέπε, 50', 58', 64', 76' Ρονάλντο, 77' Χεσέ, 81' Μπέιλ - 62' Άσπας)

Βιγιαρεάλ-Λας Πάλμας 0-1
(30' Νταβίντ Γκαρθία)

Χετάφε-Σεβίλλη 1-1
(86' Βελάσκεθ - 79' Μπανέγα)

Λα Κορούνια-Μάλαγα 3-3
(43' Μπόρχες, 69' Καρτάμπια, 80' Λούκας - 29' Τσάρλες, 63' Καμάτσο, 89' αυτ. Αρίμπας)

Κυριακή, 6/3

Μπέτις-Γρανάδα 2-0
(85’ Εντιαγέ, 90’+5’ Κάστρο)

Εϊμπάρ-Μπαρτσελόνα (17:00)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Λεβάντε (19:15)
Χιχόν-Αθλέτικ Μπιλμπάο (19:15)
Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:30)

Δευτέρα, 7/3

Εσπανιόλ-Ράγιο Βαγεκάνο (21:30)


Η επόμενη αγωνιστική (29η0

Παρασκευή, 11/3

Μάλαγα-Χιχόν (21:30)

Σάββατο, 12/3

Μπαρτσελόνα-Χετάφε (17:00)
Θέλτα-Ρεάλ Σοσιεδάδ (19:15)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λα Κορούνια (21:30)
Ράγιο Βαγιεκάνο-Εϊμπάρ (23:05)

Κυριακή, 13/3

Λεβάντε-Βαλένθια (13:00)
Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ (17:00)
Μπιλμπάο-Μπέτις (19:15)
Λας Πάλμας-Ρεάλ Μαδρίτης (21:30)

Δευτέρα, 14/03

Γρανάδα-Εσπανιόλ (21:30)
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μηνύει τον γενικό αρχηγό του Απόλλωνα η ΑΕΛ!!!


Μηνύει τον γενικό αρχηγό του Απόλλωνα η ΑΕΛ!

Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα Σμύρνης την επομένη του επεισοδιακού ματς των δύο ομάδων, καθώς οι «βυσσινί» γνωστοποίησαν ότι θα υποβάλλουν μήνυση στον Αντώνη Λεβεντογιάννη.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο της για την παρουσία του στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και παράλληλα επιτίθεται στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Σε αυτήν ενημερώνει ότι θα υποβάλλει μήνυση στον γενικό αρχηγό της (λανθασμένα τον αναφέρει πρόεδρο), Αντώνη Λεβεντογιάννη και ζητά από όσους προκλήθηκαν να μεταβούν στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να δώσουν τα στοιχεία τους για να συνταχθεί η μηνυτήρια.

«Συγχαρητήρια γιατί δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις του προπονητή με το βαμμένο μαλλί που έκανε καριέρα με την "παράγκα" και μόνο σε ομάδες της παράγκας», αναφέρει επίσης.

Η ανακοίνωση

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους τουλάχιστον 12000 οπαδούς της οι οποίοι βοήθησαν τους παίκτες και τους προπονητές να πετύχουν αυτή τη μεγάλη νίκη και να επαναφέρουν την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σε αυτό το γήπεδο με αυτό τον κόσμο η ΑΕΛ δεν παίζει με 14 παίκτες σε κάθε αγώνα αλλά με 20. Συγχαρητήρια όχι μόνο για τη φωνή τους αλλά και για τη συμπεριφορά τους.

Συγχαρητήρια γιατί δεν αντέδρασαν στις αλήτικες και αδικαιολόγητες προκλήσεις του γνωστού στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο Λεβεντογιάννη και του γνωστού από τη δράση του στην Ηλιούπολη, μαζί με τον Τσακογιάννη, Βελέντζα.

Συγχαρητήρια γιατί δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις του προπονητή με το βαμμένο μαλλί που έκανε καριέρα με την "παράγκα" και μόνο σε ομάδες της "παράγκας".

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακαλεί τους οπαδούς, τους οποίους εξύβρισαν οι Λεβεντογιάννης-Βελέντζας και αυτούς στους οποίους έδειξε τα γεννετικά του όργανα ο Λεβεντογιάννης, να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και να δώσουν τα στοιχεία τους ώστε το νομικό μας τμήμα να συντάξει μήνυση για τη διάπραξη αδικημάτων, τόσο του κοινού ποινικού δικαίου όσο και του νέου αθλητικού νόμου με τα ιδιώνυμα αδικήματα, γιατί αυτό αποτελεί απαίτηση των οπαδών μας αλλά και των εισαγγελικών αρχών της Λαρίσης.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα συντάξει καταγγελία την οποία θα καταθέσει τόσο στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ, για τα αδικήματα που διέπραξε ο Λεβεντογιάννης αφού κατέχει τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλωνα, όσο και στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς κ. Σιμιτζόγλου και κ. Μπαξεβάνη αλλά και στον πρόεδρο της ΔΕΑΔ, γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, Νίκο Δαμασκόπουλο.

Ειδικά ο Λεβεντογιάννης που κατέχει τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλωνα, άγνωστο πως, αφού είναι γνωστή η δράση του και οι συμπεριφορές από την εποχή του ΠΑΟ Ρουφ, που δίπλα από τον πάγκο εκτόξευαν και κάρφωναν τις φωτοβολίδες στην κοιλιά αντιπάλων ποδοσφαιριστών, με τελευταίο θύμα τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πάνο όταν έπαιζε στην Παναχαϊκή, θα πρέπει να απολογηθεί και να τιμωρηθεί διότι απαγορεύεται ρητώς ο πρόεδρος να κάθεται στον πάγκο. Αυτός όχι μόνο παραμένει στον πάγκο αλλά προκαλεί συνεχώς επεισόδια και γίνεται ανεκτός από τους παρατηρητές που ορίζει η Football League.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στήριξε Κίμιχ ο Γκουαρδιόλα μετά την… πατρική αγκαλιά!!


Στήριξε Κίμιχ ο Γκουαρδιόλα μετά την… πατρική αγκαλιά

Του τα «έψαλλε», αλλά για το καλό του. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Τζόσουα Κίμιχ, μετά το τετ-τετ που είχε με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή της Μπάγερν.

Αρχικά του τα έχωσε, αλλά στη συνέχεια τον στήριξε και έστειλε προς τους δημοσιογράφους. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υπερασπίστηκε τον Τζόσουσα Κίμιχ, στον οποίο έκανε συστάσεις με έντονο τρόπο και το συγκεκριμένο τετ-α-τετ «έπιασε» ο τηλεοπτικός φακός.

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Μπαγερν αμέσως μετά το 0-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ, υπογράμμισε: «Αγαπώ αυτό το παιδί. Έχει τα πάντα και μπορεί να καταφέρει ό,τι επιθυμεί. Δείχνει διάθεση να μάθει και έχει πάθος. Όταν μιλάω για τον Ζόσουα Κίμιχ, έχω μόνο καλά πράγματα να πω.

Επίσης έχω ένα μήνυμα προς τους δημοσιογράφους. Μην λέτε ότι δεν μπορεί να παίξει στην άμυνα. Του δίνω συγχαρητήρια. Έχει παίξει στο Champions League απέναντι σε σπουδαίους επιθετικούς και εδώ το έκανε απέναντι στον Ομπαμεγιάνγκ
».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Η «ποδιά» στον Ιμπραΐμοβιτς από το γιο του!! (video)


Η «ποδιά» στον Ιμπραΐμοβιτς από το γιο του (video)

Ίσως είναι ο μόνος αντίπαλος στον οποίο δεν θα κρατήσει κακία… Ο πολύς Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρήκε το μάστορά του από τον γιο του, που στην προπόνηση της Παρί τού έκανε μια εξαιρετική «ποδιά».









*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεύτερες σκέψεις για Μουρίνιο από τη Μαν. Γιουνάιτεντ!!


Δεύτερες σκέψεις για Μουρίνιο από τη Μαν. Γιουνάιτεντ

Αν και η πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο έμοιαζε δεδομένη, δημοσίευμα της Mirror αναφέρει πως υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, με τον Ράιαν Γκιγκς να κερδίζει πόντους ως αντι-Φαν Χάαλ.

Δημοσίευμα της «Daily Mirror» αποκαλύπτει την πρόθεση των διοικούντων την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ρίξουν τελικά «άκυρο» στον Ζοσέ Μουρίνιο και να δώσουν προαγωγή στον Ράιαν Γκιγκς!

Η βρετανική εφημερίδα κάνει λόγο για επιθυμία των διοικούντων των «κόκκινων διαβόλων» να συνεχίσουν στο ίδιο πλάνο με αυτό του Λουίς Φαν Χάαλ δίνοντας ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες (βλέπε Ράσφορντ). Θεωρούν καταλληλότερο για αυτό το έργο τον Ουαλό θρύλο της ομάδας κι όχι τον Μουρίνιο, ο οποίος δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από ένα μπάτζετ και ρόστερ για πρωταθλητισμό.

Μάλιστα το δημοσίευμα τολμά να αναφέρει πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν θεωρείται πλέον το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γιουνάιτεντ.

Ίδωμεν...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έβαλε γκολάρα ο Γκερέιρο!! (video)


Έβαλε γκολάρα ο Γκερέιρο! (video)

Το επίπεδο είναι πλέον χαμηλό. Ο ίδιος πλησιάζει τα 34. Παρόλα αυτά, τα πόδια του βαστάνε αρκετά τον Ρότζερ Γκερέιρο. Τουλάχιστον αρκετά για να βάζει γκολάρες, όπως αυτή που χάρισε νίκη στην ομάδα του

Δεν φέρνει τις καλύτερες αναμνήσεις στους φίλους της ΑΕΚ.

Όχι επειδή ήταν κακός παίκτης, αλλά επειδή η εικόνα του να κλαίει συνδέθηκε με το δράμα του υποβιβασμού.

Από τότε όμως άλλαξαν πολλά. Εκτός από τη «γλύκα» του αριστερού ποδιού του Πολωνο-Βραζιλιάνου.

Αυτή που ακόμα και σήμερα που παίζει στην ταπεινή Βίλα Νόβα της χώρας του μπορεί να παράγει γκολάρες.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Σάμο έπαθαν… Γιουλ!! (video)


Στη Σάμο έπαθαν… Γιουλ (video)

Δεν τα κάνει μόνο ο Γιουλ… Στον ημιτελικό των Εφήβων Πολυκράτης-Καρλόβασι παίκτης των φιλοξενούμενων, ονόματι Μαθιός, σκόραρε στο φινάλε της γ' περιόδου με σουτ από τη μια άκρη του γηπέδου στην άλλη.

Μάλλον πρόκειται περί επιδημίας. Μια εβδομάδα μετά από τις τριποντάρες του Στεφ Κάρι και του Σέρχιο Γιουλ, ένας πιτσιρικάς από τη Σάμο ήρθε να τους… ανταγωνιστεί.

Στον ημιτελικό των Εφήβων Πολυκράτης-Καρλόβασι παίκτης των φιλοξενούμενων, ονόματι Μαθιός, σκόραρε στο φινάλε της τρίτης περιόδου με σουτ από τη μια άκρη του γηπέδου στην άλλη.









*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χρόνια Πολλά Γιώργο»

«Χρόνια Πολλά Γιώργο»
Τις ευχές της στον Γιώργο Καραγκούνη, που κατέχει το απόλυτο ρεκόρ συμμετοχών με την Εθνική ομάδα που σήμερα κλείνει τα 39 χρόνια ζωής απήθυνε η ΕΠΟ μέσω του twitter.

Ευχές στον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας, που σήμερα κλείνει τα 39 χρόνια ζωής απηύθυνε η ΕΠΟ.








Υπενθυμίζεται ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν με άσχημο τρόπο, όταν ο παλαίμαχος άσος ήταν υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων και ουσιαστικά τιμ μάνατζερ της «γαλανόλευκης».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Λεμπρόν ίσως φύγει από τους Καβαλίερς»


«Ο Λεμπρόν ίσως φύγει από τους Καβαλίερς»

Δημοσιογράφος του ESPN μετέδωσε πως δεν είναι απίθανο ο Λεμπρόν Τζέιμς να φύγει από τους Καβαλίερς.

Ίσως ο Λεμπρόν Τζέιμς τελικά να μην επέστρεψε στους Καβαλίερς για να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του. Μάλιστα ο δημοσιογράφος του ESPN, Στίβεν Σμιθ, μετέφερε από πηγές του πως δεν είναι καθόλου απίθανο το εγγύς μέλλον να μην βρει το «βασιλιά» στο Κλίβελαντ.

«Ο Λεμπρόν ποτέ δεν υποσχέθηκε πως θα αποσυρθεί ως παίκτης των Καβαλίερς. Η αποστολή του είναι να πάρει ένα πρωτάθλημα. Δεν το βλέπω να φεύγει προτού συμβεί αυτό, εκτός κι αν πιστεύει πως δεν υπάρχει ελπίδα να τα καταφέρει ή αν προκύψει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Αρκετοί από το περιβάλλον του μου έχουν πει να μη θεωρώ δεδομένο πως ο Λεμπρόν νιώθει εγκλωβισμένος στο Κλίβελαντ απλά και μόνο επειδή επέστρεψε. Αν νιώσει πως τον θεωρούν δεδομένο και δεν τον αξιοποιούν κατάλληλα, θα ξαναφύγει».

Σημειώνεται πως ο 31χρονος άσος έχει οψιόν για να μείνει στους Καβαλίερς ΚΑΙ του χρόνου έναντι 24 εκατ. δολαρίων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Εμπρησμός στο αυτοκίνητο του Κύρκου!!


Εμπρησμός στο αυτοκίνητο του Κύρκου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα Γιάννενα, τα ξημερώματα τυλίχθηκε στις φλόγες από εμπρησμό αυτοκίνητο παρατηρητή της Super League, που πρόσφατα είχε δεχτεί απειλές. Λέγεται πως πρόκειται για τον Δ. Κύρκο.

Τον εμπρησμό αυτοκινήτου που ανήκει σε διαιτητή/παρατηρητή της Super League ερευνά η ασφάλεια Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το όχημα ανήκε στον Δημήτρη Κύρκο, που πρόσφατα ήταν παρατηρητής στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και είχε καταγγείλει απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάτι που είχε γραφτεί και στο φύλλο αγώνα.

Το περιστατικό συνέβη περί τις 5 τα ξημερώματα στην περιοχή Ανατολή, όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο. Οι ιδιοκτήτες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά ενώ στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Οι ζημιές που σημειώθηκαν εντοπίζονται κυρίως στο μπροστινό τμήμα του οχήματος, ενώ στη συνέχεια από την έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν δύο γκαζάκια, τα οποία παραπέμπουν σε εμπρηστική ενέργεια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πληρώνει για να ξαναπάρει Λουκάκου η Τσέλσι!!


Πληρώνει για να ξαναπάρει Λουκάκου η Τσέλσι

Αφού τον άφησε να φύγει, η Τσέλσι κατάλαβε το λάθος της και προτίθεται να πληρώσει την Έβερτον για να ξανακάνει δικό της τον Ρομέλου Λουκάκου.

Μετά τον Νεμάνια Μάτιτς, η Τσέλσι ετοιμάζεται να ξαναπληρώσει για να αποκτήσει έναν παίκτη που κάποτε είχε στις τάξεις της. Ο λόγος για τον Ρομέλου Λουκάκου.

Σύμφωνα με τη «Sun», οι Λονδρέζοι προτίθενται να προσφέρουν τα 56 εκατ. λίρες που αξιώνει η Έβερτον για την πώληση του Βέλγου φορ, τα διπλάσια χρήματα δηλαδή, από αυτά που τον πούλησαν στα «ζαχαρωτά».

O 23χρονος άσος είχε 15 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει με την Τσέλσι τις σεζόν 2011/12 και 2013/14. Με την Έβερτον τα τελευταία δυόμισι χρόνια έχει 59 τέρματα σε 116 εμφανίσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έξαλλος ο Νικ Κύργιος


Έξαλλος ο Νικ Κύργιος

Οι αιχμές του Μπέρναρντ Τόμιτς για την απόφαση του Νικ Κύργιου να χάσει το Davis Cup επικαλούμενος ασθένεια δεν έμειναν αναπάντητοι από τον ομογενή τενίστα.

Ο Νικ Κύργιος δεν άφησε να πέσουν στο κενό οι αιχμές του Μπέρναρντ Τόμιτς για την απουσία του από το Davis Cup.

«Πέρυσι ο Νικ δεν ήρθε στην Τσεχία, είχε κάποια προβλήματα, αλλά μετά έπαιξε στο Indian Wells και ήταν μια χαρά. Τώρα λέει ότι είναι ακόμα άρρωστος, όμως θα είναι καλύτερα αύριο. Άρα είναι περίεργο για μένα. Αν παίξει στο Indian Wells θα χάσει λίγο από τον σεβασμό μου», τόνισε ο Τόμιτς για τον συμπατριώτη του.

Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός τενίστας εξοργίστηκε με τις αιχμές αυτές και απάντησε... δεόντως. «Μην ξεχνάμε ποιος έχει το ρεκόρ της γρηγορότερη ήττας στο ATP Tour», έγραψε στο Twitter αναφερόμενος σε αγώνα που είχε χάσει σε 28 λεπτά και συνέχισε: «Ένταση της στιγμής, δεν θα το πάρω προσωπικά. Το Indian Wells είναι σε μια εβδομάδα, υπάρχει χρόνος. Απλά μην περιμένεις να σε καλύψω σύντομα».

Σε ρόλο ειρηνοποιού παρενέβη ο Θανάσης Κοκκινάκης. «Ελάτε τώρα παιδιά!», είπε θέλοντας να τους συνετίσει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φουλ για Ομπαμεγιάνγκ η Μαν. Γιουνάιτεντ!


Φουλ για Ομπαμεγιάνγκ η Μαν. Γιουνάιτεντ

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ προσφέροντας ακόμη και 70 εκατ. λίρες στη Ντόρτμουντ είναι η Μαν. Γιουνάιτεντ.

Μπορεί κανείς να μη γνωρίζει τι... ξημερώνει στη Μαν. Γιουνάιτεντ, ωστόσο ένας μεταγραφικός πόθος της ομάδας είναι ξεκάθαρος. Πρόκειται για τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για τη χάρη του οποίου οι «διάβολοι» φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμη και 70 εκατ. λίρες στη Ντόρτμουντ.

Παρά το γεγονός ότι ο Γκαμπονέζος στράικερ υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς, διάρκειας μέχρι το 2020, ο αγγλικός σύλλογος δεν δείχνει να πτοείται. Από την πλευρά τους βέβαια οι «κιτρινόμαυροι», μάλλον δεν «καίγονται» για την πώληση του 26χρονου, εκτιμώντας πως έχουν πλέον τη δύναμη να κρατήσουν κάθε δυνατό τους «χαρτί» στο «Signal Iduna Park».

Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει σημειώσει 22 γκολ τη φετινή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα, έχοντας ένα λιγότερο από τον φορ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που προηγείται στον πίνακα των σκόρερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Κριστιάνο «νίκησε» το... MSN!! (σκίτσο)


Ο Κριστιάνο «νίκησε» το... MSN (σκίτσο)

Μέσι και Νεϊμάρ κάνουν ό,τι μπορούν για να χαρίσουν στον Λουίς Σουάρες το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην La Liga, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το καρέ που πέτυχε απέναντι στη Θέλτα πήρε... κεφάλι.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έτσι εξαλείφθηκε η βία στην Αγγλία!!


Έτσι εξαλείφθηκε η βία στην Αγγλία!

Τον… δρόμο για την εξάλειψη της βίας έχει «δείξει» εδώ και χρόνια η Αγγλία και η Καρολάιν Χέιλ αναλύει τις πρακτικές που ακολούθησαν στο Νησί ώστε να δώσουν τέλος στο δικό τους πρόβλημα.

Αν υπάρχει θέληση…

Το «καυτό» θέμα των ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο –μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός- είναι η βία που συνεχίζει να σημειώνεται.

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Sports Grounds Safety Authority (Αρχής Ασφαλείας Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Αγγλίας), Καρολάιν Χέιλ, μίλησε στη «Live Sport» και ανέφερε τους τρόπους που ακολούθησαν στο Νησί και εξάλειψαν τη βία. Εξάλειψαν, όχι εξαφάνισαν. Διότι -όπως φάνηκε και χθες πριν το Τότεναμ-Άρσεναλ- παρατηρούνται τέτοια δυσάρεστα γεγονότα εκτός αυτού. Αλλά μόνο εκτός!

«Στην Αγγλία ήθελαν όλοι να αλλάξει η κατάσταση και όλοι συνεργάστηκαν. Η πολιτεία, οι αρχές του ποδοσφαίρου, η Αστυνομία, οι ομάδες, ο Τύπος, οι φίλαθλοι. Με ειλικρίνεια, υπομονή, επιμονή και επενδύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά

«Όλοι γνωρίζουν ότι το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα σχετίζεται με τις γηπεδικές συνθήκες, ειδικά τη δύσκολη δεκαετία του ’80. Η λύση δεν ήταν απλή και δεν δόθηκε άμεσα. Χρειάστηκαν προσπάθειες ετών, ώστε να φθάσουμε στο αποτέλεσμα που σήμερα βλέπουμε. Το κυριότερο από όλα είναι ότι απαιτείται κοινή θέληση. Όλοι ήθελαν να αλλάξει η κατάσταση και όλοι συνεργάστηκαν. Η πολιτεία, οι αρχές του ποδοσφαίρου, η Αστυνομία, οι ομάδες, ο Τύπος, οι φίλαθλοι. Είναι θέμα απόφασης. Και ειλικρίνειας. Αν θέλεις να τελειώσεις με αυτό το πρόβλημα θα το πετύχεις. Με υπομονή, επιμονή και επενδύσεις», είπε αρχικά.

Για τα μέτρα που πάρθηκαν, η Αγγλίδα παράγοντας λέει: «Όλα τα γήπεδα έγιναν καλύτερα, χτίστηκαν νέα. Περιορίστηκε ο αριθμός των θεατών με καθίσματα παντού. Η Αστυνομία εξειδικεύθηκε και έγινε πιο σύγχρονη στις μεθόδους της. Τα εισιτήρια στα γήπεδα ακρίβυναν και πολλοί έμειναν έξω από τις εξέδρες. Άλλαξε η σύνθεση του κοινού, ήρθαν κοντά στο παιχνίδι οικογένειες και γυναίκες. Η τεχνολογία έδωσε πρόσθετα εφόδια ώστε να εντοπίζονται και να τιμωρούνται οι παραβάτες. Το πρόβλημα περιορίστηκε».

Όσο για τον τρόπο που έγιναν όλα αυτά: «Η ευθύνη ανήκει στην Κυβέρνηση και δείχνει τον δρόμο. Όμως αν δεν ακολουθήσουν όλοι, δεν αλλάζει τίποτα. Μόνο με συμμαχία δυνάμεων υπάρχει αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο, αλλά αποδείχθηκε ότι μπορεί να συμβεί. Οι καλύτερες τεχνικές βοηθούν, όπως και η συζήτηση με την ομοσπονδία φιλάθλων, το μάνατζμεντ των γηπέδων, που είναι ευχάριστο ότι ανήκει σε ομάδες, άρα έχουμε την ευελιξία να παρέμβουμε. Ωστόσο, δεν μπορείς να εφησυχάσεις. Κάθε μέρα πρέπει να ετοιμάζεσαι ώστε να πας ένα βήμα παρακάτω. Μην ξεχνάτε πάντως, ότι τίποτα δεν γίνεται γρήγορα. Τα πράγματα αλλάζουν με τον καιρό, ακόμα και όταν υπάρχει μια πολύ δυνατή συμμαχία, όλων όσοι εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο. Και θα πρέπει οι αλλαγές να γίνονται αποδέκτες για το κοινό καλό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δύσκολο να πάει Μάλαγα ο Μαυροειδής!


Δύσκολο να πάει Μάλαγα ο Μαυροειδής

Η Μάλαγα ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Μαυροειδή, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Με την επικείμενη αποχώρηση του Ρίτσαρντ Χέντριξ η Μάλαγα βρίσκεται σε αναζήτηση ψηλού και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι αυτή του Δημήτρη Μαυροειδή.

Πάντως οι πιθανότητες αποχώρησής του από την ΑΕΚ δεν είναι πολλές. Στο συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ δεν υπάρχει buy out και η «Ένωση» δύσκολα θα συναινέσει στο να χάσει έναν παίκτη με σημαντική προσφορά λίγο πριν την έναρξη των play offs.

Η Μάλαγα έχει στο στόχαστρό της και τον Μάρκο Τοντόροβιτς, ο οποίος όμως έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο στη Χίμκι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ρανιέρι: «Εξαιρετική ευκαιρία για κάτι ξεχωριστό»


Ρανιέρι: «Εξαιρετική ευκαιρία για κάτι ξεχωριστό»

Πλέον, ούτε και ο ίδιος το κρύβει. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε (περίπου) ανοιχτά για... τίτλο μετά τη νίκη της Λέστερ επί της Γουότφορντ και την αύξηση της διαφοράς από Τότεναμ και Άρσεναλ.

Θέλει ο Κλαούντιο Ρανιέρι να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση (1-0) της Λέστερ επί της Γουότφορντ, ο Ιταλός προπονητής δεν μπόρεσε να μην παραδεχτεί πως η ομάδα του έχει πλέον μια εξαιρετική ευκαιρία να πετύχει κάτι ξεχωριστό, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση της Premier League.

«Πήραμε μια σημαντική νίκη σε μια μεγάλη μάχη. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια θα είναι μάχες για όλους, όχι μόνο για εμάς. Το σημερινό ματς ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Δημιουργήσαμε τέσσερις-πέντε ευκαιρίες και αυτοί έκαναν δύο με τρεις. Πλέον είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι» ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός για το αποψινό ματς και στη συνέχεια μίλησε για την κούρσα του τίτλου:

«Υπάρχει μεγάλη επιθυμία από όλους μας και έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία. Όμως ο τίτλος δεν είναι δικός μας. Θα πρέπει να παλέψουμε, να συνεχίσουμε βήμα βήμα και να κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος. Στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε άλλη, οπότε πρέπει να το πάμε αργά. Δεν ξέρω ποιος είναι πίσω μας στη βαθμολογία. Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι πως κάθε αγώνας είναι τελικός. Δεν ξέρω ακόμα πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε. Στην αρχή έλεγα ότι θέλουμε έναν περισσότερο από πέρυσι, όμως πλέον πάμε για κάτι ξεχωριστό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόταση γάμου παίκτη σε κολεγιακό αγώνα!!


Πρόταση γάμου παίκτη σε κολεγιακό αγώνα

O Tόντρικ Γκότσερ του Texas Tech έκανε πρόταση γάμου στο κέντρο του γηπέδου, ενώπιον συμπαικτών και φιλάθλων, στην καλή του μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Kansas State. Kι εκείνη είπε «ναι».










*Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκη με καλό Θανάση! (video)


Νίκη με καλό Θανάση (video)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε καλή παρουσία βοηθώντας τους Γουέστσεστερ Νικς να επικρατήσουν των Έρι Μπέιχοκς εκτός έδρας (94-98).

Οι Γουέστσεστερ Νικς πέρασαν με 98-94 από την έδρα των Έρι Μπέιχοκς και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε το ρόλο του σε αυτό.

Ο 23χρονος φόργουορντ είχε 11 πόντους (3/5 βολές, 4/8 δίποντα, 0/3 τρίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 2 λάθη σε 22 λεπτά.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του:





*Πηγή: sport-fm.gr*

Μήτρογλου: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»


Μήτρογλου: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε το σχετικό ποστάρισμα μετά τη νίκη της Μπενφίκα στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, στο οποίο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Η Μπενφίκα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, έκανε ποστάρισμα στο twitter μετά το σπουδαίο «διπλό» των «αετών».

Ανέβασε φωτογραφίες τις οποίες συνόδεψε με το σχόλιο: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».







*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς ρήτρες το συμβόλαιο του Λέτο!


Χωρίς ρήτρες το συμβόλαιο του Λέτο

«Πάγιες» και δίχως να εξαρτώνται από συμμετοχές είναι οι αποδοχές που προβλέπονται στο συμβόλαιο του Σεμπαστιάν Λέτο με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τα ακριβή στοιχεία της συμφωνίας.

Παρά την περί του αντιθέτου εντύπωση που είχε αρχικά σχηματιστεί, ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν θα πληρώνεται από τον Παναθηναϊκό με το παιχνίδι. Όπως αναφέρει η Live Sport, που φέρνει στην επιφάνεια τους όρους του συμβολαίου, στη συνεργασία των δύο πλευρών δεν υπάρχουν ρήτρες ή αστερίσκοι.

Το deal, που είναι για ενάμιση χρόνο, προβλέπει πως ο Αργεντινός θα εισπράξει συνολικά 390.000 ευρώ, ποσό που είναι απόλυτα εγγυημένο, ενώ υπάρχει και ο… τυπικός μισθός των 640 ευρώ. Πάντως στη συμφωνία προβλέπονται κάποια μπόνους, για την κατάκτηση πρωταθλήματος (50.000) και Κυπέλλου (15.000) ή την πρόκριση στους ομίλους του Europa (25.000) και του Champions League (50.000).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέο «ύποπτο» ματς στη Super League!!


Νέο «ύποπτο» ματς στη Super League

Το ματς Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα είναι ύποπτο προς χειραγώγηση, σύμφωνα με το Sportsradar.

Μετά την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ηρακλή (0-0), προέκυψε και δεύτερο παιχνίδι της φετινής Super League που είναι ύποπτο προς χειραγώγηση, όπως προέκυψε από την έκθεση του Sportsradar.

Πρόκειται για την αναμέτρηση Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα (2-4) για την 24η αγωνιστική, που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου. Η ομάδα των Ιωαννίνων αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, πήρε τη νίκη και στον αγώνα ανιχνεύτηκε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επταψήφια ζημιά για ΕΠΟ από το Κύπελλο!!


Επταψήφια ζημιά για ΕΠΟ από το Κύπελλο

Σοβαρά ζημιωμένη από τη ματαίωση του Κυπέλλου θα βγει η ΕΠΟ, σύμφωνα με τη Live Sport.

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ματαιωθεί το Κύπελλο επιφέρει σοβαρές οικονομικές συνέπειες για την ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει η Live Sport, το υφυπουργείο υπολογίζει τη ζημιά στο 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο αυτό ουδόλως απασχολεί την κυβέρνηση.

Άλλωστε πολλοί αποδίδουν την απόφαση Κοντονή για το Κύπελλο ως πλήγμα κυρίως κατά της ομοσπονδίας, με την οποία έχει έρθει ο υφυπουργός πολλάκις σε ρήξη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φοβερό φινάλε για Ντόρσεϊ και Όγκαστ!


Φοβερό φινάλε για Ντόρσεϊ και Όγκαστ

Σπουδαίες εμφανίσεις έκαναν στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου στο NCAA Τάιλερ Ντόρσεϊ και Ζακ Όγκαστ.

Έλαμψαν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Ζακ Όγκαστ στους τελευταίους αγώνες των ομάδων τους για την κανονική περίοδο στο NCAA.

Το Oregon (25-6) πέρασε με 76-66 από την έδρα του USC (20-11) εξασφαλίζοντας τον τίτλο στην περιφέρειά του. Ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ σε 32 λεπτά είχε 19 πόντους (2/2 βολές, 7/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Το Notre Dame (19-10) επικράτησε 89-75 του NC State (15-15) και ο Ζακ Όγκαστ κυριάρχησε ξανά έχοντας 24 πόντους (8/11 βολές, 8/11 δίποντα), 11 ριμπάουντ, 2 τάπες και 3 λάθη.

Το UC Irvine (24-8) του Γιάννη Δημακόπουλου επιβλήθηκε 76-66 του UC Riverside (14-18) με τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ/σέντερ να έχει 3 πόντους (1/2 βολές, 1/1 δίποντο, 0/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 11 λεπτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο «βασιλιάς» ανεβαίνει!!

Μια πληθωρική εμφάνιση του Λεμπρόν Τζέιμς, που ξεπέρασε τον Τιμ Ντάνκαν στη λίστα σκόρερ, χάρισε τους Καβαλίερς τη νίκη επί των Σέλτικς. Εκτός με δηλητηρίαση ο Κουφός και ήττα για Κινγκς από Σπερς.

Ο «βασιλιάς» ανεβαίνειΟ Λεμπρόν Τζέιμς είχε 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ ξεπερνώντας τον Τιμ Ντάνκαν στη λίστα των σκόρερ του ΝΒΑ, όπου πλέον είναι 14ος (26.378) . Όλα αυτά στη νίκη 120-103 επί των Σέλτικς, που στην πρώτη περίοδο είχαν βρεθεί στο +18.

Οι Σπερς διατήρησαν το αήττητό τους εντός έδρας φέτος (30-0), καθώς παρά την απουσία των Όλντριτζ, Ντάνκαν και Γκριν «λύγισαν» 104-94 τους Κινγκς, για τους οποίους δεν έπαιξε λόγω τροφικής δηλητηρίασης ο Κώστας Κουφός. Ο Μάνου Τζινόμπιλι μετά από απουσία 12 αγώνων επέστρεψε με 22 πόντους.

Οι Μπουλς έδειξαν να συνέρχονται, καθώς επικράτησαν 108-100 των Ρόκετς, με τον Πάου Γκασόλ πρωταγωνιστή (28π., 17 ριμπ.) και τον Τζίμι Μπάτλερ να επιστρέφει από τον τραυματισμό του με 24 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Μετά τους Λέικερς, οι Χοκς νίκησαν ξανά στο Staples Center, αυτή τη φορά με 107-97 τους Κλίπερς, με 22 πόντους του Τζεφ Τιγκ.

Ο Πολ Τζορτζ ήταν καθοριστικός στη νίκη των Πέισερς με 100-99 στη Γουάσινγκτον, καθώς πέραν των 38 πόντων του είχε και δύο εύστοχες βολές στα 3’’ πριν το τέλος. Ο Τζον Γουόλ αστόχησε στην τελευταία φάση του αγώνα για τους Γουίζαρντς.

Παρά την απουσία του τραυματία Κρίσταπς Πορζίνγκις, οι Νικς επικράτησαν 102-89 των Πίστονς με τον Καρμέλο Άντονι σε κέφια, καθώς είχε 24 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Οι Τζαζ μετά από πέντε σερί ήττα συνήλθαν και πέρασαν με 106-84 από τη Νέα Ορλεάνη με τον Ντέρικ Φέιβορς να έχει 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 τάπες.

Οι Τίμπεργουλβς νίκησαν 132-118 τους Νετς σουτάροντας με ποσοστό ρεκόρ στην ιστορία τους, 68,4% (42/58 δίποντα, 10/18 τρίποντα).

Αναλυτικά:

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Μπόστον Σέλτικς 120-103 Τζέιμς 28 (11 ριμπ., 8 ασίστ), Ίρβινγκ 20, Σμιθ 14, Σάμπερτ 12 (16 ριμπ.), Τόμπσον 12, Λοβ 10, Μοζγκόφ 10, Ντελαβεντόβα 10-Τόμας 27, Σάλιντζερ 17 (13 ριμπ.), Μπράντλεϊ 12, Κράουντερ 12, Τέρνερ 11.

Νιου Γιορκ Νικς-Ντιτρόιτ Πίστονς 102-89 Άντονι 24 (10 ριμπ.), Λόπεζ 21, Αφλάλο 20, Γουίλιαμς 10, Ο’ Κουίν 10-Ντράμοντ 21 (16 ριμπ.), Χάρις 18, Μπλέικ 13.

Γουάσινγκτον Γουίζαρντς-Ιντιάνα Πέισερς 99-100 Γουόλ 25 (12 ασίστ), Μόρις 14, Μπιλ 12, Τεμπλ 11, Νενέ 10, Γκορτάτ 8 (17 ριμπ.)-Τζορτζ 38, Έλις 17, Τζορτζ Χιλ 12, Τζόρνταν Χιλ 10.

Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Γιούτα Τζαζ 94-106 Ντέιβις 29 (11 ριμπ.), Χόλιντεϊ 22, Άντερσον 9, Ντάγκλας 9-Φέιβορς 28 (11 ριμπ.), Χέιγουορντ 24, Χουντ 11, Μακ 11, Μπούκερ 11, Γκομπέρ 5 (18 ριμπ.).

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μπρούκλιν Νετς 132-118 Τάουνς 28, Γουίγκινς 26, ΛαΒίν 21, Ρούμπιο 16 (10 ασίστ), Μουχάμαντ 15-Μπράουν 23, Κιλπάτρικ 19, Ρόμπινσον 18 (17 ριμπ.), Λάρκιν 18, Ριντ 14.

Σικάγο Μπουλς-Χιούστον Ρόκετς 108-100 Γκασόλ 28 (17 ριμπ.), Μπάτλερ 24 (11 ριμπ.), Ρόουζ 17, Ντανλίβι 14-Χάρντεν 36, Μπρούερ 12, Αρίζα 11, Μπέβερλι 10, Χάουαρντ 8 (12 ριμπ.).

Σαν Αντόνιο Σπερς-Σακραμέντο Κινγκς 104-94 Λέοναρντ 25 (13 ριμπ.), Τζινόμπιλι 22, Γουέστ 12, Ντιαό 11-Κάζινς 31, Έισι 16, Κόλισον 12, Γκέι 9.

Λος Άντζελες Κλίπερς-Ατλάντα Χοκς 97-107 Τζόρνταν 17 (11 ριμπ.), Πολ 17 (11 ασίστ), Γκριν 14, Πιρς 11, Ρίβερς 11, Ρέντικ 10-Τιγκ 22, Μίλσαπ 20 (18 ριμπ.), Μπέιζμορ 17, Σρέντερ 16, Χόρφορντ 11 (12 ριμπ.), Κόρβερ 10. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σάμαρης: «Ακόμη ένα βήμα για τον στόχο μας»


Σάμαρης: «Ακόμη ένα βήμα για τον στόχο μας»

Ο Ανδρέας Σάμαρης εξέφρασε μέσω Facebook τη χαρά του για τη νίκη της Μπενφίκα στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ, με την οποία την… προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Μπενφίκα έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 1-0 στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και έπιασε κορυφή. Ένας από τους κομβικούς παίκτες σε αυτή τη μεγάλη νίκη ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς.

Το ποστάρισμά του
Parabéns a toda a equipa! Mais um passo para o nosso objectivo! Continuamos... Estas duas caras ficam para control de...
Δημοσιεύτηκε από Andreas Samaris στις Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016



*Πηγή: sport-fm.gr*

Στα χέρια του Σιμιτζόγλου οι καταθέσεις, σειρά παίρνει ο Γιάχος!!


Στα χέρια του Σιμιτζόγλου οι καταθέσεις, σειρά παίρνει ο Γιάχος

Ο αθλ. εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, παρέλαβε τις καταθέσεις των Μαζαράκου, Τρομπούκη και Κουτσιαύτη για υπόθεση της «πυραμίδας» που θεωρούνται πολύ σημαντικές. Πλησιάζει κι ώρα του Γιάχου.

Στα χέρια του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, βρίσκονται πλέον οι καταθέσεις του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, του πρώην παρατηρητή Ηλία Μαζαράκου και πρώην διαιτητή, Αριστομένη Κουτσιαύτη και τις παρέδωσε ο πταισματοδίκης Άρτας.

Ο πρώτος ανέφερε λεπτομέρειες για το πώς λειτουργούσε η εταιρεία-φάντασμα, σύμφωνα με τη Live Sport. Υπενθυμίζεται –και έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του- ότι έχει διαγραφεί από τα μητρώα της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Άρτας. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι αγχωμένος. «Συναντήθηκα με τον κ. Βασάρα σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο πριν ένα χρόνο γι' αυτή την υπόθεση και κατάφερε να με εγγράψει στην πυραμίδα», είχε δηλώσει ο Ηλίας Μαζαράκος.

Σειρά θα πάρει τις επόμενες ημέρες ο διαιτητής, Θανάσης Γιάχος, ο οποίος είναι στέλεχος σε τράπεζα και φαίνεται ότι γνωρίζει αρκετά στοιχεία για τον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσαν αυτοί που «έτρεχαν» την επιχείρηση, μαζεύοντας χρήματα από τους διαιτητές.

Επιπλέον, θα περάσουν προσεχώς από το γραφείο του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και άλλοι διαιτητές, όπως και παράγοντες και δημοσιογράφοι που εργάζονται στην Αθήνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ουδέν περί Μαρινάκη και COSCO, αλλά…!!


Ουδέν περί Μαρινάκη και COSCO, αλλά…

Δεν έχουν βάση τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της COSCO να «μπει» στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Φήμες για άλλη… έκπληξη που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κυκλοφορούν πολλά σενάρια, εδώ και καιρό, περί ενδιαφέροντος της COSCO να μπει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, είτε ως «συμπαίκτης» του Βαγγέλη Μαρινάκη είτε ακόμη και αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών.

Σύμφωνα, πάντως, με τη στήλη του Κώστα Νικολακόπουλου στο «Γαύρο», τέτοιο ζήτημα δεν υπάρχει και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, ούτε έχει εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον, τόσο από την πλευρά του αφεντικού της ΠΑΕ, όσο και από εκείνη του πολυεθνικού «κολοσσού» που έχει έδρα το Πεκίνο και έχει κυρίαρχο λόγο στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, «… άλλη έκπληξη, ευχάριστη, πρέπει να περιμένουμε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Έκπληξη που δεν έχει καμία σχέση με την COSCO».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Νικοπολίδης: «Να ψηφίζονται νόμοι που θα εφαρμόζονται»


Νικοπολίδης: «Να ψηφίζονται νόμοι που θα εφαρμόζονται»

Απαισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει κάτι (προς το θετικό) στο ποδόσφαιρο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αντώνης Νικοπολίδης και σχολίασε πως η ματαίωση του Κυπέλλου δεν θα δώσει τη λύση.

Στα τελευταία γεγονότα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης και επεσήμανε ότι το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να ψηφίζονται νόμοι που θα εφαρμόζονται. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας σχολίασε μέσω της «Real News» ότι δεν θα δοθεί λύση μέσω της διακοπής του Κυπέλλου.

Όταν του ζητήθηκε η άποψη του επί του θέματος, ανέφερε: «Να πω τι, αυτά που λέμε ότι πρέπει να γίνουν και δεν γίνονται ποτέ; Μάλλον κουράζουμε παρά διαφωτίζουμε τον κόσμο».

Και πρόσθεσε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων: «Να ψηφίζονται νόμοι που θα εφαρμόζονται και που δεν θα είναι διακοσμητικοί. Αυτό είναι το πρώτο και κύριο, κατά τη γνώμη μου».

Για την απόφαση να μη συνεχιστεί το Κύπελλο φέτος ανέφερε: «Η διακοπή του Κυπέλλου δεν θα δώσει λύση. Μια φαινομενική ηρεμία μόνο και έπειτα ξανά τα ίδια. Αν δεν υπάρξει συνολική βούληση από την πολιτεία, την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα, αν δεν καθίσουν μαζί στο ίδιο τραπέζι για να βρουν τη λύση και όχι ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλον, θα λέμε πάντα τα ίδια και πάντα θα γίνονται τα ίδια. Όχι, δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα βγει κάτι, αφού εδώ και πέντε χρόνια παραμένουμε στο ίδιο έργο θεατές. Δεν είμαι νομοθέτης ούτε δικαστής για να πω εγώ πώς θα πρέπει να νουθετούνται οι οπαδοί. Υπάρχουν όργανα γι΄ αυτό, υπάρχει πολιτεία. Μόνο ενωμένοι μπορεί να πετύχουν κάτι. Αλλιώς, τίποτα και ποτέ».
*Πηγή: sport-fm.gr*