Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ρανιέρι: «Εξαιρετική ευκαιρία για κάτι ξεχωριστό»


Ρανιέρι: «Εξαιρετική ευκαιρία για κάτι ξεχωριστό»

Πλέον, ούτε και ο ίδιος το κρύβει. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε (περίπου) ανοιχτά για... τίτλο μετά τη νίκη της Λέστερ επί της Γουότφορντ και την αύξηση της διαφοράς από Τότεναμ και Άρσεναλ.

Θέλει ο Κλαούντιο Ρανιέρι να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση (1-0) της Λέστερ επί της Γουότφορντ, ο Ιταλός προπονητής δεν μπόρεσε να μην παραδεχτεί πως η ομάδα του έχει πλέον μια εξαιρετική ευκαιρία να πετύχει κάτι ξεχωριστό, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση της Premier League.

«Πήραμε μια σημαντική νίκη σε μια μεγάλη μάχη. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια θα είναι μάχες για όλους, όχι μόνο για εμάς. Το σημερινό ματς ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Δημιουργήσαμε τέσσερις-πέντε ευκαιρίες και αυτοί έκαναν δύο με τρεις. Πλέον είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι» ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός για το αποψινό ματς και στη συνέχεια μίλησε για την κούρσα του τίτλου:

«Υπάρχει μεγάλη επιθυμία από όλους μας και έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία. Όμως ο τίτλος δεν είναι δικός μας. Θα πρέπει να παλέψουμε, να συνεχίσουμε βήμα βήμα και να κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος. Στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε άλλη, οπότε πρέπει να το πάμε αργά. Δεν ξέρω ποιος είναι πίσω μας στη βαθμολογία. Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι πως κάθε αγώνας είναι τελικός. Δεν ξέρω ακόμα πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε. Στην αρχή έλεγα ότι θέλουμε έναν περισσότερο από πέρυσι, όμως πλέον πάμε για κάτι ξεχωριστό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: