Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Και η ζωή συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ!!


Και η ζωή συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη δράση για τον ΠΑΟΚ -μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα- που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανθρακικού ώστε να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση. Το πλάνο του Τούντορ.

Λίγες ημέρες μετά τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (και αυτά που ακολούθησαν), ο ΠΑΟΚ είναι… αναγκασμένος (για αρκετούς λόγους) να φύγει με το τρίποντο από την Κομοτηνή, καθώς αντιμετωπίζει στις 15:00 τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» κοντράρεται με μια ομάδα που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχει ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί και παίζει για την τιμή της, ενώ ο ίδιος «καίγεται» για τη νίκη ώστε να νιώθει πιο σίγουρος για τα play-off. Άλλωστε, αναμένεται να τιμωρηθεί για τα επεισόδια στον ημιτελικό της Τετάρτης με αφαίρεση βαθμών. Παράλληλα, θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια ένα «τρίποντο», διότι με τα όσα εξωαγωνιστικά έλαβαν μέρος τις τελευταίες ημέρες, κινδυνεύει να εκτροχιαστεί.

Ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να προτιμήσει το 3-4-2-1 για την αναμέτρηση με τους «πράσινους». Ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και η τριάδα μπροστά του Τζαβέλλας, Βίτορ και Χατζηϊσαίας δύσκολα θα σπάσει. Χαρίσης και Κάτσε λογικά θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, καθώς ο Τσίμιροτ τραυματίστηκε χθες και θα λείψει τουλάχιστον στο σημερινό ματς. Ο Κίτσιου θα πάρει όλη τη δεξιά πλευρά και ο Λέοβατς την αριστερή.

Πέλκας και Μυστακίδης θα έχουν οργανωτικό ρόλο και ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή. Άλλωστε, δεν έχει μείνει και κάποιος άλλος. Ο Μπερμπάτοφ βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας και έχει… δρόμο να διανύσει ακόμη, ενώ ο Μακ που αποβλήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι τιμωρημένος και θα χάσει συνολικά τέσσερα ματς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: