Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ένα κατοικίδιο από το Β. Πόλο!!

Ο Καναδός Mark Abbot Dumas είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπόρεσε να κάνει κατοικίδιο μία πολική αρκούδα και να αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί της. 
 
 

Κουτσέιρο και τυπικά στη Λοκομοτίβ!!

Κάτοικος Μόσχας είναι με κάθε επισημότητα ο Ζοσέ Κουτσέιρο, ο οποίος την Παρασκευή συμφώνησε με τη ρώσικη ομάδα και το απόγευμα του Σαββάτου ανακοινώθηκε.

Ο 48χρονος τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο ενώ βρισκόταν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την οποία αποτέλεσε παρελθόν τον Ιούνιο, λόγω της αλλαγής στην προεδρία των «λιονταριών». Ο Κουσέιρο παρουσιάστηκε μαζί με τον Πορτογάλο αμυντικό, Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες από την Γουέστ Χαμ.

Ο Τσέζαρεκ θέλει να γίνει η… νέα μεταγραφή του Άρη!!

Το έχει βάλει πείσμα να αποτελέσει την… «νέα μεταγραφή» του Άρη. Το… μάτι του Ντάνιελ Τσέζαρεκ γυαλίζει! Ο Κροάτης επιθετικός είναι αποφασισμένος να πάρει το… αίμα του πίσω, μετά τη μέτρια αγωνιστική χρόνια που είχε πέρσι.

Το λέει στους συμπαίκτες του, στον Σάκη Τσιώλη, στο φιλικό του περιβάλλον. Το είπε και δημόσια στην συνέντευξη που παραχώρησε (http://theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=69450).

Ο Τσέζαρεκ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και υπολογίζεται πως σε δέκα μέρες θα είναι σε θέση να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, ώστε να αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας των κίτρινων στη νέα περίοδο.
Πρόκειται για ένα στοίχημα που θέλει να κερδίσει.

Θέλει Σπάχιτς η Σεβίλλη!!

Την περίπτωση του αμυντικού της Μονπελιέ, Εμίρ Σπάχιτς εξετάζει η διοίκηση της Σεβίλλης σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, το όνομα του οποίου «ακούγεται» και για τον Ολυμπιακό, κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με την εφημερίδα Equipe οι Σεβιγιάνοι εξετάζουν την περίπτωση του 29χρονου άσου.

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Γκαρσία Τοράλ, βλέπει στο πρόσωπο του Σπάχιτς τον ιδανικό παίκτη για την άμυνα καθώς θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της οπισθοφυλακής των Ανδαλουσιάνων.

Η Σεβίλλη έχει ήδη αποκτήσει τους Κόκε, Ντελ Μοράλ και Τροχόφσκι στην τρέχουσα μεταγραφική σεζόν

Κανένα θέμα με Μόρα!!

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας αναδεικνύονται τα σενάρια που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βαγγέλη Μόρα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και διαψεύδεται στην Τούμπα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο , αναφέρονταν ότι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται  για τον έλληνα διεθνή αμυντικό. Στην Τούμπα όμως διαψεύδουν το θέμα , από την στιγμή που οι κινήσεις φέτος θα είναι ελάχιστες και κυρίως οικονομικά προσιτές και ο Μόρας δεν εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία.
πηγή: theplayer.gr

«Καυτές» Ρωσίδες σκοράρουν (photos)

Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκαν οι παίκτριες της FC Rossiyanka προκειμένου να κερδίσουν τον κόσμο και να τον φέρουν στο… γήπεδο για να τις απολαύσει.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv
 
 

Κολομβία και Σάντσες στη… «μάχη»

Τον πρώτο τους αγώνα για το Κόπα Αμέρικα δίνουν απόψε (21.30) Κολομβία και Κόστα Ρίκα, στο ματς που θα κλείσει τον πρώτο γύρο των παιχνιδιών του Α΄ Ομίλου. Μαζί με τους Κολομβιανούς, στη μάχη ρίχνεται και ο μεταγραφικός στόχος των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Σάντσες.

Φαβορί στην αναμέτρηση υπάρχει και είναι η Κολομβία. Οι πρωταθλητές του 2001, είναι από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις της Λατινικής Αμερικής, καθώς ο Ντάριο Γκόμεζ θα έχει στη διάθεση του παίκτες με πλούσιο ταλέντο και μεγάλη εμπειρία από τον ευρωπαϊκό χώρο. Ποδοσφαιριστές όπως οι Φαλκάο και Γκουαρίν που εντυπωσίασαν φέτος με την Πόρτο φτάνοντας στο τρεμπλ, ο Γέπες της Μίλαν, αλλά και ο Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν που βρίσκεται ένα βήμα πριν φορέσει τα «ερυθρόλευκα». 

Στην αντίπερα όχθη, η Κόστα Ρίκα είναι θεωρητικά από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης και τρεις αξιοπρεπείς εμφανίσεις θα ήταν …επιτυχία. Ο Ρικάρντο Λα Βόλπε, έχει συνθέσει ένα κράμα άπειρων και φιλόδοξων παικτών που ο μέσος όρος ηλικίας τους ανέρχεται στα 22 χρόνια! Η Κόστα Ρίκα δεν έδωσε φιλικούς αγώνες, καθώς αγωνιζόταν για το «Gold Cup» όπου και αποκλείστηκε από την Ονδούρα στα προημιτελικά.   
πηγή: theplayer.gr

Ντούνγκα: «Ρομούλο, ο νέος Καφού»

Την άποψή του για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Φιορεντίνα, τον Βραζιλιάνο Ρομούλο, εξέφρασε ο Ντούνγκα.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο» μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» και παρομοίασε τον 24χρονο δεξιό μπακ-χαφ με τον Καφού. 

«Στην Βραζιλία πολλοί λένε ότι τους θυμίζει τον Μαϊκόν και τον Καφού, αλλά άποψή μου είναι ότι η πραγματική του ομοιότητα είναι μόνο με τον δεύτερο. Ο Μαϊκόν είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Ο Ρομούλο έχει την ίδια ταχύτητα και την αλλαγή ρυθμού που είχε ο Καφού», τόνισε ο Ντούνγκα και συμπλήρωσε: 

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει ευφυία στον τομέα της τακτικής, ενώ έχει εκπληκτική ακρίβεια στις σέντρες του». 
πηγή: theplayer.gr

Νεϊμάρ: «Να τιμήσω το συμβόλαιο μου»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Σάντος και την επόμενη σεζόν, εξέφρασε προς λύπην πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, ο Νεϊμάρ. 

Ο 19χρονος επιθετικός που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Ρεάλ όσο και της Τσέλσι, δήλωσε στη βραζιλιάνικη «Carujao do esporte», πως θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο του με τη Σάντος και να παραμείνει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του στο σύλλογο.  

Από Δευτέρα για Χίλντεμπραντ!!

Οι διαπραγματεύσεις με τον Τίμο Χίλντεμπραντ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, πλην όμως το θέμα έχει «κολλήσει» εκεί και από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις.
Από Δευτέρα για Χίλντεμπραντ
Συγκεκριμένα, με την επιστροφή του Σταύρου Αδαμίδη από την Κέρκυρα, θα υπάρξει επαφή με τον μάνατζερ του Χίλντεμπραντ, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του.
Πρόκειται για μία κρίσιμη επικοινωνία, αφού εκεί θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό αν ο Γερμανός τερματοφύλακας είναι διατεθειμένος να διαπραγματευτεί ή θα παρουσιαστεί αρνητικός.
Πηγή: aek365.gr

Και Σάχα και "χταπόδι"

Παίκτης της Ρασίνγκ Κλουμπ πρέπει να θεωρείται ο Σεμπάστιαν Σάχα καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ θα ακολουθήσει ο Αγκουστίν Πελετιέρι.
Και Σάχα και "χταπόδι"
Οπως αναφέρουν αργεντίνικα δημοσιεύματα ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και τη Δευτέρα θα είναι παρόντας στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε.
Στη Ρασίνγκ, όπως γράψαμε και την Παρασκευή, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του και ακόμη ένας πρώην παίκτης της Ένωσης, ο Πελετιέρι, καθώς οι Αργεντίνοι υποστηρίζουν πως είναι και αυτός πολύ κοντά σε συμφωνία.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Για πάντα "βυσσινί" ο "Βενε"

Σε προφορική συμφωνία με τους ιθύνοντες της ΑΕΛ για την μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του ήρθε ο Στέλιος Βενετίδης.
Για πάντα "βυσσινί" ο "Βενε"
Ο Στέλιος Βενετίδης θα παίζει και του χρόνου στην Λάρισα. Και αυτό διότι συμφώνησε προφορικά να ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλον έναν χρόνο.
Ο τεχνικός της ομάδας, Κρις Κόουλμαν είχε εισηγηθεί την παραμονή του και έτσι ο έμπειρος παίκτης πείστηκε να μείνει για ακόμα μία σεζόν.
Πηγή: gazzetta.gr

"Να παραμείνουμε μια γροθιά"

Παρουσία της διοίκησης, του ποδοσφαιρικού τμήματος και πολλών φιλάθλων του Εργοτέλη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο εκδήλωση για την παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος, των εισιτηρίων διαρκείας, της νέας εταιρίας ένδυσης και των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών της ομάδας.
"Να παραμείνουμε μια γροθιά"
Τα νέα πρόσωπα ήταν οι νεοαποκτηθέντες Ανδρέας Μπουχαλάκης, Νίκος Κατσικοκέρης, Σόρεν Πϊρσον, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, και Σωκράτης Ευαγγέλου.
Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόστολος Παπουτσάκης, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Ο φίλαθλος αναζητά θέαμα και στόχους. Θέλει το γήπεδο να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη επιλογή διασκέδασης. Και η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζονται όλες οι προσπάθειές μας. Ζητώ από όλη την ομάδα, από το τεχνικό επιτελείο, από τη διοίκηση, από τα στελέχη και από τους φιλάθλους να παραμείνουμε μια γροθιά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Μέσα σε πολύ δύσκολες εποχές, ως διοίκηση κάναμε το χρέος μας ενισχύοντας την ομάδα. Θέλουμε όμως συνοδοιπόρους για να μπορέσει αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση».
Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, οι τιμές είναι: Φοιτητικά-στρατιωτικά-μαθητικά 50 ευρώ, Λέσχες Φίλων Εργοτέλη (Daltons, Alternatives) 110 ευρώ, Θύρες 19, 20, 2, 11 170 ευρώ, VIP (θύρα 1) 500 ευρώ, VVIP (δερμάτινα) 600 ευρώ.

Έχει "σουξέ" στην Ιταλία ο Χρυσικόπουλος!!

Ο νεαρός φόργουορντ φαίνεται πώς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ αυτών και της Μπιέλα.
Έχει "σουξέ" στην Ιταλία ο Χρυσικόπουλος
Έτσι μετά την Μπενετόν Τρεβίζο και μια άλλη ιταλική ομάδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 19χρονο, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι δεν πρόκειται ο παίκτης να μείνει στον Άρη.
Πηγή: superbasket.gr

Έξι παρά… πέντε!!

Ικανοποιημένοι είναι στην ΠΑΕ ΑΕΚ με την κίνηση στις πωλήσεις των φετινών διαρκείας…
Έξι παρά… πέντε!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν διατεθεί κάτι λιγότερο από 6.000 κάρτες, ένα νούμερο με το οποίο μένουν ευχαριστημένοι στη διοίκηση δεδομένου της οικονομικής κρίσης…
Εξ ου και ο τίτλος του θέματος….
Αν συγκριθεί ο αριθμός με τις πωλήσεις της περισινής σεζόν τη συγκεκριμένη περίοδο, αυτές υπολείπονται κατά 1500 διαρκείας…

Θέλει και Ίβηρα προπονητή ο Ψωμιάδης!!

Το σχέδιο της "Νέας Καβάλας- Νέου Ηρακλή" όχι μόνο προχωράει ακάθεκτο, αλλά ο Σταύρος Ψωμιάδης ψάχνει και προπονητή από την Ιβηρική χερσόνησο!
Θέλει και Ίβηρα προπονητή ο Ψωμιάδης
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Καβάλας εξετάζει τις περιπτώσεις ενός Ισπανού και ενός Πορτογάλου τεχνικού, με τον δεύτερο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για να καθίσει στον πάγκο της νέας ομάδας.
Δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο να πραγματοποιηθεί η πρόσληψη προπονητή, μιας και η πρώτη προπόνηση ορίστηκε για τις 6 Ιουλίου. Μία δηλαδή ημερά μετά την συνεδρίαση της ΕΕΑ.
Πηγή: bluearena.gr

«Καβάλα πανε στη Σαλονίκη…» (ΦΩΤΟ)

Καβάλα Θεσσαλονίκης και προσεχώς… Ηρακλής. Κάπως έτσι είδαν τα δημοφιλέστερα ελληνικά αθλητικά sites την επισημοποίηση της είδησης ότι οι «αργοναύτες» γίνονται πλέον… γηραιοί.
«Καβάλα πανε στη Σαλονίκη…» (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε πως αναπαρήγαγαν το θέμα τα πιο δημοφιλή ιντερνετικά Media:
Gazzetta.gr
Καβάλα... Θεσσαλονίκης!
Ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, ανακοίνωσε ότι η έδρα των «αργοναυτών» θα είναι η Θεσσαλονίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την συγχώνευση με τον Ηρακλή!
Sport24.gr
Στην Θεσσαλονίκη η έδρα της Καβάλας
Ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης, με γραπτή του ανακοίνωση ξεκαθάρισε πως η έδρα της Καβάλας μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Αναμένονται νέες αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας.
Contra.gr
Σταύρος Ψωμιάδης: "Φεύγουμε από την Καβάλα και πάμε Θεσσαλονίκη"
Ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της, Σταύρος Ψωμιάδης, εξέδωσε η ΠΑΕ Καβάλα στην οποία γνωστοποιεί ότι η έδρα της ομάδας αλλάζει και μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη.
Sentragoal.gr
Καβάλα... Θεσσαλονίκης!
Ο Ψωμιάδης παίρνει την Καβάλα και την πάει Θεσσαλονίκη, κάνοντας επίθεση στη δημοτική αρχή! Καβάλα Θεσσαλονίκης λοιπόν, όπως λέμε... τρίγωνα πανοράματος!

Σήμερα αποδεσμεύεται η δόση!!

Σήμερα το απόγευμα τελικά θα αποφασιστεί η εκταμίευση της πέμπτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, ύψους 12 δισεκατομμυρίων ευρώ, στην τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Σήμερα αποδεσμεύεται η δόση
Υπενθυμίζεται ότι το κρίσιμο Eurogroup ήταν αρχικά προγραμματισμένο για αύριο Κυριακή αλλά αντικαταστάθηκε με την σημερινή τηλεδιάσκεψη, στην οποία όπως ακούγεται, το μοναδικό θέμα που θα συζητηθεί θα είναι η εκταμίευση της δόσης, μετά την υιοθέτηση του Μεσοπρόθεσμου και του εφαμοστικού νόμου.
Συγκεκριμένα θα συζητηθεί και θα αξιολογηθεί η πρόοδος της Ελλάδας στην εφαρμογή των μέτρων λιτότητας αλλά και τι θα συμβεί με το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.
Θα εξεταστεί επίσης η νέα δανειακή σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου, μέσω της εθελοντικής μετακύλισης του ελληνικού χρέους από ιδιώτες επενδυτές.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

«Στηρίζουμε τον Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται»!!

Τη στήριξή τους «προς το πρόσωπο του Β.Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται» εξέφρασε η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της για το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».
«Στηρίζουμε τον Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού Β.Μαρινάκη και εκπροσώπων απο 117 συνδέσμους της Θύρας 7 απο Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την νόμιμη λειτουργία των συνδέσμων, την εξάλειψη της βίας απο τις κερκίδες, την ανάληψη των ευθυνών των συνδέσμων όσο αφορά τα μέλη τους, την ενίσχυση και υποστήριξη του ερασιτέχνη και την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Β.Μαρινάκη στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται απο εκείνους που δεν θέλουν την διαφάνεια και τους ίσους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Παράλληλα εκφράστηκε η ανησυχία για το μέλλον του μπασκετικου Ολυμπιακού. Οι σύνεδροι ομόφωνα εξέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα:
Στο 4ο Παγκοσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, οι σύνδεσμοι τις, εκφράζουν την ελπίδα οτι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα ανακαλέσουν την απόφαση τους να αποτραβηχτούν απο την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απαιτώντας από την πολιτεία να διασφαλίσει την διεξαγωγή για την διοργάνωση ενός ισότιμου και αξιόπιστου πρωταθλήματος.
Οι 117 σύνδεσμοι της Θύρας 7».

Αρέσει στον Αστέρα ο Ηλιάδης!!

Την περίπτωση του Στέλιου Ηλιάδη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής εξετάζει ο Αστέρας Τρίπολης.
Αρέσει στον Αστέρα ο Ηλιάδης
Ο Έλληνας μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ηρακλή και οι Αρκάδες παρακολουθούν τις εξελίξεις στους «κυανόλευκους».
Αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τον «γηραιό» τότε θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Ο παίκτης από την πλευρά του εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Τρίπολη, όμως θα περιμένει να δει και τι άλλες προτάσεις θα έχει στα χέρια του, εφόσον αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή.
Πηγή: novasports.gr

Από την χώρα της τουλίπας θέλει να ανθίσει!!

Ο Γιώργος Μίνος αρθρογραφεί για την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ…
Από την χώρα της τουλίπας θέλει να ανθίσει
Ολοκληρώνεται σε λίγα 24ωρα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στον ΠΑΟΚ και από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά το βασικό και δύσκολο στάδιο στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Από την χώρα της τουλίπας ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να χτίσει μια ομάδα τέτοια που να μπορέσει την χρονιά που μας έρχεται να είναι έτοιμη να διεκδικήσει τίτλους και διακρίσεις.
Κάτι τέτοιο έγινε πριν από δύο χρόνια με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες. Από τη Δευτέρα λοιπόν μετακομίζει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία έτσι ώστε να κτίσει κάτω από σωστές βάσεις την ομάδα που θέλει για τα επόμενα χρόνια. Όλος ο κόσμος αναρωτιέται αν θα γίνουν μεταγραφές, αναρωτιέται αν οι υποψήφιοι επενδυτές τελικά βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ. Τα ερωτήματα αυτά είναι δύσκολα να τα απαντήσει κανείς αν όπως λέει ο λαός «όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι».
Μεταγραφές θα γίνουν αυτό είναι δεδομένο και μάλιστα μεταγραφές παικτών που θα προκαλέσουν αίσθηση. Οι υποψήφιοι επενδυτές σύμφωνα με όλα τα διαδραματιζόμενα που γίνονται τις τελευταίες μέρες θα έρθουν στην ΠΑΕ. Ήδη γίνονται προεργασίες και είναι πλέον τυπικό θέμα για να γίνουν κάτοικοι Τούμπας. Η αγάπη προς τον ΠΑΟΚ από τα όσα λέγονται από κύκλους των επενδυτών τους κάνει από τώρα να είναι έτοιμοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Το «πράσινο φως» δόθηκε και έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα οι υποψήφιοι παίκτες που θα έρθουν στην Τούμπα ανακοινώνονται. Ο Λάζλο Μπόλονι έχει καθημερινή συνεργασία τόσο με την τεχνική ηγεσία όσο και με τη διοίκηση και περιμένει και αυτός το οικονομικό μπάτζετ πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ΠΑΕ. Φυσικά το θέμα δεν είναι μόνο οι παίκτες που θα έρθουν αλλά και οι παίκτες που θα πρέπει να εξοφληθούν απ’ αυτά που τους οφείλονται.
Γι’ αυτό λοιπόν παρατηρείται αυτή η στασιμότητα έτσι ώστε η τάξη που ζητάει συνέχεια ο Θοδωρής Ζαγοράκης να είναι αυτή που θα δώσει την ομάδα το κύρος και την αξιοπιστία όπως γίνονταν τα τελευταία χρόνια. Η αντίστροφη μέτρηση για τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που απομένουν έχει ξεκινήσει. Μάλιστα ο αριθμός αυτός είναι τετραψήφιος. Και αν δει κανείς ότι μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί περισσότερα από 13.500 με 14.000 διαρκείας εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας 28 Ιουλίου δεν θα υπάρχει ούτε για δείγμα. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ φέτος ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να είναι μέχρι 21.100.
ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Καβακλής... κι επίσημα!!

Στη Θεσσαλονίκη θα... μετακομίσει από την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Καβάλα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Ψωμιάδης!
Καβακλής... κι επίσημα!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την ΠΑΕ Καβάλα και τα όσα παραπλανητικά δηλώνονται από πολιτικούς παράγοντες και τοπικούς φορείς, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:
Ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας γνωρίζει ποια ήταν η θέση και αγωνιστική κατάσταση της ομάδας όταν ανέλαβα Πρόεδρος εγώ (Γ’ Εθνική Κατηγορίας- έτος 2007) και ποια είναι σήμερα. Η ομάδα της Καβάλας ανέβηκε μέσα σε 3 χρόνια 3 κατηγορίες (άνοδος από τη Γ’ Εθνική στη Β’ το 2008 και από τη Β’ Εθνική στην Α’ Εθνική το 2009) και κατάφερε όχι απλά να εξέλθει από την πλήρη ανυποληψία αλλά να καταφέρει να καταστεί μια ομάδα- περηφάνια της πόλης αλλά και σημείο αναφοράς για όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας, σε σχέση με τις αγωνιστικές της επιτυχίες. Πολλά εκατομμύρια Ευρώ και πολλές ώρες προσωπικής ενασχόλησης δαπανήθηκαν από τους μετόχους της ΠΑΕ, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Αυτές οι τεράστιες υλικές και προσωπικές θυσίες (και μάλιστα επί ζημία των λοιπών επιχειρηματικών μου ενασχολήσεων) ήταν που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, για το οποία εγώ προσωπικά και η οικογένεια μου, η οποία κατάγεται από τον τόπο της Καβάλας, που είμαστε πάντα υπερήφανο.
Παρ’ όλα αυτά, εδώ και πολύ καιρό έχω καταλάβει ότι δυστυχώς η διοίκηση της ΠΑΕ είναι εντελώς μόνη σε όλη τη προσπάθεια. Η ίδια η επίσημη πόλη της Καβάλας, δια του δημάρχου τη κυρίου Σιμιτσή, ήταν αυτή που προ μηνός μας απέστειλε διοικητικό πρόστιμο πολλών χιλιάδων Ευρώ , αναφορικά με το γήπεδο της Καβάλας και η οποία εδώ και έτη έχει έρθει σε πλήρη πήξη με την ομάδα, αγνοώντας τα τεράστια ποσά που έχουμε δαπανήσει για την ανακαίνιση του γηπέδου και την αντικατάσταση-συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, χωρίς καμία απολύτως συνδρομή της δημοτικής αρχής (η οποία αρκέστηκε στο να ζητάει το ποσοστό της από τα εισιτήρια). Η ίδια αυτή δημοτική αρχή, δια του δημάρχου κυρίου Σιμιτσή, ήταν αυτή που αποφάσισε προ ημερών να καταστρέψει το χλοοτάπητα του γηπέδου ορίζοντας συναυλία στον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη», για την 18/6/2011, παρά τις επίμονες κλήσεις μας να μην κάνει κάτι τέτοιο (η συναυλία δεν έλαβε χώρα λόγω ασθένειας του τραγουδιστή Π. Τερζή).
Το αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν ότι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011, όταν πήγαμε μήνα εισέλθουμε στο γήπεδο Ανθή Καραγιάννη , αντιμετωπίσαμε το εξής θέμα: ο Δήμαρχος κύριος Σιμιτσής είχε αλλάξει τις κλειδαριές του γηπέδου και απαγόρευσε στην ομάδα της πόλης του να εισέλθεις ε αυτό. Στις επίμονες εκκλήσεις μας να δοθεί λύση η απάντηση ήταν ότι έπρεπε να πληρωθεί το ως άνω πρόστιμο! Βεβαίως, την επόμενη μέρα, όταν η πόλη της Καβάλας έδωσε στο δήμαρχο να καταλάβει ότι είναι ο πρώτο φίλαθλος της Καβάλας και όχι ο λογιστής της πόλης, εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα διευκολύνει την ομάδα, αρκεί να δεσμευτούμε ότι αυτή δε θα φύγει από το Ανθή Καραγιάννη (!!!)
Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η από 1/7/2011 δήλωση του βουλευτού Καβάλας κυρίου Δημητρίου Παπουτσή περί κατάθεσης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή σε σχέση με τη μετακίνηση της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και περί ελέγχου ημών για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων. Ας ρωτήσουν οι φίλαθλοι της Καβάλας τον κύριο Παπουτσή που ήταν όλα αυτά τα χρόνια και τι έκανε για την μάδα της Καβάλας. Ας αντερωτήσει , επίσης, ο επερωτούμενος Υπουργός τον κύριο Παπουτσή ποια θέση πήρε στο θέμα του επί χρόνια κατατρεγμού της ΠΑΕ Καβάλα από το Δήμο Καβάλας στο θέμα του γηπέδου και ποιές οι σχετικές πράξεις του.
Επειδή όλα αυτά έχουν προκαλέσει την ολοκληρωτική αηδία εμού και της οικογένειάς μου που δε μπορούμε πλέον να δρούμε σε ένα αρρωστημένο και ασταθές περιβάλλον, το οποίο τη μία μέρα μας κλειδώνει έξω από το γήπεδό μας και την άλλη μας προσκαλεί να επιστρέψουμε, αρκεί να δεσμευθούμε ότι δε θα φύγουμε ποτέ από αυτό (…)
Επειδή πραγματικά θλίβομαι για τη στάση πολιτικών όπως ο Δήμαρχος Κ. Σιμιτσής και ο βουλευτής κ. Παπουτσής.
Επειδή τους μόνους που οφείλω να ευχαριστήσω είναι αυτούς τους ελάχιστους φιλάθλους που τίμησαν την προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια, προσερχόμενοι στο γήπεδο και υποστηρίζοντας την ομάδα (και όχι αυτούς που την παρακολουθούσαν από τις καφετέριες και θυμήθηκαν τώρα να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια).

Για όλους αυτούς τους λόγους οι μέτοχοι και το Δ.Σ. της ΠΑΕ καταλήξαμε στη απόφαση ότι από την επόμενη χρονιά η ομάδα θα αγωνίζεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Θέλω να ξέρετε ότι οι επίσημοι φορείς της Καβάλας, με πρώτο το Δήμαρχο κύριο Κ. Σιμιτσή, είναι αυτοί που έδιωξαν την ομάδα από την πόλη.
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σταύρος Ψωμιάδης»

Πλατινί: «Ο Μπλάτερ δεν είναι διεφθαρμένος»

Προεδρική αλληλεγγύη! Ο πρόεδρος της UEFA. Μισέλ Πλατινί, στήριξε δημόσια τον Γιόσεπ Μπλάτερ ο οποίος πριν ένα μήνα, επανεξελέγη, για 4η φορά στην προεδρία της FIFA. Μιλώντας σε εφημερίδα της Φρανκφούρτης «Allgemeine Zeitung» αναφέρθηκε  στο σκάνδαλο με τις δωροδοκίες στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται κορυφαία διοικητικά στελέχη της FIFA, ανάμεσά τους και ο Σεπ Μπλάτερ:

«Ο Μπλάτερ δεν είναι ούτε διάβολος ούτε άγγελος.  Μπορεί να υπάρχουν κριτικές για το πως ασκεί την προεδρία στην FIFA αλλά δεν είναι διεφθαρμένος. Αν υπάρχει διαφθορά στη FIFA αυτό  δεν μπορεί να συσχετιστεί αποκλειστικά  με τον Μπλάτερ.»

Παράλληλα όμως ο  Πλατινί δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει στο μέλλον το χρίσμα για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. «Ο διάδοχος του Μπλάτερ; Εγώ είμαι πολύ καλά στην UEFA. Θα δούμε όταν έρθει αυτή η στιγμή.» 
πηγή:theplayer.gr
 

Συνεχίζονται οι… εξετάσεις για τα «λαχεία» στον Άρη!!

Πέρα από τις μεταγραφικές αναζητήσεις στη βάση των επιθυμιών του Σάκη Τσιώλη (φορ, στόπερ, αριστερός μεσοεπιθετικός), ο προπονητής του Άρη συνεχίσει να… τσεκάρει δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορεί να αποτελέσουν ίσως και περιπτώσεις… λαχείων.

Ο λόγος φυσικά για τον 22χρονο επιθετικό, Φράνκο Λανάρο και τον 21χρονο μέσο από τον Οδυσσέα Κορδελιού, Γιώργο Χαιρόπουλο.

Οι δυο νεαροί συνέχισαν τις προπονήσεις με την ομάδα του Άρη και…  εξετάστηκαν για ακόμα μια μέρα από τον Σάκη Τσιώλη και τους συνεργάτες του. Ο θεσσαλός τεχνικός είναι αυτός που θα αποφασίσει πόσο χρόνο χρειάζεται για να έχει μια αξιόπιστη εικόνα συμπερασμάτων και εάν τελικά θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή τους. 
πηγή: theplayer.gr

Αγωνία για την επόμενη μέρα στο Μαρούσι!!

Πλήρης αβεβαιότητα επικρατεί στο Μαρούσι για την επόμενη μέρα, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία των φίλων της ομάδας. Καμία απολύτως εξέλιξη δεν υπάρχει μετά το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα αρχίσει κάτι να κινείται. Οι οφειλές προς παίκτες και τρίτους ακόμη και από τη σεζόν 2009-10 έχουν διογκώσει το οικονομικό πρόβλημα και ο Βασίλης Κωνσταντίνου θέλει πάση θυσία να συναντηθεί με τον Άρη Βωβό ώστε να βρεθεί από κοινού με τον μεγαλομέτοχο μια λύση. Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να προβεί στη παραμικρή κίνηση που αφορά το "χτίσιμο" της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.
 πηγή: theplayer.gr

«Βασίλισσα» η Κβίτοβα

Η Πέτρα Κβίτοβα ολοκλήρωσε την έκπληξη και έφτασε στην κορυφή του Γούιμπλεντον, επικρατώντας της Μαρία Σαράποβα με 2-0 σετ (6-3, 6-4).




Πηγή: theplayer.gr

Πλατινί: «Ο Μπλάτερ δεν είναι διεφθαρμένος»

Προεδρική αλληλεγγύη! Ο πρόεδρος της UEFA. Μισέλ Πλατινί, στήριξε δημόσια τον Γιόσεπ Μπλάτερ ο οποίος πριν ένα μήνα, επανεξελέγη, για 4η φορά στην προεδρία της FIFA. Μιλώντας σε εφημερίδα της Φρανκφούρτης «Allgemeine Zeitung» αναφέρθηκε  στο σκάνδαλο με τις δωροδοκίες στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται κορυφαία διοικητικά στελέχη της FIFA, ανάμεσά τους και ο Σεπ Μπλάτερ:

«Ο Μπλάτερ δεν είναι ούτε διάβολος ούτε άγγελος.  Μπορεί να υπάρχουν κριτικές για το πως ασκεί την προεδρία στην FIFA αλλά δεν είναι διεφθαρμένος. Αν υπάρχει διαφθορά στη FIFA αυτό  δεν μπορεί να συσχετιστεί αποκλειστικά  με τον Μπλάτερ.»

Παράλληλα όμως ο  Πλατινί δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει στο μέλλον το χρίσμα για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. «Ο διάδοχος του Μπλάτερ; Εγώ είμαι πολύ καλά στην UEFA. Θα δούμε όταν έρθει αυτή η στιγμή.»


Πηγή: theplayer.gr

Προχωράει η "Νέα Καβάλα-Νέος Ηρακλής"...!!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της εμπλοκής Ψωμιάδη στον Ηρακλή. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες, ακόμη και ο Σταύρος Ψωμιάδης που διατηρούσε αρχικά τις επιφυλάξεις του, είπε το "ναι" και ήδη έχει κινήσεις τις απαραίτητες διαδικασίες.
Προχωράει η "Νέα Καβάλα-Νέος Ηρακλής"...
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (1/7) ημέρας, βρέθηκε στο επιμελητήριο Καβάλας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπός της παρουσίας του ήταν η μετονομασία της ΠΑΕ Νέα Καβάλα. Η απουσία όμως του αρμόδιου υπαλλήλου, είχε ως αποτέλεσμα να μετατεθεί η συγκεκριμένη ενέργεια για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Οι νομικοί των δύο πλευρών βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ενόψει της παρουσίας των δύο ομάδων στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, την Τρίτη (5/5) στις 12 το μεσημέρι.
Πηγή: bluearena.gr

"Είναι εξαιρετικός παίκτης". Μήπως "ήταν";

Ο Λουίς Γκαρσία ανακοινώθηκε επίσημα για έναν χρόνο από την μεξικανική Πουέμπλα. Αυτό, πάντως, που μας έκανε εντύπωση ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας.
"Είναι εξαιρετικός παίκτης". Μήπως "ήταν";
"Eίναι εξαιρετικός παίκτης, διεθνής και έγινε μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση για να τον πάρει . Μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση, αφού δυναμώνει η ομάδα", δήλωσε ο πρόεδρος της Πουέμπλα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Έχει δει τελευταία τον Γκαρσία, ή μήπως νομίζει ότι έχει πάρει τον Γκαρσία της Λίβερπουλ;

O ΠΑΟΚ θέλει Μόρα!!

Ο ΠΑΟΚ αναζητά στόπερ μετά το διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο και ο Ελληνας διεθνής αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις βασικές επιλογές του Ζήση Βρύζα!
O ΠΑΟΚ θέλει Μόρα!
Είναι πολύ πιθανό σύντομα η διοίκηση του ΠΑΟΚ να του υποβάλλει επίσημη προσφορά κι έτσι οι προσεχείς μέρες είναι κρίσιμες για την περίπτωση του Ελληνα αμυντικού και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει όσο τίποτε άλλο να κλείσει το κεφάλαιο «αντικαταστάτης του Μπρούνο Τσιρίλο».
Πηγή: sentra-goal.gr

Κυνηγά Σοριάνο η Σουόνσι

Στο στόχαστρο της Σουόνσι είναι ο Τζόναθαν Σοριάνο που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα Β.

Ο 25χρονος επιθετικός «μάτωσε» 32 φορές τα αντίπαλα δίχτυα και κρίθηκε ως ο ιδανικός για να ηγηθεί της επίθεσης των «κύκνων» στην Πρέμιερ Λιγκ τη νέα σεζόν.

Κοστολογείται με ένα ποσό που θα πλησιάζει το 1 εκ λίρες και δεν αποτελεί εμπόδιο για τη διοίκηση της Σουόνσι.





Πηγή: sport-fm.gr

Αποφασίζει για τη λίστα ο Μπόλονι!!

Ο Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μετά και την απογευματινή προπόνηση θα οριστικοποιήσει τους παίκτες που θα βγάλουν εισιτήριο για το Άρνεμ και θα ακολουθήσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ.
Αποφασίζει για τη λίστα ο Μπόλονι
Με το δεδομένο ότι δε θέλει να δουλεύει με περισσότερους από 25 ποδοσφαιριστές, όπως τόνισε στην πρώτη προπόνηση της Τούμπας και με γνώμονα ότι οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γκαρσία, Λίνο, Φωτάκης, Μαλεζάς, Ρομπέρ, Αθανασιάδης, Σνάοουτσνερ, Βιεϊρίνια, Αρίας, Έτο, Ίβιτς, Τσουκαλάς, Μπαλάφας, Βιτόλο και Κοντρέρας (οι δύο τελευταίοι αναμένονται) είναι σίγουροι τότε απομένουν οκτώ θέσεις.
Οι υποθέσεις των Σαβίνι και Κουτσιανικούλη εκκρεμούν, ενώ δεν αποκλείεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να υπερβεί τον αριθμό 25 για να δώσει κι άλλες ευκαιρίες σε αυτούς που δε βρίσκονται στις παραπάνω λίστες, όπως οι Γιακουμής, Γλύκος, Γεωργίου, Κουρδάκης, Σακελλαρίου, Παπάζογλου, Πετρίσεβιτς, Σταφυλλίδης, Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Δεμιρτζόγλου, Κίτσιου, Μωυσιάδης, Πόποβιτς και Κωστικίδης.
Πέρα από τους τερματοφύλακες, Γιακουμή και Γλύκο, ο Μπόλονι έχει θετική άποψη για τους Παπάζογλου, Σακελλαρίου και Γεωργίου, αλλά μέχρι ανακοινωθεί η απόφασή του, κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει οτιδήποτε.
Πηγή: paok24.gr

Στην Κίνα ο Κατόνγκο

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την κινέζικη Henan Jianye για την παραχώρηση του Κρίστοφερ Κατόνγκο βρίσκεται η Ξάνθη.

Οι «ακρίτες» γνωστοποίησαν τις επαφές με τους Κινέζους για την παραχώρηση του μεσοεπιθετικού από τη Ζάμπια με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κρίστοφερ Κατόγκο στην Κινέζικη Henan Jianye F.C.»





Πηγή: sport-fm.gr

Στην Μπολόνια ο Άντονσον!!

Θυμάστε τον Μίκαελ Άντονσον, τον Σουηδό στόπερ, που πέρασε και δεν... ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2006-07;
Στην Μπολόνια ο Άντονσον!
Ο παίκτης ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα και ανακοινώθηκε επισήμως. Μάλιστα, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής θα μεταβεί τη Δευτέρα στη Μπολόνια, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα εν όψει της έναρξης του ιταλικού πρωταθλήματος.
πηγή: sportdog.gr

Έτοιμος για προπονητής

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα "ABola" ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Σέρχιο Κονσεϊσάο, δήλωσε έτοιμος να ακολουθήσει την προπονητική.


Ο 36χρονος Πορτογάλος, αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ και την λήξη της συνεργασίας του με την ΠΑΕ, δήλωσε: «Ίσως η λήξη της συνεργασίας μου, ως τεχνικός διευθυντής με τον ΠΑΟΚ, να ήταν πρόωρη. Οι άνθρωποι της διοίκησης, είχαν για την ομάδα ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό τους και ζητώ συγνώμη. Στην πραγματικότητα όμως ήθελα να κάνω κάτι άλλο και δεν μετανιώνω για τίποτα".
 
Για τη σεζόν που πέρασε ως βοηθός προπονητή στην Σταντάρ Λιέγης τόνισε ότι «ήταν πολύ καλό για μένα, πιστεύω πως έκανα την σωστή επιλογή. Δούλεψα με μια πολύ νεανική ομάδα και φτάσαμε και πολύ κοντά στον τίτλο».
 
Για το άμεσο μέλλον του, επίσης ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι έτοιμος να γίνω προπονητής, είναι αυτό που θέλω να κάνω».





Πηγή: paok24.gr

Μέχρι το Μεξικό για Καστίγιο!

Η είδηση της ανανέωσης της συνεργασίας του Νέρι Καστίγιο με τον Άρη έφτασε μέχρι το Μεξικό, με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν το γεγονός.



Αναλυτικά τα κυριότερα γραφόμενα για τον «Νιντέντο»:
«Ο Καστίγιο στα 27 του επιδιώκει να εδραιώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ύστερα από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό, αλλά έχοντας ξεθωριάσει γυρνώντας σε ομάδες όπως η Σαχτάρ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σικάγο Φάιαρ», αναφέρει η Diario de Yucatan.
«Μετά την αποτυχία του να κάνει το άλμα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, ο Μεξικανός παίκτης έχει την ευκαιρία να αποδείξει για ποιο λόγο άξιζε να επεκταθεί το συμβόλαιό του με τη φανέλα της ομάδας Άρης Θεσσαλονίκης» τονίζει η La Afiion, ενώ η έκδοση Proceso υπογραμμίζει: «Ο Καστίγιο, ο επιθετικός που θα φορέσει το νούμερο 10 στη φανέλα, προειδοποίησε ότι:
Θα ήταν λάθος αν δεν σκεφτούμε από την αρχή ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Πηγή: gazzetta.gr

Παπουτσάκης: «Να παραμείνουμε μια γροθιά»

Παρουσία της διοίκησης, του ποδοσφαιρικού τμήματος και πολλών φιλάθλων του Εργοτέλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση για την παρουσίαση του χορηγικού προγράμματος, των εισιτηρίων διαρκείας, της νέας εταιρίας ένδυσης και των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών της ομάδας Ανδρέα Μπουχαλάκη, Νίκο Κατσικοκέρη, Σόρεν Πϊρσον, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Σωκράτη Ευαγγέλου. Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόστολος Παπουτσάκης, τόνισε μεταξύ άλλων:



«Ο φίλαθλος αναζητά θέαμα και στόχους. Θέλει το γήπεδο να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη επιλογή διασκέδασης. Και η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζονται όλες οι προσπάθειές μας. Ζητώ από όλη την ομάδα, από το τεχνικό επιτελείο, από τη διοίκηση, από τα στελέχη και από τους φιλάθλους να παραμείνουμε μια γροθιά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Μέσα σε πολύ δύσκολες εποχές, ως διοίκηση κάναμε το χρέος μας ενισχύοντας την ομάδα. Θέλουμε όμως συνοδοιπόρους για να μπορέσει αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση».
Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, οι τιμές είναι: Φοιτητικά-στρατιωτικά-μαθητικά 50 ευρώ, Λέσχες Φίλων Εργοτέλη (Daltons, Alternatives) 110 ευρώ, Θύρες 19, 20, 2, 11 170 ευρώ, VIP (θύρα 1) 500 ευρώ, VVIP (δερμάτινα) 600 ευρώ.

Πηγή: metrosport.gr

Βρήκε κιόλας ομάδα!!

Παίκτης της Ρασίνγκ Κλουμπ θα πρέπει να θεωρείται ο Σάχα, καθώς σύμφωνα με την "Ole" έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στην ομάδα.
Βρήκε κιόλας ομάδα!
Ο Αργεντινός άσος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από την ΑΕΚ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται την προσεχή Κυριακή στο Μπουένος Αϊρες και τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.