Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

«Στροφή» στον… βασικό αμυντικό

Η παραμονή του Νέρι Καστίγιο και η απόκτηση του Καρίμ Σολτάνι, αναμφίβολα ικανοποίησαν τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος ήθελε εξαρχής τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν. Από την στιγμή που οι δύο περιπτώσεις είχαν αίσιο τέλος, στον Άρη πλέον «στοχεύουν», να κλείσουν τα υπόλοιπα «μέτωπα» που παραμένουν ανοιχτά. Όπως έχει σημειωθεί εδώ και πολύ καιρό και επιβεβαιώθηκε και μεσοβδόμαδα από τον ίδιο τον 52χρονο τεχνικό, οι τρεις θέσεις που πρέπει άμεσα να καλυφθούν είναι αυτή του επιθετικού, του αριστερού εξτρέμ και του κεντρικού αμυντικού. Ωστόσο, ο κόουτς των «κίτρινων», δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση στόπερ. Για την ακρίβεια «καίγεται» για σέντερ-μπακ, όπως έχει διαμηνύσει εξάλλου και στη διοίκηση, μιας και η συγκεκριμένη θέση είναι η πιο ελλιπής αυτή την στιγμή.
Αν θεωρήσουμε δεδομένη την αποχώρηση του Κουλουχέρη και του Ορίολ, οι μοναδικοί που απέμειναν είναι ο Λαζαρίδης, ο Παπαζαχαρίας και ο νεαρός Γιαννίτσης. Γίνεται κατανοητό λοιπόν, ότι η ενίσχυση είναι απαραίτητη, και εκτός από τον…ενδεκαδάτο σέντερ μπακ που θα αποκτηθεί, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έρθει ακόμη ένας ως μπακ-απ.
Μάλιστα ο ίδιος ο Σάκης Τσιώλης έχει αναλάβει προσωπικά την αναζήτηση του «παρτενέρ» του Λαζαρίδη. Στη λίστα του, βρίσκονται δυο-τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τους οποίους η διοίκηση έχει έρθει σε επαφή. Το «θέλω» του Καρδιτσιώτη τεχνικού, είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μεταγραφή του σέντερ-μπακ και να τον έχει μαζί του στο Καρπενήσι, ώστε να έχει τον χρόνο να δουλέψει μαζί του και να προσπαθήσει να τον «κουμπώσει» δίπλα στον Καστοριανό αμυντικό.
Στο «δια ταύτα» οι προσπάθειες διοίκησης και προπονητή έχουν επικεντρωθεί στο θέμα του στόπερ, και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, η επόμενη μεταγραφική ανακοίνωση θα αφορά τον «διάδοχο» του Ρονάλντο Γκιάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: