Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

«Ο Καστίγιο θέλει... πρωτάθλημα με τον Άρη»

Εντύπωση δεν έκανε μόνο στην Ελλάδα η δήλωση του Νέρι Καστίγιο ότι ο νέος Άρης θα πρέπει να παίζει με την ψυχολογία ότι πάει για το πρωτάθλημα, αλλά και στο Μεξικό.

Η είδηση της ανανέωσης της συνεργασίας του Νέρι με τους κίτρινους για δυο χρόνια… ταξίδεψε μέχρι την Αμερική και σχολιάστηκε από την πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης.

«Ο Καστίγιο στα 27 του χρόνια επιδιώκει να εδραιώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα μετά από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό, αλλά έχοντας ξεθωριάσει γυρνώντας σε ομάδες όπως η Σαχτάρ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σικάγο Φάιαρ» γράφει η “El Diario de Yucatan”.

«Μετά την αποτυχία του να κάνει το άλμα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, ο μεξικάνος παίκτης έχει την ευκαιρία να αποδείξει για ποιο λόγο άξιζε να επεκταθεί ο συμβόλαιό του με τη φανέλα της ομάδας Άρης Θεσσαλονίκης» αναφέρει από την πλευρά της η “La Afiion”, ενώ η “Proceso” τονίζει με έμφαση: «Ο Καστίγιο, ο επιθετικός που θα φορέσει το νούμερο 10 στη φανέλα, προειδοποίησε ότι: " θα ήταν λάθος αν δεν σκεφτούμε από την αρχή ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα."».

Πάνω σε αυτή τη δήλωση κάνουν σχόλια τα περισσότερα μεξικάνικα μέσα τονίζοντας τη μεγάλη δίψα του Καστίγιο να επιστρέψει στο... προσκήνιο δυναμικά.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: