Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Προχωρούν κανονικά Ηρακλής-Ψωμιάδης!

Αν ούτε αυτή η κίνηση μοιάζει ικανή να πείσει κάποιους για το ότι οι εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του ΑΦΜ της ΠΑΕ Καβάλας από τον Ηρακλή είναι κάτι παραπάνω από ραγδαίες, τότε προφανώς επιλέγουν να μην αντικρίζουν την πραγματικότητα. Φαίνεται μάλιστα πως μετά την ψηφοφορία που διεξήχθη στη γενική συνέλευση του Ηρακλή, όπου και υπήρξε κατά πολύ μεγάλη πλειοψηφία αποδοχή της πρότασης Ψωμιάδη, πλέον η πλευρά του τελευταίου άρχισε να κινείται ακόμη πιο δραστικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρες διεξήχθη άτυπη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Καβάλας, στην οποί εγκρίθηκε η μεταφορά της έδρας, αλλά και η αλλαγή της ονομασίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως το νέο όνομα της ομάδας θα είναι το… τυπικό Νέα ΠΑΕ Καβάλας-Νέος Ηρακλής.
Η είδηση αυτή στάθηκε αρκετή προκειμένου να ανάψει το φιτίλι της αντίδρασης των οργανωμένων φιλάθλων της Καβάλας, οι οποίοι αργά το βράδυ διεξήγαγαν έκτακτη Γενική συνέλευση, παρουσία τόσο των παλαιμάχων του ΑΟΚ, όσο και μελών του Ερασιτέχνη. Μπροστά μάλιστα στο ενδεχόμενο της φυγής της ομάδας από την πόλη, πλέον αρωγός στέκεται και ο Δήμος Καβάλας, αφού το βράδυ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, πετώντας το… γάντι στην ΠΑΕ και ζητώντας της, ουσιαστικά, να δεσμευτεί και αυτή: «Με αφορμή το θέμα που ανέκυψε σχετικά με τις τακτικές προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟΚ στις αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις του Δήμου Καβάλας, η Δημοτική Αρχή κάνει γνωστό ότι θα παράσχει όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις στην τοπική ομάδα υπό τον όρο ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ θα δεσμευτεί ρητά και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με την ΠΑΕ Ηρακλής ούτε επίσης τίθεται θέμα μετακίνησης της έδρας της ομάδας στη Θεσσαλονίκη».
Μάλιστα, οι αρχές της πόλης συσπειρώνονται και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, από το κλείσιμο του Επιμελητηρίου Καβάλας, έως κλείσιμο το δρόμων, αλλά και νομική παράσταση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, παράλληλα με την παρουσία του Σταύρου Ψωμιάδη, με ξεχωριστό νομικό, στη διαδικασία που αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: