Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Εκδικάστηκε η προσφυγή και περιμένουν...!!

Εκδικάστηκε την Τρίτη (15/5) στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η προσφυγή της ΠΑΕ Παναιτωλικός κατά της Super League για το θέμα με τις αδειοδοτήσεις. Η αγρινιώτικη ΠΑΕ είχε καταθέσει προσφυγή, καθώς πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, άλλαξε η προκήρυξη του πρωταθλήματος που προέβλεπε όποια ομάδα δεν πάρει άδεια να υποβιβάζεται.
Εκδικάστηκε η προσφυγή και περιμένουν...
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εδώ και αρκετές ημέρες είχε κάνει αίτημα να κατατεθούν από την πλευρά της ΕΠΟ και της Super League οι αποφάσεις και τα πρακτικά του Δ.Σ και της εκτελεστικής επιτροπής, με τα οποία άλλαξε η προκήρυξη, ωστόσο τόσο η ΕΠΟ, όσο και η Super League αρνήθηκαν, μέσω των δικηγόρων τους να τα προσκομίσουν.
Μάλιστα, ο Παναιτωλικός ζήτησε και αναβολή της υπόθεσης, κάτι που το απέρριψε το Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Έτσι, η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει διορία μέχρι την Παρασκευή (18/5) να καταθέσει συμπληρωματικά έγγραφα και το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο θα βγάλει την απόφασή του.

πηγή: sportdog.gr

«Προτιμά Ισπανία ο Σαντοβάλ»

Πρόταση στον Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ έχει γίνει από τον Ολυμπιακό, όπως μεταδίδουν οι Ισπανοί, ωστόσο αναφέρουν ότι ο 44χρονος προπονητής θέλει να συνεχίσει σε ομάδα της Primera Division.
«Προτιμά Ισπανία ο Σαντοβάλ»
Σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "vavel.com" για την Ράγιο Βαγιεκάνο γράφτηκε ότι «ένα από τα θέματα που απασχολούν την Ράγιο είναι εκείνο του Σαντοβάλ που δεν έχει καλές σχέσεις με ορισμένα μέλη του Δ.Σ.. Ο έμπειρος τεχνικός παίρνει περίπου 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως.
Προς το παρόν έχει πρόταση να προπονήσει τον Ολυμπιακό. Όμως φαίνεται πως εκείνος προτιμά να μείνει στην Ισπανία και να προπονήσει ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν».

Στον ΟΦΗ (λένε οτι) δεν ανησυχούν...!!

Τον… Αντώνη Νατσούρα εμφάνισε ως έναν από τους λόγους της κατάπτωσης της εγγυητικής του ΟΦΗ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ωστόσο στον ΟΦΗ τονίζουν ότι είναι τυπικό το θέμα.
Στον ΟΦΗ (λένε οτι) δεν ανησυχούν...
Το gentikoule.gr επικοινώνησε με το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ντίνο Μανταδάκη που τόνισε ότι “δεν υπάρχει κανένα θέμα Νατσούρα. Υπήρχε μια οφειλή προς το πρόσωπο του ύψους 10 χιλ. ευρώ η οποία έχει ρυθμιστεί με τον ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετό καιρό. Απλά ο δικηγόρος του Νατσούρα δεν έστειλε στην ΕΕΑ τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ρύθμιση της οφειλής”.
Όσον αφορά τις υποθέσεις των Κασμερίδη, Σταυρακάκη πρέπει να τακτοποιηθούν εντός των επόμενων 15 ημερών και να τους καταβληθούν τα χρήματα που τους οφείλονται.
Πηγή: gentikoule.gr

Απειλεί με αγωγές και καταγγελίες ο Ολυμπιακός Βόλου!

Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπαθεί να επανενταχθεί στη Super League και η διοίκηση του Σωματείου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία παρουσιάζει σε ποιες κινήσεις αν δεν επιστρέψει η ομάδα στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Απειλεί με αγωγές και καταγγελίες ο Ολυμπιακός Βόλου!
Σχετικά με τις εξελίξεις, που αναμένονται, για την υπόθεση της αποκατάστασης της «ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937», ο «ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937» αποφάσισε:

1) Να υποστηρίξει απαρασάλευτα, όπως μέχρι τώρα έχει κάνει, την προσπάθεια για την επανένταξη του Ολυμπιακού Βόλου μόνο στην Super League.
2) Επειδή συνεχίζεται η εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων οργάνων, ΕΠΟ και Ε.Ε.Α., αν δεν υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις μέχρι την Πέμπτη 17-5-2012, πιθανόν ο Α.Σ. να προχωρήσει σε προσωπικές αγωγές, εναντίον όσων έβλαψαν την ομάδα.
3) Θα φροντίσει να επαναφέρει την καταγγελία στην UEFA και στη FIFA, περί της κατάργησης του αυτοδιοίκητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω της αντιμετώπισης και των αποφάσεων των θεσμικών οργάνων, σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

«Παιχνίδι υπέρβασης με Παναθηναϊκό»!

Ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος μίλησε για το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι λέγοντας πως "είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι υπέρβαση".
«Παιχνίδι υπέρβασης με Παναθηναϊκό»
«Μετά την πάρα πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη εναντίον της ΑΕΚ, πλέον φθάνουμε στην τελική ευθεία διεκδικώντας μια καλή θέση. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα έλεγα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι υπέρβασης για να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος ότι καλύτερο γίνεται», τόνισε ο τεχνικός του Ατρόμητου.
Και πρόσθεσε: «Είναι φυσιολογικό και να υπάρχουν απουσίες και να υπάρχει κόπωση αλλά θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλά γυμνασμένοι όλη την σεζόν και έχουμε τεράστια ψυχικά αποθέματα αλλά και φιλοδοξίες για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Ο Παναθηναϊκός, είναι η ομάδα με τους πιο ποιοτικούς παίκτες και ένα από τα στοιχεία που θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι είναι τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε ποδοσφαιριστή της».

Νέα προσφυγή Σηφάκη!!

Μπορεί μόλις πριν από το Πάσχα να εισέπραξε 100.000 ευρώ και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, να είναι προγραμματισμένο να εισπράξει άλλες 100.000 ευρώ από την εκχώρηση του τηλεοπτικού συμβολαίου, ο Μιχάλης Σηφάκης σήμερα αποφάσισε να καταθέσει ακόμη μία (δεύτερη) προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης!

Ο Κρητικός τερματοφύλακας που αποτελεί παρελθόν για τους «κίτρινους» μιας και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, δεν διεκδικεί μόνο τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του, αλλά προχωράει ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα «πατάει» σε κανονισμό της προστατευόμενης περιόδου (αφορά παίκτες έως 28 ετών) και καταθέτει προσφυγή ζητώντας τα 188.000 ευρώ (δεδουλευμένα) συν 800.000 ευρώ που είναι αυτονόητο ότι δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας της ΠΑΕ!

Σύμφωνα με τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, ο παίκτης δεν δικαιούται να εισπράξει τα χρήματα που αξιώνει τα περί προστατευόμενης περιόδου, μιας και το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου και έχει μπροστά του την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού (η ρήτρα αυτή μπαίνει για παίκτες που φεύγουν από τις ομάδες και δεν μπορούν να πάρουν αλλού μεταγραφή).


πηγή: metrosport.gr

Κατέπεσε η εγγυητική της ΠΑΕ Άρης!!

Δεκτό έγινε το αίτημα του Διγενή Λακκώματος για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Άρης, αφού η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν δέχθηκε το αίτημα των «κίτρινων» για αναβολή της υπόθεσης, όπως για παράδειγμα έκανε στην περίπτωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα χρέη προς τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όπως σημειώθηκε και χθες στο ρεπορτάζ, ο Άρης προσπαθεί να επιτύχει σύντομα την εξώδικη διευθέτηση της οφειλής, καθώς έχει ήδη καταβάλει 150.000 ευρώ στον Διγενή, ενώ οφείλεται το υπόλοιπο των 350.000 ευρώ. Σήμερα η ΠΑΕ Άρης, ζήτησε αναβολή, λόγω της απουσίας του δικηγόρου του για προσωπικές υποθέσεις εκτός Αθηνών, αλλά η επιτροπή δεν έδωσε την αναβολή κι έκανε δεκτό το αίτημα του Διγενή, που υποχρεώνει τώρα την ομάδα των κίτρινων να καλύψει το ποσό της οφειλής ή να επιτύχει άλλη συμφωνία με το Διγενή μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα των 15 ημερών.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την απόρριψη του αιτήματος της αναβολής, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην ημέρα να υπάρξει επίσημη αντίδραση με την έκδοση ανακοίνωσης. Εκτός από τον Άρη, πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή προέκυψε και για τις ΠΑΕ ΟΦΗ, Εθνικός Αστέρας και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των παρακάτω:

* ΠΑΕ ΑΡΗΣ για οφειλές στο αθλητικό σωματείο Α.Π.Σ Διγενής και της Εταιρείας «ΑΓΡΟΧΟΥΜ Α.Ε».

* ΠΑΕ ΟΦΗ για οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή Α. Νατσούρα, Κ.Σταυρακάκη, Α. Κασμερίδη του τρίτου Ι.Λαγκαδιανού και της Εταιρείας «Ρ.ΖΙΝΖΑΛΙΑΝ & ΣΙΑ Ο.Ε».

* ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Ιωακείμ Μπενίσκου, Δημήτρη Διαμαντή κ Jean FRANCHESCHI

* ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Γ. Μπρέγκου και Χ. Καλαφάτη.

* Η συζήτηση της αίτησης του Γιάννη Ιωαννίδη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανεβλήθη για τη συνεδρίαση της 29/05/2012.

* Η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στις ομάδες Α' Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ παρατάθηκε μέχρι 12/6/2012».

Οριακά Γκαρσία και Σαλπιγγίδης, εκτός ο Έτο!!

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Αθήνα που θα κρίνει εν πολλοίς την τύχη των «ασπρόμαυρων» στη φετινή διαδικασία των πλέι οφ.

Όπως δήλωσε και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Αραούχο Έτο δεν θα αγωνιστεί τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και έτσι θα μείνει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δώσει κανονικά το παρόν στο κλείσιμο της αυλαίας των πλέι οφ στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Τα προβλήματα όμως για τον Λάζλο Μπόλονι δεν σταματούν εκεί.. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν προπονήθηκε σήμερα, αφού αντιμετώπισε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ το ίδιο ίσχυσε και για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει αιμάτωμα στο μετατάρσιο, τραύμα που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Η συμμετοχή και των δύο ωστόσο θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ απαρτίζεται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Φωτάκη, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

πηγή: metrosport.gr

Βαλαής: “Φέραμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη”

Στο “Αθλητικό Μetropolis” και στο “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο μέσος ποδοσφαιριστής του Άρη Παναγιώτης Βαλαής , ο οποίος ήταν και ο χρυσός σκόρερ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κ17.

Για την εμπειρία που έζησε: “Ήταν μια τεράστια εμπειρία. Καταφέραμε και σηκώσαμε το τρόπαιο το φέραμε στη Θεσσαλονίκη και κάναμε το κόσμο του Άρη πολύ χαρούμενο. Δείξαμε σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχουμε και εμείς από πίσω”.
Για το αν υπάρχει ταλέντο σε αυτές τις ηλικίες: “Υπάρχει πολύ ταλέντο, αλλά πολλά μάτια δεν στρέφονται πάνω μας με αποτέλεσμα να μένει ανεκμετάλλευτο”.

Για το τι τους μαθαίνουν οι προπονητές τους : “Πρώτα από όλα μας περνάνε το ομαδικό πνεύμα. Το πως πρέπει να συνεργαζόμαστε αλλά και να σεβόμαστε τους αντιπάλους”.
Για τα στοιχεία που τους χάρισαν τους τίτλους: “Πρώτα από όλα κρίθηκε στη ψυχή και στην πίστη που είχαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Και μετά στην τακτική που ακολουθήσαμε για εγκλωβίσουμε τους αντιπάλους”.
Για το που αφιερώνει τον τίτλο: “Στον Στέφανο Γιώρη που δεν είναι μαζί μας και μας βλέπει από ψηλά , στον προπονητή μου , στην οικογένεια μου με στηρίζει και στους φίλους μου”.

Για τη δουλειά και την οργάνωση που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Άρη: “Γίνεται πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση. Η ομάδα μετακινείται με λεωφορείο και γενικά δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον Άρη. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και εύχομαι κάποια μέρα να παίξουμε και στη μεγάλη ομάδα”.


πηγή: metrosport.gr

Δρίκος: "Επιτυχημένη χρονιά"

Στο “Αθλητικό Metropolis” και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος έκανε ένα μίνι απολογισμό για τη χρονιά που τελείωσε.
Για το αν άφησε κάποια σκιά η χρονιά που τελείωσε, όσο αφορά τους στόχους του Ηρακλή:

“Έμεινε μια μικρή σκιά στα μέσα περίπου της χρονιάς που είχε να κάνει με την Ευρωπαϊκή πορεία. Σημαδεύτηκε από δύο ατυχίες αυτή του τραυματισμού του Κώστα Προύσαλη και του προβλήματος με τη βίζα με τον Ντεσπέιν. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην επόμενη φάση εάν η Κούνεο δεν έχανε από την Ουτερχάγκιν”.

Για τη χρονιά που τελείωσε: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά, κυρίως λόγω των τραυματισμών. Η ομάδα άρχισε να φυλλορροεί και να χάνει λύσεις σε βάθος. Από την άλλη πλευρά τα πλέι οφ οργανώθηκαν με ένα περίεργο τρόπο που τίναζαν στον αέρα τον προπονητικό προγραμματισμό. Το ευχάριστο ήταν ότι η ακόμα και όταν ήμασταν μέτριοι αγωνιστικά δεν είχαμε απώλειες και αυτό οφείλονταν στο πείσμα των παικτών.
Δεν είναι τυχαίο ότι είχαμε μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα , και μάλιστα έχοντας χάσει για τρεις μήνες τον βασικό μας πασαδόρο. Το ό,τι κατάφερε η ομάδα και κρατήθηκε οφείλεται στις ατομικές ικανότητες των αθλητών της. Ο Ηρακλής είχε αθλητές με μεγάλη εμπειρία και τεράστια προσωπικότητα”.
Νομίζω ότι η ομάδα μέχρι τον Μάρτιο έφθασε σε πολύ καλό επίπεδο απόδοσης. Μετά χάσαμε κάποιες λύσεις και σε κάποιες περιπτώσεις αδικήσαμε τον εαυτό μας . Σε κάποιες περιπτώσεις δεν μας το επέτρεψαν και οι συνθήκες να είμαστε καλοί”.

Για το αν έγινε επένδυση για το μέλλον: ” Ο Ηρακλής στηρίχτηκε σε έμπειρους παίκτες έκανε όμως επένδυση σε πιο νέα παιδιά τα οποία βελτιώθηκαν σημαντικά. Έχει κάνει επένδυση για το μέλλον. Οι αθλητές σε νεαρή ηλικία δεν πήραν μόνο εμπειρίες βελτιώθηκαν και ατομικά. Βέβαια , πάντα ο Ηρακλής είχε δικά του παιδιά από τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Ήταν πάντα βέβαια , γιατί είχε παιδιά από τις ακαδημίες. Ο Ηρακλής έχει βαριά φανέλα. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι της ομάδας. Είναι ο τρόπος που έχουν μάθει οι παίκτες του να κερδίζουν τα παιχνίδια”.

Για το αν μπορεί να στηριχτεί ο Ηρακλής σε δικά του παιδιά και να περιορίσει τους ξένους: “Στο πρωτάθλημα δεν παίζεις μόνος σου. Για να μπορέσουμε να δούμε που μπορεί να πρέπει να δούμε και τι θα κάνουν άλλες ομάδες. Ο Ηρακλής στη κρίσιμη περίοδο είχε μόνο ένα ξένο αθλητή. Η ομάδα έχει έναν πολύ καλό αριθμό Ελλήνων”.
Για το αν θα μείνει στον πάγκο του Ηρακλή: “Είναι νωρίς ακόμα. Ο Ηρακλής είναι προτεραιότητα. Εάν δούμε ότι υπάρχει κοινός τόπος θα συνεχίσουμε”.
Για την απόφαση του ΤΑΠ Ηρακλή να μην αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ:
“Νομίζω ότι η συνολική αποτίμηση δεν είναι θετική. Προστατεύει τα οικονομικά του αλλά από την άλλη τραβάει ένα λιθαράκι από τα κίνητρα των αθλητών και των προπονητών. Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί δέλεαρ για τους αθλητές που θέλουν να ξεχωρίσουν και εκτός Ελλάδας.
Αυτοί που έλαβαν την απόφαση μέτρησαν και τα πλην και τα συν”.
Για το αν θα επηρεάσει τον κόσμο του Ηρακλή: “Ο Ηρακλής έχει ένα βολεϊμπολιστικό κοινό. Το καλύτερο στην Ελλάδα που έχει μάθει να είναι κοντά στην ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Νομίζω ότι ανεξάρτητα με τη συμμετοχή του Ηρακλή ή όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα στις ελληνικές υποχρεώσεις”.

Για το αν ο Κράβαρικ μπορεί να παίξει για ένα ακόμα χρόνο: “Είναι εύκολο να πούμε μια γνώμη. Αλλά για έναν αθλητή που έχει κάνει 25 χρόνια καριέρας υπάρχουν και άλλοι παράμετροι. Αν μιλάμε καθαρά για το αγωνιστικό κομμάτι προσωπικά πιστεύω ότι ο Κράβαρικ μπορεί να παίξει μια χρονιά ακόμα”.


Για τις υποχρεώσεις και τους στόχους της Εθνικής: “Η κύρια υποχρέωση της Εθνικής είναι τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Σεπτέμβριο όπου παίζουμε με τη Φιλανδία , το Μαυροβούνιο και μάλλον τη Ρουμανία που παίζει μπαράζ με τη Κύπρο. Η ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση θα περάσει απ ευθείας ενώ η επόμενη θα δώσει αγώνες μπαράζ. Η Εθνική μας ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στην είναι στην τρίτη ταχύτητα και πρέπει να κάνει υπέρβαση. Παρόλα αυτά έχει αθλητές που είναι σε καλύτερο επίπεδο. Το ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη η εθνική μας ομάδα να αλλάξει επίπεδο, η οποία και πάλι θα είναι υπέρβαση”.


πηγή: metrosport.gr

Αλέγκρι: «Τυχερός που έχω τον Ίμπρα»

Αλέγκρι: «Τυχερός που έχω τον Ίμπρα»
Την πεποίθησή του πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν, εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, βάζοντας τέλος στις φήμες που θέλουν τον επιθετικό να εγκαταλείπει το Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» τόνισε πως είναι χαρούμενος που τον έχει στην ομάδα του, όπως και τον Τιάγκο Σίλβα. Ακόμη, ο Ιταλός προπονητής, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αποχώρηση του Πίπο Ιντζάγκι.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει δηλώσει ότι αγαπά τη Μίλαν και ευτυχώς για εμάς έχει επίσης πει ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έχω τον Ίμπρα και τον Τιάγκο Σίλβα και είμαι πολύ τυχερός για αυτό, χωρίς να μειώνω αυτούς που έφυγαν», τόνισε ο Αλέγκρι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τέρμα που πέτυχε ο Ιντζάγκι στην τελευταία του αναμέτρηση με τους «ροσονέρι».

«Ο Ιντζάγκι για ακόμη μία φορά έδειξε το πόσο επαγγελματίας είναι και πέρα από αυτό νομίζω πως ήταν ο καλύτερος τρόπος να αποχωρήσει από τη Μίλαν και ίσως να κλείσει την καριέρα του. Ήταν ένα όμορφο δώρο, ένα ωραίο γκολ. Παρά το γεγονός ότι είχε κάποιους τραυματισμούς, έχει μία ποιότητα που δύσκολα βρίσκεις σε άλλους επιθετικούς σε Ιταλία και Ευρώπη.

Είναι λογικό όταν είσαι παίκτης θέλεις να νιώθεις σημαντικός και να αγωνίζεσαι. Όμως από την άλλη πάντα υπάρχει ένας προπονητής που πρέπει να κάνει επιλογές.

Ευχαρίστησα τον Ιντζάγκι και όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στη Μίλαν για όσα μου έδωσαν αυτά τα δύο χρόνια και για τη βοήθεια τους την πρώτη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα
».


πηγή: sport-fm.gr