Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«Και του χρόνου στην ομάδα ο Κράβαρικ»!

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Αντρέι Κράβαρικ. Ο αρχηγός του Ηρακλή τόνισε πως ο «Γηραιός ήταν η καλύτερη ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως θα παραμείνει στρατιώτης του Ηρακλή.

Για το αν επετεύχθησαν οι στόχοι του Ηρακλή: «Ήταν ο στόχος του Ηρακλή και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα από την αρχή της χρονιάς. Το παραπάνω που θέλαμε ήταν στο League αλλά φτάσαμε τόσο κοντά να περάσουμε τον όμιλο .Βέβαια η κατάσταση στην Ελλάδα και στο βόλεϊ είναι πάρα πολύ δύσκολη. Περάσαμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα μας, αλλά και τους ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μας».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Ήμασταν από την αρχή μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση. Δεν χάσαμε στην έδρα μας και ο Ηρακλής ήταν η καλύτερη ομάδα για φέτος. Θα έπρεπε να παρακαλάμε να γίνονται τα παιχνίδια με τόσο πολύ κόσμο. Αυτό είναι ευχή. Μακάρι να είχαν τόσο κόσμο και στη Σύρο».

Για το αν θα παραμείνει στρατιώτης του Ηρακλή όπως είχε δηλώσει και για του τι του οφείλει η ομάδα: «Αυτά που έχω πει ισχύουν. Τα χρήματα είναι πολύ σημαντικά, αλλά ο Ηρακλής μου έχει χαρίσει κάποια άλλα πράγματα. Εγώ δεν πρόκειται να πουλήσω ποτέ τον Ηρακλή».

Τέλος αναφερόμενος στο μέλλον του ΓΣ Ηρακλή τόνισε πως: «Ο ΓΣ θα πρέπει να κρατηθεί όρθιος γιατί δεν το χρειαζόμαστε μόνο εμείς ως βολεϊμπολίστες, αλλά και ο κόσμος».

Στο « Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής, Θεόφιλος Κολίμπατζης, ο οποίος δήλωσε:

«Όσο είμαι και εγώ στον Ηρακλή, ο Αντρέι θα είναι πάντα στρατιώτης. Ο Αντρέας (όπως τον αποκάλεσε) είναι από τους λίγους που δεν έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ για τα χρήματα. Τα χρήματα που του οφείλουμε είναι πολλά. Ο Κράβαρικ είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια. Ο Αντρέι θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα» ενώ για το μέλλον του ΓΣ είπε:

Και η ομάδα ποδοσφαίρου θα πρέπει να γυρίσει εκεί όπου ανήκει και αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει ο ΓΣ».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: