Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Νέα προσφυγή Σηφάκη!!

Μπορεί μόλις πριν από το Πάσχα να εισέπραξε 100.000 ευρώ και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, να είναι προγραμματισμένο να εισπράξει άλλες 100.000 ευρώ από την εκχώρηση του τηλεοπτικού συμβολαίου, ο Μιχάλης Σηφάκης σήμερα αποφάσισε να καταθέσει ακόμη μία (δεύτερη) προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης!

Ο Κρητικός τερματοφύλακας που αποτελεί παρελθόν για τους «κίτρινους» μιας και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, δεν διεκδικεί μόνο τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του, αλλά προχωράει ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα «πατάει» σε κανονισμό της προστατευόμενης περιόδου (αφορά παίκτες έως 28 ετών) και καταθέτει προσφυγή ζητώντας τα 188.000 ευρώ (δεδουλευμένα) συν 800.000 ευρώ που είναι αυτονόητο ότι δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας της ΠΑΕ!

Σύμφωνα με τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, ο παίκτης δεν δικαιούται να εισπράξει τα χρήματα που αξιώνει τα περί προστατευόμενης περιόδου, μιας και το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου και έχει μπροστά του την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού (η ρήτρα αυτή μπαίνει για παίκτες που φεύγουν από τις ομάδες και δεν μπορούν να πάρουν αλλού μεταγραφή).


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: