Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Εντείνεται η φημολογία για Φερέρ!!

Όλο και εντείνεται τις τελευταίες ημέρες η φημολογία που θέλει τη διοίκηση του Θανάση Αθανασιάδη να σκοπεύει να «παίξει» πιθανότατα ένα από τα πιο δυνατά της χαρτιά εν όψει της συνέχισης των εργασιών της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη, αλλά και της αυριανής κατάθεσης των έγγραφων προτάσεων για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ.

Πρόκειται για τον πολύ γνωστό στις τάξεις της οικογένειας του Άρη ατζέντη Μανέλ Φερέρ, ο οποίος ήταν αυτός που ουσιαστικά είχε αναλάβει τη δημιουργία της «λάτιν» ομάδας των «κίτρινων» μετά το 2006. Ο Γιάννης Κόντης εξακολουθεί να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί του μετά το πέρασμα του Ισπανού ατζέντη από την ομάδα επί ημερών Λάμπρου Σκόρδα και οι άνθρωποι της διοίκησης, έχουν την πίστη πως ο Φερέρ μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια για δραστική μείωση του προϋπολογισμού σε συνδυασμό με την επίτευξη αγωνιστικών στόχων.

Ο τελών υπό παραίτηση εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης άλλωστε στην προ μερικών εβδομάδων συνέντευξη του είχε υποστηρίξει πως είναι θιασώτης του πλάνου της λατινοποίησης, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο… λάδι στη φωτιά της φημολογία για επανενεργοποίηση του Μανέλ Φερέρ. Θυμίζουμε πως ο Ισπανός ατζέντης τα είχε «σπάσει» τότε με τη διοίκηση, όταν επιχείρησε να ελέγξει την ομάδα μέσω της εταιρίας «ONZE» που θα αναλάμβανε ουσιαστικά τη διαχείριση της ΠΑΕ.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: