Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Και οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένες Ευρωπαίες είναι οι…!

…Ιρλανδές! Φεύγουμε που φεύγουμε από την Ελλάδα για να βρούμε δουλειά στο εξωτερικό. Να μην ξέρουμε και πού θα πάμε;
Και οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένες Ευρωπαίες είναι οι…
Οι γυναίκες από την Ιρλανδία είναι λιγότερο ικανοποιημένες με την σεξουαλική τους ζωή σε σχέση με όλη την Ευρώπη, λέει έρευνα που εξέτασε πρόσφατα τις σεξουαλικές συνήθειες των γυναικών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όπως αναφέρει το περιοδικό Women’s Health, που δημοσιεύει την έρευνα, 7 στις 10 Ιρλανδές δηλώνουν μη ικανοποιημένες με την σεξουαλική τους δραστηριότητα. Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι οι γυναίκες από την Ιρλανδία είναι και οι πιο «πολυάσχολες» στο κρεβάτι ανάμεσα σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο 42% κάνει σεξ περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα. Γι’ αυτές, η καλύτερη ώρα για να έρθουν σε ερωτική επαφή είναι στις 11 το βράδυ του Σαββάτου.
Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 1.000 γυναίκες με σκοπό να βρεθεί η αλήθεια πίσω από τη σεξουαλική ζωή των ευρωπαίων γυναικών αλλά και οι διαφορές στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
Οι περισσότερες σεξουαλικά ικανοποιημένες γυναίκες ζουν στην Σκωτία.
Μετά τις Ιρλανδές, οι γυναίκες που κάνουν περισσότερο σεξ είναι οι Λονδρέζες και οι Ουαλές. Το ένα τρίτο των γυναικών από αυτές τις περιοχές κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα.
Όσον αφορά το location που προτιμούν; Το 40% δηλώνει ευθαρσώς την προτίμησή του στους δημόσιους χώρους. Ακολουθεί η δουλειά και η παραλία. Ωστόσο από τις 1.000 γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, δεν είχαν όλες ερωτικές εμπειρίες εκτός σπιτιού να αφηγηθούν. Το 28% έχει κάνει σεξ μόνο στο σπίτι του. 

πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: