Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Αισθάνθηκε πως τον έχουν γραμμένο...!

Ενοχλημένος φέρεται τις τελευταίες μέρες ο Σάντος, καθώς θεωρεί πως δεν σεβάστηκαν μια επιθυμία που εκδήλωσε ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ενόψει Euro-2012.
Αισθάνθηκε πως τον έχουν γραμμένο...
Ο Πορτογάλος, όπως ψάρεψε ο σκύλος από τα λημέρια της ΕΠΟ, λέγεται πως παρακάλεσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην συμπεριλάβει τους διεθνείς του Ολυμπιακού στην αποστολή για το ταξίδι στην Αυστραλία, όπου το προσεχές Σάββατο οι νταμπλούχοι Ελλάδας δίνουν φιλικό παιχνίδι με τη Μέλμπουρν Βίκτορι προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας στη μακρινή ήπειρο.
Τρεις μέρες αργότερα, την Τρίτη 22 του μήνα, ξεκινά οι προετοιμασία για το Euro και ο Σάντος φοβάται πως οι Χολέμπας, Μανιάτης, Τοροσίδης, Αβράμης και πιθανότατα ο Φετφατζίδης, θα εμφανιστούν ...κουνημένοι από το μακρινό και κοπιαστικό ταξίδι! Και μάλιστα δίχως ουσιαστικό λόγο, καθώς πρόκειται απλώς για ένα φιλικό παιχνίδι επίδειξης.
Ωστόσο, όπως λέγεται ο Βαλβέρδε δεν ...λύγισε στα παρακάλια του Σάντος, ο οποίος προσπάθησε να βάλει τα ...μεγάλα μέσα μέσω της ΕΠΟ, χωρίς ωστόσο να βρεθεί τελικά κάποια λύση, αφού οι διεθνείς του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή για Αυστραλία.
Στράβωσε, λοιπόν, ο Πορτογάλος. και με το δίκιο του, εδώ που τα λέμε. Και δεν στράβωσε με τον Βαλβέρδε, βέβαια, ο οποίος ...υπάλληλος είναι και ακολούθησε τη γραμμή. Πιο πολύ με τους δικούς του ανθρώπους τα έχει ο Σάντος, θεωρώντας πως αν υπήρχε θέληση, θα βρισκόταν μια λύση με τον επίσημο Ολυμπιακό.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: