Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Θέος: «Nα μην χαθούν αυτοί οι παίκτες»

Με αφορμή το πρωτάθλημα της ομάδας Κ17 του Άρη ο Τάσος Θέος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο προπονητής της ομάδας τόνισε πως είναι ένας τίτλος που του δίνει κουράγιο για τη συνέχεια και υπογράμμισε πως αυτά τα παιδιά δεν θα πρέπει να χαθούν στο μέλλον.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: Για τα παιδιά είναι μια επιβράβευση. Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά και είναι δύσκολο να ασχοληθείς με αυτές τις ηλικίες. Το ζητούμενο είναι να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές και να επανδρώσουν τις ομάδες της πόλης. Είναι πολύ καλό για την πόλη το ότι συμμετείχαν Άρης και ΠΑΟΚ στον τελικό».

Για τη διοργάνωση και για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη Superleague. Εμείς το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι. Το κάναμε και για τον κ. Γιώρη. Έχουμε φοβερά μηνύματα από όλο τον κόσμο για αυτή την επιτυχία».

Για το αν μπορούν να επανδρώσουν στο μέλλον οι ποδοσφαιριστές της Κ17 την πρώτη ομάδα: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δούμε τα πραγματικά προβλήματα έτσι ώστε να μην χαθούν αυτοί οι παίκτες. Τα παραδείγματα είναι πρόσφατα με τον Γιαννίωτα και τον Κατίδη. Θα πρέπει να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια. Έτσι θα έχει όφελος ο Άρης και θα μπορέσει να πανηγυρίσει τίτλους και σε επαγγελματικό επίπεδο»και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Όλα τα παιδιά έχουν προσπαθήσει και έχουν κάποιο ταλέντο. Θέλουν ακόμη δουλειά σωστή και προγραμματισμένη, ενώ η ομάδα θα πρέπει να τα στηρίξει. Βέβαια οι συνθήκες είναι δύσκολες αν δει κανείς τα γήπεδα που κάνουμε προπονήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε όλο το 24ώρο τα παιδιά υπό την επίβλεψή μας. Η οικογένεια έχει την υπόλοιπη ευθύνη».

Στον επίλογό του σημείωσε: «Ο τίτλος μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει κουράγιο να δουλέψουμε για τη συνέχεια».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: