Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Γουάιτ: «Να παίξουμε άμυνα»


Γουάιτ: «Να παίξουμε άμυνα»

Την άμυνα έθεσε πως πρωταρχικό μέλημα για τους παίκτες του Άρη, ώστε να νικήσουν τη Νεπτούνας στην Κλαϊπέντα για την πέμπτη αγωνιστική των «32» του Euro Cup, ο Οκάρο Γουάιτ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, κατά την αναχώρηση των «κιτρινόμαυρων» για τη Λιθουανία, τόνισε πως είναι δύσκολη η συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως δεν πρέπει η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ να αποπροσανατολίσει την ομάδα για τη συνέχεια και πως η νίκη στην Πυλαία ήταν μεγάλη και για τους παίκτες και για τους οπαδούς που τη χάρηκαν ιδιαίτερα.

Αναλυτικά: «Έχουμε δύσκολο έργο στη Λιθουανία. Η αντίπαλός μας ανυπομονεί για αυτόν τον αγώνα και, σίγουρα, και οι φίλαθλοί της. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Στην επίθεση μπορεί να μην είσαι πάντα αποτελεσματικός, όμως, όταν παίξεις καλή άμυνα μπορείς να πετύχεις το στόχο σου.

Πάντα μετά από μια σημαντική νίκη ελλοχεύει ο κίνδυνος να αποπροσανατολιστείς και ο προπονητής σωστά το επισήμανε. Φέτος, έχουμε πετύχει πολλές νίκες. Στον αγώνα με τη Νεπτούνας πρέπει να αντιδράσουμε σωστά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη και τη χάρηκε πολύ ο κόσμος μας. Ήταν φοβερή η υποδοχή που μας επεφύλαξαν και φάνηκε πόσο πολύ ήθελαν αυτό το διπλό. Δεν μπορούσαν να βρεθούν στην Πυλαία, όμως με την παρουσία τους στο Παλέ έδειξαν ότι είναι πάντα κοντά μας. Είναι πολύ σημαντικό να νικάς τον αντίπαλο της πόλης δύο φορές και εντός και εκτός.

Ένιωσα άσχημα που φορτώθηκα γρήγορα με δύο φάουλ. Ένιωσα πως δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Στο δεύτερο μέρος, βγήκα με περισσότερη ενέργεια, κυνήγησα τα επιθετικά ριμπάουντ και χαίρομαι που συνέβαλα στη νίκη της ομάδας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Παναθηναϊκός ήθελε πολύ τον Μάουρι, η Μίλαν είπε “όχι”»


«Ο Παναθηναϊκός ήθελε πολύ τον Μάουρι, η Μίλαν είπε “όχι”»

Tην περίπτωση του 19χρονου μέσου της Μίλαν, Χοσέ Μάουρι, φαίνεται πως έψαξε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, ο οποίος τόνισε ότι οι ροσονέρι απάντησαν αρνητικά.

Πρόταση στη Μίλαν, έπειτα από εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι, για τον Χοσέ Μάουρι φαίνεται πως κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του 19χρονου μέσου, οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν πιο ζεστοί από κάθε άλλη ομάδα, όμως ο Αντριάνο Γκαλιάνι δεν είχε πρόθεση να τον πουλήσει.

«Είναι σίγουρο πως ο Χοσέ Μάουρι δεν θα φύγει. Τρεις με τέσσερις ομάδες από το εξωτερικό ενδιαφέρθηκαν και περισσότερο απ’όλους ο Παναθηναϊκός. Ο Στραματσόνι τον ήθελε αλλά ο Γκαλιάνι δεν ήθελε να τον παραχωρήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Ντίνο Ζαμπακόρτα μιλώντας στο «calciomercato».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τι είπε ο συγκινημένος Δέλλας για την ΑΕΚ!!


Τι είπε ο συγκινημένος Δέλλας για την ΑΕΚ

Συγκινημένος ο Τραϊανός Δέλλας αναδείχθηκε ως καλύτερος προπονητής του 1ου ομίλου της περσινής Football League, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη συμβολή της οικογένειάς του στην περσινή επιτυχία.

Εμφανώς συγκινημένος ο Τραϊανός Δέλλας παρέλαβε το βραβείο για τον καλύτερο προπονητή του 1ου ομίλου της Football League.

Ο τεχνικός ο οποίος οδήγησε την ΑΕΚ και πάλι στη Σούπερ Λίγκα απέφυγε να μιλήσει για το παιχνίδι της Κυριακής στο οποίο θα τεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα ως τεχνικός του Ατρόμητου πια. Ωστόσο αναφερόμενος στην περσινή σεζόν ο «Κολοσσός» στάθηκε στη... συμβολή που είχε οι οικογένειά του στην περσινή επιτυχία του.

«Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στις δύο κόρες μου για τη στήριξή τους σε όλη τη σεζόν. Και για τις ώρες που ήμουν παρών στο σπίτι αλλά στην πραγματικότητα ήμουν αλλού. Για τη στήριξη και την ψυχική ηρεμία που μου προσέφεραν σε όλη τη σεζόν», δήλωσε.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η… θεότρελη γραβάτα του Αραβίδη!! (pics)


Η… θεότρελη γραβάτα του Αραβίδη! (pics)

Ποικίλα σχόλια συγκέντρωσε η γραβάτα με… καθρέπτες που επέλεξε να φορέσει στα βραβεία ΠΣΑΠ ο Χρήστος Αραβίδης.

Μια ασυνήθιστη γραβάτα επέλεξε να φορέσει ο Χρήστος Αραβίδης στα βραβεία ΠΣΑΠ.

Δείτε τις φωτογραφίες.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν έχασε την ευκαιρία η Κέρκυρα!!


Δεν έχασε την ευκαιρία η Κέρκυρα!

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά η Κέρκυρα επιβλήθηκε του Αγροτικού Αστέρα (2-1) και προσπέρασε τον Απόλλωνα Σμύρνης, φτάνοντας στη 2η θέση της Football League. Στο -2 από την ΑΕΛ.

Μετά τη χθεσινή «γκέλα» του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Πανσερραϊκό, η Κέρκυρα δεν ήταν δυνατό να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα έκανε το… καθήκον της.

Οι «Φαίακες» χωρίς να πιάσουν κάποια σπουδαία απόδοση επιβλήθηκαν εντός έδρας με 2-1 και ξεπέρασαν την «Ελαφρά Ταξιαρχία» φτάνοντας στη 2η θέση της Football League. Στο α’ ημίχρονο η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε μπλοκάρει ξεκάθαρα από τη μεσοαμυντική λειτουργία του Αγροτικού Αστέρα, αλλά πριν από τη λήξη του α’ μέρους και συγκεκριμένα στο 45’, ο Κόντος βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Ζορμπά και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Πριν από τη συμπλήρωση μίας ώρας και συγκεκριμένα στο 58’, ο Γκόμες βρήκε τον Κόντο και ο τελευταίος με πολύ δυνατό σουτ έγραψε το 2-0, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας δεν παράτησε το παιχνίδι. Στο 64’ ο Μρντάκοβιτς έγινε αποδέκτης της πάσας του Ντάβιντοφ και με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάρισε, με τους «Φαίακες» να κρατούν το υπέρ τους σκορ, παρά το γεγονός ότι στο 89’ ο Βενέτης αντίκρισε απ’ ευθείας την κόκκινη κάρτα γιατί έπιασε τον Βελλίνη από τον λαιμό.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 29/1


ΑΕΛ-Αχαρναϊκός 2-0

Κυριακή, 31/1 (15:00)

Πανελευσινιακός-Λαμία 1-1
(41' Γιαννιτσάνης - 80' Πίντο)

Παναχαϊκή-Καλλιθέα 0-1
(89' Φράγκος)

Παναιγιάλειος-Χανιά 1-1
(14' Φωτιάς - 62' Γκέσιος)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Κισσαμικός 0-1
(39' Βαττής)

Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α.

Απόλλων Σμύρνης-Πανσερραϊκός 1-1
(38' Παρπέξ / 3' Φουρτάδο πέν.)

Δευτέρα, 1/2


Κέρκυρα-Αγροτικός Αστέρας 2-1
(45' Ζορμπάς, 58' Κόντος - 64' Μρντάκοβιτς)

Η επόμενη αγωνιστική (18η)
Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός
Λαμία-Λάρισα
Καλλιθέα-Κέρκυρα
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας
Χανιά-Εργοτέλης (3-0 α.α.)
Κισσαμικός-Τρίκαλα
Ζάκυνθος-Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώθηκε ο Γκέκας!!


Ανακοινώθηκε ο Γκέκας!

Επίσημα κάτοικος Ελβετίας έγινε ο Φάνης Γκέκας. Ο Λαρισαίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους με τη Σιόν και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο την ερχόμενη Κυριακή.

Παίκτης της Σιόν είναι και επίσημα από το βράδυ της Δευτέρας ο Φάνης Γκέκας.

Ο 36χρονος επιθετικός υπέγραψε το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.

Ο Λαρισαίος επιθετικός, δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, θα παραμείνει στην Ελβετία και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Μάλιστα, αν ο νέος του προπονητής, Ντιντιέ Τολό, κρίνει πως είναι έτοιμος δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή στο ματς της έδρας της Ζυρίχης.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Πράσινος μέχρι το 2019 ο Βιγιαφάνιες!!


Πράσινος μέχρι το 2019 ο Βιγιαφάνιες!

Το έγγραφο που περίμενε ο Παναθηναϊκός από την Ιντεπεντιέντε έφτασε και το τριφύλλι ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού μαέστρου μέχρι το καλοκαίρι του 2019!

Τέλος στην ανησυχία, ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι οριστικά πράσινος!

Όπως πρώτος μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, το περιβόητο έγγραφο που περίμενε ο Παναθηναϊκός από την Ιντεπεντιέντε –για την ολοκλήρωση της μεταγραφής- έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και ουσιαστικά μπήκε τέλος στο «θρίλερ» με την απόκτηση του Αργεντινού μαέστρου.

inner

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν ήδη καταθέσει το δελτίο του παίκτη στην ΕΠΟ, προκειμένου να 'χει δικαίωμα συμμετοχής και εν συνεχεία ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019!

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η έβδομη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μέσα στον Γενάρη!

inner

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Βιγιαφάνιες γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1991 στην πόλη Κομοντόρο της Αργεντινής. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2007 στην Κάι. Το 2010 πήγε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του ένα χρόνο αργότερα. Το 2013 δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, ενώ από το 2014 έπαιζε δανεικός στον Παναιτωλικό.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Σημαντική ενίσχυση με Μπίτνερ για Άντερλεχτ!!


Σημαντική ενίσχυση με Μπίτνερ για Άντερλεχτ!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League, Άντερλεχτ, απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Μόσχας τον Αλεξάντερ Μπίτνερ!

Σημαντική μεταγραφή στο… παρά ένα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Άντερλεχτ.

Η βελγική ομάδα ενισχύθηκε στην άμυνά της με την απόκτηση -με τη μορφή δανεισμού- από την Ντιναμό Μόσχας του Αλεξάντερ Μπίτνερ!

Ο 26χρονος αριστερός μπακ, για τον οποίο ο Ρώσοι… ξηλώθηκαν το 2014, δαπανώντας 5,5 εκατ. ευρώ για να τον φέρουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη ρωσική πρωτεύουσα, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και ήταν, ουσιαστικά, εκτός ομάδας.

Ο Μπίτνερ, λοιπόν, δόθηκε δανεικός, με την Άντερλεχτ να έχει και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στα χνάρια του Μέσι ο Γιάννης Λουκίνας!! (Pics)


Στα χνάρια του Μέσι ο Γιάννης Λουκίνας! (Pics)

Ο Γιάννης Λουκίνας και το εξτρίμ ντύσιμο του (που θύμισε Μέσι) του έκλεψαν την παράσταση στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Δείτε τις φωτογραφίες του επιθετικού, που βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ του δεύτερου ομίλου της Football League.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα… high-five του Δέλλα με τους παίκτες της ΑΕΚ!! (pics)


Τα… high-five του Δέλλα με τους παίκτες της ΑΕΚ (pics)

Θερμό χαιρετισμό με παίκτες της πρώην ομάδας του, ΑΕΚ, είχε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος συνάντησε τους Αραβίδη, Τζανετόπουλο και Γιόχανσον στα βραβεία ΠΣΑΠ. Δείτε τις φωτογραφίες.

Η συνεργασία του Τραϊανού Δέλλα με την ΑΕΚ έχει ολοκληρωθεί, όχι όμως και οι καλές σχέσεις που έχει με τους παίκτες της πρώην ομάδας του.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου συναντήθηκε στα γραφεία του ΠΣΑΤ με τους Χρήστο Αραβίδη, Γιάκομπ Γιόχανσον και Άνταμ Τζανετόπουλο και δεν έκρυψαν την χαρά τους γι’ αυτό.

Δείτε τις φωτογραφίες απ’ τον φακό του intime:
inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Ματέι ο Ατρόμητος!!


Ανακοίνωσε Ματέι ο Ατρόμητος!

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Ατρόμητου με τον Κοσμίν Ματέι με την ΠΑΕ του Περιστερίου να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Όπως αναμενόταν ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κοσμίν Ματέι με μεταγραφή από την Ντιναμό Βουκουρεστίου, με τον Ρουμάνο άσο να υπογράφει για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Ατρόμητος επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του, τον είχε φέρει και πριν από 2 εβδομάδες στο Περιστέρι, αλλά δεν ήταν δυνατόν να επιτευχθεί η συμφωνία. Ωστόσο, τα έσοδα από την πώληση του Στέφανο Ναπολεόνι άλλαξαν τα δεδομένα και ο παίκτης αφού απέρριψε προτάσεις συμφώνησε με την ΠΑΕ του Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κοσμίν Ματέι (Cosmin Gabriel Matei).

Ο διεθνής Ρουμάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Διεθνής με όλα τα κλιμάκια της χώρας του, είχε σκοράρει εναντίον της Ελλάδας το 2008 σε επίπεδο U17, με 2 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών Ρουμανίας και μέλος στην προεπιλογή για το Euro 2016, ο Κοσμίν Ματέι αποτέλεσε τον «πολιορκητικό κριό» ευρωπαϊκών συλλόγων (από Ολλανδία, Τουρκία, Κύπρο, Ρωσία) αλλά εκείνος επέλεξε να προστεθεί στην αγωνιστική φαρέτρα του Ατρόμητου!

Τα τελευταία 3,5 χρόνια αγωνιζόταν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, της οποίας ήταν αρχηγός αν και μόλις 25 ετών (γεννήθηκε στις 30/ 9/ 1991), έχοντας περισσότερες από 120 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (22 γκολ και 30 ασίστ).

Ευελιξία, άριστη τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα, οξυδέρκεια χαρακτηρίζουν το στυλ παιχνιδιού του. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Ο Κοσμίν Ματέι βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Από αύριο θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Τραϊανού Δέλλα».


Ο Ρουμάνος διεθνής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας, τον Ατρόμητο.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν με την συμπεριφορά τους και ειδικά ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος που επέλεξα να έρθω στον Ατρόμητο συν την παρουσία ενός προπονητή με την προσωπικότητα του κυρίου Τραϊανού Δέλλα.

Από την προηγούμενη φορά που είχα επισκεφθεί την Αθήνα, είχα διαπιστώσει ότι ο Ατρόμητος είναι ένα club που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που αναζητεί ένας αθλητής με προσδοκίες και χαίρομαι που γίνομαι μέλος του.

Γνωρίζω ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται σε ένα δύσκολο μονοπάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή και η υπόσχεση που δίνω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε πάλι χαρούμενους και υπερήφανους τους φιλάθλους μας».

O Ματέι θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «9» στη φανέλα του.

«Ξεμπούκωσε» ο… κοντομάνικος Παναθηναϊκός!!


«Ξεμπούκωσε» ο… κοντομάνικος Παναθηναϊκός

Με πλουραλισμό στην επίθεση και με τις κοντομάνικες εμφανίσεις για πρώτη φορά, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 84-62 του Ρεθύμνου και «ζεστάθηκε» για το κρίσιμο ματς με την Τσεντεβίτα.

Επέστρεψε στις νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας εύκολα και «σβηστά» με 84-62 του Ρεθύμνου για την 16η αγωνιστική της Α1, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Τσεντεβίτα.

Οι πράσινοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τις κοντομάνικες εμφανίσεις, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής (εκτός οι Διαμαντίδης-Πάβλοβιτς λόγω τραυματισμών, 4' ο Κούζμιτς), αν και ο Καλάθης έκανε ξανά… υπερωρίες, μένοντας στο παρκέ για 29’.

Πλουραλισμός στην επίθεση για το τριφύλλι που είχε πρώτο σκόρερ τον Γιάνκοβιτς με 13 πόντους (5/7 σουτ, 9 ριμπάουντ), με 11 ακολούθησαν οι Ραντούλιτσα-Καλάθης (7ασίστ), ενώ 10 πρόσθεσε ο Φελντέιν.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας κρατούν τις 22 ασίστ, «πετούν» τα 18 λάθη –απόρροια φυσικά και της χαλάρωσης λόγω της δεδομένης διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων. Πολύ καλός ο Μποχωρίδης που σταμάτησε στους 7 πόντους σε 11:30’ με 2/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, στέλνοντας μήνυμα στον Τζόρτζεβιτς πως μπορεί να προσφέρει. Άστοχος ο Χαραλαμπόπουλος (1/5 σουτ) στα 15’ που ίδρωσε την φανέλα, έδωσε πολλές μάχες, αλλά δεν πήρε πολλές προσπάθειες (2/3) ο Παπαγιάννης, ανεβαίνει ο Παππάς.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 45-31, 61-43, 84-62

Παναθηναϊκός (Σάσα Τζόρτζεβιτς): Γιάνκοβιτς 13 (9 ριμπάουντ, 3 τρίποντα), Φελντέιν 10 (2), Γκιστ 9 (1), Καλάθης 11 (7 ασίστ), Παπαγιάννης 5, Χαραλαμπόπουλος 2, Μποχωρίδης 7 (1), Φώτσης 7 (12 ριμπάουντ), Ραντούλιτσα 11, Παππάς 9 (1), Κούζμιτς

Ρέθυμνο (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Ντελινινκάιτις 9 (2), Σχίζας 5 (1), Μάντεν, Στόουν 8 (1), Κάρτερ 18 (1), Γιαννόπουλος 2, Τσακαλέρης 2, Χάροου 13, Παναρετάκης, Δουλγεράκης, Θεοδωρίδης 5 (1)

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φουλ για Κονέ η Φιορεντίνα!!!


Φουλ για Κονέ η Φιορεντίνα!

Προσπάθειες τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών καταβάλλουν οι άνθρωποι της Φιορεντίνα ώστε να κάνουν δικό τους με τη μορφή δανεισμού (και οψιόν) μέχρι το τέλος της σεζόν τον Παναγιώτη Κονέ.

Μπάσιμο της τελευταίες ώρες πριν το φινάλε των μεταγραφών έκανε η Φιορεντίνα για να κάνει δικό της Παναγιώτη Κονέ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Στέφανο Κολαντουόνο και η Ουντινέζε είναι ανοιχτή για την παραχώρησή του.

Έτσι, η πρόταση των «βιόλα», που με τον Πάουλο Σόουζα στον πάγκο, βρίσκονται στην 3η θέση της Serie A αφορά τον δανεισμό του 28χρονου μέχρι το τέλος της σεζόν και με δυνατότητα απόκτησής του με κανονική μεταγραφή με οψιόν αγοράς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Σέριγχαμ από τη Στίβενεϊτζ!!


Τέλος ο Σέριγχαμ από τη Στίβενεϊτζ

Ο σπουδαίος παλαίμαχος επιθετικός και νυν προπονητής, Τέντι Σέριγχαμ, απολύθηκε τη Δευτέρα από τη Στίβενεϊτζ.

Στους αγωνιστικούς χώρους… πέταγε, εκτός αυτών, όμως, δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

Ο 49χρονος, πια, Τέντι Σέριγχαμ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Στίβενεϊτζ.

Ο παλαίμαχος στράικερ, μεταξύ άλλων, των Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πλήρωσε την κακή πορεία της «μπόρο» (τρεις βαθμοί στα τελευταία οκτώ ματς), με αποτέλεσμα η ομάδα να παλεύει για τη σωτηρίας της στη League 2.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Καραγκούνης και Νικολαϊδης βράβευσαν τους Χαριστέα – Κατσουράνη!!


Καραγκούνης και Νικολαϊδης βράβευσαν τους Χαριστέα – Κατσουράνη

Ένα τιμητικό βραβείο με αφορμή το τέλος της καριέρας τους έλαβαν οι Άγγελος Χαριστέας και Κώστας Κατσουράνης από τον ΠΣΑΠ.

Έβαλαν τέλος σε μια τεράστια καριέρα. Ο ΠΣΑΠ δεν ξέχασε τους Κώστα Κατσουράνη και Άγγελο Χαριστέα και τους τίμησε την σημερινή απονομή των βραβείων του Συνδέσμου για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κορυφαία στιγμή όπως παραδέχθηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην Τελετή η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004 με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιώργο Καραγκούνη να κάνουν την απονομή.

«Ήταν τιμή μου που με βράβευσαν δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές να στηρίζουν τον ΠΣΑΠ και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο και ένα καλύτερο ποδόσφαιρο όπου πιστεύω ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα», ήταν τα λόγια του Κώστα Κατσουράνη.

inner

inner

Από την πλευρά του ο Άγγελος Χαριστέας υποστήριξε: «Είναι χαρά και τιμή που με τιμούν πρώην συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα. Περάσαμε ωραία χρόνια με αυτά τα παιδιά και φέραμε μεγάλες επιτυχίες. Εύχομαι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να πάει μπροστά και τα παιδιά που θα βραβευθούν σήμερα να συνεχίσουν έτσι και την επόμενη χρονιά», ανέφερε.

Τέλος, ο Τραϊανός Δέλλας, συμπαίκτης τους στην Εθνική ομάδα σχολίασε... «Μου έρχονται στο μυαλό ωραίες στιγμές. Ήταν τιμή μου που υπήρξα συμπαίκτης τους».

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δανεικός ο Ανάκογλου, μάχη για να... φύγει ο Κρισάντους!!!


Δανεικός ο Ανάκογλου, μάχη για να... φύγει ο Κρισάντους!

Το deal της ΑΕΚ με τη Βέροια «έκλεισε» και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ, θα μετακομίσει δανεικός. Πιέσεις στον Κρισάντους για να πει το «ναι» στην Πονφεραντίνα

Στη Βέροια θα βρει τα… λεπτά συμμετοχής που έψαχνε εδώ και καιρό ο Δημήτρης Ανάκογλου. Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την «βασίλισσα του Βορρά» για τον δανεισμό του Σερραίου μέσου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν δεχτεί τις τελευταίες μέρες αρκετές κρούσεις για τον παίκτη, ο οποίος δεν μπόρεσε να πείσει τον Γκουστάβο Πογέτ και τελικά κατέληξε στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που επισημοποίησε το deal το βράδυ της Δευτέρας.

Από εδώ και πέρα η ΑΕΚ, έχοντας ήδη παραχωρήσει και τον Αμπλαγέ Φαγέ, ψάχνει την φόρμουλα για να αποχωρήσει και ο Μακόλεϊ Κρισάντους, που όπως γίνει γνωστό από το βράδυ της Δευτέρας έχει στα χέρια του πρόταση από την Πονφεραντίνα αλλά παραμένει διστακτικός. Η προσφορά των Ισπανών για τον Νιγηριανό επιθετικό κρίνεται συμφέρουσα για την Ένωση, που θέλει να μειώσει τον αριθμό των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος από Ολυμπιακό ο Φινμπόγκασον!!


Τέλος από Ολυμπιακό ο Φινμπόγκασον

Τίτλοι τέλους και επίσημα στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός βρίσκεται ήδη στη Γερμανία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Άουγκσμπουργκ.

Βγήκε το... αναμενόμενο διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τον τερματισμό του δανεισμού με τον Ισλανδό φορ, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Μάρκο Σίλβα.

Ο παίκτης βρίσκεται στην Γερμανία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Άουγκσμπουργκ, με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι είχαν έρθει σε συμφωνία με την Σοσιεδάδ για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ωστόσο από τη στιγμή που δεν ήταν στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, δεν υπήρχε και λόγος να μείνει ανενεργός στο λιμάνι ως το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον τερματισμό του δανεισμού του ποδοσφαιριστή Άλφρεντ Φινμπόγκασον».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάρντιου: «Θα κάνω πρόταση στον Τέρι»


Πάρντιου: «Θα κάνω πρόταση στον Τέρι»

Μεγάλος θαυμαστής του Τζον Τέρι δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου και με σημερινές του δηλώσεις τόνισε ότι εφόσον μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι, θα τον προσεγγίσει για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας.

Την πρόθεσή του να πείσει τον Τζον Τέρι να μεταγραφεί στην Κρίσταλ Πάλας αποκάλυψε με σημερινές του δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας, Άλαν Πάρντιου.

Παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός των «μπλε» απέρριψε το ενδεχόμενο να μεταγραφεί σε άλλη αγγλική ομάδα, ο τεχνικός των «αετών» δεν πτοήθηκε από την τοποθέτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού και τόνισε ότι όπως και το παρελθόν, έτσι και τώρα θα καταθέσει πρόταση στον Τζον Τέρι.

«Έχω συναντήσει τον Τζον Τέρι και τον ρώτησα πολλές φορές για να με ακολουθήσει. Πάντα απέρριπτε την πρόταση. Φυσικά θα τον ρωτήσω για ακόμα μία φορά. Είμαι σίγουρος ότι θα τον συναντήσω ξανά και θα του κάνω την ίδια ερώτηση», ανέφερε ο Άλαν Πάρντιου και πρόσθεσε:

«Έχει νοοτροπία νικητή που ο καθένας θα το ήθελε. Έχω δει τα σχόλιά του για τη φυγή του από την Τσέλσι. Έχει πολλές επιλογές: το MLS, ο Γκάρι Νέβιλ πήγε στην Ισπανία και υπάρχει και η Κίνα. Έχει πλέον χρόνο μέχρι το καλοκαίρι για να αποφασίσει τη σωστή κατεύθυνση για αυτόν και την οικογένειά του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει για επιθετικό-βόμβα η Λέστερ!!


Πάει για επιθετικό-βόμβα η Λέστερ!

Το Sky Sports αποκαλύπτει πως η μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν στην Αγγλία, Λέστερ, προσπαθεί να φέρει την τελευταία στιγμή «μεγάλο όνομα» για την επίθεσή της!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έχει ξεκινήσει και ως συνήθως, τις τελευταίες ώρες γίνεται… χαμός!

Στο… κλίμα της ημέρας είναι και η Λέστερ, με δημοσιογράφο του Sky Sports, που ασχολείται με το ρεπορτάζ των «αλεπούδων», να αποκαλύπτει πως η μεγάλη έκπληξη της φετινής Premier League προσπαθεί να φέρει στο ''King Power Stadium'' επιθετικό «μεγάλο όνομα»!

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, αλλά ήδη… καιγόμαστε να μάθουμε ποιος θα πλαισιώσει τον Τζέιμι Βάρντι στην κορυφή της πρωτοπόρου της βαθμολογίας στο Νησί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Τάσι η Μπάγερν!!


Ανακοίνωσε Τάσι η Μπάγερν

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου και επίσημα ο Σερντάρ Τάσι, που έρχεται να δώσει μια επιπλέον λύση στην άμυνα των Βαυαρών.

Ολοκλήρωσε την μεταγραφή-έκπληξη η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου στόπερ, Σερντάρ Τάσι, ο οποίος θα παίξει ως δανεικός από την Σπαρτάκ Μόσχας μέχρι το τέλος της σεζόν, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να διατηρεί οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο Γερμανός στόπερ μετρούσε τη φετινή αγωνιστική περίοδο 18 συμμετοχές με τον ρωσικό σύλλογο, εκ των οποίων οι 16 ως βασικός. Ο Τάσι, που αναδείχθηκε από τη Στουτγκάρδη έχει καταγράψει παράλληλα 14 εμφανίσεις με την εθνική Γερμανίας.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν… χώθηκε για Πεπ η Γιουνάιτεντ!


Δεν… χώθηκε για Πεπ η Γιουνάιτεντ

Καμία διάθεση να χαλάσει τον… γάμο Σίτι-Γκουαρντιόλα δεν έδειξε η συμπολίτισσα των «πολιτών», Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το Sky Sports.

Μπορεί να τον… γλυκοκοίταζε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, δεν προσπάθησε να… κλέψει τον Πεπ Γκουαρντιόλα από τη μισητή συμπολίτισσά της, Σίτι.

Σύμφωνα με πηγές του Sky Sports, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να χαλάσουν την τελευταία στιγμή το deal ανάμεσα στην έτερη ομάδα του Μάντσεστερ και στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος από το καλοκαίρι θα κάθεται στον πάγκο των «πολιτών».

Θυμίζουμε πως ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, στον οποίο ασκείται σκληρή κριτική και οι φήμες για αποχώρησή του δίνουν και παίρνουν καιρό τώρα, έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Άρνεσεν: «Θα βγούμε πιο δυνατοί»


Άρνεσεν: «Θα βγούμε πιο δυνατοί»

Απώλεια χαρακτήρισε για τον ΠΑΟΚ την παραίτηση Αγγελίδη ο Φράνκ Άρνεσεν ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει να είναι κάθε μέρα δίπλα στον Ιγκόρ Τούντορ.

Ήταν ένα διήμερο έντονων διαβουλευσεων στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα την δημόσια έκφραση στήριξης του Ιγκόρ Τούντορ από τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη από την προεδρία.

Ο Φράνκ Άρνεσεν μιλώντας στο paok24 τόνισε:

Σε ό,τι αφορά το θέμα της παραίτησης του Ιάκωβου Αγγελίδη:

«Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος από την απόφαση του Αγγελίδη. Λυπάμαι γι’ αυτό που συνέβη. Θεωρώ ότι η αποχώρησή του, αποτελεί απώλεια για τον ΠΑΟΚ. Εμείς συνεργαστήκαμε άψογα όλο αυτό το διάστημα και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα θα γίνει το ίδιο με τον κ. Μίχελ. Τον στηρίζουμε όλοι, θα είμαστε κοντά του».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Ιγκόρ Τούντορ, είπε:

«Είμαι κάθε μέρα κοντά του και αυτό θα συνεχιστεί. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα βγούμε πιο δυνατοί».

Δυο βαθμοί και κάτι παραπάνω!!


Δυο βαθμοί και κάτι παραπάνω

Tο διπλό του Αρη στην Πυλαία δίνει απλά ένα προβάδισμα στον Άρη που μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την 4η θέση.

Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Πάνε χρόνια τώρα που το αποτέλεσμα σε ένα ΠΑΟΚ-Αρης και αντίστροφα κρίνει ένα τίτλο. Πλέον το διακύβευμα συνήθως είναι η είσοδος στην τετράδα, η 3η θέση, δηλαδή το καλύτερο πλασάρισμα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Επομένως καθαρά αγωνιστικά, το διπλό του Αρη στην Πυλαία δίνει απλά ένα προβάδισμα στον Άρη που μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την 4η θέση στην κανονική διάρκεια και θα επιδιώξει από εδώ και πέρα να… καβαλήσει την ΑΕΚ που είναι 3η.

Στην φάση που ήταν η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη όμως εσχάτως, η νίκη δεν ήταν μόνο δυο βαθμοί όπως είπε ο πάντα φειδωλός σε μεγάλα λόγια προπονητής του Αρη. Επουλώνει τις πληγές από τις σφαλιάρες, κυρίως στην Ευρώπη, ανεβάζει το ηθικό στα αποδυτήρια και οπλίζει την ομάδα με αυτοπεποίθηση που θα χρειαστεί την Τετάρτη στον «τελικό» με την Νεπτούνας που φαντάζει πιο δύσκολο παιχνίδι από αυτό της Πυλαίας.

Δεν λύνει φυσικά τα προβλήματα που και πάλι φάνηκαν πριν φορτωθεί με φάουλ και κούραση ο Σχορτσιανίτης, όταν το παιχνίδι πάει κάτω από τα καλάθια. Αυτό θα το... κουβαλάει ο Άρης αν δεν αποκτήσει πιο βαρύ σέντερ. Όπως όμως «χρεώνεται» ο Πρίφτης για την επιλογή αυτή, άλλο τόσο θα πρέπει να του αποδοθούν τα εύσημα γιατί χθες ήταν σούπερ διαβασμένος για τον αντίπαλο, έκανε σχεδόν αψεγάδιαστη διαχείριση του ρόστερ κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε και πήρε πράγματα από δυο παίκτες που δεν έχουν προσφέρει στον βαθμό που προσδοκούσε ο ίδιος ο προπονητής.

Ο Πελεκάνος με ένα τρίποντο φωτιά και τα κλεψίματά του, θύμισε σε όλους πόσο χρήσιμος μπορεί να γίνει σε πολλούς τομείς ενώ ο Τσούπκοβιτς με το τρίποντο σε καθοριστικό χρονικό σημείο, σα να έβγαλε σε αυτό το σουτ όλη την αμφισβήτηση και το… κράξιμο που έχει ακούσει.

Για τον Πρίφτη μπορείς να πεις πολλά. Δεν είναι ο πιο εμπορικός κόουτς. Δεν αρέσκεται σε βαρύγδουπες δηλώσεις. Είναι όμως δουλευταράς. Αξιοποιεί στο έπακρο το υλικό που έχει και έχει δημιουργήσει μια ομάδα με το Ο κεφαλαίο. Δείτε μόνο τα βιντεάκια στα αποδυτήρια μετά τη νίκη στην Πυλαία και θα καταλάβετε. Η ομάδα παραμένει εντός στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον πιο ιδανικό για τη φάση στην οποία βρίσκεται το πρότζεκτ του Νίκου Λάσκαρη για τον Άρη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Λουγκάνο ο Δώνης!!


Στη Λουγκάνο ο Δώνης

Δανεικός στην ελβετική Λουγκάνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Δώνης.

Τον μικρό του αδερφό, Τάσο, θα συναντήσει ο Χρήστος Δώνης στη Λουγκάνο, καθώς αναμένεται να συνεχίσει εκεί την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού.

Ο νεαρός άσος δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και έπειτα από διαπραγμάτευση των τελευταίων ημερών, καταλήγει στην ελβετική ομάδα.

Ο 21χρονος άσος θα συνεχίσει εκεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στη συμφωνία θα μπει μια μικρή οψιόν αγοράς, την οποία θα μπορούν να ενεργοποιήσουν οι Ελβετοί αν μείνουν ικανοποιημένο από τον ποδοσφαιριστή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ναπολεόνι: «Δεν λέω αντίο, θα φορέσω ξανά τη φανέλα με το αστέρι»


Ναπολεόνι: «Δεν λέω αντίο, θα φορέσω ξανά τη φανέλα με το αστέρι»

Την παραχώρηση του Στέφανο Ναπολεόνι στην Μπασακσεχίρ ανακοίνωσε και ο Ατρόμητος με τον Ιταλό άσο να τονίζει με δηλώσεις του ότι θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το αστέρι.

Όπως σας ενημέρωσε το sport-fm.gr, ο Στέφανο Ναπολεόνι υπέγραψε με τη νέα του ομάδα, την Μπασακσεχίρ και ο Ατρόμητος με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ανακοινώνοντας την πώληση του Ιταλού στους Τούρκους.

Ο «Νάπο» για τους οπαδούς του Ατρόμητου πραγματοποίησε και την αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, τονίζοντας ότι δεν λέει «αντίο», εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το αστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου και οι δηλώσεις του Ιταλού:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την συμφωνία της με την Μπασακσεχίρ για τη μετεγγραφή του Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε σήμερα το πρωί για την Κωνσταντινούπολη και υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις από τη νέα του ομάδα. Αμέσως μετά υπέγραψε συμβόλαιο.

Στον Ατρόμητο αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2013. Αλήθεια τι να πρωτοθυμηθούμε από εκείνον: Τα γκολ του; Τους πανηγυρισμούς του; Την αγάπη του και την αφοσίωση του στον Ατρόμητο; Τον επαγγελματισμό του; Τον “διαμαντένιο” χαρακτήρα του; Την ποδοσφαιρική του ευφυΐα;

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Στέφανο Ναπολεόνι δήλωσε τα εξής: “Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω χίλιες λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω αυτή την στιγμή. Από τη μια είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από την άλλη αφήνω πίσω μου τρία χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα και όλο το επιτελείο της ομάδας. Με βοήθησαν να γίνω αυτό που είμαι τώρα, με βελτίωσαν και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου χωρίς αυτούς.

Ευχαριστώ , επίσης τον πρόεδρο κύριο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο που πάντα πίστευαν σε εμένα και μου έδειχναν εμπιστοσύνη.

Τέλος, με την ίδια αξία, ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας, τον κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και στις καλές στιγμές της ομάδας. Μου έγιναν κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω και παίρνω μαζί μου στην Τουρκία όλη αυτή την αγάπη που εισέπραξα.

Δεν λέω αντίο, απλώς σας χαιρετώ. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα τα ξαναπούμε και πως θα φορέσω ξανά τη φανέλα με το αστέρι”.

Εμείς τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε: Καλή τύχη και καλή επιτυχία “Νάπο”»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έδωσε Φαγιέ η ΑΕΚ!!


Έδωσε Φαγιέ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παραχώρησε στα Τρίκαλα, με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι, τον Αμπλαγιέ Φαγιέ.

Αποχώρησε από την ΑΕΚ ο Αμπλαγιέ Φαγιέ, που ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν. Όπως ανακοινώθηκε, ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στα Τρίκαλα, με την μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Αμπλαγιέ Φαγιέ, ο οποίος θα αγωνιστεί με την φανέλα των Τρικάλων στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Ο 22χρονος μέσος γεννήθηκε στη Σενεγάλη και βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλλιθέας με την οποία είχε 44 συμμετοχές και 5 γκολ. Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ έχοντας 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος σημειώνοντας ένα γκολ κόντρα στον Φωκικό. Τη φετινή σεζόν στη Superleague μετράει δύο συμμετοχές σε αγώνες Kυπέλλου.

Υπέγραψε στη Σιόν ο Γκέκας!!


Υπέγραψε στη Σιόν ο Γκέκας

Μετά την Εσκίσεχιρ, ο Φάνης Γκέκας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σιόν διάρκειας 1.5 έτους.

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο Φάνης Γκέκας.

Ο 36χρονος επιθετικός δέχτηκε κρούση, τις τελευταίες μέρες, από τη Σιόν και το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στην Ελβετία κι έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ο παίκτης δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις κι αν ο προπονητής του κρίνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κόντρα στην Ζυρίχη. Αξίζει να σημειωθεί πως τον τελευταίο 1.5μήνα έκανε προπονήσεις με την Κέρκυρα, ώστε να μην μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ο έμπειρος φορ είχε μείνει ελεύθερος πριν από δύο μήνες από την Εσκίσεχιρσπορ κι από τότε βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Ελαμπντελαουί»


«Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Ελαμπντελαουί»

Για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί ενδιαφέρεται η Μάντσέστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζουν Άγγλοι δημοσιογράφοι στο twitter.

Και ξαφνικά προέκυψε ενδεχόμενο αποχώρησης ενός παίκτη του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με «τιτιβίσματα» Άγγλων δημοσιογράφων υπάρχει ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπνταλουί.

Ωστόσο στα ίδια τα σχόλια εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνούς Νορβηγού ακραίου μπακ καθώς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος.

Από τον Ολυμπιακό μέχρι και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια τοποθέτηση για το ζήτημα. Ούτε επιβεβαίωση, αλλά ούτε και διάψευση.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο οι συζητήσεις αφορούν –αρχικά- για δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι και τότε αγορά του.

Τα ποσά τα οποία αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail ο Ολυμπιακός ζητά περίπου 3,3 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Τότε ο αγγλικός σύλλογος να πρέπει να καταβάλει στην ελληνική ομάδα άλλα 9,8 εκατομμύρια ευρώ για αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Όπως αναφέρουν στην Βρετανία, το όλο ενδιαφέρον προέκυψε μετά από πρωτοβουλία του μάνατζερ του Ομάρ, να προτείνει τον πελάτη του στους κόκκινους διαβόλους, οι οποίοι αναζητούν δεξί μπακ.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Κιτρινόμαυρος και ο Πέκχαρτ! (Pics)


Κιτρινόμαυρος και ο Πέκχαρτ! (Pics)

«Έσκασε» και η δεύτερη μεταγραφή για την ΑΕΚ. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Πέκχαρτ για τον επόμενο 1,5 χρόνο με οψιόν ανανέωσης! «Έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου ο Πογέτ» είπε.

Μετά τον Ζουκουλίνι και ο Πέκχαρτ ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Τσέχου φορ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο κι ενώ η νέα του ομάδα διατηρεί οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια!

inner

inner

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Τσέχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2017 με προοπτική ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίυ του, ο Τόμας Πέκχαρτ δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ: «Η ΑΕΚ για μένα αποτελεί πολύ σημαντική προοπτική για την καριέρα μου και γι' αυτό η επιλογή μου ήταν πολύ εύκολη. Θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου αλλά κυρίως να φτάσω γρήγορα στο επιθυμητο επίπεδο, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω άμεσα την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Εχω ακούσει τα καλύτερα για την ΑΕΚ και από ένα φίλο μου που παίζει στον ΠΑΟΚ και από τον τερματοφύλακα του Αμβούργου Γιάρο Ντρόμπνι. Σημαντικό ρόλο για την απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του Γκουστάβο Πογιέτ, τον οποίον γνωρίζω από τη συνεργασία μας στην Τότεναμ και είναι ένας πολύ καλός προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος».

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*