Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Μόνιμοι» στην Τούμπα Τσουκαλάς – Αθανασιάδης

α νέα τους συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ θα υπογράψουν μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ οι Τσουκαλάς και Αθανασιάδης, οι οποίοι θεωρούνται οι μεγάλες… ελπίδες του «Δικεφάλου» για το μέλλον.
«Μόνιμοι» στην Τούμπα Τσουκαλάς – Αθανασιάδης
Σήμερα κυκλοφόρησε μία έντονη φημολογία πως ο Στέφανος Αθανασιάδης πήγε στη Τούμπα για να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, όμως τελικά είχε πάει για να πάρει τις προσκλήσεις του.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ πάντως, όπως και ο Σταύρος Τσουκαλάς, αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 και έχουν ενημερωθεί για αυτό από τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Τα οικονομικά δεδομένα των συμφωνιών δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως ο Κλάους αναμένεται να πάρει σίγουρα παραπάνω από τις 50 χιλιάδες ευρώ που αμείβεται με το τρέχον συμβόλαιο, ενώ ο Τσουκαλάς που έχει μηδενικό συμβόλαιο αναμένεται να πάρει ένα σεβαστό ποσό μετά το τεστ που πέρασε με επιτυχία.
Πηγή:Paok24.com

Ακόμα μια αποκάλυψη τη Δευτέρα στη «Δίκη»

Ταξιδέψτε τη Δευτέρα στη «Δίκη» με τον Α.Μ. και τους 40 κλέφτες
Μια συνταρακτική αποκάλυψη περιμένει τους τηλεθεατές της "Δίκης στο Blue Sky" τη Δευτέρα, στις 22.00.

Εχει να κάνει με τη στοιχηματική απάτη, τον Α.Μ. και τους 40 κλέφτες...

Θα σας ταξιδέψει, αλλά μόνο παραμύθι δεν θάναι.

Ακόμη θα συζητηθούν οι κυβερνητικές αποφάσεις για τα κρούσματα βίας, τα play-offs, ο υποβιβασμός του Ηρακλή, οι αδειοδοτήσεις, οι πλαστές φορολογικές-ασφαλιστικές ενημερότητες, οι ακροβατισμοί της ΕΠΟ και η διαφθορά.

Στο studio του Blue Sky θα βρίσκονται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ.Αμοιρίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γ.Καλύβας, ο πρώτος μάρτυρας της υπόθεσης "παράγκα Νο2" Σ.Βοργιάς και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ανδρ.Μαζαράκης, ενώ θα παρέμβουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Γ.Τάκης και η χρυσή ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου.The Player

«Σαν να τον έκλεψαν και να τον έβαλαν φυλακή ο Μουρίνιο»

Κανένα σχόλιο δεν θέλησε να κάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο για την τιμωρία πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την UEFA για τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του μετά τον πρώτο ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ελάντιο Παραμές, εκπρόσωπος του Πορτογάλου τεχνικού, μετέφερε, ωστόσο, τα συναισθήματα του. «Ο Ζοσέ δεν θέλει να μιλήσει καθόλου. Αισθάνεται αδικημένος. Σαν να σου έχουν κλέψει το σπίτι και να πηγαίνεις εσύ φυλακή. Δεν θέλει να σχολιάσει καθόλου την απόφαση της UEFA, γιατί η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Το θέμα δεν θα τελειώσει εδώ. Υπάρχουν όργανα στα οποία μπορεί να προσφύγει κι εκεί θα προβάλουμε κι εμείς τα επιχειρήματά μας», δήλωσε.

Λαβρίνοβιτς: «Σφύριζαν ό,τι ήθελαν»

Έξαλλος ήταν ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς αναφορικά με την αντιμετώπιση του ίδιου και των συμπαικτών του από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

«Το πέμπτο φάουλ ήταν ανύπαρκτο. Οι διαιτητές σφύριζαν ό,τι ήθελαν. Δεν υπήρχαν αγωνιστικοί και διαιτητικοί κανόνες στο παιχνίδι αυτό. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον διαιτητή τι έγινε» δήλωσε ο Λιθουανός.The Player

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΠΟ στον ΟΠΑΠ

Τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση του ΟΠΑΠ να προβεί σε παρακράτηση, τόσο των χρηματικών βραβείων στους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ (200.000 ευρώ) και Ατρόμητο (100.000 ευρώ), όσο και του πριμ χορηγίας προς την ίδια (300.000 ευρώ), εκφράζει με επιστολή της προς τον οργανισμό η ΕΠΟ.

Παράλληλα, η ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ζητάει επανεξέταση της απόφασης, ενώ ρίχνει -όπως και οι δύο ΠΑΕ- το βάρος της ευθύνης στην αστυνομία για την έλλειψη μέτρων.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, τα χρήματα που περικόπηκαν προορίζονταν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα.

Ετοιμάζει αντεπίθεση!

O Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Football League όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Πέτρο Θεοδωρίδη να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορέσει να κερδίσει αμέσως την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και πάλι.

Τα θέματα που «τρέχουν» στην ομάδα των Σερρών είναι αρκετά με πρώτο και κυριότερο αυτό του προπονητή. Τα «ρεύματα» που επικρατούν είναι δύο. Πιο συγκεκριμένα μερίδα του κόσμου θέλει τον Πέτρο Δημητρίου να παραμένει στο τιμόνι, όμως κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως είναι καλό να εμπιστευτούν έναν πιο έμπειρο τεχνικό. Ένα όνομα μάλιστα που έχει ακουστεί είναι του Νίκου Παπαδόπουλου.

Παράλληλα υπάρχουν και θέματα ανανεώσεων συμβολαίων, όπως οι Βρούτσινα, Μπέλιτς και Ράντμαν. Ακόμα ένα ακόμα θέμα που θα απασχολήσει τον κ. Θεοδωρίδη είναι οι παίκτες για τους οποίους θα φτάσουν προτάσεις, όπως οι Γεωργιάδης και Ανάκογλου, οι οποίοι φαίνεται να απασχολούν πολλές ομάδες.

Προπόνηση με Γκαρσία και χωρίς προβλήματα

Ολοκληρώνεται αύριο το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ.
Στην σημερινή προπόνηση πήρε μέρος κανονικά ο Πάμπλο Γκαρσία οπότε δεν γεννάται θέμα συμμετοχής του στον αγώνα της πρεμιέρας, και θα είναι εκ του ασφαλούς στο σχήμα που θα παρατάξει ο προπονητής του, Μάκης Χάβος. Στο πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Μίρκο Σαβίνι μετά από μακρύ διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού αλλά αυτός δεν θα είναι στα πλάνα της ομάδας του τουλάχιστον για το παιχνίδι αυτό. Μοναδικός απών, λόγω τραυματισμού θα είναι ο Λούσιο Φιλομένο, ενώ κανένα άλλο πρόβλημα τιμωρημένου ή τραυματία δεν απασχολεί τον 42χρονο τεχνικό του Δικεφάλου.

Χαμηλό το εμπόδιο για Παναθηναϊκό!!

Κανονικά, πάντως, στον Ολυμπιακό πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους. Από ποια ομάδα αποκλείστηκαν, δηλαδή. Στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ την σάρωσαν την Σιένα κι έδειξαν ότι την είχαν του χεριού τους. Μετά, όμως, το παιχνίδι της πρόκρισης γύρισε τούμπα κι έτσι οι Ιταλοί προκρίθηκαν στο final four.
Χαμηλό το εμπόδιο για Παναθηναϊκό
Κι απόψε, όμως, η Σιένα δεν έδειξε ότι πρόκειται για κάποιο φόβητρο. Ο Παναθηναϊκός, και δίχως να ζοριστεί πολύ είναι η αλήθεια ή να πιάσει κάποια σπουδαία απόδοση, πέρασε το εμπόδιο και προκρίθηκε σχετικά άνετα στον τελικό.
Εντάξει, η Σιένα έπαιξε σκληρή άμυνα, όμως, όπως είχαμε πει από νωρίς, φορτωνόταν εύκολα με φάουλ. Κι έτσι στο β’ ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάνει την ίδια πιεστική άμυνα. Και ξεφούσκωσε.
Πηγή: sportdog.gr

MVP ο Καλάθης!!

Ο Νικ Καλάθης ψηφίστηκε MVP του πρώτου ημιτελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σιένα.
MVP ο Καλάθης
Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ είχε 17π., 6 ριμπάουντ, 2κλεψίματα και 2 ασίστ.

Νέα ανακοίνωση-απάντηση των παικτών του Ηρακλή στον ΠΣΑΠ!!

Μετά την απάντηση του ΠΣΑΠ προς τους παίκτες του Ηρακλή, ήρθε μία ακόμα απάντηση από τον "Γηραιό" προς τον σύλλογο αμειβομένων ποδοσφαιριστών.
Νέα ανακοίνωση-απάντηση των παικτών του Ηρακλή στον ΠΣΑΠ
Αναλυτικά:
Προς Δ.Σ. ΠΣΑΠ
Και Πρόεδρο, κ. Στέλιο Γιαννακόπουλο,

Σε απάντηση της ανακοίνωσής σας, το πρώτο, που μπορούμε να σημειώσουμε είναι ότι αποτελεί σχήμα οξύμωρο το να δηλώνετε αλληλέγγυοι και ταυτόχρονα να αμφισβητείτε ότι είμαστε εκείνοι που συνέγραψαν την επιστολή, που υπογράφουμε.
Το θέμα μας είναι ότι το Σωματείο στο οποίο εργαζόμαστε κινδυνεύει με καταστροφή και το Συνδικαλιστικό Όργανο, που οφείλει να μας καλύπτει σε θέματα επαγγελματικών και εργασιακών δικαιωμάτων, είναι – πέρα από κάθε αμφισβήτηση – απόν.
Η στάση σας έχει καταγραφεί και η θέση μας δεν μεταβάλλεται. Με τις απρεπείς «αμφιβολίες» σας ενισχύετε τα παράπονα, που διατηρούμε. Συγχωρέστε μας για το γεγονός ότι δεν διατηρούμε… γραφεία, ως ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ, όπως και προσωπικό αριθμό fax…
Υ.Γ. Κύριε Γιαννακόπουλε, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας…
ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΠ ".

«Συγχαρητήρια… γελοίοι!»

Ως γελοίες κινήσεις εντυπωσιασμού χαρακτηρίζει η ΑΕΚ την απόφαση του ΟΠΑΠ να αφαιρέσει από την ομάδα του «Δικέφαλου αετού» το μπόνους συμμετοχής και κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας (200.000 ευρώ).
«Συγχαρητήρια… γελοίοι!»
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι με παρόμοιες κινήσεις δεν λύνεται το πρόβλημα της βίας. Μάλιστακατηγορεί τους ανθρώπους της Κυβέρνησης και του οργανισμού ότι δεν μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν στα προβλήματα που είχε επισημάνει η διοίκηση της «Ένωσης».
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στο τέλος η ανακοίνωση φέρει την υπογραφή: ΠΑΕ ΑΕΚ – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2010-2011.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σήμερα γίναμε μάρτυρες της απόλυτης αυθαιρεσίας και παραλογισμού της Πολιτείας, η οποία μέσω του ελεγχόμενου από αυτή Οργανισμού (ΟΠΑΠ), αφαιρεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ, το bonus συμμετοχής και κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος 2010-2011.
Εντελώς παράνομα, αντισυμβατικά και πριν την έκδοση τελεσίδικης απόφασης των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων, η κυβέρνηση επέλεξε, με αυτόν τον τρόπο, να δείξει το «σκληρό» της πρόσωπο ενάντια στην βία.
Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΟΠΑΠ συγχαρητήρια! Το πρόβλημα της βίας λύθηκε.
Αντί να ενσκήψετε στα πραγματικά προβλήματα του ποδοσφαίρου τα οποία πολλάκις η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει επισημάνει και για τα οποία ουδέποτε μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε, αναλώνεστε για άλλη μια φορά, σε γελοίες κινήσεις εντυπωσιασμού.
Δεν μας εκπλήσσει όμως…
Με την ίδια προχειρότητα αντιμετωπίζετε το σύνολο των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας.
ΠΑΕ ΑΕΚ – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2010-2011

Έτοιμος να βάλει και το 6ο στο ...Καλάθη!!

Με πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός νίκησε 77-69 τη Σιένα στον 1ο ημιτελικό του F4 της Ευρωλίγκα και πέρασε στον τελικό της Κυριακής, όπου θα διεκδικήσει το 6ο ευρωπαϊκό του στέμμα!
Έτοιμος να βάλει και το 6ο στο ...Καλάθη!
Αντίπαλός του στον τελικό θα είναι η νικήτρια του 2ου ημιτελικού, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:00). Ο τελικός θα γίνει το απόγευμα (17:30) της Κυριακής.
Στον 1ο ημιτελικό, ο οποίος είχε πολύ ξύλο εντός παρκέ και μεγάλη ένταση, ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε πολύ στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να περάσει μπροστά, ωστόσο από το 18΄ και μετά οδήγησαν το σκορ και έφτασαν χωρίς ιδιαίτερο άγχος στη νίκη, με τον εξαιρετικό Καλάθη να αναδεικνύεται MVP της αναμέτρησης και τους έμπειρους Μπατίστ, Φώτση, Διαμαντίδη να τον πλαισιώνουν. Ο τελευταίος, παρότι δεν τα πήγε καλά στο σκοράρισμα, μοίρασε 9 ασίστ και έδιξε την κλάση του στο τελευταίο 10λεπτο, όταν χρειάστηκε να βάλει τη σφραγίδα του στο ματς.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο 1ο δεκάλεπτο πρόλαβε να κάνει 6 λάθη, να χάσει 7 αμυντικά ριμπάουντ (ισάριθμα επιθετικά πήρε η Σιένα, ενώ οι πράσινοι κανένα!) και να κάνει μόλις 7 σουτ εντός παιδιάς (19 η Σιένα!). Κι αν αναλογιστεί κανείς και το ξύλο που έπαιζε η Σιένα (οι διαιτητές ....ντρέπονταν να σφυρίξουν όλα τα φάουλ), το 17-21 του 10ου λεπτού, μάλλον κέρδος ήταν για τον Παναθηναϊκό, που προς στιγμή βρέθηκε και στο -5 στο 6΄ (8-13). Στο διάστημα αυτό από πλευράς Παναθηναϊκού το σκορ το τράβηξαν Σάτο (6 πόντους), Φώτσης και Καλάθης (από 4), ενώ εκτός ρυθμού ήταν ο Διαμαντίδης, προφανώς επηρεασμένος από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.
Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε χειρότερα, καθώς μέχρι το 12΄ ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε και συνέχιζε να χάνει τα ριμπάουντ, με αποτέλεσμα η Σιένα να ξεφύγει με 7 (17-24). Κάπου εκεί, οι τρεις αλλαγές ...πακέτο του Ομπράντοβιτς (μία από αυτές η αντικατάσταση του Διαμαντίδη) άλλαξαν λίγο τα δεδομένα. Οι πράσινοι έσφιξαν την άμυνα, άρχισαν να εκμεταλλεύονται τη φθορά της Σιένα στα φάουλ (από 3 Λαβρίνοβιτς και Ράκοβιτς) και στο 17:20 πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με τρίποντο του Φώτση (32-30). Πλέον, φάνηκε πως το νερό άρχισε να μπαίνει στο αυλάκι, ο Παναθηναϊκός στο 19:20 έφτασε στο +5 (39-34) με τον -μόλις- πρώτο πόντο του Διαμαντίδη (1/2 βολές) και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 40-36.
Συνολικά, στο πρώτο μέρος η Σιένα είχε διπλάσια ριμπάουντ (26-13 και μάλιστα με 13 επιθετικά απέναντι στα μόλις 2 του Παναθηναϊκού), περισσότερα σουτ εντός παιδιάς (35-22), αλλά και περισσότερα λάθη (10-7) και φάουλ (17-11), παρότι οι διαιτητές Μιτχάνα (Ισπανία), Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία) και Λοτερμόσερ (Γερμανία) σφύριζαν με ιταλικά κασκόλ. Το σκορ από τον Παναθηναϊκό οδηγούσαν οι Καλάθης, Φώτσης (από 8π.), ενώ από τη Σιένα ο Λαβρίνοβιτς (7).
Στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου ο Παναθηναϊκός ξέφυγε προς στιγμήν με 6 (42-36 στο 21΄), αλλά μετά ...ξέχασε κατά πού πέφτει το καλάθι, καθώς ξανάγραψε ...γκολ στο 26΄ με βολή του Καλάθη. Πάντως, στο διάστημα αυτό η άμυνά του κρατούσε γερά και η Σιένα επίσης δεν έβρισκε σκορ (1/10 σουτ ο Παναθηναϊκός στο πρώτο 6λεπτο, 1/9 η Σιένα). Όταν, δε, οι πράσινοι ξαναβρήκαν σκορ, πάλι με τον κορυφαίο Καλάθη και με βοήθειες από τον Μπατίστ, η διαφορά άρχισε να διευρύνεται για να φτάσει σε διψήφιο αριθμό στο 28΄ (49-38). Κι όλα αυτά χωρίς τον Διαμαντίδη!
Το τρίποντο του Φώτση έφερε τη διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή (+12) στο 29΄ (52-40). Η αναλαμπή της Σιένα με ένα 5-0 μείωσε στους 7, ενώ το 3ο δεκάλεπτο έληξε με τον Παναθηναϊκό στο +9 (56-47) και τον τελικό να ...πλησιάζει.
Πλέον, η εμπειρία των παικτών του Ομπράντοβιτς έπρεπε να μιλήσει και αυτό έγινε. Και μίλησε ο Διαμαντίδης, όταν ο Χέρστον βάλθηκε να κρατήσει τη Σιένα στο παιχνίδι. Το πρώτο τρίποντο του αρχηγού στο 58-52 ξαναέστειλε τη διαφορά στους 9 στο 32΄ (61-52) κι όσο κι αν η Σιένα δεν ήθελε στη συνέχεια να τα παρατήσει ...ούτε κι ο Παναθηναϊκός την παράταγε την πρόκριση. Με τον Διαμαντίδη να μπαίνει και στο σκοράρισμα πέρα από την οργάνωση (μοίρασε 9 ασίστ!) και τον Καλάθη να τα κάνει ...όλα (και άμυνα και επίθεση), οι πράσινοι κράταγαν τη διαφορά στα επίπεδα των 7-11 πόντων (62-55 στο 33΄, 68-57 στο 36΄, 72-65 στο 38΄), πριν ο Ράκοβιτς μειώσει στους 5 στα 80" πριν τη λήξη.
Πάντως, αυτή ήταν και η τελευταία αναλαμπή της μαχητικής Σιένα, η οποία σήκωσε επιτέλους "λευκή πέτσέτα", μέχρι το τελικό 77-69.
Τα δεκάλεπτα: 17-21, 40-36, 56-47, 77-69.
Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Περπέρογλου 5 (1), Μπατίστ 16 (5/5 δίπ., 7 ριμπάουντ), Φώτσης 14 (2), Σάτο 6 (1), Νίκολας 3 (1), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 8 (9 ασίστ), Βουγιούκας 6, Καλάθης 17 (6/7 δίποντα, 6 ριμπάουντ).
Σιένα (Σιμόνε Πιανιτζιάνι): ΜακΚάλεμπ 7, Ζήσης 4, Χέρστον 12 (2), Καραρέτο 2, Ράκοβιτς 10, Λαβρίνοβιτς 7 (1), Καουκένας 13 (1), Ρες, Ακιντέλε 4, Γιάριτς, Στόουνρουκ 4 (1), Μος 6.

"Περιστεριώτης" ο Καπετάνος;

Έντονο "φλερτ" υπάρχει μεταξύ του Ατρομήτου και του Κώστα Καπετάνου και από την ομάδα του Περιστερίου εκφράζεται η αισιοδοξία οτι θα καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του 27χρονου μεσοεπιθετικού.
"Περιστεριώτης" ο Καπετάνος;
Ο Καπετάνος έμεινε ελεύθερος στα τέλη του Απριλίου από τον Ολυμπιακό Βόλου και για την απόκτησή του ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, στον οποίο υπάρχει ο πρώην προπονητής του Σάκης Τσιώλης.
Πηγή: novasports.gr

«Καλοβλέπει» Παπαστεριανό η ΑΕΚ!!

Σε περίπτωση που ο Μανόλης Παπαστεριανός καταθέσει προσφυγή και μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, η ΑΕΚ «καλοβλέπει» την απόκτηση του.
«Καλοβλέπει» Παπαστεριανό η ΑΕΚ
Στην Ένωση έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και δεν είναι απίθανο το καλοκαίρι να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».
Πηγή: aek365.com

Φοβερός γκολκίπερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η...φάβα της εβδομάδας ανήκει στον τερματοφύλακα της Μέταλουργκ Ζαπορίζια, Ντμίτρι Μπεζοτόσνι, ο οποίος έκανε "δώρο" ένα γκολ στο ματς με την Κρίβμπας!
Φοβερός γκολκίπερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Απολαύστε τον!












Άλογο πηδά πάνω στο πλήθος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επτά άνθρωποι κατέληξαν στο νοσοκομείο όταν ένα άλογο χωρίς αναβάτη πήδηξε πάνω από ένα ψηλό φράκτη πέφτοντας στο ένα πλήθος που παρακολουθούσε τη κούρσα του "Grand Annual Steeplechase" στην Αυστραλία!
Άλογο πηδά πάνω στο πλήθος! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στη διάρκεια της κούρσας το άλογο Μπάνα Στράντ, έμεινε χωρίς έναν αναβάτη, και άρχισε να τρέχει εκτός πορείας πηδώντας από ένα φράκτη 2,5 μέτρων.
Το πιο σοβαρό τραυματισμό έχει ένα κορίτσι δύο χρονών, που υπέστη κάταγμα στην κλείδα. Τέσσερις από τους τραυματίες πήραν εξιτήριο μετά καθώς υπέστησαν μικροτραυματισμούς. ενώ οι περισσότεροι από τους άλλους τραυματίες θεατές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και κρατήθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο!
Πηγή: shootandgoal.com



Κλάους και "Μούσλι" για μια θέση!!

Ο Μάκης Χάβος φέρεται να έχει βρει τους 10 από τους 11 για την 11άδα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ Μουσλίμοβιτς και Αθανασιάδης διεκδικούν μια θέση στην επίθεση.
Κλάους και "Μούσλι" για μια θέση
Το 4-2-3-1 θεωρείται σίγουρο. Κατα τα άλλα ο Χαλκιάς θα είναι στο τέρμα. Κοντρέρας και Τσιρίλο θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας και θα έχουν στα πλάγια τους Έτο και Λίνο. Στο κέντρο οι Γκαρσία – Βιτόλο θα είναι μαζί, έχοντας μπροστά τους τον Ίβιτς.

Δεξί χαφ – εξτρέμ είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια. Και σήμερα στην προπόνηση όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Χάβος εμπιστεύτηκε κυρίως τον Στέφανο Αθανασιάδη. Στο μεγαλύτερο μέρος του διπλού ο Κλάους ήταν στην ενδεκάδα των βασικών. Και πάλι όμως, σε ένα κομμάτι της προπόνησης, ο Μουσλίμοβιτς πήρε την θέση.
Πηγή: paok24.gr

Στα «κιτάπια» της Βέρντερ και ο Φετφατζίδης!!

Στη γερμανική έκδοση της ιστοσελίδας «goal.com» o Γιάννης Φετφατζίδης παρουσιάζεται ως ένας από τους 4 υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Βέρντερ Βρέμης.
Στα «κιτάπια» της Βέρντερ και ο Φετφατζίδης
«Ο Φετφατζίδης μαζί με τον Σωτήρη Νίνη είναι από τις μεγάλες ελπίδες των Ελλήων για το μέλλον. Έχει ήδη κάνει ντεμπούτο στην Εθνική, ενώ έχει ρήτρα 12,5 εκ. ευρώ στο συμβόλαιο του», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ!!

Ορίστηκαν οι ώρες που θα γίνουν οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των play offs της Superleague την Πέμπτη 12/5.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ
Στις 21:45 την Πέμπτη (12/05) θα γίνει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ που θα γίνει, ενώ στις 19:30 θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό.

«Αστακός» η Τούμπα!!

Φρούριο θα θυμίζει η Τούμπα στον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν 330 σεκιούριτι για την διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας!
«Αστακός» η Τούμπα!
Αυτό αποκάλυψε ο νέος υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιορδάνης Μελετλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Paok24.com.
«Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μη συμβεί το παραμικρό. Μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας, έχουν καταστρώσει τα σχέδια, έχουμε προετοιμαστεί για τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας είναι υψηλής επικινδυνότητας και για αυτόν τον λόγο θα έχουμε έναν άντρα σεκιούριτι για περίπου 80 οπαδούς. Συνολικά θα βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο, 330 άντρες της ομάδας σεκιούριτι», δήλωσε ο Μελετλίδης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Όσο για το μέλλον, τόνισε; «Ότι και να συμβεί, πρέπει πάνω απ όλα να αλλάξουμε νοοτροπία. Να μπορεί η κερκίδα να συμμαζεύει αυτούς που ξεφεύγουν, γιατί απλούστατα προέχει το καλό της ομάδας. Από εκεί και πέρα, έχω πολλές σκέψεις που θα τις συζητήσω μετά από τα πλέι οφ με τη διοίκηση, όμως το βασικό για εμένα είναι όλοι οι σεκιούριτι να προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα των οπαδών μας».

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!

Buona sera, φίλες και φίλοι!! Χθες πέρασε μόνο ένα σημείο από αυτά που δώσαμε!! Avanti να δούμε τι έχουμε σήμερα:


Γκρενόμπλ-Εβιάν 2 (2,15) ή G/G (1,80)
Λε Μαν-Τουρ 1 (1,78)
Νιμ-Ρεμς 1 (2,31)
Ντιζόν- Σατόρου 1(1,64)
Γκενκ-Άντερλεχτ 2-3 Goal (1,85)
Μπουλόν-Αζαξιό 2 (3,11) ή Χ (2,94)
Έλτσε-Άλκορκον 1 (1,61)
Σεντάν-Μετς 1 (1,86) ή Χ ημίχρονο (2,00)

Μπορείτε να τα παίξετε σε σύστημα δικές σας οι επιλογές.
Ci vediamo di nuovo!! Salute!!

Φήμες για… φυγή Δώνη!!

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, η οποία θέλει τον Γιώργο Δώνη και τον Ατρόμητο να λύνουν τη συνεργασία τους.

Από την ΠΑΕ, πάντως, διαψεύδεται το συγκεκριμένο γεγονός και μάλιστα τονίζεται ότι το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών έχει ισχύ για ένα ακόμη έτος.

Στο μεταξύ, στο συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού με το σύλλογο του Περιστερίου υπάρχουν όροι, σύμφωνα με τους οποίους, ο νεαρός κόουτς έχει το δικαίωμα να μετακομίσει σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα μέχρι τις 31 Μαΐου, μόνο εφόσον πρόκειται για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, σε περίπτωση που ο Δώνης δεχθεί πρόταση μέχρι τις 31 Μαΐου, η οποία θα προέρχεται από οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού, τότε θα έχει την ελευθέρας να συνεργαστεί μαζί της.
Πηγή: sport-fm.gr

Ώρα για φιέστες!!

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στην Σούπερ Λίγκα αφού θέλουν ένα βαθμό και μια νίκη αντίστοιχα. Παράλληλα φουντώνει για τα καλά η μάχη για τα πλέι οφ. Οι Ηπειρώτες αντιμετωπίζουν τον Εθνικό Αστέρα, ενώ ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Διαγόρα. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Η αγωνιστική (33η)

Παναιτωλικός-Διαγόρας

Μια νίκη μακριά από την πραγματοποίηση του ονείρου είναι στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Διαγόρα και ψάχνει ένα τρίποντο για να πανηγυρίσει με τον κόσμο της ομάδας του την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει τον Ρότσα, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πλάτανο και Τάμπαση.

Ηλιούπολη-Εθνικός

Στην Ηλιούπολη η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Εθνικό και ψάχνει μια νίκη προκειμένου να ξεφύγει λίγο από τα σενάρια μεταβίβασης του μετοχικού κεφαλαίου. Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός, έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει, ενώ δεν συμπληρώνει καν 18αδα. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ουατάρα, Τσεμπερίδης, Παστός, Παγώνης και ο τραυματίας Τσούτσης.

Τρίκαλα-Ιωνικός

Τα Τρίκαλα με την ελπίδα να μειώσουν την διαφορά από τον ΟΦΗ και να περιμένουν αν οι Κρητικοί θα αδειοδοτηθούν, υποδέχονται τον Ιωνικό, ο οποίος θέλει να αποφύγει τα πλέι άουτ. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Ριζογιάννης, Χρήστου, Κόρμπος και Κοντογουλίδης. Για τον Ιωνικό ισχύει η γνωστή τιμωρία, με την οποία δεν χρησιμοποιούν παίκτες που αποκτήθηκαν τον περασμένο Γενάρη.

Αγροτικός Αστέρας-Πανθρακικός

Στον Εύοσμο ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Πανθρακικό. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την ήττα από τον ΟΦΗ, ενώ ο Πανθρακικός από την νίκη επί της Ηλιούπολης. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Γέσιτς και οι τιμωρημένοι Γόγολος, Κούτσης και Τσούκλης. Για τους φιλοξενούμενους οι Τζιωρτζόπουλος, Σίμωσης και Κανωτίδης.

Λεβαδειακός-Καλλιθέα

Στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Καλλιθέα, η οποία μοιάζει καταδικασμένη. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ισοπαλία με την Καρδίτσα, ενώ η Καλλιθέα από την ήττα από τα Τρίκαλα. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Μπουλόπουλος, Κόλτζος, Ταραλίδης, Τριποτσέρης αλλά και οι Μπάρκογλου και Κυριακίδης. Από την άλλη πλευρά για τους Αθηναίους εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ηρακλής, Ζουμπουλάκης και Κισκαμπάνης.

Πιερικός-ΟΦΗ

Στην Κατερίνη ο Πιερικός υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην αδειοδότησή του. Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει πολλές επιστροφές, καθώς μόνο οι Τασίδης και Πέτρου θα είναι εκτός. Από την άλλη πλευρά εκτός θα είναι οι Πίτσος, Ρούσεφ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπερτίν, Καμπάνταης, Βερόν, Γαλανόπουλος και Μπούρμπος.

Θρασύβουλος-Αναγέννηση Καρδίτσας

Στη Φυλή θα γίνει το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Θρασύβουλος προέρχεται από την ήττα κόντρα στη Βέροια και ψάχνει ένα τρίποντο για να ξεφύγει από την ζώνη των πλέι άουτ. Εκτός θα είναι οι Κολοτούρος, Φρίμποργκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Πρίπου. Από την άλλη πλευρά για την Καρδίτσα το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό καθώς προσπαθεί να φτάσει τον Εθνικό.

ΠΑΣ Γιάννινα-Εθνικός Αστέρας

Ένας βαθμός είναι αρκετός για να στείλει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Σούπερ Λίγκα. Οι Ηπειρώτες οδηγούν την κούρσα όλη την σεζόν και πλέον ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι τους. Εκτός για την ομάδα του Ντεμόλ είναι οι Πάντος, Κυριάκος, Τζανής και Ντε Βισέντι. Από την άλλη πλευρά του Εθνικού Αστέρα εκτός είναι ο Χωριανόπουλος.

Βέροια-Δόξα Δράμας

Ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι γίνεται στη Βέροια, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Δόξα Δράμας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη επί του Θρασύβουλου και θέλουν ακόμα μια για να ξαναμπει στο κόλπο τον πλέι οφ. Εκτός θα είναι οι Μπάρμπας, Καλί, Σαματά, Ολοϊτάν και Τζημόπουλος, Μπαρκάν.

Η επόμενη αγωνιστική (34η)

Ηλιούπολη – Παναιτωλικός
Διαγόρας – Τρίκαλα
Εθνικός – Αγροτικός Αστέρας
Ιωνικός – Λεβαδειακός
Πανθρακικός – Πιερικός
Καλλιθέα – Θρασύβουλος
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
Αναγέννηση Καρδίτσας – Δόξα Δράμας
Εθνικός Αστέρας - Βέροια

Καταδίκη για στημένα στη Φινλανδία!!

Ένοχοι για αποδοχή δωροδοκίας κρίθηκαν δύο ποδοσφαιριστές στη Φινλανδία. Ο Ντάνγουελ και ο Ντόμινικ Γιόμπε, αδέρφια από τη Ζάμπια, είχαν δεχτεί 50.000 ευρώ σε δωροδοκία για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας τους, Οούλου με την Τούρκου το Σεπτέμβριο (ήττα με 5-0).

Οι δύο παίκτες, που ομολόγησαν την ενοχή τους, τιμωρήθηκαν με επτάμηνο αποκλεισμό και επιστροφή ενώ έγινε κατάσχεση των χρημάτων που έλαβαν σαν δωροδοκία. Ο άνθρωπος που τους δωροδόκησε δεν βρέθηκε ποτέ.

Στα... μαλακά ο Πέπε!!

Με μία αγωνιστική την… έβγαλε ο Πέπε για την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τιμώρησε με ποινή μιας αγωνιστικής τον Πορτογάλο αμυντικό της «βασίλισσας» για την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχθηκε για μαρκάρισμα στον Ντάνιελ Άλβες. Μία απόφαση που προκάλεσε την οργή στο «στρατόπεδο» των «μερένχες», οι οποίοι προέβησαν μάλιστα και σε καταγγελία για «θέατρο» των «μπλαουγκράνα».
Τέλος να σημειωθεί πως ο Πέπε έχει ήδη εκτίσει την τιμωρία του στη ρεβάνς των δύο ομάδων στο «Καμπ Νου» και θα είναι έτσι διαθέσιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη περίοδο.

Χάνει τον τελικό ο Πίντο!!

Τις υπηρεσίες του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, Χοσέ Μανουέλ Πίντο, θα στερηθεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον μεγάλο τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ».
Ο Ισπανός πορτιέρο τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για την αποβολή του στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου».
Υπενθυμίζεται πως ο Πίντο είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα βρισκόμενος στον πάγκο εξαιτίας επίθεσης στον Άλβαρο Αρμπελόα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Η «ρεζέρβα» του Βίκτορ Βαλντέζ που έχει ήδη εκτίσει την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου», θα λείψει τόσο από την αναμέτρηση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στον πρώτο αγώνα για τη φάση των ομίλων την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πράξη οι εντολές της Πολιτείας‏!!

Συναντήσεις επί συναντήσεων σήμερα σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα με αντικείμενο συζήτησης, την εναρμόνιση του συντεταγμένου ποδοσφαίρου με όσα απαίτησε χθες η Πολιτεία, στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό.
Στα γραφεία της Ομοσπονδίας έγινε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο με τη συμμετοχή μελών του ΔΣ και υπηρεσιακών παραγόντων. Αντικείμενο της αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, η προοπτική αυστηροποίησης του πειθαρχικού κώδικα. Στη σύσκεψη υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τις επικείμενες αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα, στις οποίες και η ίδια η Ομοσπονδία έχει πρόθεση να προβεί.
Στόχος είναι η απόλυτη εναρμόνιση με όσα επιτάσσει η ΟΥΕΦΑ. Συνολικά το συγκεκριμένο ζήτημα θα τεθεί εκ νέου στις αμέσως προσεχείς συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που θα διεξαχθούν ενόψει των αλλαγών σε κανονισμούς στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας (3/6).
Σήμερα, επίσης, συναντήθηκαν μέλη της ΚΕΔ (Βασίλης Τεροβίτσας, Γιώργος Γιαννόπουλος) με αντιπροσωπεία της Σούπερ Λίγκας (Πατρίκ Κομνηνός, Μιχάλης Αναγνώστου). Από κοινού, αποφασίστηκε να υπάρξει συντονισμός των αξιωματούχων των αγώνων για τα play off και να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες προς τους διαιτητές και τους παρατηρητές αγώνων, οι οποίες περιλαμβάνουν και τη διακοπή αγώνα εφόσον συντρέχει σοβαρός λόγος.
Ουσιαστικά θα δοθεί εντολή στους διαιτητές να διακόπτουν τα ματς σε περίπτωση που υπάρξει ρίψη αντικειμένων, πάντα όμως κατόπιν συνεννόησης με τον παρατηρητή του αγώνα και του υπεύθυνου της ΕΛ. ΑΣ.
Πηγή: onsports.gr

Τους πετούν στον δρόμο!!

Η οικονομική κατάσταση στον Διαγόρα Ρόδου έχει φτάσει στο απροχώρητο για κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κλήθηκαν να αφήσουν τα δωμάτια τους, στο ξενοδοχείο που διαμένουν.
Συγκεκριμένα, οι Σκόνδρας, Γεωργίου, Πλάτανος, Προβατίδης, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Ταμπάσης πήραν εντολή από την διοίκηση πριν αναχωρήσουν για το Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό  να μαζέψουν τα πράγματά τους και να τα αφήσουν στα αυτοκίνητά τους, αδειάζοντας τα δωμάτια τους.
Από την πλευρά τους οι παίκτες του Διαγόρα δεν έχουν σκοπό να ανεχτούν αυτή την κατάσταση λίγες μέρες πριν το τέλος του πρωταθλήματος .

Το ξεχωριστό δώρο στον Όσιμ!!

Ο Ίβιτσα Όσιμ συμπλήρωσε σήμερα (6/5) 70 χρόνια ζωής και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνεργασία με το γιο του, του έκανε ένα ξεχωριστό δώρο.
Ο γιος του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, Σέλε Όσιμ, ο οποίος μένει μόνιμα στο Γκρατς και εργάζεται εκεί, θέλοντας να κάνει ένα δώρο-έκπληξη στον πατέρα του, είχε επικοινωνήσει πριν μερικές μέρες με την «πράσινη» ΠΑΕ και είχε ζητήσει να του στείλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μια φανέλα.
Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, καθώς η ΠΑΕ του έστειλε μια φανέλα της ομάδας, η οποία είχε στο πίσω μέρος της το νούμερο 70 και έγραφε «Ι. Οσιμ», ενώ μπροστά είχε όλες τις υπογραφές των ποδσφαιριστών και του προπονητικού επιτελείου.
Ο Σέλε πήγε στο Σεράγεβο για τα γενέθλια του πατέρα του και του παρέδωσε τη φανέλα, την οποία ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού παρέλαβε ιδιαίτερα συγκινημένος.
Ο Ίβιτσα Όσιμ διαμένει μόνιμα στο Σεράγεβο και είναι σύμβουλος στη Βοσνιακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.
Πηγή: onsports.gr

«Υπόθεση πέντε ημερών»

Για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε οπαδική ραδιοφωνική εκπομπή.
Προσκεκλημένος της εκπομπής των Ultras στον «Sport 103fm», ο νέος συνεργάτης του Θόδωρου Ζαγοράκη αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες που αναμένεται να αναλάβει, υπογραμμίζοντας πως το κομμάτι στο οποίο μπορεί πραγματικά να συνδράμει είναι το κομμάτι του marketing.
Αρχικά αναφέρθηκε στις επαφές του με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, λέγοντας: «Όλα έγιναν γρήγορα. Με τον πρόεδρο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και πάντα συζητούσαμε».
Για το διάστημα των συζητήσεών του με τον Θόδωρο Ζαγοράκη: «Πέντε μέρες διήρκησαν. Όταν οι άνθρωποι επικοινωνούν, βρίσκουν γρήγορα λύσεις. Εγώ ήμουν και είμαι φίλαθλος της ομάδας».
Για το ρόλο των κ.κ. Βιολίδη και Χατζόπουλου στην ενασχόλησή του με την ΠΑΕ: «Δεν γνωρίζω αν έγινε κάτι τέτοιο...»
Για το αν μέσα στις αρμοδιότητές του είναι η εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στις Αρχές, ανέφερε: «Υπάρχει ένας μηχανισμός που λειτουργεί στην ΠΑΕ. Θα δούμε τις αρμοδιότητες. Μέχρι τώρα δεν κάναμε καμία συζήτηση για τους ρόλους. Αυτή την στιγμή, προέχουν τα παιχνίδια των play off».
Για τον τομέα που θα μπορούσε να προσφέρει: «Για τα οικονομικά χρειάζονται γνώσεις. Πιστεύω ότι όσον αφορά τις χορηγίες μπορώ να βοηθήσω. Όταν θα ξεκινήσουμε να λειτουργούμε θα παρουσιαστούν και οι θέσεις, αλλά αυτό είναι το λιγότερο...»
Για τις φήμες περί εμπλοκής του με την ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ έχει διοίκηση και έχει μια αγωνιστική επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουν οι ισορροπίες της ομάδας».
Για τις αναμνήσεις του ως μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι οι καλύτερες αφορούν τους τίτλους και οι χειρότερες τη Νάντ και στην Αθήνα, ενώ συνέχισε: «Πράγματι με το Νίκο Βεζυρτζή είχα υπογράψει για τέσσερα χρόνια σε λευκό συμβόλαιο. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη...»
Για το τί περιμένει να αποκομίσει και τί να χάσει από την ενασχόλησή του με την ΠΑΕ: «Είπα, ότι εμπλέκομαι λόγω του Ζαγοράκη που είναι εδώ και τέσσερα χρόνια. Αν σε τέτοιες καταστάσεις σκέφτεσαι τι έχεις να χάσεις, δεν κάνεις ποτέ τίποτα. Σε ένα-δύο χρόνια θα σας πω αν κέρδισα κάτι. Όταν ασχολείσαι πάντως με τον αθλητισμό, είσαι προετοιμασμένος και για τα άσχημα. Και εγώ στο μπάσκετ τα έζησα όλα. Πλέον δεν με πειράζει τίποτα».
Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να βοηθήσει στην ΚΑΕ: «Ας τελειώσει η χρονιά, ας τελειώσουν και τα πλέι οφ και θα δούμε. Εξάλλου η ΠΑΕ έχει βοηθήσει την ΚΑΕ. Εγώ πιστεύω σε αυτές τις συνεργασίες».
Για την ατμόσφαιρα που πρέπει να επικρατήσει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είδαμε τα μηνύματα που περνάει και η κυβέρνηση. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πολιτισμένοι και δεν πρέπει να κινδυνεύσει η ομάδα. Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι είναι σημαντικό. Ούτε η νίκη όμως σε εξασφαλίζει, ούτε η αποτυχία σε απομακρύνει τόσο πολύ. Γκέλες θα γίνουν σε αυτά τα παιχνίδια».
Για το τί σημαίνει ΠΑΟΚ για εκείνον: «Μέσα στον ΠΑΟΚ έκανα την καριέρα μου, ενώ στην Θεσσαλονίκη μένω. Τα παιδιά μου όταν είναι στο Βελιγράδι, λένε πάμε σπίτι στην Θεσσαλονίκη. Όλα τα έχω κάνει μέσα στον ΠΑΟΚ».

Ο Ολυμπιακός (U17) το εισιτήριο!

Με σκορ 2-1 ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον Ηρακλή και θα βρεθεί στον Τελικό του Πρωταθλήματος της Κυριακής (8/05).
Με περίπου πεντακόσια άτομα κερκίδα και σε ένα ηλιόλουστο Arena πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Κ 17, ανάμεσα στον Ολυμπιακός και τον Ηρακλή.
Μπορεί τα πρώτα λεπτά του αγώνα να κύλησαν σε ήρεμους ρυθμούς, όμως από το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο και ύστερα η μια φάση διαδέχονταν την άλλη. Το σκορ άνοιξε στο 27΄ ο Λυκογιάννης με απευθείας εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από την γραμμή του πλαγίου σχεδόν, ο Παπαδόπουλος, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή αντέδρασε αλλά όχι με ικανοποιητικό τρόπο με αποτέλεσμα η μπάλα να βρεθεί στα δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα οι νεαροί του Κώστα Φούντα διεκδίκησαν την ισοφάριση με τον Αλέξανδρο Μαυρίδη, το σουτ του οποίου ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Ακολούθησε στην συνέχεια το δοκάρι του Ολυμπιακού από τον Ιωαννίδη στο 31΄ και στο 38΄ ήρθε η απόλυτη ισορροπία. Ο Ιορδανίδης βρίσκεται τετ α τετ με τον Πάντο, τον οποίο πλασάρει σχηματίζοντας έτσι το 1-1. Οι Πειραιώτες δεν έμειναν άπραγοι μετά το γκολ καθώς συνέχιζαν να πιέζουν την άμυνα του Γηραιού καταφέρνοντας να μετουσιώσουν την πίεση σε γκολ με τον Βουτσιώτη στο 41΄ ύστερα από προβολή (2-1).
Με την επιστροφή από την ανάπαυλα η όρεξη των παικτών χάθηκε, με την μετριότητα επικράτησε στο παιχνίδι.  Μοναδικές εξαιρέσεις αποτέλεσαν τα σουτ του 17χρονου Χαράλαμπου Λυκογιάννη, ο οποίος ξεχώρισε για τον Ολυμπιακό μαζί με τον Βουτσιώτη. Στο 85΄ είχαμε και την αποβολή για τον Ηρακλή του Τσιλιανίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω ενός χτυπήματος εκτός φάσης, ενώ ένα ακόμα ακυρωθέν γκολ για τον Ηρακλή εξέγειρε αντιδράσεις από τον κόσμο του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου. Συγκεκριμένα, στο 88΄ ο Χατζής σκόραρε για τον Γηραιό όμως ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του.
Τελικά το ύστατο σφύριγμα από τον διαιτητή Τζήλο έφερε τον Ολυμπιακό στον Κυριακάτικο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τερεζόπουλος): Πάντος, Μουσκάι (82΄ Κατσούλης), Σωτηράκος, Μπαντούνας, Παπαδιώτης, Κρητικός, Διβανές, Γιαννόπουλος (72΄ Γκόγκιτς), Ιωαννίδης (Βέργος), Βουτσιώτης (67΄ Γκίνο), Λυκογιάννης
ΗΡΑΚΛΗΣ (Φούντας): Παπαδόπουλος, Κουλιούδης ( 73΄Τριανταφυλλίδης), Ποζίδης, Ηρακλής (86΄ Χαϊτίδης), Κέρλ (45΄ Χατζής), Πόπτσης, Ιορδανίδης (80ʼ Σταμάτης), Μικρός, Μαυρίδης, Τσιλιανίδης, Κρυστάλλης

Κοντά στον Ηρακλή ο Ψωμιάδης!!

Ενεργό ρόλο φαίνεται πως παίρνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, καθώς αποφάσισε να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, με κύριο ζήτημα τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στον Ηρακλή.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (9/05) στις 10:00 στην τέταρτη Αποθήκη του Λιμανιού και μέχρι στιγμής έχουν κληθεί, ούτως ώστε να παραστούν, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός Υγείας, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού και διατροφής, Χρήστος Αηδόνης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιάννης Μπιτσαξής, οι βουλευτές της Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχοι, εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, η ΠΑΕ Ηρακλής, ο ΓΣ Ηρακλής και οι βετεράνοι του Ηρακλή.
Πηγή: onsports.gr