Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Αστακός» η Τούμπα!!

Φρούριο θα θυμίζει η Τούμπα στον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν 330 σεκιούριτι για την διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας!
«Αστακός» η Τούμπα!
Αυτό αποκάλυψε ο νέος υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιορδάνης Μελετλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Paok24.com.
«Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μη συμβεί το παραμικρό. Μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας, έχουν καταστρώσει τα σχέδια, έχουμε προετοιμαστεί για τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας είναι υψηλής επικινδυνότητας και για αυτόν τον λόγο θα έχουμε έναν άντρα σεκιούριτι για περίπου 80 οπαδούς. Συνολικά θα βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο, 330 άντρες της ομάδας σεκιούριτι», δήλωσε ο Μελετλίδης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Όσο για το μέλλον, τόνισε; «Ότι και να συμβεί, πρέπει πάνω απ όλα να αλλάξουμε νοοτροπία. Να μπορεί η κερκίδα να συμμαζεύει αυτούς που ξεφεύγουν, γιατί απλούστατα προέχει το καλό της ομάδας. Από εκεί και πέρα, έχω πολλές σκέψεις που θα τις συζητήσω μετά από τα πλέι οφ με τη διοίκηση, όμως το βασικό για εμένα είναι όλοι οι σεκιούριτι να προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα των οπαδών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: