Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

"Είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς"

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Λιθουανία, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να δηλώνει οτι "είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς".
"Είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς"
«Διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι η χώρα ζει για το Ευρωμπάσκετ. Είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς» και στάθηκε στο πρώτο ματς με αντίπαλο τη Βοσνία:
«Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι γίνεται κόντρα στη Βοσνία, που είναι ένα παιχνίδι-κλειδί για τη συνέχεια, από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης. Στο φιλικό φάνηκε ότι οι Βόσνιοι ίσως ήθελαν κρύψουν κάποια πράγματα. Δεν πρέπει να είμαστε εφησυχασμένοι, αλλά να τα δώσουμε όλα».
Από τη πλευρά του ο Κώστας Σλούκας τόνισε ότι «από τη στιγμή που φτάσαμε εδώ, μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη της διοργάνωσης. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε μία καλή πορεία. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχίζοντας από αυτό της Τετάρτης με τη Βοσνία.
Την κερδίσαμε σε φιλικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αφού τότε και οι δύο ομάδες δεν ήταν έτοιμες. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».
Οσο για το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση με την εθνική ανδρών; «Σίγουρα είναι τεράστια εμπειρία απλά και μόνο η παρουσία μου εδώ. Είναι για μένα όνειρο ζωής η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τη βοηθήσω».

«Οπαδός της Ατλέτικο, παίχτης της Ίντερ»

Ο Ντιέγκο Φορλάν με συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ, ωστόσο τόνισε πως ποτέ δεν θα ξεχάσει όσα έζησε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Οπαδός της Ατλέτικο, παίχτης της Ίντερ»
Αρχικά ανέφερε πως: «Η ζωή στην Ατλέτικο ήταν εκπληκτική. Δεν πρόκειται να ξεχάσω την κάθε φορά που άκουγα τον όνομά μου από τα χείλη των φιλάθλων. Ήμουν και θα είμαι πάντα οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έκανα χαρούμενους τόσο κόσμο όλο αυτόν τον καιρό στην Ισπανία. Οι στιγμές που θα θυμάμαι περισσότερο είναι η πρόκριση στο Champions League κόντρα στη Σάλκε, ο τελικός του Europa League, το Super Cup, χρυσό παπούτσι και τέλος τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας» και συμπλήρωσε:« Ανατρίχιαζα όταν άκουγα τις ιαχές των οπαδών μας ενώ είχαμε χάσει».

Για τη μεταγραφή του στην Ίντερ σχολίασε: «Στα 33 μου το να μεταγραφώ σε μία ομάδα όπως είναι η Ίντερ είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Είναι μία μεγάλη ομάδα και μία μεγάλη ευκαιρία για μένα για να αποδείξω ότι έχω ακόμα πολλά να προσφέρω ακόμα. Είμαι ευχαριστημένος από αυτήν την επιλογή μου»

Τους αποζημιώνει για την... ξεφτίλα!!

Προσπάθειες για να αλλάξουν το κλίμα στις τάξεις των οπαδών μετά το 8-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθούν οι διοικούντες της Άρσεναλ, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν... δωράκια για όσους άντεξαν και είδαν το ματς από τις κερκίδες του “Ολντ Τράφορντ”!
Τους αποζημιώνει για την... ξεφτίλα!
Η Άρσεναλ αποφάσισε να στείλει επιστολή στους οπαδούς της ομάδας που ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ, με την οποία θα τους προτείνει να καλύψει η ίδια τα έξοδα για τα εισιτήρια ενός επόμενου παιχνιδιού!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το κυριακάτικο αποτέλεσμα προφανώς ήταν απογοητευτικό για οποιονδήποτε συνδέεται με το σύλλογο. Οι οπαδοί μας, που ταξίδεψαν για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, ήταν εκπληκτικοί και τους αναγνωρίζουμε την φανταστική υποστήριξη που μας παρείχαν. Θα τους στείλουμε επιστολή, με την οποία θα εξηγούμε τις λεπτομέρειες».

«Περιμένουμε την Γιουβέντους...»

Για το πόσο μεγάλος παίκτης είναι ο Βιτσέντζο Ιακουίντα και για τις πολλές προτάσεις που έχει στα χέρια του μίλησε ο ατζέντης του Ιταλού φορ, που στο τέλος όμως ανέφερε πως περιμένει την Γιουβέντους για τις επόμενες κινήσεις...
«Περιμένουμε την Γιουβέντους...»
«Οι προσφορές είναι πολλές και στο εξωτερικό. Ο Βιτσέντσο είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής παίκτης τόσο στην Ιταλία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Αυτές τις ώρες θα καταλάβουμε επακριβώς τι σκέφτεται η Γιουβέντους για τον παίκτη, ποια είναι τα σχέδιά της και θα εκτιμήσουμε τις προτάσεις ώστε να υπάρξει η τελική απόφαση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Ντ' Αμίκο στο calcionews24.

Φαβορί η Ελλάδα για τον Χαφ!!

Η Φινλανδία κατάφερε μέσω των προκριματικών να βρεθεί στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Κάτι που οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Σον Χαφ. Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε στο gazzetta.gr και αποκάλυψε τους στόχους της παρέας του στο μεγάλο ραντεβού.
Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, μιας και αγωνίστηκε σε Μαρούσι και Καβάλα, φάνηκε σαν να περίμενε ένα τηλέφωνο από τη χώρα μας. «Τι γίνεται εκεί στην Ελλάδα, ακόμη έχει ζέστη;» ήταν η πρώτη του ατάκα όταν τον ενημερώσαμε από πού τον καλούμε. Στη συνέχεια, ο Φινλανδός γκαρντ/φόργουορντ εξήγησε πως «η ομάδα έχε βρει ρυθμό μέσω των προκριματικών. Και έχει και καλή ψυχολογία μιας και καταφέραμε να προκριθούμε μετά από χρόνια σε Ευρωμπάσκετ. Ο όμιλος μας είναι εξαιρετικά δύσκολος, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να καταφέρουμε κάτι καλό. Ξέρουμε πως δεν είμαστε φαβορί, αλλά δεν θα πρέπει να μας υποτιμήσει κανείς, να είστε σίγουροι γι' αυτό».
Όσο για την Εθνική μας ομάδα, ο Σον Χαφ είναι μόνο καλά λόγια να πει. «Πρόκειται για μια ομάδα με σπουδαίο ταλέντο. Εξαιρετικούς παίκτες και πολύ μεγάλη ιστορία. Έχει εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις και πιστεύω πως είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου μας. Το μεταξύ μας παιχνίδι είναι τη δεύτερη αγωνιστική και αυτό είναι και καλό, αλλά και κακό. Καλό γιατί μπορεί και να τους αιφνιδιάσουμε, κακό γιατί σίγουρα δεν θα είναι αδιάφοροι καθώς τίποτα δεν θα έχει κριθεί».

Εθνική... αποδείξεων!!

Το Ευρωμπάσκετ έρχεται και το gazzetta.gr παίρνει θέση και ενισχύεται βάζοντας στη "μηχανή" του τον Σωτήρη Γεωργίου, ειδικό μπασκετικό αναλυτή και... Ρομπέν των Δασών του στοιχήματος!
Λοιπόν, εδώ είμαστε! Ύστερα από παρότρυνση πολλών φίλων από τη βραδινή μας μπασκετική εκπομπή στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, στο κλασικό 12-3, συνήθως Παρασκευές, όπως είχαμε συνηθίσει και μετά την πρόσκληση του Gazzetta όπου βρίσκω τον καλό μου φίλο Βασίλη Παπαθεοδώρου, ξεκινάμε και το blog μας! Μια και ο Βασίλης είναι… εγγύηση ότι ποτέ δεν θα σε πάρει τηλέφωνο να σου πει ότι ο τάδε είναι φίλος μας κλπ...

Συνεπώς πλέον θα τα λέμε πιο αναλυτικά από εδώ, καθώς στο ραδιόφωνο είναι γνωστό ότι πολλοί φίλοι δεν μπορούν να πιάσουν γραμμή ή να ρωτήσουν όσα θέλουν και να κάνουμε διάλογο αρκετή ώρα. Γι’ αυτό και πλέον θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε συχνά από εδώ, βρίσκοντας πάντα θέματα να σχολιάζουμε και μετά την πρώτη πάσα, η οποία θα δίνεται κάθε φορά από εμένα! Φυσικά ο στόχος του blog, τουλάχιστον κατ’ εμέ, είναι να κάνουμε διάλογο και γι’ αυτό θα απαντάω στις τοποθετήσεις σας και θα έχουμε και άλλες εκπλήξεις όπως on line επικοινωνία ορισμένες ημέρες!

Σήμερα, καθώς η επικαιρότητα μπασκετικά είναι εθνική, θα ξεκινήσουμε από εκεί, δύο μέρες πριν από την αναχώρηση για τη Λιθουανία. Και η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι επειδή πάντα ψάχνω το αντίθετο από ό,τι ακούω, αυτή η Εθνική μπορεί να λέμε ότι δεν έχει πίεση, δεν έχει άγχος, δεν έχει να αποδείξει κάτι, αλλά εγώ λέω το αντίθετο ! Η Εθνική ως σύνολο δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Ο καθένας ατομικά, όμως, πολλά και διάφορα! Και αυτό είναι και το μεγάλο κίνητρο που δεν μεταφράζεται ντε και καλά και σε άγχος, αφού όπως έλεγε και ο Κώστας Πετρόπουλος, ο «Νουρέγιεφ», υπάρχει και το δημιουργικό άγχος! Και αυτά τα παιδιά και ο Ζούρος έχουν τη δική τους ευκαιρία και πρόκληση∙ και πολλά-πολλά να αποδείξουν και σε πολλούς και γι’ αυτό λέω «Εθνική... αποδείξεων»!

Τι έχουμε λοιπόν για αποδείξεις και με… ονόματα, όπως λέει και ο Δάντης στο γνωστό άσμα του!

ΗΛΙΑΣ ΖΟΥΡΟΣ: Μπήκε από νωρίς στα βαθιά με τον Ολυμπιακό εν μια νυκτί, παίρνοντας το χρίσμα προ δεκαετίας από τον Κόκκαλη και κολυμπώντας χωρίς... σωσίβιο, πνίγηκε γρήγορα! Στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναχτίσει το όνομά του ξεκινώντας ως έπρεπε από τα χαμηλά –για την ακρίβεια από τα... μεσαία– και τα κατάφερε με καλές... δουλίτσες και μεροκάματο. Αναζητά πλέον το μεγάλο βήμα, γιατί στα πηγαδάκια πάντα όλοι λένε: «καλό παιδί και διαβασμένο ο Ηλίας, όμως όταν η μπάλα καίει πνίγεται και χάνει και αυτός την μπάλα»! Η αλήθεια είναι ότι ο Ζούρος είναι από τους πιο καταρτισμένους τεχνικούς όλων των εποχών και είναι εξαιρετικός γνώστης και αναλυτής του μπάσκετ. Και γι’ αυτό δημιουργεί αξιόλογες ομάδες, τις δουλεύει και παίρνει και καλούς παίκτες. Όμως το μεγάλο ερωτηματικό και προσωπικό του στοίχημα είναι να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις και δύσκολες προσωπικότητες με επιτυχία. Και να κοουτσάρει όπως μπορεί βάσει της γνώσης και του επιπέδου του και σε οριακές καταστάσεις... Ξεκίνησε με συμπάθεια αλλά χωρίς ενθουσιασμό στην Εθνική μας. Όμως γρήγορα κερδίζει ολοένα και περισσότερο, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Και αυτό καθώς η Ελλάδα παρά τις απουσίες δημιούργησε γρήγορα ωραίο κλίμα, δούλεψε πολύ στη ζώνη και με σωστή κατεύθυνση, έχει αρκετά «plays» παρά τη λειψυδρία –μην κρυβόμαστε– ταλέντου, έδωσε αυτοπεποίθηση αλλά και ρόλους σε ρολίστες που ίσως να μη βρίσκονταν καν στη δωδεκάδα, και η Εθνική μας έχει αρχή και τέλος και σημεία αναφοράς. Όλα αυτά μέσα σε έναν μήνα δεν γίνονται εύκολα και σαφώς αποτελούν προπονητικό δημιούργημα και γι’ αυτό ο Ηλίας μάς κερδίζει ασχέτως τελικού αποτελέσματος. Το πρώτο σημείο αναφοράς για όσους κριτικάρουν σοβαρά, είναι αν δουλεύει και στη συνέχεια αν δουλεύει σωστά και στην ορθή κατεύθυνση ο κάθε τεχνικός. Το αποτέλεσμα είναι προϊόν πολλών παραγόντων ή και συγκυριών που εύκολα σε κάνουν μάγκα και άλλο τόσο... λαλάκα! Τι μένει λοιπόν στον Ζούρο; Μια αξιόλογη πορεία της Εθνικής μας, για να μπορέσει να δείξει ότι δεν κρύφτηκε και πέτυχε μάλιστα στα δύσκολα, και σαν αποτέλεσμα, για να αρχίσει και να μπαίνει στη δεύτερη ελίτ της προπονητικής (πίσω από τις παλιές καραβάνες) στην Ευρώπη και να εξασφαλίζει καλές δουλειές σε «δυνατές» λίγκες, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβάζεται στην άγονη γραμμή (και ας μιλάμε για μπασκετούπολη) του χιονισμένου Κάουνας με ιδιόρρυθμους προέδρους και καταστάσεις.

ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ: Υπό άλλες συνθήκες, δηλαδή παρόντων των Διαμαντίδη, Σπανούλη ή ακόμα και Παπαλουκά, θα προλάβαινε ίσα ίσα τη δωδεκάδα. Πλέον όχι μόνο είναι πενταδάτος, αλλά και αναντικατάστατος και τον περίμενε και ο Ζούρος πώς και πώς για να αποκτήσει ύψος και εμπειρία η Εθνική - και ας προέρχεται ουσιαστικά από μία μόνο καλή χρονιά. Ο Καλάθης θεωρείται όχι άδικα από τα νέα μεγάλα μας αστέρια, έστω τα αμερικανοθρεμμένα, αλλά δεν έχει ακόμα δείξει ότι χωρίς τον Διαμαντίδη δίπλα του μπορεί να αναδειχθεί σε ηγέτη. Έχει τη δική του ευκαιρία, καθώς αν πάει καλά στο Ευρωμπάσκετ, εντάσσεται άμεσα στην ελίτ των νέων πλέι μέικερ της Ευρώπης και οι εμφανίσεις του πέρυσι με τον ΠΑΟ στα χιαστί και στο φάιναλ φορ αποδεικνύεται σε αυτή την περίπτωση ότι δεν ήταν φωτοβολίδα.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Στην Μπέτις ο Σάντα Κρουζ!!

Μετά από τα γήπεδα της Γερμανίας και της Αγγλίας, ήρθε η ώρα για τον Ρόκε Σάντα Κρουζ να δοκιμάσει την... τύχη του και σε αυτά της Ισπανίας.

Ο Παραγουανός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και γι' αυτό τον περασμένο Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στην Μπλάκμπερν. Τώρα, η Μάντσεστερ Σίτι τον... δάνεισε στην Ρεάλ Μπέτις.

«Μετά από έντονες διαπραγματεύσεις, η ομάδα κατάφερε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ρόκε Σάντα Κρουζ, λίγο πριν το τέλος της μεταγραφής περιόδου», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «βερντιμπλάνκος» της Σεβίλλης.
πηγή: theplayer.gr

Στην Λιλ ο Γέλεν!!

Στην πόλη της Λιλ βρίσκεται από σήμερα ο Ιρινέους Γέλεν για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στους νταμπλούχους Γαλλίας, σύμφωνα με την εφημερίδα «La Voix du Nord». 

Ο 30χρονος διεθνής Πολωνός είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχόλησαν τον Ολυμπιακό για την θέση του επιθετικού, αλλά σύμφωνα με τους Γάλλους   ο παίκτης πέρασε πριν λίγη ώρα από ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η φυσική του κατάσταση και αν πείσει τους ανθρώπους της Λιλ αναμένεται να υπογράψει άμεσα συμβόλαιο συνεργασίας. 
πηγή: theplayer.gr

Στον Απόλλωνα Λεμεσού Βασιλόγιαννης!!

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέας Βασιλόγιαννης. Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού που πέρυσι πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τον Εθνικό, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.  

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει δανεικός και ο Γιώργος Νικλητσιώτης, ο οποίος δεν έχει πείσει ούτε αυτός τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την αξία του. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δόθηκε δανεικός στην ολλανδική Χελμόντ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος.  
πηγή: theplayer.gr

«Τελειώνει» ο Ρόμενταλ!!

Στα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ντένις Ρόμενταλ για να λύσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Δανός ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του Πειραιώτικου συλλόγου, παίρνοντας παράλληλα ένα αξιοσέβαστο ποσό ως αποζημίωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του αναμένεται να είναι η Μπρόντμπι.
πηγή: theplayer.gr

Καραγεωργίου : «Θα βγάλουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον»

Αισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον του Εργοτέλη είναι ο Νίκος Καραγεωργίου  . Ο προπονητής των Κρητικών μίλησε στην εκπομπή “Γκολ από τη σέντρα”  με τον Αντρέα Δημάτο και εξήγησε πως… «Θεωρώ ότι έχουμε έναν καλό κορμό κι αυτό που παίξαμε στη Νέα Σμύτνη δεν είναι το καλύτερο μας».

-Αναλυτικά μίλησε:

Για το καλό θέαμα που παρουσίασαν Πανιώνιος κι Εργοτέλης:
«Και οι δυο ομάδες είναι συνέχεια της περσινής σεζόν και γι αυτό φάνηκαν πιο έτοιμες. Δεν είδα τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ. Απ' ό,τι έμαθα και το ματς του ΠΑΟΚ ήταν πολύ ενδιαφέρον, αλλά κι αυτά του Σαββάτου είχαν ενδιαφέρον. Ήταν όμορφη πρεμιέρα από πλευράς θεάματος, παρά το κουτσούρεμα της αγωνιστικής».

Για το αν επηρεάζονται οι ομάδες απ' αυτή την κατάσταση:
«Είναι δεδομένο ότι μας επηρεάζει στη δουλειά μας. Κι άλλες συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να βγάλουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Μπορούμε να δείξουμε ακόμα καλύτερα πράγματα, όμως χρειάζονται πολλά πράγματα που θέλουν δουλειά. Πιστεύω ότι μπορούν να διορθωθούν αυτά. Η διαιτησία έχει παίξει ρόλο στο αγνό αντικειμενικό ποδόσφαιρο. Αν οι παράγοντες κι εμείς σταματήσουμε να ασχολούμαστε, οι Ελληνες διαιτητές θα γίνουν καλύτεροι και θα κάνουν το ανθρώπινο λάθος που θα περνάει απαρατήρητο».

Για το ρόστερ του Εργοτέλη και τον κορμό που διατηρεί:
«Αυτές είναι οι δυνατότητές μας σαν σωματείο και μέσα από την προπόνηση περνάμε τα συστήματα, τον τρόπο ανάπτυξης, την άμυνα. Εξαρτώνται πολλά κι από το μπάτζετ. Εμείς είμαστε θεωρώ σε καλό επίπεδο. Θεωρώ ότι έχουμε έναν καλό κορμό κι αυτό που παίξαμε στη Νέα Σμύτνη δεν είναι το καλύτερο μας. Εχουμε πολύ καλύτερο. Αισιοδοξώ ότι θα βγάλουμε καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Ας μπουν και οι άλλες ομάδες να συμπληρωθεί ο πίνακας και να μπουν όλα σε μια σειρά, σιγά-σιγά».

Για τον Κουτσιανικούλη:
«Ο ίδιος ο αθλητής μας έδωσε την εντύπωση ότι θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο. Ένιωσε την ανάγκη να ξαναβρεί εκείνο το περιβάλλον που είχε αποδώσει τα μέγιστα. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση όπως τον δώσαμε στον ΠΑΟΚ, δίχως ίχνος μομφής.
Θα επανέλθει σε υψηλά στάνταρ, είναι νωρίς πρέπει να του δώσουμε χρόνο, όμως σίγουρα θα το πιάσει και θα καμαρώνουμε έναν πολύ καλό Ελληνα ποδοσφαιριστή.
Είναι προσωπικό στοίχημα, είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχω και θα τον επαναφέρω στο ποδόσφαιρο. Έπεισα και τον πρόεδρο να κάνει την υπέρβαση. Τον πήρα γιατί έχει και πιθανότητες μεταπώλησης. Έχουμε ματς, προπονήσεις, η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το αν ο Ολυμπιακός... τρέχει μόνος του:
«Είναι βιαστικό να το πούμε. Δεν είναι ρεαλιστικό. Οπωσδήποτε στα μάτια όλων είναι πιο πλήρης έτοιμος, ικανός. Υπάρχουν όμως άλλοι παράγοντες που μπορεί να τους εκμεταλλευτούν άλλες ομάδες.
Ωστόσο, όλοι θέλουμε να υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις για να ανεβάσει το επίπεδο. Σίγουρα θα είναι καλύτεροι ΑΕΚ, ΠΑΟ στη συνέχεια για να έχει περισσότερη ομορφιά το πρωτάθλημα.
Ενδεχομένως θα υπάρξουν κι άλλοι που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Δεν θα είναι ο Ολυμπιακός μόνος του».

Για τους στόχους του Εργοτέλη:
«Δεν θέλω να το βάλω σε μια βάση ότι είμαστε έκπληξη. Ο στόχος μας είναι ο ίδιος, να πάμε ψηλότερα, θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο.
Τη συμπάθεια όλης της Ελλάδας την έχουμε. Θέλουμε να φτιάξουμε κοινό κι εδώ στο Ηράκλειο για να μας στηρίξουν περισσότερο. Δεν κερδίζεται με μια νίκη, γράφεται στην πάροδο των χρόνων».

Για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο:
«Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος κι ελπίζω ότι θα φτιάξει η κατάσταση. Υπάρχουν όμως άνθρωποι σε καίριες θέσεις που δεν δείχνουν τόλμη κι αποφασιστικότητα. Έστω και λίγο να το φτιάξουμε θα είναι κέρδος, αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Αναστόπουλος: «Ο ΟΦΗ δεν έχει ταβάνι»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΟΦΗ από το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, εμφανίστηκε ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

«Εάν αναλογιστούμε ότι έχουμε μόλις 15 μέρες που κάναμε προετοιμασία και την τρίτη εβδομάδα είχαμε αγώνα, νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα θετικό. Τώρα κοιτάμε να συνεχίσουμε την προετοιμασία που κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι.

 Αν δούμε την ομάδα θα δούμε ότι δεν ήταν καν Β’ Εθνικής. Από την περσινή ομάδα έλειπαν οι βασικοί και αναντικατάστατοι Αγρίτης, Γιακούμπου και Μπερτίν, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε κανένας βασικός. Το αποτέλεσμα δεν μας αποπροσανατολίζει.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, θα ενισχυθούμε και με άλλα παιδιά για να ανταπεξέλθουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε να βάλουμε και τον Σουμπίνιο, ο οποίος έφτασε στην Κρήτη την Παρασκευή, δεν έκανε ούτε μια ουσιαστική προπόνηση αλλά έπρεπε να μπει».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Κρητικοί στο «Γεντί Κουλέ», τόνισε: «Το ποδόσφαιρο περνάει μια κρίση, θέλουμε τα γήπεδα να είναι γεμάτα. Ήταν πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Ο παίκτης πρέπει να μπαίνει και να το ευχαριστιέται. Ήταν το κάτι άλλο ο κόσμος».

Για τους στόχους του ΟΦΗ, σχολίασε: «Ο ΟΦΗ δεν έχει ταβάνι. Όσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε είναι το καλύτερο».

Τέλος για την ζωή του στο Ηράκλειο, είπε: «Περνάω πάρα πολύ καλά στο Ηράκλειο. Το μεγαλύτερο κέρδος για μένα ήταν η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου. Υπήρχε μια επιφύλαξη όταν ήρθα στον ΟΦΗ, επειδή το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο, όταν γυρίσαμε από Αθήνα ένιωσα σα να έπαιζα μπάλα όταν ο κόσμος με σήκωσε στον αέρα. Δεν μένω στην άνοδο αλλά μένω στην αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Εμείς οι προπονητές ζούμε για την αγάπη του κόσμου. Μέσω της επιτυχίας γράφεις ιστορία».

Φαν Πέρσι: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Άρσεναλ μετά τον διασυρμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι …τραγικό. Ο Ολλανδός άσος, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, μίλησε λοιπόν για την κατάσταση που επικρατεί στους «Κανονιέρηδες» εξηγώντας πως η ομάδα του δεν πρέπει να ψάχνει για δικαιολογίες.

«Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να αντιδράσουμε. Σε δύο εβδομάδες παίζουμε με τη Σουόνσι και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι, αφού ο αντίπαλος είναι πολύ επικίνδυνος. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ, παρατάξαμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση, παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, αλλά όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αρκετό. Δεν θα πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες για απουσίες, τραυματισμούς και τιμωρίες. Δεν έχουμε δικαιολογία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» τόνισε σχετικά.
πηγή: theplayer.gr

"Να μείνουμε εκεί που ανήκουμε, στη Σούπερ Λίγκα"

Το σημερινό βράδυ αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, όπως τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Θανάσης Χαρμάνης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5.
Πηγή φωτό: red-news-volos.blogspot.com
"Θα γίνουν κάποιες ενέργειες, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να πετύχει αυτό που του ανήκει: Να συμμετάσχει στη Super League", δήλωσε ο νομικός.
Για τη νέα διοίκηση: «Ουδείς εξ αυτών μετείχε στο παρελθόν σε οποιοδήποτε διοικητικό συμβούλιο. Θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο σήμερα το βράδυ. Οι προσπάθειες που κάνει ο Βόλος είναι να πετύχει αυτό που του ανήκει: Να συμμετάσχει στη Super League. Καμία επιτροπή της ΕΕΑ δεν είναι αρμόδια να αποφαίνεται ποιες ομάδες θα συμμετέχουν σε ένα πρωτάθλημα και ποιες όχι. Ο νόμος του αυτοδιοίκητου είναι σαφής. Η ΕΠΟ υπερισχύει όλων αυτών των επιτροπών. Μιλάμε για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Οφείλουν να προασπίσουν όλοι τα συμφέροντά του, διότι οι συνέπειες από την FIFA είναι σκληρές».
Για το αν η ΠΑΕ θα καταθέσει αίτηση για επανεξέταση του φακέλου της στην ΕΕΑ: «Δεν έχω καμία επαφή με το νέο διοικητικό συμβούλιο, μάλιστα με ένα δύο ανθρώπους, δεν έχω μαζί τους προσωπική επαφή. Θα πάρουν τις αποφάσεις και ό,τι εντολή μου δώσουν θα προχωρήσουμε στις περαιτέρω ενέργειες. Αφού συγκροτηθούν σε σώμα ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος. Δεν θα γίνω προπέτης των θελήσεων του νέου διοικητικού συμβουλίου. Είναι εκλεκτοί συμπολίτες μας με σταδιοδρομίες και γνωστοί επιχειρηματίες με κίνητρο την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τους παίκτες. Αποφάσισε κανείς να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου; Ελπίζουμε ότι πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπιστεί με νέα δεδομένα στην μετά Μπέο εποχή».
Πηγή: red-news-volos.blogspot.com

Αν δεν έρθει μεσοεπιθετικός, μένει ο Μπερνς!!

Ο Νέιθαν Μπερνς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ για συμβόλαιο δύο ετών, αλλά τις τελευταίες ώρες το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει.
Αν δεν έρθει μεσοεπιθετικός, μένει ο Μπερνς
Στην ΑΕΚ αναζητούν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης και εφόσον βρεθεί κάποιος που να πληροί τις προδιαγραφές του προπονητή και μπορεί να αποκτηθεί, τότε ο Αυστραλός θα συνεχίσει στον ΟΦΗ.
Ειδάλλως, αν η Ένωση δεν προχωρήσει σε μεταγραφή για κάποιο χαφ-εξτρέμ, τότε ο Μπερνς θα παραμείνει στην ομάδα και μάλιστα θα υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του, ως μία λύση (όχι βασικού).
Πηγή: aek365.gr

Ουρτάδο φεύγει, Ορμπάιθ έρχεται...!!

Ακόμα μία μεταγραφή αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός. Ο Ορμπάιθ είναι στον... δρόμο για το Λιμάνι, αφού σε λίγη ώρα ο Μοϊσές Ορτάδο θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιό του.
Ουρτάδο φεύγει, Ορμπάιθ έρχεται...
Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να λύσουν το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού χαφ δίνοντας και μία “γερή” αποζημίωση, καθώς τελικά δεν βρέθηκε κάποια ομάδα για να τον... χαρίσουν.

Μόλις λοιπόν αποχωρήσει ο Ουρτάδο, λίγα λεπτά αργότερα θα ανακοινωθεί ο Ορμπάιθ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα εδώ και αρκετές ημέρες με τους Πειραιώτες.
πηγή: sportdog.gr

Αντίο και τυπικά!!

Παρελθόν από το ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Μίρκο Σαβίνι, καθώς η ΠΑΕ ενημέρωσε επίσημα για τη λύση του συμβολαίου του.
Αντίο και τυπικά
Ο Ιταλός αμυντικός είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες για την αποδέσμευσή του από τον "δικέφαλο του Βορρά" και από σήμερα είναι ελεύθερος να αναζητήσει αλλού την τύχη του.
Με τον ΠΑΟΚ να γλυτώνει χρήματα από το συμβόλαιο που θα του έδινε. "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Mirko Savini. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
πηγή: sportdog.gr

«Διαφορετικοί στο Χαριλάου»

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα μίλησε στον "Aris FM 92,8" ο Ρικάρντο Φατί.
«Διαφορετικοί στο Χαριλάου»
Ο Γάλλος μέσος του Αρη, σχολίασε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, λέγοντας:
«Νομίζω ότι μείναμε στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Οφείλαμε να “σκοτώσουμε” το παιχνίδι από την αρχή αλλά δεν το καταφέραμε με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η ισοπαλία».
Για τα δυο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου, είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε τον κατάλληλο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Είναι λογικό να μην έχουμε 90 λεπτά την ίδια διάρκεια ιδίως στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί . Είναι ακόμα η αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό τον τομέα ώστε να κερδίζουμε».
Σχετικά με τα διαιτητικά λάθη που σημειώθηκαν εις βάρος του Αρη στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών του, ο Γάλλος είχε να σχολιάσει:
«Σαφώς το πέναλτι του Νέτο και η αποβολή του τερματοφύλακα που δεν δόθηκαν θα μπορούσαν να αλλάξουν τη εξέλιξη του αγώνα. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να σκοράρουμε 1 ή 2 γκολ. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά τότε».
Αναφορικά με την υποδειγματική παρουσία των οπαδών του Αρη, δήλωσε:
«Όπως κάθε φορά ήταν και πάλι κοντά μας. Αυτό έχω μάθει ότι κάνει από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Νιώθω περήφανος για τον κόσμο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους».
Ο Ρικάρντο Φατί μίλησε για την χημεία που υπάρχει στους κόλπους της ομάδας και την ασφάλεια που νιώθει ως παίκτης του Αρη στον δεύτερό του χρόνο στην ομάδα:
«Θεωρώ ότι πραγματικά έχουμε υψηλή ποιότητα και ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι κάναμε το Σάββατο. Με το υλικό που διαθέτουμε , έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι το εξαιρετικό σαν ομάδα. Ίσως μας έλειπε ο Τσέζαρεκ ,κάποιος φορ να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είμαστε διαφορετικοί μέσα στο Χαριλάου. Προετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια» και ολοκλήρωσε ως εξής:
«Είναι ο δεύτερο χρόνος μου εδώ στον Αρη. Νιώθω πολύ καλύτερα και έτοιμος να πάρω μεγαλύτερες ευθύνες επάνω μου. Είναι άσχημο το ότι συμμετέχουμε στο Europa League αλλά είναι ευκαιρία να συγκεντρωθούμε στο Πρωτάθλημα και να δώσουμε ό,τι καλύτερο για όλους μας».

Πάνε... πακέτο σε Βύζαντα και Διαγόρα!!

To... ξεφόρτωμα στην ΑΕΚ των 37 παικτών αρχίζει σιγά-σιγά να υλοποιείται, καθώς 6 νεαροί παίκτες θα πάνε δανεικοί σε Βύζαντα Μεγάρων και Διαγόρα.
Πάνε... πακέτο σε Βύζαντα και Διαγόρα
Αγκιριμπά, Αμπντουραμάνι, Φέτσης (θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ και αναμένεται μόνο να υπογράψει), Νικόλτσης, Φροξυλιάς και Ματεντζίδης, θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους για τον επόμενο χρόνο, με την ΑΕΚ να συζητάει με δύο ομάδες.
Με Βύζα και Διαγόρα. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιος παίκτης θα πάει που, αλλά μέχρι στιγμής οι πρώτοι τρεις φαίνεται να καταλήγουν στην ομάδα των Μεγάρων και οι υπόλοιποι στον σύλλογο της Ρόδου.
Βεβαίως, επειδή μένουν ακόμα κάποια 24ωρα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, δεν αποκλείεται να μπει και τρίτη ομάδα στο... κόλπο δανεισμού κάποιων εκ των παραπάνω έξι.
Πηγή: aek365.gr

"Ευτυχώς μικρό το πρόβλημα"

Ο Μπόλονι τόνισε ότι οι Αθανασιάδης και Γεωργιάδης αγωνίστηκαν με προβλήματα. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Κλάους έπαιζε με θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο!
"Ευτυχώς μικρό το πρόβλημα"
Μάλιστα σήμερα ο Αθανασιάδης (βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και το βράδυ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη) αποκλείστηκε κι από την αποστολή της Εθνικής γι΄ αυτό το λόγο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό πόσες μέρες θα απουσιάσει.

Ο ίδιος πάντως τόνισε στο PAOK24 ότι «θα λείψω το πολύ 10 μέρες. Δυστυχώς για μένα θα απουσιάσω από τα ματς της Εθνικής με Ισραήλ και Λετονία, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Πάντως ευτυχώς είναι μικρό το πρόβλημα και δε θα λείψω πολλές μέρες. Δε νομίζω ότι θα χάσω αγώνα του ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε θα είμαι απολύτως έτοιμος».
Πηγή: paok24.gr

«Ήρθα για να φτάσουμε ψηλά»

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ζαν Μακούν κατά την παρουσίασή του. «Θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές εκπλήξεις» το σχόλιο του Μαρινάκη. Το Νο77 πήρε ο Καμερουνέζος.
Ο Μακούν έφτασε τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας λίγα λεπτά πριν τις 4 και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας. Συνθήματα και καπνογόνα δονούσαν την ατμόσφαιρα με περίπου 200 άτομα να φωνάζουν υπέρ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας.
Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ο Μαρινάκης ο οποίος επίσης αποθεώθηκα από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αξίζει να τονιστεί ότι ο 28χρονος Καμερουνέζος ήταν πολύ ευδιάθετος και έκανε τα… δικά του κόλπα στα συνθήματα των οπαδών.
Στη συνέχεια ο Μακούν μαζί με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό αλλά και τους εκπροσώπους του κατευθύνθηκαν στην αίθουσα της παρουσίασης όπου έγιναν οι δηλώσεις.
«Καλωσορίζω τον Μακούν. Είναι παίκτης με ποιότητα και έρχεται στη χώρα μας στην καλύτερη ηλίκια. Εύχομαι να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα. Αποκτούμε ποιοτικούς παίκτες για να ενιχύσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ελπίζω πως ο Ολυμπιακός θα προσφέρει ποιοτικό ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαρινάκη.
Από τη μεριά του η αρχική τοποθέτηση του Καμερουνέζουν περιελάμβανε τα εξής: «Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού που έκανε ότι μπορούσε για να με φέρει εδώ. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά για τον τρόπο που με δέχτηκαν στην Ελάδα και για τους φιλάθλους που με υποδέχτηκαν παγματικα τους ευχαριστώ. Έχω έρθει για να βοθήσω είμαι την υπηρεσία του προπονητή για να προσφέρω είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Από εδώ και πέρα μόνο δουλειά.»
Στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις προς τον παίκτη του Ολυμπιακού:
-Τι ηταν αυτό που έπεισε τον Μακούν να έρθει στην Ελλάδα και πως θα πρέπει να χτυπήσει τη Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός;
«Δεν μπορώ να πω ότι είναι πλεονέκτημα που παίζουμε με τη Μαρσέιγ. Είναι δύσκολη ομάδα. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος. Όσο για τους λόγους που ήρθα: Αυτοί έχουν να κάνουν με την επιμονή των ανθρώπων του Ολυμπιακού να με φέρουν εδώ.»
-Ποια στοιχεία χρειάζεται για να πάει καλά στο Τσαμπιονς Λιγκ;
Πριν δύο χρονια κάναμε καλή πορεία με τη Λιόν. Εύχομαι να κάνω το ίδιο με τον Ολυμπιακό και να παίξουμε καλή μπάλα.»
Τέλος, του έγινε και η σχετική ερώτηση για το πως νιώθει που τον χαρακτηρίζουν νέο Καρεμπέ με την έλευσή του στην Ελλάδα:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν θέλω να κάνω σύγκριση. Είναι ένας παίκτης τεράστιος και εγώ θέλω να προσφέρω όπως μπορώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού» ήταν η τελική τοποθέτηση του Μακούν.
Μάλιστα, έγινε και ερώτηση προς τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, για το αν θα γίνουν και άλλες εκπλήξεις μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με τον ισχυρό άντρα της πειραϊκής ΠΑΕ να απαντά με νόημα: «Ναι, θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις...»

«Να σταματήσουν οι πολιτικές παρεμβάσεις»

Με δηλώσεις του, ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, τόνισε πως πρέπει να σταματήσουν πολιτικές παρεμβάσεις, καθώς τόνισε πως στον Ηρακλή ευχαριστούν τους Βενιζέλο και Καστανίδη.
Την ΕΠΟ και τον Σοφοκλή Πιλάβιο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Καϋμενάκης. Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα βρέθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας συνοδεία μελών της διοίκησης του συλλόγου, ώστε να τοποθετηθούν για την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Ο κ. Καϋμενάκης, κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΕΠΟ, δήλωσε στην ιστοσελίδα arcadiasports.gr σε αυστηρό ύφος ότι πρέπει να σταματήσουν οι πολιτικές παρεμβάσεις! «Ζητάμε να σταματήσουν οι πολιτικές παρεμβάσεις! Να αφήσουν το ποδόσφαιρο ήσυχο. Τις βρωμιές τις δικές τους δεν θα τις χρεώνουν σε εμάς.
Οι Ηρακλειδείς ευχαριστούν τον Βενιζέλο και τον Καστανίδη. Εμείς δεν ευχαριστούμε κανέναν. Ούτε τον Ρέππα, ούτε τον Λυκουρέντζο… Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι στυγνές πολιτικές παρεμβάσεις. Έχουμε απόλυτη στους Αρεοπαγίτες και πιστεύουμε ότι δεν θα καπελωθούν από δικηγορίσκους και εφέτες!!!».

Μπαίνει στο νέο του σπίτι ο ΠΑΟΚ!!

Στο δικό του σπίτι μπαίνει από την Τρίτη ο ΠΑΟΚ. Όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος, από αύριο οι παίκτες του Λάζλο Μπόλνι θα κάνουν προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας αφήνοντας πλέον αυτό της Σουρωτής.
Ύστερα από αρκετά χρονια ο ΠΑΟΚ φεύγει από τη Σουρωτή και πηγαίνει στο δικό του σπίτι, εκεί που καθημερινά θα γίνονται οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Μάλιστα η διοίκηση του Δικεφάλου ενημέρωσε τους παίκτες της ομάδας ότι καλό θα είναι για τη δική τους διευκόλυνση να βρουν σπίτια στη δυτική είσοδο της πόλης.

*Φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη θα δώσει ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (2/9, 21:00).
πηγή: gazzetta.gr

Καλώς ήλθε το δολάριο!!

To Εurobasket 2011 έχει μαζέψει όλο το χαρτί κι η άφιξη των NBAers κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο. «Κροίσος» ο Ντιρκ Νοβίτσκι, «ψίχουλα» ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ευρώπη!
Αρκετές ομοσπονδίες έδωσαν μάχη για να ασφαλίσουν τους παίκτες τους και να τους έχουν στη διάθεσή τους στη φετινή διοργάνωση. Δικαιολογημένα, αφού πρόκειται για ακριβοπληρωμένους αστέρες, άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο κι άλλους πολύ περισσότερο, του ΝΒΑ. Όχι επί το πλείστον, αλλά... αποκλειστικά!
Το φετινό Εurobasket της Λιθουανίας είναι πιθανότατα το πιο ακριβό όλων των εποχών και παίκτες του «μαγικού κόσμου» όπως ο πρωταθλητής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τους Ντάλας Μάβερικς, Ντιρκ Νοβίτσκι, ο κάτοχος του στέμματος της Ευρώπης κι άλλοτε πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Λέικερς, Πάου Γκασόλ, ακόμη κι ο ελεύθερος κι ωραίος Αντρέι Κιριλένκο έχουν φροντίσει για τη χρυσή αξία του. Το lockout θα επηρεάσει τις απολαβές τους αν χαθεί μέρος της κανονικής περιόδου, αλλά για την ώρα τα συμβόλαιά τους παίζουν χωρίς αντίπαλο!
Τα 13.231.768€ του Ντιρκ Νοβίτσκι τη νέα χρονιά από τους Τεξανούς είναι το μεγαλύτερο ποσό παίκτη που θα πάρει μέρος στο Eurobasket. Τον Γερμανό All Star ακολουθεί κατά πόδας ο... μεγάλος Γκασόλ, Πάου, που έχει λαμβάνειν 12.968.282€. Τα οκταψήφια νούμερα πιθανότατα σταματούν εκεί, αφού ο Αντρέι Κιριλένκο μόνο με θαύμα θα βρει από άλλη ομάδα τα περσινά 12.334.152€ των Τζαζ. Μέχρι τη δέκατη θέση της λίστας υπάρχουν μόνο ονόματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί βρισκόταν μέχρι πέρυσι κι αυτός που τους «απειλεί» από την Ευρώπη, ο Νέναντ Κρστιτς. Μόνο που και 6.000.000€ συνολικά στο διετές συμβόλαιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν φτάνουν για να τον βάλουν στο ΤΟΡ 10!
Μια καλή θέση στη σχετική λίστα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κι Έλληνες, αν δεν βρίσκοταν εκτός Εθνικής ομάδος, μόνιμα ή προσωρινά, για διάφορους λόγους. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς «χρέωσε» πέρυσι τον Ολυμπιακό 3.000.000€, ο Βασίλης Σπανούλης υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι για 2.400.000€, ενώ το συμβόλαιο του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στα 2.000.000€. Οι απουσίες τους μοίρασαν την πρώτη θέση σε Αντώνη Φώτση και Γιάννη Μπουρούση, οι οποίοι αποχώρησαν από τους «αιώνιους» για την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο κι απολαβές 1.500.000€.
ΤΟΡ 10 ΑΚΡΙΒΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥ EUROBASKET
1. Ντιρκ Νοβίτσκι (Γερμανία) - 13.231.768€ από Ντάλας Μάβερικς
2. Πάου Γκασόλ (Ισπανία) - 12.968.282€ από Λος Άντζελες Λέικερς
3. Αντρέι Κιριλένκο (Ρωσία) - 12.334.152€ από Γιούτα Τζαζ
4. Τόνι Πάρκερ (Γαλλία) - 8.661.903€ από Σαν Αντόνιο Σπερς
5. Λουόλ Ντενγκ (Μεγάλη Βρετανία) - 8.552.361€ από Σικάγο Μπουλς
6. Κρις Κέιμαν (Γερμανία) - 8.454.193€ από Λος Άντζελες Κλίπερς
7. Χινταγέτ Τούρκογλου (Τουρκία) - 7.345.632€ από Ορλάντο Μάτζικ
8. Γιοακίμ Νόα (Γαλλία) - 6.929.885€ από Σικάγο Μπουλς
9. Χοσέ Μανουέλ Καλδερόν (Ισπανία) - 6.777.761€ από Τορόντο Ράπτορς
10. Μπορίς Ντιάο (Γαλλία) - 6.236.717€ από Σάρλοτ Μπόμπκατς
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟΡ 10
Αντρέα Μπαρνιάνι (Ιταλία) - 6.236.717€ από Τορόντο Ράπτορς
Ζάζα Πατσούλια (Γεωργία) - 3.291.523€ από Ατλάντα Χοκς
Ρόνι Τουριάφ (Γαλλία) - 3.021.429€ από Νιου Γιορκ Νικς
ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ
Νέναντ Κρστιτς (Σερβία) - 3.000.000€ από ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
Αντώνης Φώτσης - 1.500.000€ από Αρμάνι Τζινς Μιλάνο
Γιάννης Μπουρούσης - 1.500.000€ από Αρμάνι Τζινς Μιλάνο
* Τα ποσά αφορούν τις απολαβές της νέας χρονιάς. Εξαίρεση αποτελεί ο Αντρέι Κιριλένκο, καθότι free agent.
πηγή: gazzetta.gr

Οι διεθνείς όπως δεν τους ξέρουμε!!

Όλοι ξέρουμε τι κάνουν και τι όχι οι διεθνείς εντός παρκέ. Γι’ αυτό και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τι κάνουν εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Το gazzetta.gr ρώτησε και έμαθε τι κάνουν οι διεθνείς όταν δεν παίζουν μπάσκετ. Ποια είναι τα χόμπι τους, πώς ντύνονται, τι τους αρέσει να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα.
Αντώνης Φώτσης
Πριν από δύο χρόνια, η ζωή του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος άλλαξε. Ο ερχομός του γιου του τον άλλαξε σε μεγάλο βαθμό και πλέον περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του. Μεγάλη του τρέλα; Τα γρήγορα αυτοκίνητα. Όταν δεν είναι σε ένα αυτοκίνητο, του αρέσει να παίζει με βενζινοκίνητα. Το μπάσκετ είναι η ζωή του και δεν τον νοιάζει όπου και να βρίσκεται. Είτε στην Αθήνα είναι, είτε στη Μόσχα είτε στο Μέμφις, είτε στη Μαδρίτη είτε στο Μιλάνο είτε σε μια παραλία, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παίζει μπάσκετ. Αγαπημένος του προορισμός για διακοπές οι Παξοί. Του αρέσει να ακούει χιπ χοπ, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του έχουν να λένε για τις... πλάκες που κάνει καθημερινά στα αποδυτήρια. Γενικά αποφεύγει τη μεγάλη ζωή, του αρέσει να ζει ήρεμα με την οικογένειά του.
Νίκος Ζήσης
Όπως και στον Αντώνη Φώτση, έτσι και στον Νίκο Ζήση, αρέσουν πάρα πολύ τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ο λόγος όμως που πια δεν τα προτιμά, είναι ο ερχομός του παιδιού του. Καρότσια, ρούχα και όλα όσα χρειάζεται το μωρό, δεν έχουν θέση σε διθέσια αυτοκίνητα και έτσι πλέον ο γκαρντ της Σιένα προτιμάει τα οικογενειακά. Ο 28χρονος γκαρντ προτιμάει να ντύνεται πιο κάζουαλ. Εάν τον ψάξετε στα μπουζούκια δεν θα τον βρείτε. Ίσως μπορεί να περάσει καμιά βόλτα από τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και αυτό θα γίνει σπάνια. Από τότε που παντρεύτηκε με τη Φανή, είναι συνέχεια στο σπίτι και τώρα που ήρθε και το μωρό, δεν ξεκολλάει. Περνάει απίστευτες ώρες στο ίντερνετ και παρακολουθεί ΝΒΑ περισσότερο και από τους Αμερικανούς. Μικρός ήθελε να γίνει πιανίστας, αλλά τον κέρδισε το μπάσκετ. Του αρέσει να πηγαίνει για φαγητό με φίλους και το καλοκαίρι περνάει... απαραίτητα, έστω και για λίγο, από τη Χαλκιδική. Φέτος θα είναι η πρώτη φορά έπειτα από επτά χρόνια στην Εθνική ομάδα, που δεν θα μοιραστεί το δωμάτιο του με τον... αδερφό του, Βασίλη Σπανούλη.
Νικ Καλάθης
Ζει και λειτουργεί όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Περνάει απίστευτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή και συνηθίζει να κάνει τη νύχτα... μέρα μια και οι περισσότεροι φίλοι του, αλλά και η οικογένεια του είναι στις ΗΠΑ, οπότε για τους μιλήσει περιμένει να ξημερώσει εδώ, λόγω της διαφοράς στην ώρα. Είναι ήρεμο παιδί και δεν κάνει τρέλες. Του αρέσει πολύ η τεχνολογία, συνεπώς Facebook και Skype είναι τα... αγαπημένα του. Προσπαθεί ακόμη να αντιληφθεί τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και να προσαρμοστεί σε αυτόν.
Βασίλης Ξανθόπουλος
Από μικρός φαινόταν πως θα έπαιζε μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Ξεχώριζε όπως η μύγα μέσα στο γάλα από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του, αλλά το ότι όλα έδειχναν πως θα γίνει επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, δεν τον έκανε να αφήσει τα μαθήματα. Είναι φοβερά δεμένος με την οικογένειά του και ιδιαίτερα με τον πατέρα του. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές και το όνειρό του ήταν να αγωνιστεί και στην Ανδρών. Το φετινό καλοκαίρι θα το θυμάται για πάντα, γιατί το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα στα παρκέ της Λιθουανίας. Το καλοκαίρι του 2011, όμως, θα το θυμάται και για έναν ακόμη λόγο - Ιούλιο Μαρία.
Κώστας Καϊμακόγλου
Όπως ήταν στα 18 του, έτσι είναι και τώρα. Δέκα χρόνια αργότερα. Αρκετά φιλικός και προσιτός, του αρέσει να περνάει ώρες με τους φίλους του και την Λιάνα, την αρραβωνιαστικιά του. Παιδί της τεχνολογίας και αυτός, του αρέσει πολύ να ενημερώνει... τον λαό που βρίσκεται μέσω Twitter και Facebook. Του αρέσει να ντύνεται με... χρώματα και έχει ένα αρκετά αθλητικό στιλ. Το μπάσκετ είναι η ζωή του και περνάει αρκετές ώρες στο παρκέ. Μέχρι πριν από λίγους μήνες... μοιραζόταν το ίδιο αυτοκίνητο με την αδελφή του, ενώ όποτε έχει έστω και ένα... απόγευμα ρεπό, κάνει ένα ταξιδάκι. Λατρεύει τα ταξίδια, ιδιαίτερα στο εξωτερικό και σχεδόν κάθε καλοκαίρι πηγαίνει μια βόλτα στις ΗΠΑ.
Δημήτρης Μαυροειδής
Στο Μπιλμπάο βρήκε ό,τι ακριβώς ζητούσε. Ηρεμία, μπάσκετ και μια όμορφη και ήσυχη πόλη για να ζήσει. Βέβαια του έλειψε η Ελλάδα και κυρίως οι φίλοι του, αλλά ο Κώστας Βασιλειάδης φρόντισε για αυτό. Ο 26χρονος σέντερ ασχολείται πολύ με το ίντερνετ, αλλά περισσότερο προτιμά τη... ζωντανή επαφή και όχι εκείνη μέσω υπολογιστών. Χαμηλών τόνων, σπουδάζει ιατρική, του αρέσουν ταινίες με σούπερ ήρωες, αγαπημένος του ηθοποιός ο Άντονι Χόπκινς και όποτε δεν βλέπει Irom Man, Batman και Superman, το γυρίζει στα θρίλερ. Του αρέσει να ντύνεται κάζουαλ ενώ το φετίχ του είναι τα ρολόγια.

Γιάννης Μπουρούσης
Κρύβει μέσα του ένα παιδί. Αυθόρμητος, δεν του αρέσει να συμβιβάζεται, αλλά πάντα φιλικός. Όταν θέλει κάποιος να κάνει πλάκα φωνάζει τον σέντερ της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, ο οποίος δεν χαλάει χατίρι σε κανέναν. Του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα και η θάλασσα. Τρελαίνεται για λαϊκή μουσική και συνήθως περνάει τις ελεύθερες ώρες του με φίλους. Θα του λείψει ο κολλητός του, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, αλλά στο Μιλάνο μια χαρά θα τα περάσει και με τον Αντώνη Φώτση, με τον οποίο φαίνεται να έχουν κολλήσει.
Κώστας Κουφός
Ζει και αναπνέει για να παίζει μπάσκετ. Το μεγάλο του όνειρο το έχει κάνει ήδη πραγματικότητα. Παίζει στο ΝΒΑ, δίπλα σε παίκτες που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θαύμαζε στην τηλεόραση. Αρκετά δεμένος με την οικογένειά του και ιδιαίτερα με τη μητέρα του Κάθι. Το ποντίκι του υπολογιστή έχει γίνει προέκταση του χεριού και το Facebook το διαδικτυακό σπίτι του. Του αρέσει να παρακολουθεί αγώνες ΝΒΑ και ακούει πολύ R ’n’ B. Σχεδόν κάθε Κυριακή πηγαίνει στην εκκλησία, ενώ έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως όταν σταματήσει το μπάσκετ, ίσως γίνει παπάς.
Μάικλ Μπράμος
Εάν κανείς ανοίξει ένα λεξικό και ψάξει στη λέξη «ήσυχος» για συνώνυμο, τότε μην εκπλαγεί εάν δει δίπλα το όνομα του Μάικλ Μπράμος. Ο φόργουορντ της Γκραν Κανάρια μπορεί να βρίσκεται δίπλα σου και εάν δεν σε σκεπάσει με τα 198 εκατοστά του, να μην τον καταλάβεις. Αφοσιωμένος στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να κάνει μεγάλη καριέρα ως μπασκετμπολίστας. Του αρέσει πάρα πολύ να βλέπει ταινίες και ακόμη και μία ώρα να διαρκεί ένα ταξίδι, θα ανοίξει το laptop του, το οποίο ποτέ δεν αποχωρίζεται. Όποτε δεν βλέπει ταινίες, σερφάρει στο ίντερνετ.
Κώστας Παπανικολάου
Όταν είναι εκτός παρκέ, του αρέσει να χαλαρώνει με φίλους παίζοντας μπόουλινγκ και είναι μόνιμος πελάτης στα σινεμά. Έχει παθολογική αδυναμία στη μητέρα του και είναι αρκετά χαμηλών τόνων. Πριν από λίγους μήνες απέκτησε το πρώτο του αυτοκίνητο και πιστεύει αρκετά στον Θεό. Θεωρεί πως δεν έχει καταφέρει τίποτα στην καριέρα του και δουλεύει καθημερινά με τις ώρες, ώστε να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Έχεις λίγους φίλους, αλλά καλούς. Του αρέσει να ντύνεται με άνετα ρούχα και όποτε βρίσκει χρόνο περνάει μια βόλτα από το Facebook.
Κώστας Βασιλειάδης
Παιδί της Θεσσαλονίκης, με κάθε ευκαιρία πηγαίνει στην πόλη του και περνάει ατελείωτες ώρες με τους φίλους του και την οικογένειά του. Η Ελλάδα φαίνεται πως τον έχει ξεχάσει, γι’ αυτό και εκείνος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο εξωτερικό. Ήρεμο παιδί, του αρέσει όμως να ντύνεται και να κουρεύεται κάπως... extreme. Σπάνια νευριάζει και συνήθως είναι χαμογελαστός και πρώτος στον χαβαλέ. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη τρέλα με τα αυτοκίνητα, αλλά δεν λέει ποτέ «όχι» σε καλό φαγητό ή μια καλή ταινία.
Κώστας Σλούκας
Πρόκειται για κλασική περίπτωση... σπιτόγατου. Είναι αθλητικός τύπος και του αρέσει να κοιμάται νωρίς, αλλά και να ξυπνάει νωρίς. Μάλιστα, του αρέσει να πηγαίνει στο πάρκο τα πρωινά και να τρέχει ώστε να βελτιώνει συνεχώς τη φυσική του κατάσταση. Όποτε του δίνεται η ευκαρία, καλεί φίλους στο σπίτι και κάθεται με τις ώρες και συζητάει. Δεν είναι πολύ των υπολογιστών και της τεχνολογίας, ενώ δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι. Αυτό που προτιμά να κάνει όταν δεν παίζει μπάσκετ είναι να... παίζει μπάσκετ.
πηγή: gazzetta.gr

«Τέλειωσε» τον Τραορέ ο Βενγκέρ!!

Μία ημέρα μετά την ταπεινωτική ήττα της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να «τελειώσει» τον Αρμάν Τραορέ, ο οποίος οδεύει προς ΚΠΡ...
Ο Σενεγαλέζος αμυντικός αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας στο «Ολντ Τράφορντ» και η απόδοσή του ήταν κατά πολύ κάτω του μετρίου... Μία ημέρα μετά την ταπεινωτική ήττα της Άρσεναλ με 8-2, ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να «τελειώσει» τον 21χρονο άσο, ο οποίος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΚΠΡ.
Λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, οι «κανονιέρηδες» μένουν με μόνο έναν καθαρόαιμο αριστερό μπακ, τον Κίερον Γκιμπς, ο οποίος μάλιστα είναι τραυματίας! Ο Τραορέ, που πέρυσι είχε παραχωρηθεί στη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού, όμως οι Ιταλοί δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του, θα συνεχίσει και στο «Λόφτους Ρόουντ» ως δανεικός...
πηγή: gazzetta.gr

Έκτος στον κόσμο ο Φιλιππίδης!!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Κώστα Φιλιππίδη στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Νταεγού. Πανελλήνιο ρεκόρ από τον πρωταθλητή μας και 6η θέση.
Ο Έλληνας άλτης διεκδίκησε με αξιώσεις μια θέση πάνω στο βάθρο των νικητών, καθώς ξεπέρασε 5.75μ., ισοφαρίζοντας το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ. Ο Φιλιππίδης ξεκίνησε τις προσπάθειές του περνώντας με επιτυχία τα 5.50μ και τα 5.65μ.
Στη συνέχεια ο 25χρονος αθλητής είχε τρεις άκυρες προσπάθειες για να περάσει τα 5,85 και τελικά έμεινε έκτος , πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Ο τελικός ήταν συναρπαστικός μέχρι το τέλος του, με τον Πολωνό Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι να κατακτά το χρυσό μετάλλιο με 5.90μ, που είναι και η κορυφαία φέτος επίδοση στον κόσμο κι ενώ στα προκριματικά του Σαββάτου λίγο έλειψε να αποκλειστεί, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο ως 16ος (5.50μ).

Δεύτερος με το ίδιο ύψος ήταν ο Κουβανός Λάζαρο Μπόρχες και τρίτος ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί με 5.85μ, ο οποίος δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά.

Τα αποτελέσματα
1.Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι (Πολωνία) 5.90μ
2.Λάζαρο Μπόρχες (Κούβα) 5.90μ
3.Ρενό Λαβιλενί (Γαλλία) 5.85μ
4.Λούκας Λιχάλσκι (Πολωνία) 5.85μ
5.Μάλτε Μορ (Γερμανία) 5.85μ
6.Κώστας Φιλιππίδης (ΕΛΛΑΔΑ) 5.75μ (Π.Ρ.Α.)
7.Ματέους Ντιντένκοφ (Πολωνία) 5.75μ
8.Φάμπιο Γκόμες Nτα Σίλβα (Βραζιλία) 5.65μ.
πηγή: gazzeta.gr

«Χρυσή τομή» με Γκαρσία!!

Συνάντηση με τη διοίκηση του Άρη αναμένεται να έχει ο Νάτσο Γκαρσία, με το ζητούμενο αμφοτέρων των πλευρών να είναι η εξεύρεση κοινής συνισταμένης για τη λύση του συμβολαίου του παίκτη.
Το θέμα του Γκαρσία παραμένει στο προσκήνιο για τον Άρη και δεν λησμονείται. Ο Λατίνος άσος αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, για να λύσει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους».
Ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση της Μπολιβάρ, η οποία του προσφέρει ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου συνεργασίας. Από την πλευρά του ο Βολιβιανός ζητάει από τον Άρη το ποσό των 150.000 ευρώ, προκειμένου να αποχωρήσει από τις τάξεις της ομάδας. Ο στόχος των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι να μειωθεί όσο είναι εφικτό το συγκεκριμένο ποσό.
πηγή: gazzetta.gr

Αγαπημένο χρώμα... Μπορντό (;)

Ο γαλλικός σύλλογος έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βιεϊρίνια, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το "topmercato.com".
Αγαπημένο χρώμα... Μπορντό (;)
"Ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα και παρακολουθείται από μεγάλο αριθμό συλλόγων της Γηραιάς Ηπείρου", αναφέρει το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Μπορντό και συνεχίζει:
"Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες την Μπορντό έχουν τσεκάρει τον Πορτογάλο αρκετές φορές κατά την διάρκεια της σεζόν.
Όσον αφορά το προφίλ του Βιεϊρίνια, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και ως επιθετικός μέσος στον άξονα και ως δεξί χαφ. Για τον Πορτογάλο άσο ενδιαφέρονται ακόμη οι Μπλάκμπερν, Ρεάλ Μπέτις, Ουντινέζε και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο Βιεϊρίνια θα μπορούσε να αφήσει τον σύλλογο του έναντι αποζημίωσης μεταξύ 5 και 6 εκατ. ευρώ".

Έρχεται; Υπογράφει!!

Εντός της ημέρας περιμένουν τον Ιάκομπ στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποι του Άρη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους "κίτρινους".
Έρχεται; Υπογράφει!
Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που μένει είναι να υπογράψει ο παίκτης το νέο του συμβόλαιο.
Κάτι που θα συμβεί άμεσα, αν βρεθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη...
πηγή: sportdog.gr

Στην... υγειά Bιεϊρίνια, Φωτάκη, αλλά και της Ξάνθης!!

Στην Tούμπα χθες βράδυ το ΠAOK - Ξάνθη θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το καλύτερο άλλοθι εκείνων που επέμεναν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Γράφει ο Βαγγέλης Μίχος.
Στην... υγειά Bιεϊρίνια, Φωτάκη, αλλά και της Ξάνθης
Yπερβολικό, αλλά έτσι τουλάχιστον μπορεί να εξηγηθεί πώς ο κουρασμένος και χωρίς πέντε βασικούς του (οι τρεις μάλιστα μέσοι) «δικέφαλος» και η «αντιαισθητική» (στα φιλικά της) ομάδα του Oυζουνίδη βοήθησαν στο να παρακολουθήσουμε μια ματσάρα! Πράγμα ασυνήθιστο και ασυμβίβαστο για Aύγουστο μήνα και ελληνική Super League...
Kαι όμως, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της κουτσουρεμένης 1ης αγωνιστικής πρόσφερε το καλύτερο... διαφημιστικό υλικό για τη συνέχειά της. Πολύ καλός ρυθμός, μεγάλα διαστήματα γρήγορου ποδοσφαίρου, πολλές ευκαιρίες, δύο γκολάρες από τον σούπερ σταρ Bιεϊρίνια (η δεύτερη στο 82' ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ από τον βοηθό Σιδηρόπουλο) και φοβερό σασπένς μέχρι το 95'. Bέβαια, στο αποτέλεσμα μέτρησε η 3A ποιότητα και εκτελεστική δεινότητα του Πορτογάλου ηγέτη (πλέον) του ΠAOK, αλλά χρειάστηκε στο φινάλε και την ποδοσφαιρική οξυδέρκεια του Φωτάκη που με κεφαλιά «εβγαλε» πάνω στη γραμμή το γκολ της ισοφάρισης από τον (εξίσου σούπερ) Mαρσελίνιο.
Eνα γκολ που θα έβαζε υποψηφιότητα για τα χάιλαϊτ της χρονιάς... H Ξάνθη σίγουρα μπορεί να επικαλεστεί την ατυχία της που έφυγε χωρίς βαθμό. Στο α' ημίχρονο είχε δοκάρι και άλλη μία φάση που ο Mαλεζάς απομακρύνει προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας του (εξουδετερωμένου) Kρέσιτς, ενώ ο ΠAOK προηγήθηκε στο μοναδικό σουτ που πήγε στην εστία! Tη δικαιώνουν και οι αριθμοί, αφού είχε σαφώς περισσότερες τελικές (13 έναντι 11, αλλά 9-4 στην εστία). Tο ασφυκτικό πρέσινγκ του Oυζουνίδη απέδωσε πολλά κερδισμένα φάουλ και κόρνερ, όχι όμως γκολ και εκεί φάνηκε η έλλειψη κλασικού στράικερ-γκολτζή.
Για το χορταστικό θέαμα καταλυτικό ρόλο έπαιξε το 4-4-2 (με εξτρέμ) και των δύο προπονητών, αλλά για το φτωχό σκορ μάλλον πρέπει να ψάξουμε στη... μεταφυσική! Hταν το ένατο 1-0 μεταξύ των δύο ομάδων στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις τους στην Tούμπα (τα 8 υπέρ του ΠAOK)...
YΓ.: Aξίζει ένα μπράβο στον διαιτητή Θάνο που σφύριζε μόνο όποτε χρειαζόταν και βοήθησε το παιχνίδι να έχει ρυθμό.
Πηγή: Goal

Δεν θα δούμε το Ισραήλ - Ελλάδα!!

Δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το κρίσιμο ματς της Εθνικής την Παρασκευή στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2012, κάτι που σημαίνει ότι οι Ελληνες δεν θα δουν τον αγώνα της Εθνικής!
Δεν θα δούμε το Ισραήλ - Ελλάδα!
Το MEGA πίεζε την ΕΠΟ για αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα της Εθνικής καθώς οι Ισραηλινοί το έβαλαν στις 16:00 της Παρασκευής, λόγω της αργίας που έχουν την ίδια μέρα και απαγορεύει κάθε άλλη δραστηριότητα, από τις 18:00 έως και την ίδια ώρα του Σαββάτου.
Διαβάστε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Τα κορίτσια του facebook τρελαίνουν κόσμο ξανά! (ΦΩΤΟ)

Είναι πολλές, δεν τελειώνουν… Εκεί που λέμε ότι τις βρήκαμε όλες, ξεφυτρώνουν κι άλλες. Μην μας ζητάτε ονόματα να τις κάνετε add διότι δεν τα ξέρουμε...
Τα κορίτσια του facebook τρελαίνουν κόσμο ξανά! (ΦΩΤΟ)
Πρόκειται για κορίτσια από διάφορα μέρη του κόσμου που όμως οι φωτογραφίες τους έγιναν διάσημες μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (βλέπε facebook).
Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές ακόμη όμορφες κι εντυπωσιακές παρουσίες αλλά να ξέρετε ότι δεν τελειώσαμε ακόμα. Θα υπάρξουν κι άλλα τέτοια.
Πηγή: sportygossip.com